KennyDopeGr Δημοσιεύτηκε January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2006 ο τίτλος του τραγουδιού: Greenday feat. Oasis feat. Travis feat. Eminem - boulevard of broken dreams θέλω τον τίτλο τραγούδιου των Travis, που παίζει sample μέσα. αναφέρω τα υπόλοιπα ωστόσο.. - Greenday - boulevard of broken dreams - Oasis - wonderwall - Travis - (?) - Eminem - sing for the moment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ο τίτλος του τραγουδιού: Greenday feat. Oasis feat. Travis feat. Eminem - boulevard of broken dreams θέλω τον τίτλο τραγούδιου των Travis, που παίζει sample μέσα. αναφέρω τα υπόλοιπα ωστόσο.. - Greenday - boulevard of broken dreams - Oasis - wonderwall - Travis - (?) - Eminem - sing for the moment φίλε μου εγώ το έχω με τον τίτλο να λέει αυτούς και τους Aerosmith, αλλά μέσα δεν έχει sample ούτε από aerosmith ούτε από Travis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. January 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 κοίτα, αυτό του Eminem είναι το τελευταίο σαμπλ, με το οποίο τελειώνει και το τραγούδι (Greenday feat. Oasis feat. Travis feat. Eminem - boulevard of broken dreams). Ο Εμινεμ πριν μερικά χρόνια, πήρε το σαμπλ απο τους Aerosmith και κυκλοφόρησε το sing for the moment. Ολο και κάπου θα βρεις στο νετ, το original Aerosmith - dream on. στο θέμα μας τώρα.. :) Οι Travis ακούγονται σίγουρα στο Greenday feat. Oasis feat. Travis feat. Eminem - boulevard of broken dreams, και συγκεκριμένα απο το χρονικό σημείο 1min 25sec μέχρι το 1min 48sec. Ακουσέ το και θα τους διακρίνεις. (μετά το 1:48 μπαίνει παλι ο gallagher απο Oasis για να καταλάβεις καλύτερα) so, ποιο είναι το τραγούδι των Travis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. January 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 εύρηκα :) κάνω copy/paste το κείμενο που μας ενδιαφέρει απο εδώ: It features the following songs: GREEN DAY - "Boulevard of Broken Dreams" OASIS - "Wonderwall" TRAVIS - "Writing to Reach You" EMINEM - "Sing (For the Moment)" ...which samples AEROSMITH's "Dream On" szzs, πιστεύω να έλυσα και την δική σου απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Δίκιο έχεις, τώρα που το άκουσα στο σημείο που μου είπες, το κατάλαβα. To dream on το ξέρω, απλώς περίμενα να ακούσω ξεχωριστό κομμάτι από τους aerosmith, δεν πήγε το μυαλό μου στο sing for the moment :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Τα κομμάτι αυτό βρίσκεται στο "Boulevard of Broken Songs" του Dean Gray.Ακούστε το αν σας άρεσε αυτό. Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 εγω το εχω βρει ως green day VS oasis με τιτλο "Wonderwall Of Broken Songs" Και μολις τωρα εντοπισα οτι ακουγονται οι travis;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Guys χαθηκα τι ακριβως εχει γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. February 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ψάξου λίγο και θα δείς. όλα τα audios αναφέροντε λίγα ποστ πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 ψάξου λίγο και θα δείς. όλα τα audios αναφέροντε λίγα ποστ πιο πάνω. Το διαβαζω αλλα δεν βγαζω ακρη.Δηλαδη τι εννοει με το green day+oasis+travis+eminem-bobd?Einai tragoydi ayto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 εχει γινει ενα "remix" ας το πουμε με τραγουδια των green day,oasis,eminem,travis με τιτλο "Boulevard Of Broken Songs" η "Wonderwall Of Broken Songs" κατι τετοιο.. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Για όσους ενδιαφέρονται να το κατεβάσουν: «Green Day vs. Oasis vs. Travis vs. Aerosmith vs. Eminem - Boulevard of Broken Songs» http://www.partyben.com Στο section «Downloads» υπάρχουν κι άλλα ανάλογα mixes. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 nice mixes..:) ειναι ολα πααρα πολυ καλα!;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts