billakosss Δημ. March 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Billakoss, μην σε επηρέασε ο πρωτευουσιάνικος αέρας και άγγιξε τη ρομαντική σου πλευρά? :rolleyes: μπορει να παιζει και κατι τετοιο! τελικα μια γεφυρα που λεγαμε καποτε οτι θα κανουμε Θεσσαλονικη-Αθηνα...θα την βαλουμε μπρος? :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 μπορει να παιζει και κατι τετοιο! τελικα μια γεφυρα που λεγαμε καποτε οτι θα κανουμε Θεσσαλονικη-Αθηνα...θα την βαλουμε μπρος? :p Πότε ήρθες στο Άθενς και δεν πήραμε πρέφα; :blink: :ninja: Incognito; :) Μέχρι να γίνει η γέφυρα θα έχουν ανακαλύψει τον διακτινισμό... Άστο Billy... :lol: :p Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Πότε ήρθες στο Άθενς και δεν πήραμε πρέφα; :blink: :ninja: Incognito; :) Μέχρι να γίνει η γέφυρα θα έχουν ανακαλύψει τον διακτινισμό... Άστο Billy... :lol: :p Στην Αγγλία τον χρησιμοποιούνε χρόνια τώρα. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 μπορει να παιζει και κατι τετοιο! τελικα μια γεφυρα που λεγαμε καποτε οτι θα κανουμε Θεσσαλονικη-Αθηνα...θα την βαλουμε μπρος? :p Ασε ρε bill... Εδώ μια γέφυρα Ριο-Αντίριο θέλαμε να φτιάξουμε και κάναμε 10 χρόνια..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free77air Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ερωτας..αγαπη..δυο αισθηματα που ισως αργησεις να ανακαλυψεις,αλλα οταν βρεις την αγαπα και εδω μιλαμε για πραγματικη αγαπη νομιζεις πως βρισκεσαι σε αλλο κοσμο.Ημουν και γω καποτε ερωτευμενη παει λιγος καιρος απο τοτε,δυστυχως ομως εφαγα τα μουτρα μου.Ολα αυτα τα συναισθηματα υπηρχαν μονο απο μερους μου και αυτος ενω ελεγε πολλα πραγματα δεν τα πιστευε..εκεινη την εποχη δεν μπορουσα να τον καταλαβω τωρα ομως μπορω γιατι δυστυχως εκανα το ιδιο πραγμα.."επαιξα" με τα συναισθηματα καποιου και ηταν το χειρωτερο που μπορουσα να κανω.Μονο που εγω ειχα το θαρρος να αντιμετωπισω τα λαθη μου και να απολογηθω κατι που δεν εκαναν ποτε με μενα αφηνοντας με στο σκοταδι. !!!!Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ερωτας..αγαπη..δυο αισθηματα που ισως αργησεις να ανακαλυψεις,αλλα οταν βρεις την αγαπα και εδω μιλαμε για πραγματικη αγαπη νομιζεις πως βρισκεσαι σε αλλο κοσμο.Ημουν και γω καποτε ερωτευμενη παει λιγος καιρος απο τοτε,δυστυχως ομως εφαγα τα μουτρα μου.Ολα αυτα τα συναισθηματα υπηρχαν μονο απο μερους μου και αυτος ενω ελεγε πολλα πραγματα δεν τα πιστευε..εκεινη την εποχη δεν μπορουσα να τον καταλαβω τωρα ομως μπορω γιατι δυστυχως εκανα το ιδιο πραγμα.."επαιξα" με τα συναισθηματα καποιου και ηταν το χειρωτερο που μπορουσα να κανω.Μονο που εγω ειχα το θαρρος να αντιμετωπισω τα λαθη μου και να απολογηθω κατι που δεν εκαναν ποτε με μενα αφηνοντας με στο σκοταδι. δυστηχως ετσι ειναι,μερικες φορες τα δινουμε ολα και μενουμε στον ασσο (οπως λεει και το τραγουδι) αν και διαφωνω ως προς την κινηση να παιξεις. ειναι δυσκολο πολυ να παιζεις με την καρδια του αλλου και να του δινεις ψευτικες ελπιδες Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εγώ έχω μια απορία: Είμαστε ή νομίζουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι; :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free77air Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ξερω ποσο ασχημο ειναι να παιζεις με την καρδια του αλλου καποτε εκαναν το ιδιο και με μενα,οταν ομως καταλαβα οτι κανω αυτο για το οποιο ειχα κατηγορησει καποιον αλλο με μισησα αλλα εβαλα γρηγορα ενα τελος, ενα τελος σωστο ετσι οπως ηθελα να γινει και με μενα.Οσο για το αν ειμαστε πραγματικα ερωτευμενοι η απλα ετσι νομιζουμε η απαντηση ειναι μονο μια..οταν δεν αντεχεις να εισαι μακρυα απο τον αλλο το μυαλο σου ειναι κολλημενο μονιμως σε εκεινο το ατομο και ολα τα σχεδια σου και τα ονειρα σου ειναι γυρω απο αυτον, αναμφιβολα την εχεις πατησει. !!!!Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 ^^ ναι αλλά κατά πόσο είναι έρωτας και όχι ενθουσιασμός, ειδικά τον πρώτο καιρό?? mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Το χειρότερο από όλα: Σου δείχνει ότι κάτι μπορεί να γίνει. Εσύ είσαι τρελά ερωτευμένος με εκείνο το πρόσωπο, δεν περνάει στιγμή χωρίς να το σκέφτεσαι, κοιμάσαι και το ονειρεύεσαι και όταν πας να κάνεις το πρώτο βήμα... εμφανίζεται κάποιος άλλος. Και όλα αυτά γίνονται μπροστά στα μάτια σου... Το υποσχέθηκα στον εαυτό μου. Δεν θα την πατήσω έτσι ποτέ ξανά. Με πλήγωσε πολύ, πάρα πολύ. Είμαι χάλια. only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Να μην στεναχωριέσαι, όλα περνάνε. Πονάει λίγο αλλά με τον καιρό θα το θυμάσαι σαν μια ωραία και γλυκιά ανάμνηση!! mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free77air Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Παντα στο τελος καταληγουν ολα να ειναι μια γλυκια αναμνηση...αλλα μετα απο ποσο καιρο??Σε αλλους κραταει λιγο σε αλλους πολυ,σε αλλους ισως περισσοτερο απο το κανονικο,αλλα ποσο ειναι το κανονικο?Και το μεγαλυτερο ερωτημα απο ολα γιατι η αγαπη πρεπει να ποναει τοσο και να αφηνει παντα τα σημαδια της? !!!!Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Παντα στο τελος καταληγουν ολα να ειναι μια γλυκια αναμνηση...αλλα μετα απο ποσο καιρο??Σε αλλους κραταει λιγο σε αλλους πολυ,σε αλλους ισως περισσοτερο απο το κανονικο,αλλα ποσο ειναι το κανονικο?Και το μεγαλυτερο ερωτημα απο ολα γιατι η αγαπη πρεπει να ποναει τοσο και να αφηνει παντα τα σημαδια της? τραγουδι: ποναει η αγαπη,ματια μου ποναει κι εγω το ξερω απ'ολους πιο καλα... τα λεει ολα φανταζομαι αυτο. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free77air Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Τελικα καθε τραγουδι εχει κατι να μας πει.Ολος αυτος ο πονος,ολη αυτη η δυστυχια καποια στιγμη φευγουν και μενει μια γλυκια γευση απο ολα αυτα, ομως αργει πολυ να ερθει αυτη η στιγμη.Πρεπει να ερθει κατι καινουργιο στη ζωη σου για να πεις οτι εχεις ξεφυγει τελειως απο την παλια κατασταση και αμα αργησει να ερθει τι κανεις μενεις και αναπολεις τα παλια?Ορισμενες φορες ειναι πολυ δυσκολο να ξεχασεις. !!!!Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 στην υγεια της αχαριστης ,που δεν αξιζε τοσο και μπορουσα για χαρη της την ζωη μου να δωσω,στην υγεια της επομενης που θα εχει αισθηματα ,στην υγεια της επομενης που δεν ψαχνει για θυματα .Αυτο ακριβως εχω να πω για οσα αποτελουν πλεον παρελθον και με εκαναν κοματια Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 στην υγεια της αχαριστης ,που δεν αξιζε τοσο και μπορουσα για χαρη της την ζωη μου να δωσω,στην υγεια της επομενης που θα εχει αισθηματα ,στην υγεια της επομενης που δεν ψαχνει για θυματα .Αυτο ακριβως εχω να πω για οσα αποτελουν πλεον παρελθον και με εκαναν κοματια+1 από εμένα. Αχάριστη... only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 ο ενθουσιασμος ειναι η πιο μεγαλη ουτοπια(για εμενα) ερχεται και παρερχεται... το θεμα ειναι αν θα σου εινει μετα κατι που λεγεται ερωτας η και αγαπη με τον καιρο του ή ''ξενερωμά''..:ninja: ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι... και ναι εννοειται υπαρχουνε αχαριστες γυναικες βρε παιδια,οπως και αντρες και δενθα μπω στο τρυπακι να πω ποιοι/ποιες ειναι πιο πολυ..αδιαφορω μου περναει ακει να ειναι μακρια απο εμας... αν ομως η αχαριστια σας χτυπησει την πορτα κλειστε την στα μουτρα με ενα χαμογελο:D παμε γι αλλα και το ψαρι μες στην γυαλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 αληθεια πως μπορεις να καταλαβεις οτι αυτο που νιωθεις ειναι ενθουσιασμος η οχι?υπαρχει καποια απαντηση σε αυτο η μονο ο χρονος το δειχνει αυτο? γιατι καμια φορα απο τον ενθουσιασμο λες πραγματα παραπανω ,τα οποια αργοτερα ισως τα μετανιωσεις ..:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 αληθεια πως μπορεις να καταλαβεις οτι αυτο που νιωθεις ειναι ενθουσιασμος η οχι?υπαρχει καποια απαντηση σε αυτο η μονο ο χρονος το δειχνει αυτο? γιατι καμια φορα απο τον ενθουσιασμο λες πραγματα παραπανω ,τα οποια αργοτερα ισως τα μετανιωσεις ..:O ο χρονος...ο δρομος και ο πονος μονο λεω εγω:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 αληθεια πως μπορεις να καταλαβεις οτι αυτο που νιωθεις ειναι ενθουσιασμος η οχι?υπαρχει καποια απαντηση σε αυτο η μονο ο χρονος το δειχνει αυτο? γιατι καμια φορα απο τον ενθουσιασμο λες πραγματα παραπανω ,τα οποια αργοτερα ισως τα μετανιωσεις ..:O γι'αυτο να εισαι συγκρατημενος και να μη ταζεις τον ουρανο με τ'αστρα σε κοριτσακια...γιατι ειναι καποια που τα πιστευουν..πληγωνονται και την παταμε εμεις μετα :p περα απο αυτο,παντα υπαρχει ενθουσιασμος στην αρχη,οτι και να ειναι ειτε γυναικα,ειτε ερωτας ειτε αυτοκινητο...το θεμα ειναι να μη το ξεφτυλισεις που λεμε.. stay cool ;) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 γι'αυτο να εισαι συγκρατημενος και να μη ταζεις τον ουρανο με τ'αστρα σε κοριτσακια...γιατι ειναι καποια που τα πιστευουν..πληγωνονται και την παταμε εμεις μετα :p περα απο αυτο,παντα υπαρχει ενθουσιασμος στην αρχη,οτι και να ειναι ειτε γυναικα,ειτε ερωτας ειτε αυτοκινητο...το θεμα ειναι να μη το ξεφτυλισεις που λεμε.. stay cool ;) Που να δεις όταν τα πιστεύεις κι εσύ ο ίδιος! :lol: :p Κωστάκη κάνε ότι νομίζεις αγόρι μου. Εκφράσου ελεύθερα κι αυθόρμητα γιατί αν σκέφτεσαι το ένα και το άλλο τότε όχι μόνο δε θα κάνεις αυτά που θες αλλά δε θα κάνεις και τίποτα άλλο. Όλα αυτά βέβαια στο μέτρο του δυνατού και του επιτρεπτού. Μη τα ισοπεδώσουμε όλα... :lol: :p ;) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 η βλακεια ειναι οτι δεν θελω να πληγωσω γιατι δεν θελω και ο ιδιος να πληγωθω(γιατι περασα κ απο αυτο το συναισθημα για λιγο,αλλα ευτυχως με επιμονη τα καταφερα)..και πιστευω αν εισαι ενθουσιασμενος κ λες λες κ μετα την αφησεις την αλλη στα κρυα του λουτρου με το <ετσι θελω> ..δεν λεει :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 η βλακεια ειναι οτι δεν θελω να πληγωσω γιατι δεν θελω και ο ιδιος να πληγωθω(γιατι περασα κ απο αυτο το συναισθημα για λιγο,αλλα ευτυχως με επιμονη τα καταφερα)..και πιστευω αν εισαι ενθουσιασμενος κ λες λες κ μετα την αφησεις την αλλη στα κρυα του λουτρου με το <ετσι θελω> ..δεν λεει :p Καλώς η κακώς αυτό δε μπορείς να το προσδιορίσεις πότε θα γίνει... Και ,πάλι, καλώς ή κακώς έτσι είναι οι σχέσεις... Για να πονάς και να πονέσεις. Για να αγαπάς και να σε αγαπήσουν. Ποιό το νόημα μιας σχέσης με το να μη ζήσεις αυτά τα συναισθήματα; Τι θα μάθεις εσύ σαν άνθρωπος και πως θα γίνεις καλύτερος αν δεν τα ζήσεις από πρώτο χέρι; Κάθε σχέση έχει τα πάνω της και τα κάτω της είτε λέγεται οικογενειακή, είτε φιλική. Στην ερωτική πονάς περισσότερο γιατί πλέον πέρα από πνευματικά έχεις δεθεί και σωματικά κάτι που δε γίνεται στις άλλες σχέσεις. ;) Αν δεν θέλεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι τότε να απέχεις... :p Λίγο ωμά αλλά αληθινά και φιλικά. ;) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 η αληθεια ειναι πως..εφοσον εχεις βρει ενα ατομο που ειναι πραγματικα σπανιο..ναι μεν <<<<<θες>>>>> να το αφησεις και να το δεις φιλικα για να εχεις αυτο το ατομο διπλα σου,ξεροντας οτι οντως θα ναι διπλα σου κ μετα..αλλα απο την αλλη δεν θες να το αφησεις,γιατι οταν δεν ειστε φιλικα αλλα ερωτικα θα εχεις αλλη <επαφη> μαζι της/του..τι πιστευετε γι αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 οτι μαλλον τα θελεις ολα δικα σου Κωστακη μου...φιλικα παντα... δωσε χρονο να δεις τι ακριβως γινετια και εν τω μεταξυ μην της ταζεις τον ουρανο με τ αστρα,παρτο λιγο πιο χαλαρα... κανε αυτο που νιωθεις τωρα και αν δεις οτι δεν το βλεπεις ερωτικα αλλα πιο πολυ φιλικα τοτε καλυτερα να το ληξεις ομορφα κια ωραια και οσο ειναι νωρις παρα να το τραβηξεις;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts