aris_21 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 καλησπερα!! εβαλα μια καρτα cu σε ενα galaxy tab για να εχω internet. ενεργοποιησα τα 100mb δωρο και σκεφτομαι να βαλω και το πακετο surf & email 200 με 7Ε, μπορω να σερφαρω γενικα ε??δεν εχω καποιο περιορισμο. ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 εβαλα μια καρτα cu σε ενα galaxy tab για να εχω internet. ενεργοποιησα τα 100mb δωρο, μπορω να σερφαρω γενικα ε??δεν εχω καποιο περιορισμο. το ίδιο έκανα και εγω και δεν συναντησα κάποιον περιορισμό σε κάτι κατα την πλοήγηση. Απλά τα 100 mb τελειωνουν γρήγορα .... :O Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ευχαριστω!! δεν μου εστειλαν ακομα sms για τα 100mb αλλα θελω να δω ποσο θα κρατησουνε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 συνηθως απο την ωρα που θα βαλεις την καρτα τα 100ΜΒ σου ερχονται σε 10 λεπτακια ... οσο για το ΤΑΒ δεν νομιζω να σου φτασουν ουτε μια βδομαδα τα 200... εδω δεν φτανουν για iphone .. με λογικη χρηση . Η προσφορα ισχυει μεχρι 31/1 μεχρι τοτε βλεπουμε αν δεν βγει κατι αλλο αναγκαστικα παμε στα πακετα surf & mail Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων εκεί που λέει κέντρο εξυπηρέτησης, ποιον αριθμό βάζουμε; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων εκεί που λέει κέντρο εξυπηρέτησης, ποιον αριθμό βάζουμε; το μόνο που ξέρω είναι τον αριθμό του κέντρου μυνήματων που είναι ο +306942190000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Αυτό έψαχνα.Thanks. Μόλις έκανα ανανέωση και ψάχνω ένα καλό πακέτο για internet. Ποιό να επιλέξω και πόσα mb μπορώ να έχω; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Αυτό έψαχνα.Thanks. Μόλις έκανα ανανέωση και ψάχνω ένα καλό πακέτο για internet. Ποιό να επιλέξω και πόσα mb μπορώ να έχω; Στην καρτοκινητη προς το παρων εχεις 2 επιλογες απο πακετα ιντερνετ ... ειναι το surf & mail 60 και το 200 με 60ΜΒ (3 ΕΥΡΩ/μηνα) και τα 200 με 7 ευρω τον μηνα... για πληροφοριες ενεργοποιηση κτλ κτλ δες εδω --> http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10035 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Είναι λίγα τα mb ή εγώ είμαι τόσο απαιτητικός; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 το ιντερνετ ολη μερα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 το ιντερνετ ολη μερα? Καλο αλλα πολλα τα 30 ευρω τον μηνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλο αλλα πολλα τα 30 ευρω τον μηνα. Καλο? Γιατι? Μετα απο τα δωρεαν mb σερνετε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλο αλλα πολλα τα 30 ευρω τον μηνα. εγω νομιζα για καποιες μερες...εχεις δικιο για ενα μηνα ειναι πολλα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Είναι λίγα τα mb ή εγώ είμαι τόσο απαιτητικός; Εμένα πάντως για surfing μόνο και για τα push notifications μου αρκούν και τα 60ΜΒ τον μήνα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Δεν ξέρω αλλά για έναν χρήστη που μπαίνει 1 ώρα την ημέρα από το κινητό του στο internet, τα 60mb δεν είναι ικανοποιητικά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Δεν ξέρω αλλά για έναν χρήστη που μπαίνει 1 ώρα την ημέρα από το κινητό του στο internet, τα 60mb δεν είναι ικανοποιητικά. οχι απλα δεν ειναι ικανοποιητικα, ειναι αστεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Youtube απο το κινητό θα βλέπεις; Που μπαίνεις και δεν αρκούν 60ΜΒ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Δεν ξέρω αλλά για έναν χρήστη που μπαίνει 1 ώρα την ημέρα από το κινητό του στο internet, τα 60mb δεν είναι ικανοποιητικά. Για τα πολυ βασικα .. πχ .. στελνω 2-3 φωτο σε καποιον με email διαβαζω και κανα νεο... ειδηση αθλητικα .. κλτ κλτ καθημερινα με smartphone τα 100 ΜΒ ειναι λιγα.... τωρα αν κανεις και τιποτα εκτεταμενη χρηση facebook και γενικα στελνεις αρκετες φωτογραφιες κτλ κλτ .. αστο φευγεις πολυ !!! . Επισης αποφευγεις να κατεβαζεις εφαρμογες .. για smartphones .. θα στα φανε ολα στο λεπτο!! γενικα τα 60 ΜΒ εγω τα βρισκω ..οχι λιγα.. απλα για μονο ωρα αναγκης να βρεθω στον θεο καπου και να πρεπει να διαβασω κατι.Για συσκευες αλλες εκτος απο spartphones οκ πιστευω οτι φτανουν Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Δεν ξέρω αλλά για έναν χρήστη που μπαίνει 1 ώρα την ημέρα από το κινητό του στο internet, τα 60mb δεν είναι ικανοποιητικά. αμα θες να μπαινεις facebook να μπαινεις απο το μηδενικο να κερδιζεις λεφτα...το χρησημοποιω και μολις δω εναν συνδεσμο που θελω να δω πολυ χρεωνομαι μονο 1 ευρω με το 1 ευρω την ημερα...ξερει κανεις ποσα mb ειναι το οριο???ετσι θα κερδισεις και λεφτα...τωρα αν θες σε αλλες ιστοσελιδες το 1 ευρω την ημερα δεν σου κανει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Περιορίζω την χρήση του mobile internet μέχρι να βγεί καλύτερη προσφορά. Πάντως πρέπει να καταλάβουν οι εταιρίες πως τα smartphone τα πήραμε όχι για να στέλνουμε μηνύματα και να κάνουμε κλήσεις, αλλά για χρήση ιντερνετ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Πάντως σε πολλές περιπτώσεις, καλό είναι να τσεκάρετε και για κανένα wifi γύρω σας για να μην τρώτε τζάμπα τα mb σας. Υπάρχουν πολλά ξεκλείδωτα wifi γύρω μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 αμα θες να μπαινεις facebook να μπαινεις απο το μηδενικο να κερδιζεις λεφτα...το χρησημοποιω και μολις δω εναν συνδεσμο που θελω να δω πολυ χρεωνομαι μονο 1 ευρω με το 1 ευρω την ημερα...ξερει κανεις ποσα mb ειναι το οριο???ετσι θα κερδισεις και λεφτα...τωρα αν θες σε αλλες ιστοσελιδες το 1 ευρω την ημερα δεν σου κανει 10mb είναι το ημερήσιο όριο για το ίντερνετ όλη μέρα. Μόλις τα υπερβείσ δεν σε χρεώνει κάτι αλλά πέφτει η ταχύτητα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Περιορίζω την χρήση του mobile internet μέχρι να βγεί καλύτερη προσφορά. Πάντως πρέπει να καταλάβουν οι εταιρίες πως τα smartphone τα πήραμε όχι για να στέλνουμε μηνύματα και να κάνουμε κλήσεις, αλλά για χρήση ιντερνετ. Σιγα μην το καταλαβουν και μετα θελουν να προωθησουν τα smartphones.. αλλα χωρις προγραμματα ιντερνετ... παρτε το αλλα μπαινετε με wifi .γιατι τα ΜΒ κοστιζουν ακριβα.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Πού καλούμε για να μάθουμε το υπόλοιπο των ΜΒ από το bonus του cu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Πού καλούμε για να μάθουμε το υπόλοιπο των ΜΒ από το bonus του cu? 1252 επιλογή 4. Η στέλνεις κενό Sms στο 1286. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts