DesertSMisSRaiN Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 To "Untraceable" είναι θρίλερ με την κλασική έννοια του όρου. Σου δημιουργεί ένα αίσθημα αγωνίας και έχει μυστήριο. Για να τρομάξεις ή να αηδιάσεις δες καλύτερα κάποιo splatter. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Το δεύτερο sux. το πρωτο καλο ητανε,το δευτερο δεν αξιζει μια. προχτες ειδα και το the eye με την alba,δεν μου αρεσε και τοσο. μια ταινια κλασσικη που μου αρεσει ειναι το jack the ripper του 1988 με τον μαικλ κειν,βασικα σειρα ειναι που αργοτερα εβγαλαν και σε ολοκληρωμενο dvd. επισης μου αρεσουν bone collector η δεκατη εντολη αν θυμαμαι,η ενδεκατηνδεν θυμαμαι παντως ειναι πολυ καλη. urban legend 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 χθες είδα το "mirrors" κάλη είναι να την δείτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 χθες είδα το "mirrors" κάλη είναι να την δείτε!! Aν ξεφευγε απο μερικα Χολυγουντιανα κλισε στο τελος θα ηταν καλυτερο. Και δεν μιλαω για το πως τελειωνει/κλεινει η ταινια, αλλα για τα τελευταια π.χ. 5-10 λεπτα οπου υπαρχει η "κορυφωση" για το πως φτανουμε στο κλεισιμο της ταινιας. Γενικοτερα ομως ηταν μια καλη ταινια.Ατμοσφαιρικη και με διαφορες καλες σκηνες. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 καλησπέρα θα ήθελα να μάθω ποια είναι η γνώμη σας για την ταινία "feed"(δεν είναι και πολύ καινούρια)??? η δικιά μου πάντως δεν είναι και η καλύτερη:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Είδα χθες το "Midnight Meat Train" Την προτείνω ανετα αλλά μόνο σε fans των splatter. PS: Vinnie Rocks! :respect: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παιδιά το SCAR 3D το έχετε δει? Μόνο και μόνο που είναι 3D μου ακούγεται ενδιαφέρον...http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=59&parent_id=45&movie_id=001845 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παιδιά το SCAR 3D το έχετε δει? Μόνο και μόνο που είναι 3D μου ακούγεται ενδιαφέρον...http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=59&parent_id=45&movie_id=001845 Το είδα εγώ σήμερα στα ODEON Starcity! Το είδα κυρίως για το όλο....3D γιατί πίστευα ότι η υπόθεση θα ήταν λίγο φόλα!Ε τελικά......το 3D πάρα πολύ καλό......η υπόθεση.......ΜΑΠΑ......!Δεν ήταν τρομακτικό...απλώς αηδιαστικό/άρρωστο/ωμό!Εγώ προσωπικά δεν χαμπάριασα (ούτε και η κοπέλα μου!!) αλλά κάποιοι γύρω γύρω μόνο που δεν ξέρασαν!Είχε και κάποια πολύ άκυρα σημεία αλλά...ΟΚ....το περίμενα αυτό! Το συνιστώ ΜΟΝΟ για το 3D....τίποτα παραπάνω! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 είδα το "midnight meat train" δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε καπια σημεία μου φάνηκαν υπερβολικά ψεύτικα αλλά όπως λέω πάντα γούστα είναι αυτά!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 είδα το "midnight meat train" δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε καπια σημεία μου φάνηκαν υπερβολικά ψεύτικα αλλά όπως λέω πάντα γούστα είναι αυτά!!!:) Λογικό. You're a girl, mmmkay? :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 να ρωτησω κτ...πέρσι ή πρόπερσι,δε θυμάμαι,είχε δείξει ξημερώματα καθαρας δευτέρας ένα θρίλερ,στο οποίο ήταν ένα σπίτι,και απ'ο,τι θυμαμαι καποιοι οι οποίοι επρεπε ν μείνουν ένσ βράδυ στο σπίτι,κ αυτή η βραδιά μαγνητοσκοπούνταν για προβολή σε ένα reality και ήταν ένας φαλακρός και σκότωνε τα παιδιά...θυμάται κανείς πως λεγαν την ταιναι? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Πολλά τέτοια υπάρχουν. π.χ. My Little Eye, Halloween Resurrection για πες καμια πληροφορία παραπάνω Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 νομίζω πως κατάλαβα ποιο εννοείς one_tree_hill αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πως λεγόταν(αρχικά νόμιζα πως εννοούσες το "see no evil"). Χθες είδα το "χιλιόμετρο 31" είχε πολλά κοινά στοιχεία με τα κινέζικα θρίλερ!!!!!!!!!!Δεν μου άρεσε κ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Πολλά τέτοια υπάρχουν. π.χ. My Little Eye, Halloween Resurrection για πες καμια πληροφορία παραπάνω Μήπως λέει το Bar με την Μπεζαντάκου; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Μήπως λέει το Bar με την Μπεζαντάκου; :lol::lol: Desert,:respect:...Είναι το Halloween: Resurrection Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 νομίζω πως κατάλαβα ποιο εννοείς one_tree_hill αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πως λεγόταν(αρχικά νόμιζα πως εννοούσες το "see no evil"). Χθες είδα το "χιλιόμετρο 31" είχε πολλά κοινά στοιχεία με τα κινέζικα θρίλερ!!!!!!!!!!Δεν μου άρεσε κ πολύ... Και εγώ αυτό νόμιζα στην αρχή, αλλά δεν τους πάνε για ριάλιτι σε αυτό. :lol::lol: Desert,:respect:...Είναι το Halloween: Resurrection Ε τι τώρα... Τζάμπα τα χουμε τα γαλόνια; :p:lol::lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 saw the best παλιοτερα ο δρομος με τις λευκες τα σαγονια του καρχαρια aliens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 The Scream Trilogy Την είδα σε 3 μέρες και μιλάμε χ3στηκα:p Τώρα φοβάμαι όλα τα τηλέφωνα,κοιτώ παντού και κλειδώνω...Βέβαια είδα τι έπαθε η Sidney με τα χαϊρια της κ πως οι κλειδαριές δεν την γλύτωσαν,αλλά...:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 παιδες, το παρατησατε βλεπω το topic ;p εχετε να προτεινετε κανα καλο προσφατο θριλερ? :) Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Pathology (2008) http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/pathologyposter1.jpg p.s. πολύ άρρωστο έργο ... για γερά στομαχάκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 h melodia ths eutixias?:lol::lol::lol: to rec Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 εγω προτεινω το REC ειναι ισπανικο με αρκετο αιμα κ σιγουρα θα τρομαξετε.... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4b/Rec_poster.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Είχα δει το trailer του "Rec" και δεν μου πολύ άρεσε γι'αυτό είπα να μην το δω αλλά έχω ακούσει και από αλλού πως είναι καλό οπότε μάλλον θα το δω...! Προχθές είδα ένα καινούργιο το "Conjurer" καλό ήταν αν και δεν είχε πολυ αίμα προτύνω να το δείτε!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Εγώ το traler του The Ring έχω δει μόνο.Και μου θύμισε μια άλλη εκδοχή του.Είναι με μια κασέτα που όποιος τη δει πεθαίνει, σωστά??Εγώ είχα δει κάτι παρόμοιο πριν 2-3 χρόνια και ήταν το Scary Movie 2 ή 3.Ήταν δηλαδή (για το Scary Movie) μια κασέτα που όποιος την έβλεπε κάποιος τον έπερνε τηλέφωνο και του έλεγε ότι θα πεθάνει σε 7 μέρες.Έτσι δεν είναι και το The Ring?? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Μα αυτό είναι το The Ring. Και είναι πιο παλιό από 3 χρόνια που λες... Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts