Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

miss=fairy, emena mou thimizei agori "eksw kardia".

kserw ena paidi tetoio. oles tis filaei ti agaliazei, tis peirazei,

tis paspateuei, tis xaideuei.

opote ton exw rwtisei an exei sxesi, panta apantaei oti den endiaferetai.

genika tou aresei i eleutheria kai na paizei me polles.

egw lew na koitakseis gia kati allo.

Ps:oso gia tin diki mou periptwsi

xthes piga spiti tis..... :X

den eimastan sto filiko...itan opws otan ta eixame....

ekeini thelei na synexisoume na vlepomaste.

kserw omws oti pote den tha ksekolisoume.

mia einai i lysi, na gnwrisw kapoia alli

wste to myalo mou na min einai se auti.

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφορουμίτες, τα φώτα σας!!! 18/5 γυρνώντας από σχοινάκια, πάω κατευθυείαν στο Αλεξάνδρειο. Εκεί μου γυαλίζει μια κοπέλα όπου μετά από ενός μηνός ψάξιμο, καταφέρνω και βρίσκω το μαγαζί όπου δολεύει, ένα μπουγατσατζίδικο στη Θεσσ/νικη. Η κοπέλα κατά 90% ο τύπος μου, 1,65, σγουρό μαύρο μαλλάκι, γλυκό φυσικό προσωπάκι, χωρίς βαψίμματα και αηδίες, μικρό στητό στήθος, όλα όπως μου αρέσουνκαι συν τοις άλλοις, τρελό Αρειανάκι... Βγαίνουμε τις προάλλες αλλά με ξενερώνει απίστευτα... Κάποια στιγμή με πέρνει από το σπίτι και μην έχοντας χθες βράδυ τι να κάνω, πέρνω το 11888 να μάθω το επίθετο της. Μαζί με το επίθετο μου λένε και τη δ/νση κατοικίας, η οποία είναι και ίδια με το επίθετό μου! Σύμπτωση; Σημάδι; Τα φώτα σας!! Κοντεύω να τρελλαθώ!!

Συμφορουμίτες, τα φώτα σας!!! 18/5 γυρνώντας από σχοινάκια, πάω κατευθυείαν στο Αλεξάνδρειο. Εκεί μου γυαλίζει μια κοπέλα όπου μετά από ενός μηνός ψάξιμο, καταφέρνω και βρίσκω το μαγαζί όπου δολεύει, ένα μπουγατσατζίδικο στη Θεσσ/νικη. Η κοπέλα κατά 90% ο τύπος μου, 1,65, σγουρό μαύρο μαλλάκι, γλυκό φυσικό προσωπάκι, χωρίς βαψίμματα και αηδίες, μικρό στητό στήθος, όλα όπως μου αρέσουνκαι συν τοις άλλοις, τρελό Αρειανάκι... Βγαίνουμε τις προάλλες αλλά με ξενερώνει απίστευτα... Κάποια στιγμή με πέρνει από το σπίτι και μην έχοντας χθες βράδυ τι να κάνω, πέρνω το 11888 να μάθω το επίθετο της. Μαζί με το επίθετο μου λένε και τη δ/νση κατοικίας, η οποία είναι και ίδια με το επίθετό μου! Σύμπτωση; Σημάδι; Τα φώτα σας!! Κοντεύω να τρελλαθώ!!

Πλάκα μας κάνεις;;Φοβερή σύμπτωση.

Πάντως από την πρώτη φορά που βγήκατε μην βγάζεις συμπεράσματα γιατί όσο να'ναι μπορεί να ντρεπόταν λιγουλάκι και να μην ήταν ο αληθινός της εαυτός..;)

Βγήτε ξανά,μιλήστε λιγάκι να νιώσει και η ίδια ποιό άνετα μαζί σου και ύστερα βγάζεις τα συμπεράσματα της ξενέρωτης ή όχι..:)

Τώρα όσο για το ίδιο επίθετο..i don't know.

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

ego pou lete sunforoumites eixa ta 2 teleytea xronia 2 sxeseis 1 xrono i kathe mia meta apo ena keno 4 minon brika mia kopela me thn opoia exo kollisei taexoume peripou 1 mina alla otan eimaste mazi pername kala alla esto mia plaka na kano i otidipote amesos neuriazei k mou girnaei thn plath neuriazei ktl to thema einai oti ayto ginetepolu sixna sxedon kathe mera ..... ego omos exo faei xodro kolima k thelo na sunexiso thn sxesh gt den maresei na eimai me thn mia k thn allh 1 ebdomada h 2 .....

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Εννούσα οτι όταν γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις ;)

Όντως το παιδί δεν αξίζει τον κόπο, άλλωστε το καλοκαίρι τελειώνει, δεν αξίζει να αρχίσεις κάτι που θα τελειώσει τόσο σύντομα. Επίσης στο προφίλ σου λέει "Ξάνθη προς το παρόν" και απ οτι καταλαβαίνω θα φύγεις για σπουδές σε άλλη πόλη μόλις αρχίσει η νέα χρονιά. Σωστά; Άλλος ένας λόγος για να τον αγνοήσεις. :)

Εχεις δικιο, ετσι που το θετεις....οσο για την πολη σκεφτομαι να ξαναδωσω γιατι δν εμεινα ευχαριστημενη καθολου φετος οποτε κ παλι χωρια.. θα κανω την καρδια μου πετρα:blink: :wacko: :dizzy: και... θα τον ξεχασω, αλλωστε κ να γινοταν κατι ποσο θα αντεχα με τη συμπεριφορα του!ευχαριστω και παλι!!

α!επειδη δν ξερω πως γινεται να απαντας ταυτοχρονα σε πολλους στο ιδιο μνμ το ευχαριστω ισχυει και για τον breakdancer!!

Let me be the love that comes from the sun

let me your rainbow rising on

every single rase out of space

will shine on,shine on!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

συμβαινουν και τετοια??

(τι λεω τωρα...) ε πετρο??

Never Give Up:!:

Join friend!

Εγω προσωπικα πιστευω πως για ολα υπαρχει ενας λογος που συμβαινουν τον οποιο τις περισσοτερες φορες ανακαλυπτουμε( ή τουλαχιστον ετσι θέλουμε να πιστευουμε...)! ισως ηταν ενα σημαδι οπως προανεφερες αλλα γιατι να ανακατευομαστε με μεταφυσικα; Κανε μια ακομη προσπαθεια...Ισως χρειαζεται χρονο για να σου ανοιχτει η κοπελα αλλα να αξιζει πραγματικα τον κοπο αφου οπως λες ειναι και ο τυπος σου!!:happy:

Let me be the love that comes from the sun

let me your rainbow rising on

every single rase out of space

will shine on,shine on!

Η πλάκα είναι ότι εγώ που έχω τρέλα με τον Αρη, κουράστηκα να την ακούω να μου λέει για το θεό του πολέμου... Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω...

ΥΓ. Η πλάκα είναι ότι ο εν λόγω κύριος, είναι πρόγονός μου...

ego pou lete sunforoumites eixa ta 2 teleytea xronia 2 sxeseis 1 xrono i kathe mia meta apo ena keno 4 minon brika mia kopela me thn opoia exo kollisei taexoume peripou 1 mina alla otan eimaste mazi pername kala alla esto mia plaka na kano i otidipote amesos neuriazei k mou girnaei thn plath neuriazei ktl to thema einai oti ayto ginetepolu sixna sxedon kathe mera ..... ego omos exo faei xodro kolima k thelo na sunexiso thn sxesh gt den maresei na eimai me thn mia k thn allh 1 ebdomada h 2 .....

μηπως να το συζητούσες? τι είναι αυτό που την ενοχλεί στις πλάκες αυτές? ή να της εξηγήσεις τι εννοείς κάθες φορά? τέλος πάντων πιστεύω οτι μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης θα βοηθούσε :p

"We all have the ability, our choices make the difference ":baby:

Ειμαι με μια κοπελα 1μιση χρονο και σε γενικες γραμμες περναω καλα.Γνωρισα χθες μια κοπελα που ειναι με το αγορι της 2μιση χρονια και περναει κι εκεινη καλα..Απο χθες ο ενας δεν μπορει να βγαλει τον αλλον απο το μυαλο του.Βγηκαμε και σημερα μαζι..Ειμαι τρελος γι'αυτη κι αυτη επισης για μενα.Θα με αφησει να την δω μια μερα ακομα και μετα θα χαθει αφου ειναι πολυ δυσκολο και για τους δυο μας να πεταξουμε ετσι το παρελθον.Αν το κανω εγω δεχεται να με ακολουθησει..Ειναι τελεια...

Τι να κανω?Περιμενω συντομα απαντησεις σας.Μιλαω απολυτως σοβαρα.Ευχαριστω..:)

ΜΑΧ.

Για μένα κάποια πράγματα πλέον είναι κανόνες : Αν έχω κάποια σχέση και την ίδια στιγμή σκέφτομαι τον πρώην ή τον καινούργιο που γνώρισα προχτές και μου κίνησε το ενδιαφέρον σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση μου. Οπότε ή ξυπνάω, το βρίσκω και το διορθώνω, ή χωρίζω και πάω παρακάτω. Είναι κρίμα να στερώ τον άλλο από κάτι που ίσως του πρόσφερει πιο πολλά ή εμένα από κάτι καλύτερο.

Επίσης : Το να χωρίζεις και να βλέπεις τον άλλο στη συνέχεια μόνο για κάλυψη αναγκών είναι κατά τη γνώμη μου εξευτελισμός της σχέσης που πέρασε.

Επίσης 2 : Όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα/παράπονο/απορία σχετικά με τη σχέση μας, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να απαντήσει σωστά, είναι αυτός τον οποίο αφορά. Οπότε δοκιμάζουμε να βρούμε τι ακριβώς θέλουμε να πούμε και το εκφράζουμε με όσο πιο ψύχραιμο, απλό και ευθύ τρόπο μπορούμε.

Τα παραπάνω είχαν αφορμή μηνύματα που διάβασα μαζεμένα και ελπίζω να βρουν τον αποδέκτη τους!

Και, Πέτρο, τι όμορφο μήνυμα ήταν αυτό κάποιες σελίδες πριν! Τα υπόλοιπα σχόλια τηλεφωνικώς :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Ειμαι με μια κοπελα 1μιση χρονο και σε γενικες γραμμες περναω καλα.Γνωρισα χθες μια κοπελα που ειναι με το αγορι της 2μιση χρονια και περναει κι εκεινη καλα..Απο χθες ο ενας δεν μπορει να βγαλει τον αλλον απο το μυαλο του.Βγηκαμε και σημερα μαζι..Ειμαι τρελος γι'αυτη κι αυτη επισης για μενα.Θα με αφησει να την δω μια μερα ακομα και μετα θα χαθει αφου ειναι πολυ δυσκολο και για τους δυο μας να πεταξουμε ετσι το παρελθον.Αν το κανω εγω δεχεται να με ακολουθησει..Ειναι τελεια...

Τι να κανω?Περιμενω συντομα απαντησεις σας.Μιλαω απολυτως σοβαρα.Ευχαριστω..:)

πωπωωωωω....εδω εχουμε σοβαρο προβλημα....

οταν βγηκατε...κανατε τιποτα? ή απλα ετσι τα ειπατε??

εχει διαφορα...

και αν η κοπελα βαρεθηκε?και απλα παιζει για να βρει κατι αλλο? το σκεφτηκες??

εγω σημερα δεν ξερω τι εχω παθει...αλλα ειμαι full in love...:love:

ευχομαι να ειναι κι εκεινη.....

Join friend!

εγω σημερα δεν ξερω τι εχω παθει...αλλα ειμαι fuel in love...:love:

Φαίνεται billako!!:p Τουρουρουρουρου....

Full in love καλέ!!:p :lol:

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Φαίνεται billako!!:p Τουρουρουρουρου....

Full in love καλέ!!:p :lol:

:lol: :lol:

οποιος βιαζεται σκονταφτει!

Join friend!

Μεγάλε η ερώτηση είναι μία.Είσαι τρελά ερωτευμένος με αυτήν?Όταν την βλέπεις σε πιάνει κόμπος στο στομάχι?Σου κόβεται η όρεξη?Όταν είστε μαζί λές:"Θεέ μου να μην τελειώσει ποτέ η νύχτα/μέρα/στιγμή"?όταν την φιλάς(οπουδήποτε)ανατριχιάζεις?Συμφωνώ απόλυτα με την "Miss_fairy"Αν τα κάνεις όλα αυτά προχώρα και ξέχνα τα σχόλια αυτά!Σκέφτηκες μήπως τα κάνει για να σε ταρακουνήσει λίγο?:wink: Όσο για το επίθετο μην σε ενδιαφέρει!Όταν είσαι ερωτευμένος δεν κοιτάς ούτε όνομα ούτε επίθετο ούτε ομάδα ούτε χρόνια ούτε εμφάνιση...Νομίζω...Οk?Μην σε πέρνει απο κάτω εγώ προτείνω!Βουρ με 1000....!!!:w00t:

Μεγάλε η ερώτηση είναι μία.Είσαι τρελά ερωτευμένος με αυτήν?Όταν την βλέπεις σε πιάνει κόμπος στο στομάχι?Σου κόβεται η όρεξη?Όταν είστε μαζί λές:"Θεέ μου να μην τελειώσει ποτέ η νύχτα/μέρα/στιγμή"?όταν την φιλάς(οπουδήποτε)ανατριχιάζεις?Συμφωνώ απόλυτα με την "Miss_fairy"Αν τα κάνεις όλα αυτά προχώρα και ξέχνα τα σχόλια αυτά!Σκέφτηκες μήπως τα κάνει για να σε ταρακουνήσει λίγο?:wink: Όσο για το επίθετο μην σε ενδιαφέρει!Όταν είσαι ερωτευμένος δεν κοιτάς ούτε όνομα ούτε επίθετο ούτε ομάδα ούτε χρόνια ούτε εμφάνιση...Νομίζω...Οk?Μην σε πέρνει απο κάτω εγώ προτείνω!Βουρ με 1000....!!!:w00t:

Αυτα ειναι ερωτας.

Το θεμα ειναι να περασει στιγμες μαζι με την κοπελα και να δει αν πραγματικα μπορει να την αγαπησει.

Ο χρονος ειναι ο καλυτερος δασκαλος.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Έρωτας είναι να κλαίς να πονάς

στον άλλον να δίνεις αυτό που ζητάς

Έρωτας είναι αγάπης στιγμές

στα μάτια του κόσμου παιδιών ζωγραφιές....

:love:

αν το θυμασαι....

Join friend!

Έρωτας είναι να κλαίς να πονάς

στον άλλον να δίνεις αυτό που ζητάς

Έρωτας είναι αγάπης στιγμές

στα μάτια του κόσμου παιδιών ζωγραφιές....

:love:

αν το θυμασαι....

σε μουσικη και στιχους Φοιβου η Ελλη Κοκκινου (εε συγγνωμη ο μπιλακοοος:) :) )μας τραγουδησε ερωτας ειναι...

απιστευτο κομματι(ισως να ειναι το μοναδικο ποιοτικο του Φοιβου)αλλα λιγο τεραστιο..αυτο και το μη με ονειρευτεισ ειναι το κατι αλλο για τους απανταχου ερωτευμενους..

σε μουσικη και στιχους Φοιβου η Ελλη Κοκκινου (εε συγγνωμη ο μπιλακοοος:) :) )μας τραγουδησε ερωτας ειναι...

απιστευτο κομματι(ισως να ειναι το μοναδικο ποιοτικο του Φοιβου)αλλα λιγο τεραστιο..αυτο και το μη με ονειρευτεισ ειναι το κατι αλλο για τους απανταχου ερωτευμενους..

οταν το πρωτοακουσα επαθα πλακα!

δεν πιστευα οτι η κοκκινου θα λεγε τετοιο κομματι...

ειναι πολυ ωραιο...

Join friend!

Εγώ θα απαντήσω με Βασίλη (ένας είναι ο Βασίλης ;))

Μην παρανοείς τα λόγια που' χω πει

είναι η πιο απλή του κόσμου σύνταγη

νιώσε με για να σε νιώσω κι' ας πονάς

είν πανακριβό στο λέω ν'άγαπας ;)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Αυτα ειναι ερωτας.

Το θεμα ειναι να περασει στιγμες μαζι με την κοπελα και να δει αν πραγματικα μπορει να την αγαπησει.

Ο χρονος ειναι ο καλυτερος δασκαλος.

Πες μου έναν άνθρωπο ο οποίος αγάπησε χωρίς πρώτα ερωτευτεί!:confused: Απλά δεν υπάρχει.Αν δεν ερωτευτείς μετά πολύ απλά πως θα την αγαπήσεις?Και κάτι άλλο!Δεν περιμένουμε για να δούμε αν θα αγαπήσουμε!Η καρδιά σου σου το λέει απο την πρώτη στιγμή!

Κι ο Κλαρκ Κεντ πάντως είναι ερωτευμένος με τη Λόις Λέιν....τελικά κανείς δεν γλιτώνει:p :D

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

ερωτας και πρασινα αλογα μηπως υπαρχει και ο superman...ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.....

Αφου δεν πιστευεις στον superman εγώ λέω να πηγαίνω τώρα να σώσω κάποιον άλλο!!!!:superman: :superman: :superman: :superman: :superman: :p

Πες μου έναν άνθρωπο ο οποίος αγάπησε χωρίς πρώτα ερωτευτεί!:confused: Απλά δεν υπάρχει.Αν δεν ερωτευτείς μετά πολύ απλά πως θα την αγαπήσεις?Και κάτι άλλο!Δεν περιμένουμε για να δούμε αν θα αγαπήσουμε!Η καρδιά σου σου το λέει απο την πρώτη στιγμή!

Γιατι το βλεπεις τοσο δυσκολο.

Εγω νιωθω αγαπη για ανθρωπους που συναναστρεφομαι απο την πρωτη στιγμη.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...