zerokill Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 :) σε ευχαριστω για την διευκρινηση. τις ρυθμισεις live που τις βρισκω? υπαρχει καποιο νουμερο να στειλω sms ή να παρω τηλ? καλυτερα να τις ζητησεις απο το 13830 γιατι απο την σελιδα της βονταφον οσο και να δοκιμασα δεν ερχοντε απο το 1392 επισης δεν ερχοντε οι ρυθμισεις .... οποτε παρε στο 13830 να τις στειλει καποιος υπαλληλος στο κινητο σου.ετσι εκανα και ολα οκ Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 τελικά όπως ήρθαν τα πράγματα αυτό που συμφέρει τους συνδρομητές cu είναι το κόλπο με τη μεταφορά χρόνου από νέο σε cu. με αυτό χάνεται βέβαια το pointmania to οποίο oμως το θεωρώ άχρηστο αφού για να πάρεις το χαμηλότερο δώρο θέλεις 300 πόντους δηλαδή κάτι λιγότερο από 250€ (χονδρικά) ανάλογα και πως γίνονται οι ανανεώσεις, ενώ με 300€ στο νέο έχεις επιστροφή μέχρι και 20% (60€). κάνω κάπου λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Κι εγώ το ίδιο έχω σκεφτεί. Αρκεί τα χρηματα απο το cash back να μπορούν να μεταφερθουν -που πιστεύω ότι μπορούν. Βάζεις ένα ποσό που δίνει 20% κας μπακ στο νέο, και το έχεις σαν "τράπεζα" για να στέλνεις στο cu. Επίσης, σήμερα το 13830 μου είπε ότι το κας μπακ υπολογιζέται στο πόσο που πληρώνεις για την ανανέωση και όχι στο ποσό μετά την αφαίρεση του φόρου. Αλήθεια, η ανανέωση μέσω μεταφοράς ισχύει για το bonus 2009 στο cu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Κι εγώ το ίδιο έχω σκεφτεί. Αρκεί τα χρηματα απο το cash back να μπορούν να μεταφερθουν -που πιστεύω ότι μπορούν. Βάζεις ένα ποσό που δίνει 20% κας μπακ στο νέο, και το έχεις σαν "τράπεζα" για να στέλνεις στο cu. Επίσης, σήμερα το 13830 μου είπε ότι το κας μπακ υπολογιζέται στο πόσο που πληρώνεις για την ανανέωση και όχι στο ποσό μετά την αφαίρεση του φόρου. Αλήθεια, η ανανέωση μέσω μεταφοράς ισχύει για το bonus 2009 στο cu; δεν εχω λογο να διαφωνησω μαζι σου, αλλα αν ισχυει αυτο που λες τοτε αξιζει τον κοπο να το κανεις. κερδιζεις καποιο καλο ποσο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Κι εγώ το ίδιο έχω σκεφτεί. Αρκεί τα χρηματα απο το cash back να μπορούν να μεταφερθουν -που πιστεύω ότι μπορούν. Βάζεις ένα ποσό που δίνει 20% κας μπακ στο νέο, και το έχεις σαν "τράπεζα" για να στέλνεις στο cu. Επίσης, σήμερα το 13830 μου είπε ότι το κας μπακ υπολογιζέται στο πόσο που πληρώνεις για την ανανέωση και όχι στο ποσό μετά την αφαίρεση του φόρου. Αλήθεια, η ανανέωση μέσω μεταφοράς ισχύει για το bonus 2009 στο cu; To cashback υπολογίζεται αφού αφαιρεθεί ο φόρος και δεν ισχύει για την προσφορά του 2009 για cu καθώς δε θεωρείται ανανέωση!!!Πάντως και εγώ θα ενεργοποιήσω ένα νέο καρτοκινητό και θα το έχω για "τράπεζα" απο το οποίο θα κάνω ανανέωση στο cu!!!Μια χαρα θα τη βγάλουμε και φέτος!!!Lol!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 ^ Έχεις δίκιο για τον τρόπο υπολογισμού του cash back, το είδα στην ιστοσελίδα... Μα αυτή η εξυπηρέτηση πελατών ό,τι να'ναι λέει! Και σκέψου ότι εγώ δεν το ρώτησα καν, από μόνη της μου είπε η κοπέλα "και ξέρετε, το κας μπακ υπολογίζεται στο ποσό πριν το φόρο". Να την πάρω ένα τηλέφωνο να την ενημερώσω, μήπως; :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 τελικά ξέρουμε αν τα χρηματα απο το cash back να μπορούν να μεταφερθουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 ^ Έχεις δίκιο για τον τρόπο υπολογισμού του cash back, το είδα στην ιστοσελίδα... Μα αυτή η εξυπηρέτηση πελατών ό,τι να'ναι λέει! Και σκέψου ότι εγώ δεν το ρώτησα καν, από μόνη της μου είπε η κοπέλα "και ξέρετε, το κας μπακ υπολογίζεται στο ποσό πριν το φόρο". Να την πάρω ένα τηλέφωνο να την ενημερώσω, μήπως; :-P Δε νομίζω να έκανε λάθος η κοπέλα. Μου το έχουν επιβεβαίωσει πόσα άτομα. Νομίζω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση το λάθος το έχει η σελίδα. Ωστόσο θα στείλω ένα mail για να πάρουμε επίσημη απάντηση. EDIT 21/09: Τελικά είναι όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Στο σημερινό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ υπάρχει μία κάρτα Νέο καρτοκινητό vodafone με δώρο 30 ευρώ. Η κάρτα υπάρχει στην έκδοση των 4,25 ευρώ αλλά και στην έκδοση των 2 ευρώ. Το δώρο αποδείδετε ως εξής . Για τους τρείς πρώτους μήνες με την πρώτη ανανέωση του μήνα 6 ευρώ (3Χ6=18) κάθε μήνα 1 ευρώ εφόσον γίνει ανανέωση 11 μήνες + 1 αρχικό = 12 Συνολικά 30 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Στο σημερινό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ υπάρχει μία κάρτα Νέο καρτοκινητό vodafone με δώρο 30 ευρώ. Η κάρτα υπάρχει στην έκδοση των 4,25 ευρώ αλλά και στην έκδοση των 2 ευρώ. Το δώρο αποδείδετε ως εξής . Για τους τρείς πρώτους μήνες με την πρώτη ανανέωση του μήνα 6 ευρώ (3Χ6=18) κάθε μήνα 1 ευρώ εφόσον γίνει ανανέωση 11 μήνες + 1 αρχικό = 12 Συνολικά 30 ευρώ. Καθόλου άσχημο για τους υποψήφιους βονταφονάκηδες :):) 695542ΧΧΧΧ πήρατε και εσείς; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Στο σημερινό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ υπάρχει μία κάρτα Νέο καρτοκινητό vodafone με δώρο 30 ευρώ. Η κάρτα υπάρχει στην έκδοση των 4,25 ευρώ αλλά και στην έκδοση των 2 ευρώ. Το δώρο αποδείδετε ως εξής . Για τους τρείς πρώτους μήνες με την πρώτη ανανέωση του μήνα 6 ευρώ (3Χ6=18) κάθε μήνα 1 ευρώ εφόσον γίνει ανανέωση 11 μήνες + 1 αρχικό = 12 Συνολικά 30 ευρώ. επειδη το θεμα το πηρα τα 30 ευρω που τα ειδες ακριβως γιατι στην μπροστινη οψη της καρτας αναφερονται μονο 12 ευρω και αυτο που λες με τα 6 ευρω δεν αναφερεται καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Έχει μέσα στην εφημερίδα ένα φυλλαδιάκι της βόνταφον που το λέει όπως το γράφει ο Βασίλειος από πάνω. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Έχει μέσα στην εφημερίδα ένα φυλλαδιάκι της βόνταφον που το λέει όπως το γράφει ο Βασίλειος από πάνω. Ενταξει τοτε!!!Ευχαριστω για την πληροφορια!!!Δεν ειναι κακο παντως!!!Θα το ενεργοποιησω και μαζι και το cash back θα παρω και τα 18 ευρω και μετα θα τα μεταφερω στο cu!!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Το ενεργοποίησα και έβαλα 3 ευρώ. Μετά από 2 λεπτά ήρθε μήνυμα ότι μου δώσαν τα 6 ευρώ του μήνα τώρα έχω 10 ευρώ μαζί με τον αρχικό χρόνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 επειδη το θεμα το πηρα τα 30 ευρω που τα ειδες ακριβως γιατι στην μπροστινη οψη της καρτας αναφερονται μονο 12 ευρω και αυτο που λες με τα 6 ευρω δεν αναφερεται καπου Εχει και ενα αφυλλάδιο μέσα που στη μπροστινη σελίδα το αναφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Εχει και ενα αφυλλάδιο μέσα που στη μπροστινη σελίδα το αναφερει επειδη αυτο το φυλλαδιο δε το βρηκα μηπως μπορει καποιος να μου πει αν αναφέρεται πώς μετριέται ο μήνας;;;Δηλαδή η επόμενη ανανέωση για τα 6 ευρώ πρεπει να γίνει μετά τις 20 Οκτώβριου ή απο την 1η Οκτωβρίου; By the way, εκανα ακριβως τα παραπανω με καρτα των 3 ευρω και τωρα εχω 10 ευρω!Ενεργοποιησα και το cash back και η επιστροφη μου αναφερεται ως "0 ευρώ και 3 cents".Φανταζομαι οτι το "συστημα" αναφέρεται στα 30 λεπτά που παίρνει κάποιος με καρτα των 3 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Λέει στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα Δεν λέει πιό πολά θα κάνω μια ανανέωση την 1η οκτωβρίου και θα ενημερώσω σχετικά. Πάντως στην Vodafone πάνε με τον ημερολογιακό μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Στο σημερινό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ υπάρχει μία κάρτα Νέο καρτοκινητό vodafone με δώρο 30 ευρώ. Η κάρτα υπάρχει στην έκδοση των 4,25 ευρώ αλλά και στην έκδοση των 2 ευρώ. Φτου! Το έχασα! :cry: Ξέρει κανείς αν θα το βάλουν και την επόμενη Κυριακή? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Πήρα και εγώ την εφημερίδα σήμερα... Μπορείς να την βρεις σε κάποιο περίπτερο και σήμερα εγώ την πήρα από την Σταδίου μετά το κατάστημα τις vodafone. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 επειδη αυτο το φυλλαδιο δε το βρηκα μηπως μπορει καποιος να μου πει αν αναφέρεται πώς μετριέται ο μήνας;;;Δηλαδή η επόμενη ανανέωση για τα 6 ευρώ πρεπει να γίνει μετά τις 20 Οκτώβριου ή απο την 1η Οκτωβρίου; By the way, εκανα ακριβως τα παραπανω με καρτα των 3 ευρω και τωρα εχω 10 ευρω!Ενεργοποιησα και το cash back και η επιστροφη μου αναφερεται ως "0 ευρώ και 3 cents".Φανταζομαι οτι το "συστημα" αναφέρεται στα 30 λεπτά που παίρνει κάποιος με καρτα των 3 ευρώ αν ενεργοποιησεις το cash back παιρνεις επιστροφη και με την ανανεωση των 3 ευρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 αν ενεργοποιησεις το cash back παιρνεις επιστροφη και με την ανανεωση των 3 ευρω? Ναι κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 τωρα καταργηθηκαν και οι τριαρες αρα να λετε 5 ευρω! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Άλλαξαν και οι κάρτες ανανέωσης http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Άλλαξαν και οι κάρτες ανανέωσης http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1220 online ανανεωση με ποσο μικροτερο των 5 ευρω μπορει να γινει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Online, από 10€ και άνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts