Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμμμ το θέμα είναι θα τη ρίξει την τιμή και το Πλαίσιο;;Δεν εμπιστεύομαι και τόσο τις online αγορές και ιδίως άμα πρόκειται για κινητό!

Συμφωνώ μαζί σου.

Η τιμή θα πέσει εκτιμώ , και μάλιστα γρήγορα(το έχω πεί τόσες φορές , που αν δεν πέσει, στο τέλος θα έρχεστε να μου ζητάτε την διαφορά:lol: :O ).

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ μαζί σας ώς προς την τιμή δεν θα έδινα με τίποτα παραπάνω απο 400ε(τώρα έδωσα 405ε με τα μεταφορικά) και ειδικά στο πλαισιο...αλλά δεν καταλαβαίνω γιατι όχι απο e-shop???

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εφαρμογες για το UIQ 3.0 εχουν αρχισει να βγαινουν η... τζιφος;;

Επισης οταν το ειδα στο Πλαισιο δεν καταφερα να γραψω ελληνικα με το κανονικο πληκτρολογιο ουτε με την αναγνωριση γραφης. Ειναι οντως ετσι;;

Εφαρμογες για το UIQ 3.0 εχουν αρχισει να βγαινουν η... τζιφος;;

Λίγα πράγματα ακόμα ,δες εδώ φίλε geokaza ,πάνω κάτω τι κυκλοφορεί:

http://my-symbian.com/main/index7.php?cat=7

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Συμφωνώ μαζί σου.

Η τιμή θα πέσει εκτιμώ , και μάλιστα γρήγορα(το έχω πεί τόσες φορές , που αν δεν πέσει, στο τέλος θα έρχεστε να μου ζητάτε την διαφορά:lol: :O ).

Όταν λες γρήγορα πόσο εννοείς;;Κάνα τρίμηνο;;Γιατί πραγματικά καίγομαι να το αποκτήσω!

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

Όταν λες γρήγορα πόσο εννοείς;;Κάνα τρίμηνο;;Γιατί πραγματικά καίγομαι να το αποκτήσω!

Πιστεύω(δεν ξέρω , απλά εκτιμώ)ότι η τιμή θα κάνει βουτιά μόλις βγεί το p990.Δλδ σε κανα μήνα το πολύ.

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

βουτια κατακορυφη βλεπω κι εγω να κανει το κινητο οποτε καλυτερα αν ενδιαφερεται κανεις μελλοντικος του αγοραστης να μην βιαστει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

λόγω wifi θα προδώσω το M600i και θα περάσω στο Ε61 ... να μην πηγαίνει χαμένο το wifi της adsl ....
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Ρε γμτ το κινητό ειναι πανέμορφο και απ' ότι φαίνεται πολύ καλό, αλλα να μην έχει Wifi? Κρίμα... :-(
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Δώσε τότε άλλα 350ευρώ και πάρε το P990 που θα έχει και WiFi.Πεταμένα λεφτά είναι.Προτιμώ να πάω στο Σύνταγμα με το laptop μου παρά να τους δώσω 350 επιπλέον!:)

It's Christmas time.

Δώσε τότε άλλα 350ευρώ και πάρε το P990 που θα έχει και WiFi.Πεταμένα λεφτά είναι.Προτιμώ να πάω στο Σύνταγμα με το laptop μου παρά να τους δώσω 350 επιπλέον!:)
petamena lefta sigoura den einai gia na pareis to p990,aplos auth einai mia pio oikonomikh protash se kapion pou the thelei na dosei 350 euros parapano gia na parei to epomeno montelo.Ego pisteuo pos mporei na mh tou balan wifi gia na apofugoun ton antagonismo me to p990.Kai mia erothsh.H telikh timh tou m600 pia einai kai episis to kinhto exei kapies efarmoges pou tha xei to p990 opos to 3g vision?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

petamena lefta sigoura den einai gia na pareis to p990,aplos auth einai mia pio oikonomikh protash se kapion pou the thelei na dosei 350 euros parapano gia na parei to epomeno montelo.Ego pisteuo pos mporei na mh tou balan wifi gia na apofugoun ton antagonismo me to p990.Kai mia erothsh.H telikh timh tou m600 pia einai kai episis to kinhto exei kapies efarmoges pou tha xei to p990 opos to 3g vision?

Ακριβώς!

Η φράση είναι "Εσωτερικός Ανταγωνισμός"!

Η τιμή του είναι 413 ευρώ στο E-Acorn.gr και στο Πλαίσιο 519 ευρώ.. :whistle:

Εφαρμογές, φυσικά και θα μπορεί να πάρει οτιδήποτε κυκλοφορήσει και για το Ρ990.

129026.png?1640591734

Αυτό το e-acorn.gr υπάρχει και σαν κατάστημα κάπου σαν το e-shop;;Ας μας πει κάποιος αν είναι αξιόπιστο.Γιατί σκέφτομαι και γω να το πάρω από κει.Και όσο να 'ναι η αγορά κινητού από Online κατάστημα με φοβίζει λίγο.106 ευρώ διαφορά με το Πλαίσιο δεν είναι και λίγη.

It's Christmas time.

Αυτό το e-acorn.gr υπάρχει και σαν κατάστημα κάπου σαν το e-shop;;Ας μας πει κάποιος αν είναι αξιόπιστο.Γιατί σκέφτομαι και γω να το πάρω από κει.Και όσο να 'ναι η αγορά κινητού από Online κατάστημα με φοβίζει λίγο.106 ευρώ διαφορά με το Πλαίσιο δεν είναι και λίγη.

από τη στιγμή που μπορείς να το πάρεις με αντικαταβολή ποιό είναι το πρόβλημά σου;;;:confused::)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Το πήρα την τετάρτη απο e-acorn..λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα να ποστάρω κάτι...αύριο ένα mini review

έχει και κατάστημα το e-acorn δες το sites του για περισσότερες πληροφορίες..

δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο

εχει ελληνικο πληκτρολογιο

προγραμματα ομως δεν εχουν βγει ακαμα...υπομονη

το δικό μου δεν έχει ελληνικό...:)

τι εννοεις δεν εχει ?

αν εννοεις επανω στα πληκτρα ναι εκει δεν εχει χαραγμενα τα ελληνικα.

ναι ρε συ αυτό εννοω...

το εικονικό πληκτρολόγιο είναι και στα ελληνικά...

και κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα στα μνμ:όταν πατάω κάποιο πλήκτρο εμφανίζεται πρώτα ο λατινικός χαρακτήρας και μετά απο αρκετές πιέσεις εμφανίζεται ο ελληνικός(ανάλογα το γράμα)

Μήπως έχεις βρεί λυση για να εμφανίζεται πρώτα ο ελληνικός και μετά ο λατινικός???με έχει πεδεψει πολύ, εχω ψάξει το μανιουαλ αλλα τίποτα...:(

ps δεν έχω βρει χρόνο ακόμη να κάνω αναβάθμιση και είμαι με την πρώτη έκδοση

Ετσι ακριβως ειναι ,πρωτα τα λατινικα και μετα τα ελληνικα

και εγω δεν βρηκα λυση σ' αυτο

σε συμβουλευω παντως να κανεις την αναβαθμιση πριν αρχισεις και φορτωνεις διαφορα στο κινητο γιατι με την αναβαθμιση χανονται ολα (παρε ενα backup με το pc suite)

αν παρατηρησες στο support site του M600 ,εχει ενα αρχειακι με το ελληνικο language pack που ομως ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ !! (εκει μαλλον βρισκεται και η λυση

με το ελληνικο πληκτρολογιο)

λεω εγω τωρα..

Eλπίζω αυτές τις βλακιες που κανει η sonyericsson με τη γλώσσα.......να μην της έχει στο P990 ...το καλο που τους θέλω!!

Έλληνες προγραμματιστές ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ MOYΝΤΙΑΛ!!!!!!

εχει ελληνικο πληκτρολογιο

προγραμματα ομως δεν εχουν βγει ακαμα...υπομονη

lathos merika programata exoun bgei kathos kai pexnidia.http://www.my-symbian.com upoparoxh UIQ3 kai tha deite.kathos kai sto iphone-forum.org merikoi arxzisan na postaroun java games gia to kinhto.Tora menei na bgainoun kai xakers pou na spazoun ta programatakia pou agorazeis ap to mysymbian site;)
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• The title was changed to Sony Ericsson M600i