Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mία ερώτηση για το 1 λεπτό το λεπτό.

Εάν φύγω για Τουρκία και το ένα νούμερο είναι ελλάδα και το άλλο τουρκία γνωρίζουμε εάν 'παιζει'? καθώς και εάν λειτουργεί τι παραπάνω χρεώσεις θα έχει το κάθε νούμερο είτε αυτό είναι τουρκία είναι αυτός που καλεί από ελλάδα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Mία ερώτηση για το 1 λεπτό το λεπτό.

Εάν φύγω για Τουρκία και το ένα νούμερο είναι ελλάδα και το άλλο τουρκία γνωρίζουμε εάν 'παιζει'? καθώς και εάν λειτουργεί τι παραπάνω χρεώσεις θα έχει το κάθε νούμερο είτε αυτό είναι τουρκία είναι αυτός που καλεί από ελλάδα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Το νουμερο που καλει απο ελλαδα πληρωνει 1 λεπτο το λεπτο ενω το νουμερο που δεχεται την κληση στην τουρκια θα πληρωνει οσο μια κληση απο ελλαδα σε τουρκια.

Το νουμερο που καλει απο ελλαδα πληρωνει 1 λεπτο το λεπτο ενω το νουμερο που δεχεται την κληση στην τουρκια θα πληρωνει οσο μια κληση απο ελλαδα σε τουρκια.

Μπα... Νομίζω ότι η χρέωση 1σεντ το λεπτό δεν ισχύει σε περιαγωγή...

Ισχύει κανονικά το 0.01 για αυτόν που είναι Ελλάδα.

Για αυτόν που είναι Τουρκία Πρέπει να Βάλει Vodafone passport και να συνδεθεί με το δίκτυο της

Telsim-Vodafone με χειροκίνητη επιλογή .

Πληρώνει 0,80 την πρώτη ώρα όσο και να κρατήσει η κλήση .

προσοχή Αν ειναι Συμβόλαιο και περάσει την ώρα, Τότε χρεώνετε κανονικά ΟΛΗ η κλήση.

Αν η κλήση γίνει από Τουρκία προς Ελλάδα , η πληρωμή είναι 0,80 ευρώ και όσο όταν καλείτε από Ελλάδα - Ελλάδα

Εκτός Vodafone passport οι κλήσεις χρεώνονται

1,72 - 1,92 το λεπτό από Τουρκία προς Ελλάδα

και οι εισερχόμενες 1,356 το λεπτό.

Προσοχή λοιπόν

Απαραίτητα passport και δίκτυο Telsim

Ισχύει κανονικά το 0.01 για αυτόν που είναι Ελλάδα.

Για αυτόν που είναι Τουρκία Πρέπει να Βάλει Vodafone passport και να συνδεθεί με το δίκτυο της

Telsim-Vodafone με χειροκίνητη επιλογή .

Πληρώνει 0,80 την πρώτη ώρα όσο και να κρατήσει η κλήση .

προσοχή Αν ειναι Συμβόλαιο και περάσει την ώρα, Τότε χρεώνετε κανονικά ΟΛΗ η κλήση.

Αν η κλήση γίνει από Τουρκία προς Ελλάδα , η πληρωμή είναι 0,80 ευρώ και όσο όταν καλείτε από Ελλάδα - Ελλάδα

Εκτός Vodafone passport οι κλήσεις χρεώνονται

1,72 - 1,92 το λεπτό από Τουρκία προς Ελλάδα

και οι εισερχόμενες 1,356 το λεπτό.

Προσοχή λοιπόν

Απαραίτητα passport και δίκτυο Telsim

Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Ε τότε αν είναι να δώσουμε ένα Vodafone a la carte σε όλους τους Ε.Ε. φίλους/φίλες και να χρεωνόμαστε 60σεντς την ώρα εμείς και 80 σεντς την ώρα αυτός (Passport εισερχόμενη) για διεθνή κλήση προς κινητό.

Προσωπικά νομίζω ότι έχω διαβάσει ότι ΔΕΝ ισχύει σε περιαγωγή η χρέωση 1σεντ το λεπτό.

Προσωπικά νομίζω ότι έχω διαβάσει ότι ΔΕΝ ισχύει σε περιαγωγή η χρέωση 1σεντ το λεπτό.

Δεν ισχυει οταν αυτος που καλει βρισκεται σε περιαγωγη.

Ο Vasileios ότι λέει το έχει ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

ΕΧΩ Ανηψιό στις Βρυξέλες και μιλάω συνέχεια μαζί του με 0.01

Επίσης και με τα παιδια μου είτε στο Βέλγιο όταν πάνε είτε στην Αγγλία όταν πήγαν Μίλαγα κανονικά με 0.01 και αυτοί πληρώναν 1 ευρώ ( τώρα έγινε 0.80)

Ο Vasileios ότι λέει το έχει ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

ΕΧΩ Ανηψιό στις Βρυξέλες και μιλάω συνέχεια μαζί του με 0.01

Επίσης και με τα παιδια μου είτε στο Βέλγιο όταν πάνε είτε στην Αγγλία όταν πήγαν Μίλαγα κανονικά με 0.01 και αυτοί πληρώναν 1 ευρώ ( τώρα έγινε 0.80)

Ε τότε είναι πολύ καλή φάση. :D

Vasileie ευχαριστώ πολυ....αλλά θα ήθελα κάποιες διευκρινύνσεις σχετικά με τις χρεώσεις:

Κάνω ότι μου λες για Passport. Οταν καλεί αυτός που είναι Ελλάδα τον άλλον που είναι Τουρκία χρεώνεται ο πρώτος 0.01 και ο δεύτερος τίποτα ή χρεώνεται 0.80 για κλήση κάτω της ώρας. Οταν αυτός που είναι Τουρκία καλεί αυτόν που είναι Ελλάδα ο πρώτος χρεώνεται τα 0.80 για κλήση κάτω της ώρα,ο δεύτερος χρεώνεται τίποτα?

Ευχαριστώ και πάλι...:)

Vasileie ευχαριστώ πολυ....αλλά θα ήθελα κάποιες διευκρινύνσεις σχετικά με τις χρεώσεις:

Κάνω ότι μου λες για Passport. Οταν καλεί αυτός που είναι Ελλάδα τον άλλον που είναι Τουρκία χρεώνεται ο πρώτος 0.01 και ο δεύτερος τίποτα ή χρεώνεται 0.80 για κλήση κάτω της ώρας. Οταν αυτός που είναι Τουρκία καλεί αυτόν που είναι Ελλάδα ο πρώτος χρεώνεται τα 0.80 για κλήση κάτω της ώρα,ο δεύτερος χρεώνεται τίποτα?

Ευχαριστώ και πάλι...:)

Γι'αυτόν που είναι στην Ελλάδα προφανώς και δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση. Όταν καλεί κάποιο νούμερο που έχει δηλώσει για την υπηρεσία 0,01ευρώ/λεπτό χρεώνεται 0,01ευρώ/λεπτό. Και, αλοίμονο, δεν χρεώνεται για τις κλήσεις που δέχεται (από όπυ και αν τις δέχεται είτε Τουρκία είτε νησιά του Πάσχα), στην Ελλάδα είναι.:O

Αυτός που είναι Τουρκία, εφόσον έχει ενεργοποιήσει το Vodafone Passport και είναι συνδεδεμένος με τη Vodafone Τουρκίας (ή αλλιώς Telsim, αν δεν βγει αυτόματα ας κάνει χειροκίνητη αναζήτηση), θα χρεώνεται ως εξής:

α) όταν δέχεται κλήση θα χρεώνεται 0,80 ευρώ και θα έχει μία ώρα δωρεάν ομιλίας. Αν τη ξεπεράσει θα χρεωθεί ανα δευτερόλεπτο με διεθνή χρέωση, καλύτερα να κλείσει και να τον ξανακαλέσουν.

β)Όταν καλεί θα χρεώνεται κατευθείαν 0,80 ευρώ και στη συνέχεια με ελληνική χρέωση ανα δευτερόλεπτο, σαν να βρίσκεται στην Ελλάδα (ανάλογα με το πρόγραμμα του).

Επισημαίνω και εγώ όποιος είναι στη Τουρκία να μη χρησιμοποιήσει το κινητό του εκτός δικτύου vodafone TR, θα χρεώνεται και για εισερχόμενες και για εξερχόμενες με διεθνή χρέωση Ελλάδας-Τουρκίας ανα δευτερόλεπτο!!!

Ρε παιδιά, τώρα που τελείωσαν όλες οι προσφορές της Vodafone και ειδικά του cu, το μενού του 1286 είναι λίγο "φτωχό".. Άντε να δούμε αν θα κάνουν καμιά αλλη προσφορά, γιατι τελευταία (και ειδικά αυτο με τα Bonus από τις καρτες) έχει πάρα πολύ καλά προγράμματα προσφοράς!!!!!!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Στα περιοδικά Pink WOMAN και FREE Αυγούστου Υπάρχει και ένα πακετάκι CU των 12 ευρώ (1 ευρώ τον μήνα).

Το πακέτο αυτό προσφέρει δωρεάν την πρώτη ενεργοποίηση TALK A LOT 600

με τις κάτωθι προυποθέσεις

PINK WOMAN ενεργοποίηση μέχρι 30/08 και δωρεάν μήνυμα στο 1263

Με την πρώτη κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ και άνω, κερδίζετε αμέσως το πακέτο των 600 λεπτών ομιλίας προς Cu

FREE . Ενεργοποίηση του πακέτου και αποστολή μηνύματος στο 1263 μέχρι 30/09/2008

Πρώτη κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ και άνω, μέχρι 05/10/2008 .

Κερδίζετε αμέσως τα 600 λεπτά προς CU

Τιμή Pink Woman 2,20 Ευρώ . Επιπλέον δώρα Ένα πακέτο τσίχλες , ένα φακελάκι chocofreddo NesCAfe , Αποσμητικό Rexona, ένα γυναικείο Μαγιό

FREE τιμή 2 ευρώ . Πρόσθετο δώρο μουσικό cd.

Η κάρτα των 3€ για συνδρομητές cu καταργήθηκε;

Που το άκουσες αυτό?? :wacko::wacko:

Δν νομίζω... εγώ πάντως ακόμα τη βρίσκω...

Η κάρτα των 3 € για συνδρομητές cu καταργήθηκε;

Και στην Καβάλα κυκλοφορεί κανονικότατα.

.

Και στην Καβάλα κυκλοφορεί κανονικότατα.

επανακυκλοφορησε μάλλον. πρεπει να έιχε καταργηθεί

επανακυκλοφορησε μάλλον. πρεπει να έιχε καταργηθεί

Που το ακούσατε αυτό ρε παιδιά??? Και στο site της vodafone την έχει κανονικά... Και πάντα την έβλεπα από τοτε που βγήκε και παίρνω αρκετές φορές... :wacko::wacko:

Που το ακούσατε αυτό ρε παιδιά??? Και στο site της vodafone την έχει κανονικά... Και πάντα την έβλεπα από τοτε που βγήκε και παίρνω αρκετές φορές... :wacko::wacko:

είχαν εξαφανιστεί για μια περίοδο και δεν τις έβρισκα ούτε εγώ, όυτε οι γνωστοί μου όποτε υποθέσαμε - μάλλον λάθος - οτι καταργήθηκαν..

τελος παντων το θεμα είναι οτι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν....

Είμαι με ένα καρτοκινητό αυτή τη στιγμή αλλά χρειάζομαι κάποιο πακέτο με χρόνο ομιλίας υπάρχει κάτι που να ξεχωρίζει?

εξάρταται απο τις αναγκες σου. δηλαδή πόσα λεπτά χρειάζεσαι το μήνα περίπου, πόσα χρήματα μπορεις να διαθέσεις για πάγιο συν τα παρελκόμενα, εαν στέλνεις μηνύματα, αν μιλάς περισσότερο με 2 ή 3 νουμερα κτλ..

εάν γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ως προς τις ανάγκες σου, ίσως οι φίλοι εδώ, μπορέσουν να σε βοηθήσουν καλύτερα και να σου προτείνουν κάποιο πακέτο που να σε συμφέρει:rolleyes:

Ίσως έτυχε να υπάρχει παραπάνω ζήτηση και να μην είχαν ούτε οι προμηθευτές να δώσουν στα περίπτερα και τα μαγαζιά, δε νομίζω να είχαν καταργηθεί ποτέ...

Ρε παιδιά γιατι δεν έχει η vodafone υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά όπως η wind?

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked