Jump to content

[Συμβουλή] Διάφορες συμβουλές


Terminator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυρίες και κύριοι,

Με την βοήθεια του excel και του Οutlook 2003 μπορούμε πλέον να έχουμε τις επαφές μας κατά επώνυμο και όχι κατά όνομα όπως ταξινομουν τα Nokia series 40.

Πως γίνεται αυτό?

Πρώτα πηγαίνουμε στο outlook και δημιουργούμε ένα νέο φάκελο

File-New-folder. Βάζουμε το όνομα που θέλουμε πχ.6230i μετά προσέχουμε στο Folder contains να επιλέξετε Contacts Items.Πατάτε ΟΚ και μετά πάτε στον Φάκελο που βρίσκονται οι επαφές σας. Πατάτε File-Import-export, και επιλέγετε Export to a file ,Next και επιλέγετε Microsoft excel επιλέγετε τον φάκελο που βρίσκονται οι επαφές σας και όχι τον καινούργιο φάκελο που ανοίξατε πρίν (6230i) πατέτε next

και ονοματίζετε το αρχείο excel όπως επιθυμείτε.Προσοχή σημειώστε που θα αποθηκευτεί το αρχείο για να βρεθεί εύκολα.Πατάτε Finish .Βρίσκω το αρχείο excel εκει που αποθηκεύτηκε και το ανοίγω.Εκει θα βρούμε όλες τις επαφές μας χωρισμένες σε διάφορες κολώνες. Μεταφέρουμε σε άσχετες και κενές κολώνες την κολώνα Ονομα και την κολώνα Επίθετο .Μετά με cut παίρνω τα στοιχεία της κολώνας Ονομα και τα βάζω με paste στην κολώνα Επίθετο και αντίστροφα .

Πλέον εχω το αρχείο excel με αντεστραμένα ονομα και επιθετο.Κάνω save το αρχείο.

Πηγαίνω ξανά στο outlook και πατάω File-Import-export , Import from another program or file, next, Microsoft Excel, next και ψάχνουμε το excel που επεξεργαστήκαμε πριν ,πατάμε next και εδώ πλέον επιλέγουμε τον φάκελο που δημιουργήσαμε στην αρχή (6230i) πατάμε finish και πλέον έχουμε έτοιμο ένα φάκελο στα contacts που έχει αντεστραμένα το όνομα και το επίθετο.Ρυθμίζουμε στο Nokia PC Suite να γίνεται ο συγχρονισμός με τον εν λόγω φάκελο και είμαστε έτοιμοι.Φυσικά πρώτα θα πρέπει να διαγράψουμε όλες τις επαφές από το τηλέφωνο για να μην διπλοπεραστούν.Συγνώμη για το τεράστιο post, λειτουργεί άριστα (το δοκίμασα σε 6610) και εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους το προσπαθήσουν (δεν είναι δύσκολο)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δουλεύει τέλεια!!!

Ευχαριστούμε πολύ φίλε Terminator! :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Link to comment
Share on other sites

Δουλεύει τέλεια!!!

Ευχαριστούμε πολύ φίλε Terminator! :)

Ευχαριστώ φίλε nikoleon.

Μου την είχε δώσει γιατί ήταν πράγματι πολύ μείον ...:mad:

Τώρα όλα καλά:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Ανοίγω αυτό το θέμα επειδή κατά καιρούς ρωτήθηκε αρκετές φορές για ποιο λόγο στα s40 3d edition ο ήχος κλήσης και μηνύματος έχουν αυξανόμενη ένταση, παρότι το ρυθμίζουμε στην επιλογή "Συνεχής ήχος". Η απάντηση είναι ότι αυτό συμβαίνει όταν η ένταση του ήχου είναι ρυθμισμένη στο 5 (μέγιστο) και γίνεται από τη ΝΟΚΙΑ για λόγους αποφυγής ηχορύπανσης. Η μοναδική λύση λοιπόν είναι να βάλουμε την ένταση στο 4, οπότε και οι ήχοι μας θα είναι πραγματικά "συνεχείς".

 

Υ.Γ. Αν οι mods θεωρούν ότι είναι περιττό αυτό το θέμα, παρακαλώ να το σβήσουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...