Βασίλης Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 φιλε οταν την ξαναδεις πιασε την κουβεντα....μην της πεις τιποτα απο τι σκεφτεσαι....με τον τροπο αυτο θα την φερεις πιο κοντα...και μετα κανε παιχνιδι....το γνωστο φιλοι-φιλοι... Διαφωνώ οριζοντίως καθέτως και πλαγίως.Εκτός του ότι ο φίλος δεν μπορεί να την δεί και δεν θέλει να την δει έτσι ποτέ,κάνοντας κάτι τέτοιο και μετά απο λίγο καιρό το "γυρίσει" σε αυτό που πραγματικά θέλει θα την χάσει μια και καλή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 μεσα στου μυαλου την ζ:love:λη... δεν συγκρινεσαι με αλλη... ελα για λιγ:love: να σε δω... και φευγεις π:love:λι.... Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socold Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Ερωτας ειναι η αυταπατη οτι μια γυναικα ειναι διαφορετικη απο τις αλλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Ερωτας ειναι η αυταπατη οτι μια γυναικα ειναι διαφορετικη απο τις αλλες. Ακριβώς το ίδιο έχεις ξαναπεί στο ίδιο θέμα στην 2η σελίδα post #39 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Thanks ρε φίλε. Μακάρι να την έχω... αρχηγε καντο... φαντασου οτι αυτη τη στιγμη το ξερουν ενα σωρο ασχετα ατομα και δε το ξερει οτι τη γουσταρεις η αμεσα εμπλεκομενη...;) δεν ειναι λιγο γελοιο αυτο? καντο και ψηλα το κεφαλι οτι και αν γινει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socold Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Και θα το λεω συνεχεια :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Κλαίω γιατί σε ξέχασα και όχι που δε σ' έχω... λέει η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε ένα παλιό τραγούδι... Δεν είναι τραγικό...; δεν είναι χειρότερο να ξεχνάς έναν άνθρωπο για τον οποίο έχεις πονέσει, έχεις κλάψει, έχεις φτάσει στην τρέλλα από το να μην τον έχεις απλώς; Τρομάζω λοιπόν και γω... τρομάζω τελευταία που περνάνε ώρες χωρίς να σε σκεφτώ... τρομάζω που έχω το μυαλό μου αλλού... τρομάζω που έχεις αρχίσει να περνάς στην ιστορία... δεν το θέλω, ξέρω ότι έτσι πρέπει, αλλά δεν το θέλω... έλα που συμβαίνει όμως... Εσύ είσαι αλλού από καιρό (τουλάχιστον έτσι δηλώνεις)... εγώ βρίσκομαι αλλού κατά καιρούς, αλλά μόνο στο μυαλό γιατί η καρδιά ήθελε πάντα εσένα... και τώρα, ξαφνικά, πετάει και η καρδιά... πετάει μακριά από σένα... νιώθω όμορφα, εντάξει, αλλά έρχονται στιγμές (σαν αυτήν τώρα που γράφω) που κάτι μέσα μου πονάει... είναι λοιπόν δυνατόν να σε ξεχάσω; να μη σε σκέφτομαι; να μη με νοιάζει το τι κάνεις και με ποιον; μπέρδεμα, μεγάλο μπέρδεμα... Λίγο παρανοϊκό ίσως το μήνυμά μου αλλά... βοήθησε και το κρασί... ας θεωρηθεί απλώς μια κατάθεση ψυχής, ίσως η τελευταία προς εσένα... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 πραγματικα ομορφο post Πετρο, και πιστεψε με δεν ειναι καθολου παρανοικο σε νιωθω, γιατι μπορω να καταλαβω πως εισαι. Εγω με την ιστορια μου που συζητουσαμε πριν λιγο καιρο, επεμενα 2 χρονια και τελικα μου βγηκε σε καλο, δεν εχει περασει ουτε μια μερα που να μην την εχω σκεφτει απο τοτε που την γνωρισα. Να φανταστεις πριν εναμιση χρονο περιπου εφτασα σε σημειο να εκτυπωσω σε παζλ κατι φωτογραφιες μας και τα ειχα κρεμασει στον τοιχο. Βεβαια μου τα πηρε ολα αλλα πλεον δεν εχουν μεγαλη σημασια. Να'σαι καλα... Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Δεν μπορω να σε ξεχασω στο ομολογωωωωωω θελω να γυρισεις σε χρειαζομαιιιιιιιι δεν μπορω να σε ξεχασω στο ομολογωωωωωω σ'εχω στο μυαλο μου,νυχτα μεραα.... θελω να γυρισεις....Σ'αγαπωωωωωω ειναι καλο να σκεφτεσαι τον/την αλλον/η ειδικα οταν ξερεις οτι το ιδιο κανει και εκεινη... αλλα οταν δεν μπορεις να προχωρησεις...μενεις με τα ιδια συναισθηματα... με την ιδια γλυκα που ειχες στην αρχη...και ανυπομονεις να βρεθεις στην αγκαλια της...να την κοιταξει στα ματια....και να σου πει,οσα δεν προλαβε... Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timiman Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Πρωί-πρωί μας βάζεις σε μελαγχολικές σκέψεις :( Σε καταλαβαίνω απόλυτα Πέτρο. Από τα λεγόμενά σου είμαστε στην ίδια φάση. Όμως πίστεψέ με υπάρχουν και χειρότερα. Σκέψου ότι υπάρχει και η σκατοπερίπτωση να προσθέσεις σε αυτά που λες και τα παρακάτω: α. να είσαι αναγκασμένος να την βλέπεις κάθε μέρα στην δουλειά, τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα και παράλληλα να προσπαθείς να την βγάλεις από την ζωή σου, β. να μην της μιλάς ΚΑΘΟΛΟΥ από δική σου επιλογή, γιατί πιστεύεις ότι έτσι είναι καλύτερο για έσένα και για την γιατρειά της πληγής που σου άνοιξε, γ. να γνωρίζεις ότι τα αστεία και το χιούμορ σου της άρεσαν πάρα πολύ και τώρα τα αναζητά, δ. να συνεχίζεις να την σκέφτεσαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και αδιάκοπα, ακόμη και αν ξέρεις -πια- ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να προχωρήσει το "θέμα", ε. να αποφεύγεις να διαβάζεις τα παλιά email που ανταλλάσατε και γενικά οτιδήποτε σου την θυμίζει, στ. να κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο από αυτό που σου λέει η καρδιά σου Πού είναι το λάθος τελικά; Είναι το να μην ανταποκρίνεσαι στον αληθινό αγνό έρωτα, ή το να κάνεις ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που θέλεις να κάνεις για αυτή; Κάτι μου λέει ότι η function Έρωτας() έχει απίστευτα bugs...:( Παρ' όλα αυτά η ζωή συνεχίζεται... I think I tolerate your hate, as long as you're afraid All I wanted was to be with you and suffer every day... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Καινούργιους φίλους και παρέες προσπαθήσαμε πως θα 'ναι όλα πιο δύσκολα πρέπει ν' αποφασίσω Μα απ' όλα περισσότερο αυτό που με πειράζει είναι την απουσία σου πως πάω να συνηθίσω πως πάω να συνηθίσω... NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 δυσκολο πραγμα ο ερωτας... αλλα τι να κανεις...? δεν σε ρωταει ποτε... Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Μια χαρά τα λες Πέτρο... Μας έβαλες σε σκέψεις πρωί πρωί :confused: Αχχχχ!!!! Μήπως όμως πρέπει να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά? Εγώ δηλαδή αυτό έκανα... Πόνεσα, έκλαψα, έκανα τις %%^*@#, μου πήρε καιρό αλλά τελικά είναι πολύ όμορφα να είσαι πάλι ερωτευμένος και τα "παλιά" να είναι απλά ευχάριστες αναμνήσεις.... Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 ΟΧΙ!! πετρο δεν θα το βαλουμε κατω αν δεν την κατακτησουμε!! :) :) (κατακτησεις μαλλον) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Να έρθουμε να βοηθήσουμε τότε και εμείς βρε παιδιά!!! Ποτέ δεν ξέρεις ;) Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Πω πω, προκάλεσα αναστάτωση πάλι! Πλέον αυτό που με πονάει είναι που αρχίζω να ξεχνάω, που αρχίσα να συνηθίζω! Και όχι που δεν γίνεται τίποτα μεταξύ μας! Αυτό που είπε καιο BestMan πιο πάνω δηλαδή: Καινούργιους φίλους και παρέες προσπαθήσαμε πως θα 'ναι όλα πιο δύσκολα πρέπει ν' αποφασίσω Μα απ' όλα περισσότερο αυτό που με πειράζει είναι την απουσία σου πως πάω να συνηθίσω πως πάω να συνηθίσω... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 :cry: :cry: φοβαμαι μη μου συμβει κατι τετοιο (χωρις ανταποκριση) μην απελπιζεσαι ομως εχω δει να γινονται τα πιο απιστευτα πραγματα! εχε πιστη και ελπιδα!! αλλιως κανε οτι λεει η υπογραφη μου(αν μπορεις) «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 3 xronia sxesi. xwrisa prin 3 meres.... :( i aitia: egw eixa empeiries me koritsia prin tin gnwrisw. i kopela mou oxi omws, imoun o 1os tis. niwthei meionektika pou egw exw zisei kapoia pragmata enw ekeini tipota. opote mou eipe. efoson ta exoume 3 xronia, eite pame sovara gia aravwna gamo klp. eite xwrizoume giati thelei kai ekeini na zisei kapoia pragmata. fysika to na skeftomai oti tha gnwrisei kapoion allon einai frixto apo tin alli na pantreutw sta 23 mou fainetai tromaktiko. den eimai katholou etoimos. exw perasei para polla me auti tin kopela, 3 xronia einai auta. kai twra ti na kanw? i desmeuomai oti tha tin parw me papa kai me koumparo, i tin afinw na tin parei allos! :( kamia gnwmi paidia? http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 η γνωμη μου ειναι...οτι οταν μια γυναικα σε βαζει σε ελα λουκι και σου λεει ή το ενα ή χωριζουμε για να ζησω οτι δεν εζησα.... για μενα δεν στεκει. δηλαδη αυριο μεθαυριο αν σε παντρευτω και σενα σε πιασει κατι και με χωρισεις γιατι δεν εζησες αυτα που ηθελες?? τι θα κανω? σ'αυτο ειμαι απολυτος.η κοπελα σου δειχνει εμμεσως πλην σαφως οτι αργοτερα μπορει να σκεφτει διαφορετικα. επειτα τα 3 χρονια δεν ειναι λιγα...εσυ ξερεις καλυτερα... Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 3 xronia sxesi. xwrisa prin 3 meres.... :( i aitia: egw eixa empeiries me koritsia prin tin gnwrisw. i kopela mou oxi omws, imoun o 1os tis. niwthei meionektika pou egw exw zisei kapoia pragmata enw ekeini tipota. opote mou eipe. efoson ta exoume 3 xronia, eite pame sovara gia aravwna gamo klp. eite xwrizoume giati thelei kai ekeini na zisei kapoia pragmata. fysika to na skeftomai oti tha gnwrisei kapoion allon einai frixto apo tin alli na pantreutw sta 23 mou fainetai tromaktiko. den eimai katholou etoimos. exw perasei para polla me auti tin kopela, 3 xronia einai auta. kai twra ti na kanw? i desmeuomai oti tha tin parw me papa kai me koumparo, i tin afinw na tin parei allos! :( kamia gnwmi paidia? δεν μπορω να την καταλαβω ή παντρευεται ή χωριζει??? αν παντρευτειτε τοτε δεν χρειαζεται εμπειριες??σαν εκβιασμος μου ακουγεται! να παντρευτεις απο τα 23:wacko: εγω ειμαι 26 και ο φιλος μου 37 ειμαστε μαζι 5 χρονια και λεμε να ειμαστε μαζι καλα και σε κανα 2 χρονια που θα ειμαστε ετοιμοι θα χορεψουμε το χορο του ισαια,αλλα οχι απο τα 23!!! και χωρις εκβιασμους αυτο ερχεται απο μονο του. «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Έλα ντε, όχι και γάμος από τα 23 ειδικά για αγόρι... Δηλαδή το να συνεχίσετε μαζί και όπου βγει, δεν το σκέφτεται? Και εγώ 3 χρόνια σχέση έχω αλλά όχι και από τώρα γάμος!!! Μικρά είμαστε ακόμα, έχουμε χρόνια μπροστά μας :D Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 euxaristw gia tis apantiseis. epidi dyskola mpaineis sto myalo mia gynaikas. apo auta pou exw katalavei einai oti thelei na zisei empeiries, efoson kai egw exw kanei diafora. apoti alli, an tis pw, pantreuomaste, menoume monoi mas se spiti, menoume gia panta mazi, tote to pragma allazei, paei sovara kai auti thelei. dld me liga logia, ekeini pleon apo emena thelei mono kati sovaro. niwthei polla, me agapaei, pernaei poly kala mazi mou alla den thelei pleon mia apli sxesi, thelei desmeusi. opote mou leei, eite gamos eite bye bye. Ps:auti ti stigmi eimaste xwria. emmesa mou petakse otan an pigaina kai tis ekana super protasi gamou tote pithano na allazan ola. alla egw skeftomai gamo kai anatrixiazw!!! :wacko: http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Η κοπέλα πόσο χρονών είναι? Θα το ξαναπώ! Ε όχι βρε από τώρα γάμο :blink: Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 εκεινη ποσο χρονων ειναι??γιατι αν ειναι 30+ τοτε δικαιολογει την συμπεριφορα της. εφοσον την αγαπας πες της οτι και εσυ θα ηθελες να προχωρησετε κατω απο ορισμενες προυποθεσεις ειτε αυτο ειναι ηλικια ή οικονομικη ανεξαρτησια, το οτι περνας καλα με καποιον δεν σημαινει οτι μπορεις να ζησεις και μια ολοκληρη ζωη μαζι του,στη χειροτερη θα σου ελεγα να συγκατοικησετε ενα διαστημα..και βλεπετε μετα. «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Η κοπέλα πόσο χρονών είναι? Θα το ξαναπώ! Ε όχι βρε από τώρα γάμο :blink: συμφωνω,μωρουλι ειναι ακομα..23 πολυ μωρουλι θα λεγα αμα ερχοταν ο αδερφος μου και μου ελεγε οτι στα 23 το σκεφτεται θα τρελαινομουν!!! «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts