Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Customer Service της Vodafone λειτουργεί σήμερα;

Είναι αδύνατον από τις 4 το απόγευμα να κάνω ανανέωση ομιλίας στα κινητά της γυναίκας μου και του γιου μου.

Κλήση απέτυχε και κλήση απέτυχε.Και αυτό γίνεται σε 2 CU.

To δε 13830 δεν πιάνεται με τίποτα.

Κλήσεις με όσες μονάδες έμειναν κάνω κανονικά όμως.

Καλή χρονιά σε όλους!!!

Το Customer Service της Vodafone λειτουργεί σήμερα;

Είναι αδύνατον από τις 4 το απόγευμα να κάνω ανανέωση ομιλίας στα κινητά της γυναίκας μου και του γιου μου.

Κλήση απέτυχε και κλήση απέτυχε.Και αυτό γίνεται σε 2 CU.

To δε 13830 δεν πιάνεται με τίποτα.

Κλήσεις με όσες μονάδες έμειναν κάνω κανονικά όμως.

Καλή χρονιά σε όλους!!!

Εννοείται πως λειτουργεί το 13830. Εγώ το παίρνω κανονικά, και από κινητό και από σταθερό. Δοκίμασε από σταθερό.Επίσης σε ένα CU που έχω παίρνει κανονικά το 1252.

Επίσης δοκίμασε ανανέωση από σταθερό (69444001254) ή με sms από τα ίδια τα κινητά (στο 1252 με περιεχόμενο: Α ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ , όπου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ο κωδικός).

Εννοείται πως λειτουργεί το 13830. Εγώ το παίρνω κανονικά, και από κινητό και από σταθερό. Δοκίμασε από σταθερό.Επίσης σε ένα CU που έχω παίρνει κανονικά το 1252.

Επίσης δοκίμασε ανανέωση από σταθερό (69444001254) ή με sms από τα ίδια τα κινητά (στο 1252 με περιεχόμενο: Α ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ , όπου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ο κωδικός).

Τίποτα από όλα αυτά δεν πιάνει σε μένα.

Και εις άλλα με υγεία.Μήπως πάνε για φούντο και μας οδηγούν υποχρεωτικά στη φορητότητα;

Καλή χρονιά και πάλι σε όλους!!!!!

Τίποτα από όλα αυτά δεν πιάνει σε μένα.

Και εις άλλα με υγεία.Μήπως πάνε για φούντο και μας οδηγούν υποχρεωτικά στη φορητότητα;

Καλή χρονιά και πάλι σε όλους!!!!!

Περίεργο... Σε εμένα πάντως όλα o.k. Kαλή χρονιά!

Το ίδιο και εγώ...

Περιοχή: Χαλκίδα - Κέντρο.

Κλήση στο 13830... καπούτ...

Ανανέωση κάρτας σε CU νούμερο... καπούτ...(όλα αυτά καθόλη την διαρκεια της Παραμονής - 31/12/07)

Αποστολή SMS, από A la Carte και CU, από τις 00.05 - 00.25 (1/1/08)... ΑΔΥΝΑΤΗ...!!!

Καλή χρονιά!

Παιδια και σε εμενα ΜΑ ΧΑΡΑ ολα.. Και ανανεωση εκανα και το 13830 λειτουργει....
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Παιδιά, έχω μια απορρία. Στο a la carte, αν ενεργοποιήσουμε το πακέτο 30λεπτά+30SMS την εβδομάδα, πώς μπορούμε να ενημερωνόμαστε για το υπόλοιπο ομιλίας μας και μηνυμάτων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που είναι ενεργοποιημένο?

Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Μην αρχίσετε να ρωτάτε γιατί το πόσταρα και στο Wind forum αυτό, ενδιαφέρομαι και για το Vodafone a la carte και για το αντίστοιχο που δίνει η Wind στο F2Go5...

Παιδιά, έχω μια απορρία. Στο a la carte, αν ενεργοποιήσουμε το πακέτο 30λεπτά+30SMS την εβδομάδα, πώς μπορούμε να ενημερωνόμαστε για το υπόλοιπο ομιλίας μας και μηνυμάτων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που είναι ενεργοποιημένο?

Gia ta munhmata egw stelnw keno sms sto 1286 kai gia to upoloipo ths omilias kalw to 1252.

Na rwthsw ki egw kati.Exw duo kinhta me duo kartes,mia a la carte kai mia cu.Mporw na kanw kati gia na exw ton idio arithmo kai sta 2 kinhta?Alla na ta exw sugxronws anoixta kai ta 2?

Gia ta munhmata egw stelnw keno sms sto 1286 kai gia to upoloipo ths omilias kalw to 1252.

Na rwthsw ki egw kati.Exw duo kinhta me duo kartes,mia a la carte kai mia cu.Mporw na kanw kati gia na exw ton idio arithmo kai sta 2 kinhta?Alla na ta exw sugxronws anoixta kai ta 2?

Και να παραμείνει ο ενα cu και το αλλο ala carte??? Οχι.. δεν νομιζω να γινεται... Τωρα αν θες να εχεις τον ιδιο αριθμο και να θες να εχεις ενα πακετο (cu or a la carte) μπορει και να παιζει.. θυμαμαι οτι καποτε γινοταν αλλα στις συνδεσεις.. Δεν χανεις τπτ να παρεις το 13830...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Και να παραμείνει ο ενα cu και το αλλο ala carte??? Οχι.. δεν νομιζω να γινεται... Τωρα αν θες να εχεις τον ιδιο αριθμο και να θες να εχεις ενα πακετο (cu or a la carte) μπορει και να παιζει.. θυμαμαι οτι καποτε γινοταν αλλα στις συνδεσεις.. Δεν χανεις τπτ να παρεις το 13830...

Nai,stis sundeseis prepei na ginetai,giati mia filh mou to exei kanei kai exei kai sta duo kinhta ton idio arithmo.Tha parw na rwthsw pantws.Thanks!:D

Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Μην αρχίσετε να ρωτάτε γιατί το πόσταρα και στο Wind forum αυτό, ενδιαφέρομαι και για το Vodafone a la carte και για το αντίστοιχο που δίνει η Wind στο F2Go5...

Μάλλον δεν το έγραψα καλά και δεν καταλάβατε... Θέλω να ξέρω πόσο χρόνο έχω υπολοιπόμενο στο πακέτο των 30λεπτών+30SMS και όχι πόσες μονάδες έχω στο νούμερο γενικώς...

Μάλλον δεν το έγραψα καλά και δεν καταλάβατε... Θέλω να ξέρω πόσο χρόνο έχω υπολοιπόμενο στο πακέτο των 30λεπτών+30SMS και όχι πόσες μονάδες έχω στο νούμερο γενικώς...

Όπως σου είπαν και πριν

- στέλνεις κενό μήνυμα στο 1286 και λαμβάνεις απάντηση για το υπόλοιπο των μηνυμάτων που έχεις από το εν λόγω πακέτο και

- καλείς το 1252 και αφού ακούσεις πόσο υπόλοιπο σε ευρώ έχεις στην κάρτα σου σε ενημερώνει και για το υπόλοιπο χρόνο ομιλίας,σε λεπτά,που απομένουν από το πακέτο.

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Όπως σου είπαν και πριν

- στέλνεις κενό μήνυμα στο 1286 και λαμβάνεις απάντηση για το υπόλοιπο των μηνυμάτων που έχεις από το εν λόγω πακέτο και

- καλείς το 1252 και αφού ακούσεις πόσο υπόλοιπο σε ευρώ έχεις στην κάρτα σου σε ενημερώνει και για το υπόλοιπο χρόνο ομιλίας,σε λεπτά,που απομένουν από το πακέτο.

Ευχαριστώ... :rolleyes: :O

Θα μας πεις τωρα γιατι ηθελες να συγκρινεις τους τροπους ενημερωσης υπολοιπου?! :p

Ειμαι περιεργος!!!!

Κατα λαθος φορτωσα μοναδες σε αριθμό cu (μεσω ιντερνετ) αντι σε καρτοκινητη vodafone mobile connect...

Υπάρχει τρόπος να τις μεταφέρω εκεί?!

Το CS είπε όχι!. περίεργο αφού ο ανταγωνισμός το έχει από καιρό τώρα...

Δεν είμαι έμπειρος χρήστης CU, οπότε ρωταώ μήπως μου διαφεύγει κάτι?

Θα μας πεις τωρα γιατι ηθελες να συγκρινεις τους τροπους ενημερωσης υπολοιπου?! :p

Ειμαι περιεργος!!!!

Λογικό δεν είναι να τους συγκρίνω αφού ενδιαφέρομαι για το πακέτο? Βασικά έχω ψιλοπαράπονα και από τις 2 εταιρείες και η καθεμιά τους έχει τα δικά της πλεονεκτήματα σ'αυτά που ζητάω, οπότε προσπαθώ να δω τι με συμφέρει ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, για να δω αν με βολεύει να κάνω και πάλι φορητότητα.

1) Η Vodafone έχει σαφώς καλύτερο σήμα (έστω στις περιοχές που κινούμαι εγώ).

2) Η Wind έχει την δέσμευση τιμής οπότε με κάθε νέα προσφορά, κατευθείαν βολεύομαι με την μεταπήδησή μου στο πακέτο, χωρίς να τρέχω για φορητότητα.

3) Οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν Vodafone και Cosmote, οπότε το Wind 1 λεπτό δεν με βολεύει, σε αντίθεση με το Vodafone 1 λεπτό.

4) Κατά καιρούς η Wind μου στέλνει μηνύματα διπλασιασμού σε δεύτερο νούμερο F2Go που έχω, οπότε κερδίζω πολλές μονάδες έτσι και με μια απλή μεταφορά στο κανονικό μου νούμερο έχω περισσότερες μονάδες απ'ότι σε αντίστοιχη ανανέωση στην Vodafone.

5) Το Wind Club είναι σαφώς πιο συμφέρον από το Vodafone Pointmania και στο πώς παίρνω τους πόντους (μιας και ανανέωση μέσω ATM και μέσω Internet δεν κάνω,αλλά καμιά υπηρεσία και κανένα MMS το στέλνω) και επίσης ειδικά μετά τους 600 πόντους (ή 1200 για την Wind αφού στους διπλασιάζει) τα οφέλη είναι σχεδόν διπλάσιος χρόνος ομιλίας στην WIND.

6) Ήθελα να δω ποια ενημέρωση υπολοίπου(στο συγκεκριμένο πακέτο) είναι πιο βολική και ΑΝ σε κάποια εταιρεία ΔΕΝ διατίθεται αντίστοιχη ενημέρωση(πιο σημαντικό αυτό) γιατί είναι αρκετά σημαντικό να ξέρω πόσο μιλάω και πόσο έχω διαθέσιμο.

7) Δεν υπάρχει η μεταφορά μονάδων στην Vodafone από καρτοκινητό σε καρτοκινητό, κάτι που θα με βόλευε σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις...

Απλά μ'αρέσει να το ξεψαχνίζω πολύ το θέμα όπως βλέπεις... :rolleyes:

Πέρα από αυτά, σίγουρα θα περιμένω κανένα μήνα ακόμα στην Wind, να γίνουν προσφορές σε πακέτα ομιλίας και σε άλλα τέτοια, γιατί μετά από την πτώση των χρεώσεων από Frog και Q και σε ομιλία και σε μηνύματα, το μόνο πακέτο που είναι φθηνότερο (αν βγάλουμε τις υπηρεσίες 1λεπτό και Non Stop) είναι το 30λεπτά+30SMS με 5€/εβδομάδα. Όλα τα άλλα έχουν βγει off και πρέπει να αναπροσαρμοστούν νομίζω...

Κατα λαθος φορτωσα μοναδες σε αριθμό cu (μεσω ιντερνετ) αντι σε καρτοκινητη vodafone mobile connect...

Υπάρχει τρόπος να τις μεταφέρω εκεί?!

Το CS είπε όχι!. περίεργο αφού ο ανταγωνισμός το έχει από καιρό τώρα...

Δεν είμαι έμπειρος χρήστης CU, οπότε ρωταώ μήπως μου διαφεύγει κάτι?

Απ' ότι ξέρω η Vodafone σε μεταφορά υπολοίπου δεν ακολουθεί τον ανταγωνισμό... Δεν ξέρω το γιατί, αλλά ίσως θεωρεί ότι δεν την συμφέρει...

pedia mipws kseri kaneis pio noumero tis vodafone kaloume gia na kanoume allagh apo cu se ala carte?

eyxaristw

Το 1266 πρέπει να είναι... Να αφήσεις την κλήση να τελειώσει γιατί αλλιώς δε θα στην κάνει την αλλαγή. Σε 24 ώρες θα έχει γίνει...

Οι κάρτες ανανέωσης Carrefour μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε a la carte η CU;

Γνωρίζει κανείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι κάρτες ανανέωσης Carrefour μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε a la carte η CU;

Γνωρίζει κανείς;

Όχι δεν μπορούν. Αν πας να βάλεις, απλά θα ακυρωθεί η κάρτα και οι μονάδες της θα χαθούν...

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked