Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά όλη τη ζωή μας τη χάνουμε ψάχνοντας το ιδανικό. Και που καταλήγουμε; Μόνοι;

Εγώ θέλω να ζω ανθρώπινα και να αγαπω υπερβολικά. Αγάπη είναι να δίνεις και να πέρνεις μοναδικά συναισθηματα χωρίς να αλλοιώνεσαι από χρήματα ή προβλήματα της καθημερινότητας.

θα συμφωνησω μαζι σου..

αγαπατε γιατι χανομαστε..

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις δίκιο σε όλα όσα λές..Με έχει μπερδέψει όμως όλη η ιστορία..Θέλει να ναι με την παρέα της αλλα δεν περνάει και τόσο καλά.. (τουλάχιστον έτσι είπε χθές που είχε βγεί και σε μία μικρή επικοινωνία μας τα είπαμε λίγο..)..Πήρε μια απόφαση αλλα της είναι δύσκολο να είμαστε έτσι...

Της είπα να με σβήσει απο MSN κλπ κλπ ωστε να μην μπαίνω ούτε εγώ ούτε αυτή σε πειρασμό να μιλάμε...Παρόλα αυτά το μεσημέρι πάλι με ξεblockαρε...

Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει...Βασικά δεν ξέρω αν η ίδια ξέρει τί θέλει....Tο μόνο σίγουρο το οποίο μπορώ να θεωρήσω αιτία για να χαλάσει η σχέση είναι αυτό που μου είπε οτι δεν είναι πλέον ερωτευμένη...

ο ερωτας με τον καιρο περνα,η αγαπη ομως μενει εκει...ειναι λογικο να συνηθιζει ο ενας τον αλλον.

δεν θεωρω καλη κινηση να μην μιλατε κι ουτε να κανετε block ο ενας τον αλλον.γνωμη μου βεβαια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 3 weeks later...
ο ερωτας με τον καιρο περνα,η αγαπη ομως μενει εκει...ειναι λογικο να συνηθιζει ο ενας τον αλλον.

δεν θεωρω καλη κινηση να μην μιλατε κι ουτε να κανετε block ο ενας τον αλλον.γνωμη μου βεβαια.

Τελικά φίλε μου ήταν λάθος :) Η κοπέλα εδώ και περίπου 3-4 εβδομάδες (μια εβδομάδα αφού χωρίσαμε περίπου) είναι με άλλον και απ' όσο λέει περνάει καλά..

Βασικά για να πώ την αλήθεια σε κάποιες επικοινωνίες που είχε επιδιώξει η ίδια άλλα έλεγε σε μένα και την άκουγα ξενερωμένη με τον καινούργιο αλλα όταν της μιλούσε μία φίλη μου τότε άλλαζε το τροπάριο και ήταν καλά και ερωτευμένη..Τί να πώ..

Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί της πλέον γιατι πολύ απλά δεν άξιζε τίποτα...

Πριν 5' πέτυχα την πρωην στο MSN. Χωρίσαμε 1 μήνα πριν μπω στρατό. Και τι μου λέει; ΑΠΟΛΥΘΗΚΕΣ;

Καλά, τόσο βλαμμένες είναι;:X

Ρε ^&%^ κλείνω 1 χρόνο που απολύθηκα, αυτή τι περίμενε ότι θα γινόμουν ΕΠΟΠ;

Δεν μου κοψε να τη ρωτήσω αν γέννησε που μου λεγε τότε ότι την είχα αφήσει έγγυο...:rolleyes:

καθομαι και διαβαζω να περασει η ωρα και βλεπω αυτο το σχολιο..

χχαχαχαχα το κορυφαιο του θεματος!!

Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Τελικά φίλε μου ήταν λάθος :) Η κοπέλα εδώ και περίπου 3-4 εβδομάδες (μια εβδομάδα αφού χωρίσαμε περίπου) είναι με άλλον και απ' όσο λέει περνάει καλά..

Βασικά για να πώ την αλήθεια σε κάποιες επικοινωνίες που είχε επιδιώξει η ίδια άλλα έλεγε σε μένα και την άκουγα ξενερωμένη με τον καινούργιο αλλα όταν της μιλούσε μία φίλη μου τότε άλλαζε το τροπάριο και ήταν καλά και ερωτευμένη..Τί να πώ..

Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί της πλέον γιατι πολύ απλά δεν άξιζε τίποτα...

Σωστός είσαι φίλε.... Πολύ γρήγορα σε ξεπέρασε.... Μην ασχοληθείς άλλο... Δεν αξίζει... Μπορεί να έπαιζε παράλληλα μαζί του ενώ είσασταν ακόμα μαζί (στο τελείωμα της σχέσης σας)... Βουλωμένο γράμμα είναι η γυναίκα...

Hello !

Σωστός είσαι φίλε.... Πολύ γρήγορα σε ξεπέρασε.... Μην ασχοληθείς άλλο... Δεν αξίζει... Μπορεί να έπαιζε παράλληλα μαζί του ενώ είσασταν ακόμα μαζί (στο τελείωμα της σχέσης σας)... Βουλωμένο γράμμα είναι η γυναίκα...

Παιδια χαλαρωστε,για να ειναι με αλλον σκεψου ποσο καιρο εχει ξενερωσει μαζι σου.

Γιατι πρεπει να πιεζομαστε?

Το οτι στο επαιξε θλιμενη για να μην την ακους χαρουμενη και μαραζωσεις γιατι το εβγαλες οτι ειναι πουτ@νι@?

Τελος να ξερεις ολοι αξιζουν,αξιζουν τις ομορφες στιγμες που περασατε μαζι εκτος αν εσυ δεν περασες και τοσο ομορφα.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Αλοχα.

Με αφορμη μηνυμα σου stamatis3133 απλα να σου επισημανω μερικα σημεια:

καταρχας η λεξη πουτ@νια, σημανει το να πετυχαινω κατι με μαεστρια, με ανεντιμα μεσα κλπ, κ δεν σημαινει απαραιτητως κ μονο τη γυναικα ελευθερων ηθων που συμπεριφερεται τοιουτοτροπως.

Παραπερα,να πω οτι το οτι μια κοπελα χωριζει καποιον κ μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα βρισκει αλλον, δεν αποτελει σημαδι προηγουμενου εντιμου με τον πρωην βιου.Κ αυτο διοτι σκεψου οτι οι γυναικες ειναι εκ φυσεως συναισθηματικες. Οκ; σκεψου δε οτι καθε χωρισμος, ειτε τον θελουμε ειτε οχι, ειναι μιας μορφης απωλεια που μπορει να συγκριθει καποιες φορες και με το γεγονος ενος θανατου. Καθε μα καθε απωλεια στη γυναικα εχει ως επακολουθο μιας μορφης πενθους. Εδω λοιπον, αυτο λειπει...Γιατι; γιατι ειχε ηδη φροντισει να μη βιωσει αυτη τη μεταβατικη κατασταση με το να εξασφαλισει την υπαρξη αντικαταστατη.

ΑΥΤΟ και μονο αυτο στη συμπεριφορα της, αρκει για να εχει διαπραξει κατι το ανεντιμο μεσα σε μια σχεση. Χαρακτηριστικο γνωρισμα προσωπικοτητων με δειλια ειτε μοναξιας, ειτε ελλειψης αυτοπεποιθησης(αναζητουν την επιβεβαιωση) ειτε παλι ελλειψη στοιχειωδους σεβασμου των επιλογων τους. Ειναι δε, οπως κ να το κανεις, ανηθικο.

Επιπλεον ομως, και ισως το πλεον αισχρο στην ολη φαση, ειναι οτι δεν της αρκει που χωρισε ενω πιθανοτατα δεν ηταν πιστη στο παιδι που μας τα ειπε. Απεναντιας, φροντιζει να δημιουργει την ψευδαισθηση στον αλλον οτι δεν ειναι ευτυχισμενη. Για ποιο λογο θα μπορουσε κανεις να προβει σε μια τετοια τακτικη;

1)για να μην αποκαλυψει ετσι οτι δεν βιωνει το ευνοτητο εκ φυσεως σταδιο πενθους τροπον τινα κ αρα ειχε εκ των προτερων φροντισει γι αυτο ( αρα ναι, ειναι ανευ ηθικων αρχων)

2) για να μη μπορεσει ο αλλος να συνεχισει τη ζωη του απορριπτοντας την (παροτι εκεινη πρωτη το εκανε).Αυτο ειναι το χειροτερο κατ εμε...Κ ισως ο πλεον ευστοχος ορισμος πουτανιας...Γιατι; Διοτι εσυ θες και συνεχιζεις τη ζωη σου παλευοντας να βρεις την ευτυχια σου, ακομα κ αν αυτο σημαινει να μην εισαι πιστος και να προδιδεις τον αλλον, ΑΛΛΑ δεν θελεις το ιδιο και για εκεινον που εδιωξες. Ετσι, τον κρατας με αυτον τον τροπο, δημιουργωντας του την ψευδαισθηση του πενθους απο τον χωρισμο και οτι εμμεσα μετανιωσε .(να γιατι ενω επιλεγει η γυναικα να ειναι με αλλον, σου κλαιγεται οτι δεν ειναι καλα. Αν δεν εισαι καλα κυρια μου, γιατι δεν τον χωριζεις οπως καλλιστα εκανες και με εμενα;;;;)

Το να απιστεις ειναι το ενα. Το να κοροιδευεις ειναι το αλλο. Το να χρησιμοποιεις ομως ειναι...

συγνωμη εαν σας κουρασα. Ελπιζω να βοηθησα καπως.

ΥΓ: οσο για σενα φιλε μου με το συμβαν, καταπιε το μια και καλη κ συνεχισε τη ζωη σου. Εκεινος λεει που χαραμιζει εστω μια ωρα απο τη ζωη του, δνε εχει καταλαβει την αξια της ζωης...Σκεψου το λιγο και κοιτα μπροστα. Ενα τελος ειναι παντα μιακαινουργια αρχη!

"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.

ενδεχομενως να σου ειχε κανει καποια νιξη για χωρισμο,αλλα εσυ να την περασες στο ντουκου.

να ειχε αρχισει να ξεθυμαινει ο ερωτας της για σενα σιγα σιγα,μεχρι που βρηκε αλλον και τσιμπηθηκε.

απλα προχωρα και ψαξε κι εσυ την ευτυχια αλλου.

καλη τυχη:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

H naerdiel τα είπε πολύ καλά.....

Αμά ήθελε να τον αφήσει ήσυχο δε θα τον έπαιζε ακόμα... Θα τον άφηνε στην ησυχία του να συνεχίσει τη ζωούλα του... Αλλά του να του το παίζει κλαμμένη χήρα και μετά από 5 λέπτα να κάνει σεξ με άλλον... Έλεος... Απλά μήπως θέλει να τον κρατήσει και καβάτζα αμά τα σπάσει με τον άλλον.... Στη θέση σου φίλε θα συνεχίζα μπροστά και δε θα ασχολιόμουν καθόλου μαζί της.... Μόνο για να την εκδικηθώ θα ασχολιόμουν μαζί της...

Hello !

ενδεχομενως να σου ειχε κανει καποια νιξη για χωρισμο,αλλα εσυ να την περασες στο ντουκου.

να ειχε αρχισει να ξεθυμαινει ο ερωτας της για σενα σιγα σιγα,μεχρι που βρηκε αλλον και τσιμπηθηκε.

απλα προχωρα και ψαξε κι εσυ την ευτυχια αλλου.

καλη τυχη:)

καλη μου freak of nature, συγνωμη αλλα θα διαφωνησω μαζι σου.

Λες οτι ισως εκανε νιξη αλλα δεν το καταλαβε...ΚΑι να μην το καταλαβε,πως δλδ; Αν του ειχε πει κατι αλλα επικοινωνουσαν η οτι αλλο, πως ο αλλος να συμπερανει οτι χωρισαν; αυτα θελουν δυο,δεν ειναι καταστασεις που βιωνει μονο ο ενας...

Λες μετα,ισως ξεθυμανε ο ερωτας. Ε ΚΑΙ;;; Ας χωριζαν!αν δεν υπαρχει αισθημα αλλα μονο συνηθεια πχ, κ παλι το πολεμας να τηρησεις καποιους αγραφους κανονες συμπεριφορας. Επ ουδενι δεν δικαιολογειται το μεταβατικο σταδιο ψαξιματος να γινεται ΜΕΣΑ σε μια σχεση,ΟΠΟΙΑ και αν ειναι η ποιοτητα αυτης της σχεσης. Σαφως και της μοδος τα φακ μπατνιζ ,ελευθερη σχεση(συνευρεση ναι αλλα σχεση...δεν το λες...)κλπ δεν ειναι σχεση αλλα διατων αστηρ, οποτε μενει εκτος συζητησης.

Θεωρω οτι ειναι σωστο να αναφερονται κ να επισημαινονται καποια πραγματα γιατι η πολλη χαλαρωση οδηγει στη διαλυση...μας...

Τελος να αναφερθω κ λιγο στην εκδικηση...

Η εκδικηση ειναι ισως απο τις καλυτερες προφασεις. Ειναι τροπος να ασχοληθουμε με τον αλλον εφοσον το να τον αφησουμε πισω μας κ να προχωρησουμε ,φανταζει αδυνατο. Οταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελεις να προχωρησεις, ΔΕΝ σε απασχολει ο αλλος αρα ουτε η εκδικηση.

Σε λιγο πιο φιλοσοφημενο ομως επιπεδο, θα ηθελα να εκφρασω τις σκεψεις μου μαζι με οσους διαβαζετε τουτες τις γραμμες...

η πραγματικοτητα ειναι οτι εδω τα μονα που μπορουμε να εξουσιαζουμε και να επιβλεπουμε ειναι το μυαλο μας και την ψυχη μας (εξαιρουνται νοσηρες περιπτωσεις βεβαιως). Ειναι τα μονα που εχουμε, μιας και σκεφτειτε οτι μπορεις να γυμναζεσαι , να προσεχεις και να παρφουμαρεσαι και να σε χτυπησει τρελος με μαυρο τζιπ, η να ερθει το τζιπ πανω σου επειδη θελησε να περασει με κοκκινο. Και αντιο γλαρετζο.

ΟΜΩΣ το μυαλο μας κ την ψυχη μας μπορουμε να τα φροντιζουμε, μιας κ η μονη απειλη ειμαστε εμεις οι ιδιοι και κανεις αλλος(γενικα μιλωντας). Ειλικρινα, ειναι μοναδικη προκληση η προσπαθεια να βελτιωνομαστε ως υπαρξεις μεσω αυτων των δυο κεκτημενων μας. Η εκδικηση λοιπον μας κανει μικροτερους, φτωχοτερους, λιγοτερους. ΚΑΝΕΙΣ δεν αξιζει να μας το κανουμε αυτο. Σκοπος ειναι να βελτιωνομαστε...Οτι καλο κατακταμε σε αυτα τα επιπεδα χανεται πααααααρα πολυ δυσκολα. κ ειναι απλα μια νοητη αλληλουχια αλλων καλων.

Κοινως, δεν αξιζει. οχι οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις με τον αλλον. Οχι. Δεν αξιζει κανεις να παει την ψυχη του ,την υπαρξη του ουσιαστικα στη γη, προς τα πισω.

Θελει δυναμη και συνεση. Αλλα αυτα τα εχουμε...;)

καλο σας βραδυ.

με εκτιμηση,

Εβελυνα

"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.

συμφωνω μαζι σου καλη μου,δεν υποστηριζω την κοπελα

αναφερω απλα τι ενδεχομενως σκεφτηκε

οσον αφορα την "νιξη" πιστεψε με ειναι κατι που συμβαινει.υφισταται προβλημα στην σχεση, ο ενας απο τους 2 ξεκιναει να χτυπαει κουδουνακια,περναει σε καμπανες ,ντουντουκες,στρακαστρουκες, αλλα ο αλλος ειναι σε αφασια.ε ερχεται μια μερα που ο 1ος αποφασιζει να την κανει καθως πονεσαν τα χερια του απο τα drum-sticks και τα νταμπα ντουμπα και ο 2ος μενει με την απορια "αυτος τωρα γτ με παρατησε?"

οσο αφορα το "ξεθυμασμα" ειχα την εντυπωση πως ο συμφορουμιτης ειχε χωρισει και μετα εκανε σχεση η κοπελα.δεν αποκλειεται να βρηκε τον καινουριο μετα δλδ...

απλα θα πρεπει να διαχωρισουμε το "εχω σχεση+αγαπαω-χωριζω-θρηνω τον χωρισμο" απο το "εχω "σχεση" και περναω καλα μεχρι να βρω κατι καλυτερο"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μέρα με τη μέρα ανακαλύπτω οτι όλο και περισσότερο υπάρχουνβ συναισθήματα και καταστάσεις που αδυνατώ να ονοματίσω...και με φοβίζει αυτό..

πώς έχουμε καταφέρει να κάνουμε τα πράγματα τόσο περίπλοκα πλέον;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• 3 weeks later...

Θέλω να κάνω ένα ξεχωριστό δώρο στην κοπέλα μου. Να της στείλω μια τούρτα σε σχήμα καρδιά με μια αφιερωσούλα αλλά δεν βρίσκω ένα μαγαζί που να έχει αυτό το προϊόν και να το κάνει και ντελίβερυ. 2 Μέρες ψάχνω. Μήπως ξέρει κανείς να με κατατοπίσει?

Για αθήνα μιλάμε.

ενταξει ισως να ειμαι λιγο ακυρη,αλλα εχω μια ερωτηση...γιατι η αγαπη να ποναει; γιατι η ΑΓΑΠΗ; υποτιθεται οτι ειναι ενα απο τα πιο ομορφα και δυνατα συναισθηματα, υποτιθεται οτι πρεπει να ηρεμει την ψυχη σου, να σου δινει τρυφεροτητα ισως και ευτυχια... αλλα αντι για αυτο αυτη παιρνει την καρδια σου και την διαλυει. γιατι; γιατι να ειναι ετσι; εχουν γραφτει τοσα ποιηματα και τραγουδια και παραμυθια για αυτη, γιατι λοιπον κατι τοσο ομορφο σου δημιουργει μια μιζερια στη ζωη σου, μια στενοχωρια και μια τοσο δυσαρεστη κατασταση...;

Δεν πονάει η αγάπη. Πονάει όταν δεν στη δίνουν ή σε προδίδουν. Και επειδή ακριβώς είναι τόσο δυνατό συναίσθημα πονάει παραπάνω

συν ότι είμαστε άνθρωποι και ακόμα και άθελά σου μπορεί να κάνεις μια μικρή βλακεία και να πληγώσεις ή να πληγωθείς, αλλά βασικά η γνώμη μου είναι ότι η αγάπη πρέπει να περνάει και φάσεις πόνου γιατί μέσα από κει βαθαίνει και ριζώνει και ωριμάζει και δυναμώνει και γίνεται ακράδαντη. Δοκιμάζεται και ξεπερνά και νικάει. Άλλωστε η αληθινή αγάπη εμπεριέχει μια έννοια αυτοθυσίας (και στο πιο μικρό ακόμα, πρέπει να αδειάσεις λίγο από το εγώ σου για να χωράς τον άλλον) κι αυτό όσο ολοπρόθυμα κι αν θες να το κάνεις, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν πονάει, αφού είμαστε φτιαγμένοι με αυτό το εγώ. Ίσως γι' αυτό η αγάπη είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί. Μας ανεβάζει επίπεδο....

Αν όλα είναι πάντα ηλιόλουστα κάτι δεν γίνεται σωστά. δεν μπορείς να συμφωνείς σε όλα με κάποιον - δε γίνεται - κι αν υποχωρείς από καψούρα μόνιμα αυτό δεν είναι αγάπη ακριβώς. και μια μέρα θα πάψεις να το κάνεις και τότε αυτό που δε δοκιμάστηκε ποτέ θα κάνει ένα μεγάλο μπουμ και θα 'χει έρθει η ώρα της αλήθειας; υπάρχει τίποτε άλλο πίσω από αυτό;;;

Δεν μιλώ καν για τις περιπτώσεις που κάποιος σε προδίδει και πονάς δικαιότατα......

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Κοιτάξτε λίγο τον εαυτό σας και φροντίστε να μπορείτε να την βγάζετε πιο άνετα.

Οι έρωτες πλέον είναι για κάτι σαλεμένους ρομαντικούς που ζουν στην εποχή του Σαίξπηρ.

Όσοι από αυτούς δε, αναλώνονται υπερβολικά σε τέτοια θέματα, είναι άξιοι της μοίρας τους.

Μας πρόδωσε η Σούλα/ ο Μήτσος και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι πονανε τα ψεματα και οταν καποιος χρησιμοποιει τη λεξη αγαπη χωρις να την εννοει ή να γνωριζει την ουσια της

και με στενοχωρει αυτο που λες, πρωτον γιατι ειμαι μια σαλεμενη και δευτερον γιατι θεωρω την αγαπη πολυ σημαντικη, οχι μονο την ερωτικη αλλα και την φιλικη και αυτη που νιωθω για την οικογενεια μου. η ζωη μου ειναι πολυ πιο ομορφη με τους φιλους μου. ενταξει δε λεω οτι πρεπει να κλαιγομαστε για καθε ερωτικη απογοητευση και θα ηταν καλο να λεμε σε καποιες περιπτωσεις "κατι τρεχει στα γυφτικα" αλλα η πραγματικη αγαπη αξιζει και λιγο πονο

αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι πονανε τα ψεματα και οταν καποιος χρησιμοποιει τη λεξη αγαπη χωρις να την εννοει ή να γνωριζει την ουσια της

και με στενοχωρει αυτο που λες, πρωτον γιατι ειμαι μια σαλεμενη και δευτερον γιατι θεωρω την αγαπη πολυ σημαντικη, οχι μονο την ερωτικη αλλα και την φιλικη και αυτη που νιωθω για την οικογενεια μου. η ζωη μου ειναι πολυ πιο ομορφη με τους φιλους μου. ενταξει δε λεω οτι πρεπει να κλαιγομαστε για καθε ερωτικη απογοητευση και θα ηταν καλο να λεμε σε καποιες περιπτωσεις "κατι τρεχει στα γυφτικα" αλλα η πραγματικη αγαπη αξιζει και λιγο πονο

το ψεμα ειναι η αρχη και το τελος μιας σχεσης,ειτε αθωο ειναι ειτε ενοχο...προσωπικα το μισω.

δεν καταλαβαινω πως μπορει το ψεμα να ειναι αρχη μιας σχεσης? αν αρχισει ετσι μια σχεση τοτε ποσο χειροτερα μπορει να τελειωσει?

Αλοχα.

Με αφορμη μηνυμα σου stamatis3133 απλα να σου επισημανω μερικα σημεια:

καταρχας η λεξη πουτ@νια, σημανει το να πετυχαινω κατι με μαεστρια, με ανεντιμα μεσα κλπ, κ δεν σημαινει απαραιτητως κ μονο τη γυναικα ελευθερων ηθων που συμπεριφερεται τοιουτοτροπως.

Παραπερα,να πω οτι το οτι μια κοπελα χωριζει καποιον κ μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα βρισκει αλλον, δεν αποτελει σημαδι προηγουμενου εντιμου με τον πρωην βιου.Κ αυτο διοτι σκεψου οτι οι γυναικες ειναι εκ φυσεως συναισθηματικες. Οκ; σκεψου δε οτι καθε χωρισμος, ειτε τον θελουμε ειτε οχι, ειναι μιας μορφης απωλεια που μπορει να συγκριθει καποιες φορες και με το γεγονος ενος θανατου. Καθε μα καθε απωλεια στη γυναικα εχει ως επακολουθο μιας μορφης πενθους. Εδω λοιπον, αυτο λειπει...Γιατι; γιατι ειχε ηδη φροντισει να μη βιωσει αυτη τη μεταβατικη κατασταση με το να εξασφαλισει την υπαρξη αντικαταστατη.

ΑΥΤΟ και μονο αυτο στη συμπεριφορα της, αρκει για να εχει διαπραξει κατι το ανεντιμο μεσα σε μια σχεση. Χαρακτηριστικο γνωρισμα προσωπικοτητων με δειλια ειτε μοναξιας, ειτε ελλειψης αυτοπεποιθησης(αναζητουν την επιβεβαιωση) ειτε παλι ελλειψη στοιχειωδους σεβασμου των επιλογων τους. Ειναι δε, οπως κ να το κανεις, ανηθικο.

Επιπλεον ομως, και ισως το πλεον αισχρο στην ολη φαση, ειναι οτι δεν της αρκει που χωρισε ενω πιθανοτατα δεν ηταν πιστη στο παιδι που μας τα ειπε. Απεναντιας, φροντιζει να δημιουργει την ψευδαισθηση στον αλλον οτι δεν ειναι ευτυχισμενη. Για ποιο λογο θα μπορουσε κανεις να προβει σε μια τετοια τακτικη;

1)για να μην αποκαλυψει ετσι οτι δεν βιωνει το ευνοτητο εκ φυσεως σταδιο πενθους τροπον τινα κ αρα ειχε εκ των προτερων φροντισει γι αυτο ( αρα ναι, ειναι ανευ ηθικων αρχων)

2) για να μη μπορεσει ο αλλος να συνεχισει τη ζωη του απορριπτοντας την (παροτι εκεινη πρωτη το εκανε).Αυτο ειναι το χειροτερο κατ εμε...Κ ισως ο πλεον ευστοχος ορισμος πουτανιας...Γιατι; Διοτι εσυ θες και συνεχιζεις τη ζωη σου παλευοντας να βρεις την ευτυχια σου, ακομα κ αν αυτο σημαινει να μην εισαι πιστος και να προδιδεις τον αλλον, ΑΛΛΑ δεν θελεις το ιδιο και για εκεινον που εδιωξες. Ετσι, τον κρατας με αυτον τον τροπο, δημιουργωντας του την ψευδαισθηση του πενθους απο τον χωρισμο και οτι εμμεσα μετανιωσε .(να γιατι ενω επιλεγει η γυναικα να ειναι με αλλον, σου κλαιγεται οτι δεν ειναι καλα. Αν δεν εισαι καλα κυρια μου, γιατι δεν τον χωριζεις οπως καλλιστα εκανες και με εμενα;;;;)

Το να απιστεις ειναι το ενα. Το να κοροιδευεις ειναι το αλλο. Το να χρησιμοποιεις ομως ειναι...

συγνωμη εαν σας κουρασα. Ελπιζω να βοηθησα καπως.

ΥΓ: οσο για σενα φιλε μου με το συμβαν, καταπιε το μια και καλη κ συνεχισε τη ζωη σου. Εκεινος λεει που χαραμιζει εστω μια ωρα απο τη ζωη του, δνε εχει καταλαβει την αξια της ζωης...Σκεψου το λιγο και κοιτα μπροστα. Ενα τελος ειναι παντα μιακαινουργια αρχη!

To διάβασα λίγο αργά δυστυχώς αλλα πραγματικά προσκυνώ.. :respect:

Όπως και να 'χει παιδιά μου απο 21/01 είμαι με άλλη κοπέλα με την οποία περνάω πάρα πολύ καλά και τελικά αρχίζω και πιστεύω οτι η πρώην ήταν για μένα ίσως μια συνήθεια η οποία μου κόπηκε απότομα..

Τώρα έχει χωρίσει με τον άλλο που τα είχε (με πήρε 4-5 τηλ να δεί τί κάνω και μου το πε :P ) Γύρισε ο τροχός..... :)

To διάβασα λίγο αργά δυστυχώς αλλα πραγματικά προσκυνώ.. :respect:

Όπως και να 'χει παιδιά μου απο 21/01 είμαι με άλλη κοπέλα με την οποία περνάω πάρα πολύ καλά και τελικά αρχίζω και πιστεύω οτι η πρώην ήταν για μένα ίσως μια συνήθεια η οποία μου κόπηκε απότομα..

Τώρα έχει χωρίσει με τον άλλο που τα είχε (με πήρε 4-5 τηλ να δεί τί κάνω και μου το πε :P ) Γύρισε ο τροχός..... :)

ο τροχος γυρισε εσυ να μην γυρισεις ειναι το θεμα:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...