Jump to content

Mio P350 και Mio P550

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου φαίνεται ότι δεν είναι τόσο απλό. Οταν ανοίγω το active sync τότε μου ζητάει να κάνω την εγκατάσταση του active sync στο Desktop. Αλλά εκεί έχω τα vista που έχουν κακιώσει στο pda και δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν. οταν έψαξα να βρω το active sync για τα vista τότε βρήκα αυτό :

Note: Microsoft ActiveSync works only with Windows XP SP2 or earlier. If you have Windows Vista, your synchronization settings will be managed through the Windows Mobile Device Center.

Το κατέβασα το εγκατέστησα αλλά δεν βλέπω να γίνεται σύνδεση και η ένδειξη στο pda είναι πάντα με "χ"

Μετά από αυτό κατέβασα και το active sync για τα xp και το εγκατέστησα στο laptop που έχω xp. Αλλά συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ο υπολογιστής αντιλαμβάνεται ότι έχει συνδεθεί μία άγνωστη συσκευή, την οποία όμως δεν μπορεί να ανγνωρίσει και το active sync δείχνει ότι δεν υπάρχει τίποτα συνδεδεμένο και στον υπολογιστή αλλά και στο pda.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ενεργοποιήσω πάλι το active sync να λειτουργεί αυτόματα μήπως και καταφέρω κάτι?

Ευχαριστώ πολύ

Dokimases na energopoiiseis to activesync xeirokinita molis to sindeseis sto pc?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Paidia kalimera..! Exw to Mio P550 kai 8elw na perasw mesa kapoia arxeia boh8eias compiled HTML..! Pws mporw na ta anoi3w kai na ta diabasw??

O IE twn wm5 den prepei na ta yposthrizei..3erei kapoios kapoia efarmogh pou mporw na ta anoi3w??

Exw balei kai Opera browser an auto boh8aei..!

Dokimases na energopoiiseis to activesync xeirokinita molis to sindeseis sto pc?

Το δοκίμασα και αυτό, αλλά δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί.

Τελικά έκανα το εξής: πάτησα ένα κουμπάκι που έχει στο κάτω μέρος "reset" ;) και λειτούργησε κανονικά. Δεν ξέρω τι είχε πάθει, αλλά τελικά επανήλθε.

Σ ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις :D:D

δεν έχει κανένα video player απο μόνο του;

του έβαλα .avi, mp4, και mvk και δεν αναγνωρίζει κανένα...:confused:

ποιον Player προτείνετε;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

δεν έχει κανένα video player απο μόνο του;

του έβαλα .avi, mp4, και mvk και δεν αναγνωρίζει κανένα...:confused:

ποιον Player προτείνετε;

Exei to windows media player alla den kanei kai polla..

Kalitera na katevaseis to tcp media player kai tha se kalupsei plirws..

To κεφάλι μου...

Έκλεισα 4 ώρες μπροστά στο myphone, στο P-550 μου και στο Samsung U600...

Εχω διαβάσει άπειρες δημοσιευσεις αλλα δεν κατάφερα κάτι... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς μπορώ να μπώ στο ίντερνετ απο το ΜΙΟ χρησιμοποιώντας την σύνδεση του κινητού μου (Wind) μεσω GPRS?

CR electronics

Καλημέρα παιδιά! Έχω ενα πρόβλημα με ένα mio P350 που μου φέρανε.. είναι σχεδόν αχρησημοποίητο και το πρόβλημά του είναι ότι ενώ η μπαταρία του είναι full (καινούργια μπαταρία η παλιά αγνοείται) το pda δεν ξεκινάει!! Ο μόνος τρόπος να ανοίξει είναι να το βάλω στον φορτιστή του αυτοκινήτου (ουτε καν με usb δεν ξεκινάει) και μόλις το αποσυνδέσω σβύνει :( Όσο και να το αφήσω πάνω στο ρεύμα μετά απο κάποια ώρα σταματάει να φορτίζει αλλα δεν ξεκινάει με τίποτα.. Έχω περάσει το power patch της Mio, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω help!!

Συγνώμη αν έχει ξαναγραφτεί το συγκεριμένο πρόβλημα, δεν τα πάω καλά με το search :/

Κάτι παίζει με την καινούργια σου μπαταρία...

Και η μανίσια το ίδιο έκανε..

Τσέκαρε τι πρόγραμμα εγκατεστημενο "περιέργο" υπάρχει και πες μου ποια Rom χρησιμοποιείς....

συγνώμη αλλα εμένα μου μοιάζει hardware πρόβλημα. Μπορεί να είχει καεί κάτι και δεν μπορεί να πάρει ρεύμα απο την μπαταρία και ας την φορτίζει. εχω δει κτι αντίστοιχο σε laptop (εκει ουτε τη φορτιζε) Ετσι δουλεύει μονο με usb..:( αν εχει εγγύηση σπεύσε..
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

συγνώμη αλλα εμένα μου μοιάζει hardware πρόβλημα. Μπορεί να είχει καεί κάτι και δεν μπορεί να πάρει ρεύμα απο την μπαταρία και ας την φορτίζει. εχω δει κτι αντίστοιχο σε laptop (εκει ουτε τη φορτιζε) Ετσι δουλεύει μονο με usb..:( αν εχει εγγύηση σπεύσε..

Πάντως την 1η μέρα που άλλαξα την μπαταρία δούλεψε με αυτήν για περίπου 10 λεπτά. Ερώτηση: μπορούμε να αναβαθμήσουμε το firmware της συσκευής? Ενοώ στο σπίτι χωρίς να τρέχω σε αντιπροσωπίες..

Γεια χαρά παιδιά. Είμαι μία νέα κάτοχος του mio P550 και αρχάρια στην τεχνολογία θα μπορούσα να πω. Μου είπαν ότι αν ψάξω θα μπορέσω να βρω κάποιο πρόγραμμα destinator για το GPS. Έχω ψάξει αλλά μάλλον χάθηκα...:wacko: Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει? Ανοιχτά και τα pm ;)

Ευχαριστώ πολύ! :)

Μπα τιποτα και με hard reset ... :( Anyway παρατήρησα οτι στέλνει στην μπαταρία μόνο 2.7V συνδέοντας το στην USB (οπότε δεν κάνει τίποτα, νεκρό) και 2.9 V συνδέοντάς το στο ρεύμα. Εντομεταξί η μπαταρία του είναι 3.7V άρα σίγουρα κατι δεν πάει καλα. Αποφέυγω να το στείλω για Service γιατί δεν ξέρω πόσο θα χρεώσουνε, το gps το πήρα απο φιλαράκι που το είχε παροπλησμένο και δεν έχει κρατήσει χαρτιά κτλ.. :(

• Administrators
Γεια χαρά παιδιά. Είμαι μία νέα κάτοχος του mio P550 και αρχάρια στην τεχνολογία θα μπορούσα να πω. Μου είπαν ότι αν ψάξω θα μπορέσω να βρω κάποιο πρόγραμμα destinator για το GPS. Έχω ψάξει αλλά μάλλον χάθηκα...:wacko: Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει? Ανοιχτά και τα pm ;)

Ευχαριστώ πολύ! :)

http://www.ngi.gr/forum/index.php

Modpic.gif

Μπα τιποτα και με hard reset ... :( Anyway παρατήρησα οτι στέλνει στην μπαταρία μόνο 2.7V συνδέοντας το στην USB (οπότε δεν κάνει τίποτα, νεκρό) και 2.9 V συνδέοντάς το στο ρεύμα. Εντομεταξί η μπαταρία του είναι 3.7V άρα σίγουρα κατι δεν πάει καλα. Αποφέυγω να το στείλω για Service γιατί δεν ξέρω πόσο θα χρεώσουνε, το gps το πήρα απο φιλαράκι που το είχε παροπλησμένο και δεν έχει κρατήσει χαρτιά κτλ.. :(

Mporeis na dokimaseis na peraseis tin teleftaia rom alla den nomizw na diorthwseis tpt..To kalitero pou mporeis na kaneis einai na to pas sto service mias kai einai mallon provlima hardware..Otan les den exeis xartia ennoeis pws den exeis oute tin apodei3i agoras?

Καλημέρα παιδιά! Έχω ενα πρόβλημα με ένα mio P350 που μου φέρανε.. είναι σχεδόν αχρησημοποίητο και το πρόβλημά του είναι ότι ενώ η μπαταρία του είναι full (καινούργια μπαταρία η παλιά αγνοείται) το pda δεν ξεκινάει!! Ο μόνος τρόπος να ανοίξει είναι να το βάλω στον φορτιστή του αυτοκινήτου (ουτε καν με usb δεν ξεκινάει) και μόλις το αποσυνδέσω σβύνει :( Όσο και να το αφήσω πάνω στο ρεύμα μετά απο κάποια ώρα σταματάει να φορτίζει αλλα δεν ξεκινάει με τίποτα.. Έχω περάσει το power patch της Mio, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω help!!

Συγνώμη αν έχει ξαναγραφτεί το συγκεριμένο πρόβλημα, δεν τα πάω καλά με το search :/

και εμένα μου το έκανε.

πάνε στο settings->sysinfo->autolock και ξετίκαρε το κουτάκι. προς το παρών δεν έχω κάνα πρόβλημα,αλλά θα περιμένω να περάσουν 1-2 μέρες για να πω με σιγουριά ότι ήταν αυτό η αιτία.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

και εμένα μου το έκανε.

πάνε στο settings->sysinfo->autolock και ξετίκαρε το κουτάκι. προς το παρών δεν έχω κάνα πρόβλημα,αλλά θα περιμένω να περάσουν 1-2 μέρες για να πω με σιγουριά ότι ήταν αυτό η αιτία.

nomizw pws leei pws den anoigei kan to pda xwris trofodosia..

παιδιά καλησπέρα εχω το MIO P550 με το Destinator 7 και θα ηθελα να μου πείτε κάποιο site οπού μπορώ να κατεβάσω ελληνικούς χάρτες και από που μπορώ να ενημερώνομαι για όταν ανανεώνονται.

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε που μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολόγιο το οποίο να δουλευει 100%, ενα καλο player που να παίζει τα πάντα και ένα καλό anti-virus.Τελος θα θελα και ενα καλο bluetooth manager,αν υπάρχει,για να μπαίνω σε άλλες συσκευές

Ευχαριστω

παιδιά καλησπέρα εχω το MIO P550 με το Destinator 7 και θα ηθελα να μου πείτε κάποιο site οπού μπορώ να κατεβάσω ελληνικούς χάρτες και από που μπορώ να ενημερώνομαι για όταν ανανεώνονται.

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε που μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολόγιο το οποίο να δουλευει 100%, ενα καλο player που να παίζει τα πάντα και ένα καλό anti-virus.Τελος θα θελα και ενα καλο bluetooth manager,αν υπάρχει,για να μπαίνω σε άλλες συσκευές

Ευχαριστω

1. Χάρτες: http://www.ngi.gr/

2. Πληκτρολόγιο : http://www.resco.net/

3. Player : http://www.coreplayer.com/

4. Antivirus δε χρειάζεσαι

5. Δεν ξέρω

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Ευχαριστω

Gia bluetooth manger dokimase to btcrawler. Gia ta upoloipa se kalupse o garet..

Το mio p350 πόσο μπορεί να κρατήσει με τη μπαταρία του για συνεχόμενη πλοήγηση? Βασικά επειδή έχω σκοπο να το χρησιμοποιήσω σε ποδήλατο δεν παίζει φορτιστής κρατάει 5-6 ώρες? Παίζουν μεγαλύτερες μπαταρίες?