billakosss Δημ. July 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 μετα κανεις οτι λεει η υπογραφη μου!:p :lol: :lol: τιποτα δεν της λες φιλε μου! παμε γι'αλλα! οεο! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Αν και παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα αρκετά συχνά, δεν νομίζω να έχει γίνει κάποια αναφορά και ανάπτυξη για τον "μονόδρομο κεραυνοβόλο έρωτα". Δηλαδή, το να έχεις ερωτευθεί σε τεράστιο βαθμό κάποιο άτομο, αλλά να μην υπάρχει η αναμενόμενη ανταπόκριση από εκείνο. Προσωπικά πιστεύω είναι η χειρότερη μορφή έρωτα που μπορεί να σου τύχει. Και πάντα αφήνει κάποιες πληγές πίσω του. Ποια η γνώμη σας; timiman εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά σε αυτή την περίπτωση. Ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα κάποια/ον αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις όσο εύκολα έφαγες το κόλημα, τόσο εύκολα και σου φεύγει... Ίσως γιατί δεν έχεις κάτι να σε συνδέει με αυτό το άτομα. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα είναι να ξεκολήσεις από έναν άνθρωπο που γνώρισες, πέρασες κάποιες καταστάσεις μαζί του, κάνατε έρωτα, τσακωθήκατε, βριστήκατε, γνωρίσατε ο ένας τον τρόπο σκέψης του άλλου κλπ... Όταν δηλαδή πρέπει να αλλάξεις αυτό που θεωρείς σαν δεδομένο ίσως... 'Οταν πρέπει να αλλάξεις ζωή... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 thelw mia...kai to kserei alla de to deixnei toso oso tha thela. einai kapos 'mazemeni' perisotero online, alla apo konta mou xamogelaei kai deixnei oti isws na goustarei...uparxei safe tropos na kanw mia kinisi? dld an de ginei kati na mh ginw rezili h na faw xulopita...lew na perimenw na paei pisw spiti tis (twra menei me gonois) pou menei monh tis to xeimwna k na steilw louloudia xwris onoma..kalh idea? help:what: I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 λουλουδια χωρις ονομα...μη το κανεις! απλα οταν την δεις...πανε πες μια καλησπερα...κανε μια προταση να πατε για κανενα καφεδακι,ποτακι... αν στο υποσχεθει ομως..μη το δεσεις κομπο! εσυ κανε την κινηση,ε και αν φας χιλοπιτα...εφαγες και αυτες μες την ζωη ειναι! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 to thema einai oti eimai filos me ton aderfo tis..auth einai ligo megaluteri k tis perisoteres fores den erxete mazi mas parea..panta exei kati na kanei h kapou na paei..yia auto eimai mperdemenos yiati merikes fores lew sigoura goustarei kai alles me provlimatizei. an faw xulopita de tha exw moutra na ksanapw spiti tis h na tis milisw mono tupika... tha doume tha prospathisw na vrw eukairia na tis pw na pame kafe monoi mas...o thes voithos..:( I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 κοιτα,το σημαντικο ειναι να φας χιλοπιτα με τροπο.δηλαδη να της την πεσεις με ομορφο τροπο οποτε να σου πει αν θελει ή οχι κι επειτα να συνεχισετε να ειστε μαζι ή να παραμεινετε ως εχει. απλα σκεψου οτι μπορει να σε συμπαθει λιγο παραπανω απο το κανονικο! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 κοιτα,το σημαντικο ειναι να φας χιλοπιτα με τροπο.δηλαδη να της την πεσεις με ομορφο τροπο οποτε να σου πει αν θελει ή οχι κι επειτα να συνεχισετε να ειστε μαζι ή να παραμεινετε ως εχει. απλα σκεψου οτι μπορει να σε συμπαθει λιγο παραπανω απο το κανονικο! Πρόσεξε μην σου έρθει καμία απάντηση : Σε βλέπω σαν φίλο ... Γιατί είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ακούσει κάποιος απο μία κοπέλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Πρόσεξε μην σου έρθει καμία απάντηση : Σε βλέπω σαν φίλο ... Γιατί είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ακούσει κάποιος απο μία κοπέλα. Γιατί; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Γιατί; Σου το έχουν πει αυτό πότε ; Είναι σαν να σου λέει δεν σε γουστάρω ,κοίτα πως είσαι που θέλεις και ... Όταν κάνεις σε κάποια μια κίνηση και σου απαντάει ''σε βλέπω σαν φίλο'' , μετά εσυ τι να κάνεις. Βρε κοπέλα μου για να σου προτείνω κάτι λες να θέλω να σου πω να γίνουμε φίλοι ,άκου φίλοι !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timiman Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Καλά αυτό με το "θέλω να μείνουμε φίλοι" είναι όντως βαρύ. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι η αλήθεια πονάει, όπως και το ψέμα :( Petros, χρησιμοποίησα τον όρο "κεραυνοβόλο" θέλοντας να δώσω έμφαση στο σημείο της βούλησης σου. Δηλαδή έρωτας χωρίς να το επιδιώκεις, χωρίς να το κυνηγάς. Απλώς, μία στιγμή σου καρφώθηκε στο μυαλό και από εκεί και μετά προσπαθείς να καταλάβεις το "από που σου ήρθε". Άρα, το κόλλημα ήταν απρόσμενο και συνάμα δυνατό. Το οποίο κάνει το ξεκόλλημα αρκετά πιο δύσκολο. Συμπέρασμα: αν δεν γνωρίζεις την πηγή του κολλήματος, δύσκολα ξεκολλάς. Πάντως, συμφωνώ ότι το ξεκόλλημα αργά ή γρήγορα θα έρθει -αλίμονο, η ζωή συνεχίζεται. Απλώς μέχρι να έρθει, παλεύεις να μαζέψεις τα κομμάτια σου, προσπαθώντας να απαντήσεις μόνος σου τα "γιατί;", τα "πιστεύω" και τα "νομίζω". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Πρόσεξε μην σου έρθει καμία απάντηση : Σε βλέπω σαν φίλο ... Γιατί είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ακούσει κάποιος απο μία κοπέλα. εγω να προσεξω? δεν μιλαμε για μενα. αλλα και να σου το πει μια κοπελα αυτο...ενταξει απλα δεν ξερει τι να πει και το λεει αυτο οπως και το 85% των γυναικων. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 εγω να προσεξω? δεν μιλαμε για μενα. αλλα και να σου το πει μια κοπελα αυτο...ενταξει απλα δεν ξερει τι να πει και το λεει αυτο οπως και το 85% των γυναικων. αυτό που έγραψα ήταν κάτι γενικό ,δεν αφορουσε εσένα, Συγνώμη για την παρανόηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Σου το έχουν πει αυτό πότε ; Είναι σαν να σου λέει δεν σε γουστάρω ,κοίτα πως είσαι που θέλεις και ... Όταν κάνεις σε κάποια μια κίνηση και σου απαντάει ''σε βλέπω σαν φίλο'' , μετά εσυ τι να κάνεις. Βρε κοπέλα μου για να σου προτείνω κάτι λες να θέλω να σου πω να γίνουμε φίλοι ,άκου φίλοι !!! Αποκλείεται απλά να μην είναι ο τύπος της; Και εφόσον ισχύει το παραπάνω γιατί να μην κρατήσεις τουλάχιστον μια φιλική σχέση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 de nomizw na to pei auto kai sti prwh mou pou htan kapos files eipe oti eimai wraios kai kalos ktl kai ti ksaderfis tis pou psareuw sa na tis exei pei kala logia yia mena..kai h idia eixe pei thelei na vrei ellina 100% kai meta na kanei kati. apla se mena de to deixnei toso. isws na mhn einai etoimh h na mh thelei kateuthian meta apo mia na paw se alli..who knows... k na mou pei oxi de tha pethanw kiolas alla prepei na ti psilogoustarw yiati poles fores diavazw ta emails pou mou stelnei 4-5 fores (eno to katalava apo ti prwth) k exw akousei ena voicemail tis panw apo 10 =( I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 de nomizw na to pei auto kai sti prwh mou pou htan kapos files eipe oti eimai wraios kai kalos ktl kai ti ksaderfis tis pou psareuw sa na tis exei pei kala logia yia mena..kai h idia eixe pei thelei na vrei ellina 100% kai meta na kanei kati. apla se mena de to deixnei toso. isws na mhn einai etoimh h na mh thelei kateuthian meta apo mia na paw se alli..who knows... k na mou pei oxi de tha pethanw kiolas alla prepei na ti psilogoustarw yiati poles fores diavazw ta emails pou mou stelnei 4-5 fores (eno to katalava apo ti prwth) k exw akousei ena voicemail tis panw apo 10 =( καψουρακος εισαι δηλαδη ε? για να ακους voice mail..... ορμα φιλε μου να δεις τι γινεται..γιατι οσο περναει ο καιρος...θα καιγεσαι περισοτερο. @plati δεν πειραζει :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Και εφόσον ισχύει το παραπάνω γιατί να μην κρατήσεις τουλάχιστον μια φιλική σχέση; τουλάχιστων εγώ που δεν πιστεύω στην φιλία μεταξύ των δύο φύλλων θα περνούσα πολύ άσχημα σε μια τέτεια "ελατωματική" φιλία. Ειδηκα όταν θα πιάνετε σηζήτηση για τους γκομενούς της.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Αχχ...καλα μου παιδια...τι μου θυμιζετε...στη σχολη πριν 10 χρονια μου αρεσε μια κοπελα υπερβολικα, η οποια δεν πρεπει να με ειχε προσεξει ποτε...οταν "τυχαια" την γνωρισα απο καποιους κοινους φιλους, δεν αφησα την ευκαιρια και της εδειξα το ενδιαφερον μου για εκεινη (ειναι γεγονος οτι ειχα ενδοιασμους, οπως πολλοι γραψατε παραπανω, αλλα το τολμησα) και τωρα, 10 χρονια μετα, ειμαστε παντρεμενοι και εδω και 8 μηνες εχουμε το πιο ομορφο (κλασικος χαζομπαμπας) μωρακι του κοσμου... Συμπερασμα: μην αφηνετε τις ευκαιριες που παρουσιαζονται (αρκει να αξιζουν) να πανε χαμενες...δεν ξερεις που θα καταληξεις ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Αχχ...καλα μου παιδια...τι μου θυμιζετε...στη σχολη πριν 10 χρονια μου αρεσε μια κοπελα υπερβολικα, η οποια δεν πρεπει να με ειχε προσεξει ποτε...οταν "τυχαια" την γνωρισα απο καποιους κοινους φιλους, δεν αφησα την ευκαιρια και της εδειξα το ενδιαφερον μου για εκεινη (ειναι γεγονος οτι ειχα ενδοιασμους, οπως πολλοι γραψατε παραπανω, αλλα το τολμησα) και τωρα, 10 χρονια μετα, ειμαστε παντρεμενοι και εδω και 8 μηνες εχουμε το πιο ομορφο (κλασικος χαζομπαμπας) μωρακι του κοσμου... Συμπερασμα: μην αφηνετε τις ευκαιριες που παρουσιαζονται (αρκει να αξιζουν) να πανε χαμενες...δεν ξερεις που θα καταληξεις ;) πωπω μ'εστειλες πακετο τωρα! απο μενα σου ευχομαι τα καλυτερα!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Αχχ...καλα μου παιδια...τι μου θυμιζετε...στη σχολη πριν 10 χρονια μου αρεσε μια κοπελα υπερβολικα, η οποια δεν πρεπει να με ειχε προσεξει ποτε...οταν "τυχαια" την γνωρισα απο καποιους κοινους φιλους, δεν αφησα την ευκαιρια και της εδειξα το ενδιαφερον μου για εκεινη (ειναι γεγονος οτι ειχα ενδοιασμους, οπως πολλοι γραψατε παραπανω, αλλα το τολμησα) και τωρα, 10 χρονια μετα, ειμαστε παντρεμενοι και εδω και 8 μηνες εχουμε το πιο ομορφο (κλασικος χαζομπαμπας) μωρακι του κοσμου... Συμπερασμα: μην αφηνετε τις ευκαιριες που παρουσιαζονται (αρκει να αξιζουν) να πανε χαμενες...δεν ξερεις που θα καταληξεις ;) Να σου ζησει το μωρακι :) Με φτιαξες τωρα αλλα δυστυχως αυτα ειναι τυχερα,εχω χασει πολλες και δεν ενθαρρυνομαι ιδιαιτερα με το που βλεπω μια κοπελα,πρεπει να ειμαι πολυ τρελαμενος μαζι της αλλα πρεπει και αυτη να με θελει,δεν ειναι τοσο απλα οσο τα νομιζουμε ορισμενες φορες :( Και ειδικα οταν τα χει μαλλον βγαινω παντα offside :angry: αλλα ειναι ορισμενες φορες που λεω δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για μια γυναικα :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η πλειοψηφία σε αυτό το topic είναι άντρες... Τι έγινε? Γίναμε λίγο αναίσθητες οι γυναίκες...μήπως??? @adam: Να χαίρεσαι το ζουζούνι σου!!:) :) "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 μαλλον εμεις αγαπαμε περισοτερο απο εσας τις γυναικες! :p αλλα και παλι ενας αντρας αν την πατησει απο μια γυναικα...ο αντρας υποφερει! η γυναικα σαν να μη συμβαινει τιποτα! τουλαχιστον αυτο δειχνεται Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timiman Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Να σου ζήσει το μωρούλι και πάντα χαρές να σας δίνει !!! Οι άνδρες ψάχνουν γυναίκες κρίνοντας από την εξωτερική εμφάνιση και οι γυναίκες ψάχνουν άνδρες που θα τις βοηθήσουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Και τα δύο είναι αποτέλεσμα της δύσκολης εποχής μας για πραγματικούς και αληθινούς έρωτες, για χάρη της ίδιας της διαβίωσης. Δυστυχώς, είναι μικρό το ποσοστό σε γυναίκες και άνδρες που ακόμη πασχίζουν να βρουν ταίρι έχοντας αποκλείσει τα παραπάνω κριτήρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας...τον λενε Χρηστο (πριν 1 βδομαδα τον βαφτισαμε) και προχτες τον στειλαμε εξοχη με τις 2 γιαγιαδες του(για 20μερες υπολογιζαμε) και σημερα θα παμε να τον παρουμε πισω (2 μερες καταφεραμε να τον αποχωριστουμε)...μας λειπει υπερβολικα:( μαλλον εμεις αγαπαμε περισοτερο απο εσας τις γυναικες! :p αλλα και παλι ενας αντρας αν την πατησει απο μια γυναικα...ο αντρας υποφερει! η γυναικα σαν να μη συμβαινει τιποτα! τουλαχιστον αυτο δειχνεται οντως, οι αντρες τελικα ειναι πιο ευαισθητοι απο τις γυναικες...εμεις λιωνουμε και γι'αυτες δεν τρεχει καστανο:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 οντως, οι αντρες τελικα ειναι πιο ευαισθητοι απο τις γυναικες...εμεις λιωνουμε και γι'αυτες δεν τρεχει καστανο:p Χαχα! Δεν είναι έτσι...απλά για να καταλήξει κάποιος να γίνει αναίσθητος, σημαίνει ότι κάτι τον πλήγωσε, οπότε από ένα σημείο και μετά βάζεις τη λογική. Και δεν εννοώ το να βρεθεί ο άντρας-προστάτης, ή εκείνος που θα βοηθήσει στην καριέρα κ.ο.κ., αλλά εκείνος που θα σέβεται και δεν θα καταπιέζει. Αλλά ακόμη και το φτύσιμο ή και ο χωρισμός ξεπερνιούνται...είναι θέμα χρόνου ή ακόμη και εγωισμού.:shifty: "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Οι άνδρες ψάχνουν γυναίκες κρίνοντας από την εξωτερική εμφάνιση ε δεν συμφωνω και απολυτα μαζι σου... και οι γυναίκες ψάχνουν άνδρες που θα τις βοηθήσουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους. αυτες οι γυναικες ειναι σαν την κουταλιδου του fame!:p αλλά εκείνος που θα σέβεται και δεν θα καταπιέζει. Αλλά ακόμη και το φτύσιμο ή και ο χωρισμός ξεπερνιούνται...είναι θέμα χρόνου ή ακόμη και εγωισμού.:shifty: ναι ωραια τα λες...αλλα μερικες ακομα και οταν γινονται αυτα που γραφεις...παλι τα ιδια... ωρες ωρες τα θελουμε ολα δικα μας αντρες-γυναικες....αλλα δυστηχως δεν μπορουμε να τα'χουμε Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts