axristos Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλημέρα, έχω ένα αριθμό Wind και θέλω να τον κρατήσω και να τον κάνω what's up, δηλαδή cosmote. Μπορώ να το κάνω αυτό? ή πρέπει να αλλάξω αριθμό και να πάρω what's up? Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Current Device : LG Nexus 4 ( Old and lost devices : Sony Ericsson k500i | Sony Ericsson w580i | Sony Ericsson w780i | HTC Wildfire(buzz) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλημέρα, έχω ένα αριθμό Wind και θέλω να τον κρατήσω και να τον κάνω what's up, δηλαδή cosmote. Μπορώ να το κάνω αυτό? ή πρέπει να αλλάξω αριθμό και να πάρω what's up? Ευχαριστώ πολύ:) Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα cosmote ή Γερμανός και να το ζητήσεις. Η διαδικασία είναι χωρίς χρέωση και ολοκληρώνεται μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seeker22 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Έχω αυτή τη στιγμή κάρτα Vodafane.Γίνεται να αλλάξω σε Wind ή κάτι άλλο φθηνότερο τέλος πάντων χωρίς να αλλάξω αριθμό?Γιατί, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κάνω ξανά δήλωση για τον νέο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Γινεται.πανε σε ενα καταστημα wind. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seeker22 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Είναι τζάμπα ή πληρώνεις κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Εντελώς δωρεάν είναι η φορητότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Είναι τζάμπα ή πληρώνεις κάτι? Είναι τζάμπα, αυτό που πληρώνεις μόνο είναι εάν πάρεις συσκευή & πληρώσεις την διαφορά της επιδότησης . Και επίσης κάθε μήνα τον λογαριασμό σου , ο πρώτος λογαριασμός θα είναι διπλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudboy Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Τι γίνεται αν δεν πληρώσω τον τελευταίο λογ. wind πριν γίνει φορητότητα στη cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Τι γίνεται αν δεν πληρώσω τον τελευταίο λογ. wind πριν γίνει φορητότητα στη cosmote; θα απορριφθεί το αίτημα φορητότητας της Cosmote και δεν θα αλλάξει τίποτα...απλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudboy Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 θα απορριφθεί το αίτημα φορητότητας της Cosmote και δεν θα αλλάξει τίποτα...απλά... thanks............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλησπέρα! Από συβόλαιο COSMOTE, μεταφέρθηκα σε συμβόλαιο WIND... Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η φορητότητα, όμως ενώ εγώ μπορώ να καλέσω τους άλλους, οι άλλοι δεν μπορούν να καλέσουν εμένα. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 σε κανά δύο ώρες θα φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Κάνε και ένα restart το κινητό καλού κακού!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Το πρόβλημα λύθηκε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλησπέρα κι από μένα. Έχω αναφέρει το θέμα και στο αντίστοιχο νήμα της κοσμοτέ. Είμαι εδώ και 50 μέρες στη wind με 2 νέες συνδέσεις σε οικογενειακό πακέτο. Ο πρώτος λογαριασμός έληγε χθές (μη εργάσιμη). Επειδή δεν έχει καλό σήμα εδώ που είμαι έκανα την περασμένη βδομάδα αίτημα φορητότητας για κοσμοτέ και ηταν να φύγω την πέμπτη. Λογάριαζα να πληρώσω την οφειλή της wind όλα μαζί σε έναν εκαθαρριστικό λογαριασμό με επιδοτήσεις. Αμ δεν τα υπολόγοσα καλά, σήμερα πριν να φύγει η μέρα η wind μου έκανε φραγή, προφανώς για να εμποδίσει την φορητότητα, λες και μπορούν να κρατήσουν κάποιον με το ζόρι. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, οι λογαριασμοί μου βγαίνουν κάθε 18, αν εγώ πάω αύριο και καλόπιστα πληρώσω τον λογαριασμό μιας κια θεωρείται πλέον ληξιπρόθεσμος, θα μπορέσει να γίνει μετά η φορητότητα στην κοσμοτέ ή θα προκύψουν άλλα προσχώματα, όπως δίμηνη δέσμευση (ενεργοποιήθηκα στις 29/2), μήπως μου ζητήσουν να πληρώσω και τον επόμενο λογαριασμό που θα λήγει στα μέσα του άλλου μήνα και προπληρώνεις πάγιο για επόμενο μήνα ή θα μου ζητήσουν να πληρώσω μπροστά τις επιδοτήσεις;; Περιττό να σας πω πόσο αγανακτισμένος είμαι. Εναλλακτικά μπορώ στο δίμηνο να ζητήσω ακύρωση και μετά βγελί συνολικός εκαθαρριστικός λογαριασμός και να τον εξοφλησω; Σας παρακαλώ συμβουλέψτε με. Θέλω καλόπιστα να τελειώνω μαζί τους αφού δεν πιάνει σήμα. Σας ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Η πολιτική της WIND είναι να μην εγγρίνει φορητότητες , αν δεν κλείσει δίμηνο . Είναι παράνομη πολιτική και μόλις το καταγγείλεις στην Ε.Ε.Τ.Τ. σε αποδεσμεύουν αμέσως . Αλλά τώρα πια μέχρι τις 29 δεν μείνανε πολλές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπέρα κι από μένα. Έχω αναφέρει το θέμα και στο αντίστοιχο νήμα της κοσμοτέ. Είμαι εδώ και 50 μέρες στη wind με 2 νέες συνδέσεις σε οικογενειακό πακέτο. Ο πρώτος λογαριασμός έληγε χθές (μη εργάσιμη). Επειδή δεν έχει καλό σήμα εδώ που είμαι έκανα την περασμένη βδομάδα αίτημα φορητότητας για κοσμοτέ και ηταν να φύγω την πέμπτη. Λογάριαζα να πληρώσω την οφειλή της wind όλα μαζί σε έναν εκαθαρριστικό λογαριασμό με επιδοτήσεις. Αμ δεν τα υπολόγοσα καλά, σήμερα πριν να φύγει η μέρα η wind μου έκανε φραγή, προφανώς για να εμποδίσει την φορητότητα, λες και μπορούν να κρατήσουν κάποιον με το ζόρι. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, οι λογαριασμοί μου βγαίνουν κάθε 18, αν εγώ πάω αύριο και καλόπιστα πληρώσω τον λογαριασμό μιας κια θεωρείται πλέον ληξιπρόθεσμος, θα μπορέσει να γίνει μετά η φορητότητα στην κοσμοτέ ή θα προκύψουν άλλα προσχώματα, όπως δίμηνη δέσμευση (ενεργοποιήθηκα στις 29/2), μήπως μου ζητήσουν να πληρώσω και τον επόμενο λογαριασμό που θα λήγει στα μέσα του άλλου μήνα και προπληρώνεις πάγιο για επόμενο μήνα ή θα μου ζητήσουν να πληρώσω μπροστά τις επιδοτήσεις;; Περιττό να σας πω πόσο αγανακτισμένος είμαι. Εναλλακτικά μπορώ στο δίμηνο να ζητήσω ακύρωση και μετά βγελί συνολικός εκαθαρριστικός λογαριασμός και να τον εξοφλησω; Σας παρακαλώ συμβουλέψτε με. Θέλω καλόπιστα να τελειώνω μαζί τους αφού δεν πιάνει σήμα. Σας ευχαριστώ :) http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam στον τακο!!!! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Σωστός! Εκεί με βλέπω να καταλήγω. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο για να ξέρω όλες μου τις επιλογές, αν φτάσει το δίμηνο στις 29 μπορώ να κάνω αίτηση διακοπής κι ας έχει ακόμα φραγή; αύριο λογαριάχζω να πάω από κατάστημα, μα καλά κοίταγα σήμερα και δεν έχει κανένα κοντά μου πλέον, τι γίνεται κλείνουν τα καταστήματα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Σωστός! Εκεί με βλέπω να καταλήγω. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο για να ξέρω όλες μου τις επιλογές, αν φτάσει το δίμηνο στις 29 μπορώ να κάνω αίτηση διακοπής κι ας έχει ακόμα φραγή; αύριο λογαριάχζω να πάω από κατάστημα, μα καλά κοίταγα σήμερα και δεν έχει κανένα κοντά μου πλέον, τι γίνεται κλείνουν τα καταστήματα τους; φραγη σου εβαλαν γτ ουσιαστικα στις 18 ηταν δυο λογαριασμοι απληρωτοι. αν η κοσμοτε ειχε παρει.εγκριση οτι και να εκανε η γουιντ δεν θα σε κρατουσε. δεν θα πληρωσεις λογαριασμο που δεν εχει ληξει παντος. θα βγει εκαθαρριστικος. απο καταστημα με ειχαν ενημερωσει οτι ζητανε να πληρωθει πρωτα η επιδοτηση και μετα κανουν φορητοτητα, δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και δεν παιρνω ορκο γι αυτο! αν πληρωσεις το λογαριασμο που εχει ληξει και δεν υπαρχει αλλος ληξιπροθεσμος η γραμμη θα ανοιξει αμμεσα! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts