Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

42 minutes ago, dimkit said:

δ/

18η θέση στο Dxomark , μόνο 2 θέσεις βελτίωση σε σχέση με το s25 ultra. Έχε χάρη Samsung που δεν υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές (Στο android) ακόμα στην Ελλάδα. Και για να μην πέσετε και με φάτε αναφέρομαι για τους χρήστες που το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς.

image.thumb.png.cfb2376ffd66f615a56ee8130f0c5707.png

image.thumb.png.ca52d1691d0def88f42ecd742354cd64.png

Από ότι βλέπω, 18η θέση το S26U, 29ή το S25U στο τεστ της κάμερας προς το παρόν.

Edited by Athkatla

εγω παντως σε τεστ που εχω δει με xiaomi 17 ultra, oppo x9 pro, iphone 17 promax , vivo οι φωτο που βγαζει ειναι πολυ καλες και εφαμιλες η πολυ κοντα. πως λοιπoν ειναι 18o? 

και κατω απο το iphone 16 pro max? 

Εμένα μου κάνει άλλο εντύπωση, στα video που εχει ανεβάσει ο techaholic από vivo k oppo k xiaomi, εν κινησει, κανουν το κλασικο που χάνουν κάποιο καρε και η εικόνα πηδάει,πράγμα που είναι αντίθετο με ότι λέγεται από review. 

Εκτός αν φταίει το editing του.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Τι διαπίστωσα μόλις βρέθηκα στην αρχική οθόνη του κινητού μας, αμέσως μετά τις καθαρές ρυθμίσεις του κινητού μας.

Είναι σύνηθες τα φθηνότερα τηλέφωνα να χρησιμοποιούν προεγκατεστημένες εφαρμογές bloatware για να καλύψουν εν μέρει το κόστος παραγωγής, για ναυαρχίδες όπως το Galaxy S26 Ultra, αυτή η πρακτική δεν είναι και τόσο ευχάριστη γιατί τα αρχεία συστήματος και οι προεγκατεστημένες εφαρμογές καταλαμβάνουν πάνω από 40 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Οι ίδιες οι εφαρμογές έχουν 17 GB.  

Στη λίστα των εφαρμογών βρήκα τίτλους από τη Meta (Facebook, Instagram), τη Microsoft (M365 Copilot, OneDrive, Outlook, LinkedIn, Link to Windows) ή ακόμα και το Such Spotify, ανεξάρτητα από τη μουσική που προτιμώ να παίζω.  

Εκτός από τις προαναφερθείσες εφαρμογές τρίτων, η εμπειρία μου ως χρήστη του κινητού Samsung δεν είναι και τόσο ευχάριστη γιατί βρήκα στο 2026:  

• Δύο καταστήματα εφαρμογών: Google Play και το Galaxy Store  
  • Τρεις Ψηφιακοί Βοηθοί: Google Gemini, Samsung Bixby και Perplexity  
  • Δύο προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο: το Google Chrome και το νέο Browser της Samsung  
  • Δύο εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gmail και Outlook  
  • Δύο cloud Google Drive και OneDrive  

Οι περισσότεροι χρήστες, όπως και γω μεταφέρουμε τα δικά μας δεδομένα και εφαρμογές που έχουμε ήδη επιλέξει καθώς θέλουμε να τα χρησιμοποιούμε κατά τη μετάβαση στο νέο τηλέφωνο. Η επιβολή λογισμικού από τη Microsoft ή τη Meta χωρίς επιλογή κατά τη διάρκεια των αρχικών ρυθμίσεων του κινητού σε αυτό το επίπεδο τιμής την κρίνω απαράδεκτη για το 2026!

Κατανοώ τις εφαρμογές της Samsung για να κλειδώνουν τους χρήστες στο οικοσύστημά τους, αλλά είναι απλά λάθος να υπάρχουν αναγκαστικά υπηρεσίες της Microsoft και της Google που κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους.

Πιστεύω ότι η αγορά μιας νέας ναυαρχίδας το 2026 θα πρέπει να είναι μια εμπειρία για τους χρήστες χωρίς συμβιβασμούς, ειδικά εάν πληρώνουμε επίσης ένα ποσό premium για ένα premium τηλέφωνο!

Υ.γ. Όπως με διαβεβαίωσε η Sammy στο chat και όπως έγραψα πιο πάνω, έχουμε για πρώτη φορά στο κινητό μας 2 NFC!!! Το ήξερες αυτό Αλέκο? Καλό βράδυ σε όλους από ένα ανθρώπινο ΑΙ αλλά κατέχετε 3 ψηφιακά στο κινητό σας. Η λέξη ντροπή είναι το λιγότερο που μπορώ να πω...και γράψτε κανένα ενδιαφέρον θέμα επιτέλους!

Edited by Tips2022

Θα αιτηθώ στη google να σου μπλοκάρουν το gemini.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

35 minutes ago, OverClocker said:

Θα αιτηθώ στη google να σου μπλοκάρουν το gemini.

Εντάξει σταματάω εδώ, το έκανα γιατί έσβησαν την ανάλυσή μου στο 8.5 λειτουργικό μας σύστημα, χωρίς να με ρωτήσουν, κάποια κ@λόπαιδα μέσα εδώ! 😁

Όμως πριν φύγω σου έχω μια κρυφή λειτουργία της συσκευής μας ειδικά εσύ που κοιτάς τα της οθόνης συνέχεια και δεν σκέπτεσαι πιο βαθιά...ονομάζεται Extra Muted Display.. Η λειτουργία αυτή μειώνει την ένταση του χρώματος και την ένταση pixel ακόμη χαμηλότερα από την ελάχιστη φωτεινότητα στις ρυθμίσεις, η οποία όχι μόνο θα ανακουφίσει σημαντικά την όρασή σου κατά τη διάρκεια της προβολής της οθόνης σου το βράδυ, αλλά σώζει και την μπαταρία της συσκευής σου. Samsung και ξερό ψωμί... και δεν ξαναγράφω! Τέλος!

+1 αν κατάλαβες και μαντεύω ότι ούτε κι αυτό το ήξερες Αλέκο!

Υ.Γ. Για να αιτηθείς κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να μάθεις να το ζητάς ή ζητάνε ευγενικά.....αλλιώς τζάμπα καίει η λάμπα!

Edited by Tips2022

1 ώρα πριν, Tips2022 said:

Εντάξει σταματάω εδώ............ χωρίς να με ρωτήσουν, κάποια κ@λόπαιδα μέσα εδώ! 😁

Υ.Γ. Για να αιτηθείς κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να μάθεις να το ζητάς ή ζητάνε ευγενικά.....αλλιώς τζάμπα καίει η λάμπα!

Ρε φιλος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΕΣ!!! Ας ελπισουμε οτι οντως σταματας εδω!!! Αναθεμα και εαν το εχεις παρει το S26U.....

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

3 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Αυτό ισχύει, αλλά όπως είπε και ένας άλλος πιο μετά, όταν το πιάνεις τελικά δεν κάνεις αυτό το ουαο. Πόσο μάλλον όταν από μπροστά μοιάζει με plus μοντέλο, η ακόμα χειρότερα με τη σειρά A! Αν είχε πολύ καλύτερες κάμερες θα το κράταγα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα το ξαναπάρω, θα περίμενω περισσότερες κριτικές. 

Το 26 είτε θα μπαλατζαρει με οποιαδήποτε φυσιολογικη θηκη, είτε θα του βαλεις μια σκληροτράχηλη που, ακυρώνει το κόπο της Samsung να το κάνει όσο πιο λεπτό γίνεται. Δεν έχει νόημα. Οι spigen crystal για τα s25 ultra, και ringke fusion x , κάθονται τελεια στο τραπέζι. 

Δυστυχώς όμως τα τηλεκοντρόλ είναι μονόδρομος, και πρόσωπικα για μένα είναι αυτό το "ουαο" που έψαχνα επειδή βαρεθηκα το 25. Το είχα απωθημένο χρόνια να πάρω κάτι τέτοιο και είπα να δοκιμάσω, είναι το πρώτο μου!  Τώρα απλώς θα περιμένω να χαλάσει η οθόνη.. : p /ελπίζω όχι!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με Huawei mate 20x, η πιο φαρδιά οθόνη που υπάρχει το 2026 ακόμα...! 

IMG_20260309_235154.jpg

Πάρε το oppo να γλυτώσεις. Άλλη κλάση.

Εγω παντως με σύγκριση με το δικο μου S24u βλέπω μεγαλες διαφορές και ειδκα στην κάμερα. Επιτέλους βγαζει σωστές φωτο ο τηλεφακός δουλεύει άψογα εστιάζει και δεν βγαίνει σαν χαλασμένο πιξελ μετα την επεξεργασία. 

Οταν βλέπεις και τις δυο οθόνες με κλειστό το privacy δεν εχει καμια διαφορά που λενε κάποιοι. 

Το privacy τα σπαει απλα. 

Επιτέλους πληροφορίες μπαταρίας κύκλους φόρτισης, ημερομηνία κατασκευής, ημερομηνία ενεργοποίησης, υγεία μπαταρίας.

Για το ui 8.5 ειναι προς το παρον οτι καλύτερο πολυ παραμετροποίηση εχει να κάνεις. 

Διάρκεια μπαταρίας σε εμενα μερα δεν πρόκειται να βγάλει κανενα κινητο αλλα σε σχέση με το s24u ειναι αρκετά καλύτερο (θα μου πεις το αλλο εχει κλείσει 2 χρόνια πλέον,οκ).

Το design πολυ πιο όμορφο και πολυ πιο βολικό στο χέρι. 

Το μόνο που θελω απο σαμμυ ειναι να προσθέσει το Voice focus και στα ακουστικά 

Και να δωσει ελληνικά στην ΑΙ της επιτέλους!.

😎

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

8 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Αυτό ισχύει, αλλά όπως είπε και ένας άλλος πιο μετά, όταν το πιάνεις τελικά δεν κάνεις αυτό το ουαο. Πόσο μάλλον όταν από μπροστά μοιάζει με plus μοντέλο, η ακόμα χειρότερα με τη σειρά A! Αν είχε πολύ καλύτερες κάμερες θα το κράταγα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα το ξαναπάρω, θα περίμενω περισσότερες κριτικές. 

Το 26 είτε θα μπαλατζαρει με οποιαδήποτε φυσιολογικη θηκη, είτε θα του βαλεις μια σκληροτράχηλη που, ακυρώνει το κόπο της Samsung να το κάνει όσο πιο λεπτό γίνεται. Δεν έχει νόημα. Οι spigen crystal για τα s25 ultra, και ringke fusion x , κάθονται τελεια στο τραπέζι. 

Δυστυχώς όμως τα τηλεκοντρόλ είναι μονόδρομος, και πρόσωπικα για μένα είναι αυτό το "ουαο" που έψαχνα επειδή βαρεθηκα το 25. Το είχα απωθημένο χρόνια να πάρω κάτι τέτοιο και είπα να δοκιμάσω, είναι το πρώτο μου!  Τώρα απλώς θα περιμένω να χαλάσει η οθόνη.. : p /ελπίζω όχι!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με Huawei mate 20x, η πιο φαρδιά οθόνη που υπάρχει το 2026 ακόμα...! 

IMG_20260309_235154.jpg

Κρίμα που μπήκες στον κόπο αγοράς και επιστροφής 😞.

Όσο για την ομοιότητα με τα Α μοντέλα, και το 25 την ίδιο ομοιότητα θα μπορούσες να πεις ότι έχει με την αντίστοιχη γενιά Α. Απλά και τα 2 τείνουν προς την γραμμή των Ζ fold. 

Όσο για το ουάου που λες, ερχόμενος από το 25, αν δεν σε απαχολουσε το privacy display και τα λοιπά upgrades, ναι, δεν θα έκανες ουάου και δεν έπρεπε να μπεις στον κόπο αλλαγής.

Αλλά όποιος πιάσει και δουλέψει ένα S23 και μετά ένα S26 και λέει είναι ίδια συσκευή, ας πάει να ξεπλύνει λίγο την μούρη του γιατί κοιμάται ακόμα.

Btw, EricssonyFan λες, αλλά μόνο Nokia βλέπω στη φωτό σου.

Εγώ σήμερα το περιμένω. Πληθαίνουν οι αναφορές σχετικά με υγρασία στους φακούς ακόμα και σε κινητά μέσα στο κουτί πριν καν ανοιχθούν. Δεν μου αρέσει όλο αυτό και σίγουρα δεν πρόκειται περί hoax. Υφίσταται αφού σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν φωτογραφίες που αναδεικνύουν το πρόβλημα. Μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν εστιάζεται το θέμα μόνο σε περιπτώσεις χρήσης του κινητού σε ακραίες θερμοκρασίες αλλά αφορά πλέον και σε περιπτώσεις που το κινητό ήταν κλειστό στην εργοστασιακή του συσκευασία. 🤔

10 minutes ago, pickup said:

Εγώ σήμερα το περιμένω. Πληθαίνουν οι αναφορές σχετικά με υγρασία στους φακούς ακόμα και σε κινητά μέσα στο κουτί πριν καν ανοιχθούν. Δεν μου αρέσει όλο αυτό και σίγουρα δεν πρόκειται περί hoax. Υφίσταται αφού σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν φωτογραφίες που αναδεικνύουν το πρόβλημα. Μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν εστιάζεται το θέμα μόνο σε περιπτώσεις χρήσης του κινητού σε ακραίες θερμοκρασίες αλλά αφορά πλέον και σε περιπτώσεις που το κινητό ήταν κλειστό στην εργοστασιακή του συσκευασία. 🤔

Το ότι κάποιοι μπορεί να κάνουν εσφαλμένη χρήση ή οι συνθήκες να είναι τέτοιες που προκαλούν αυτό τοφαινόμενο ή ακόμα και μεμονωμένη περίπτωση προβληματικής συσκευής,  δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σε προβληματίζει.

Μιλάμε για εκατομμύρια συσκευές που έχουν πουληθεί και οι αναφορές στο ιντερνετ είναι για 4 περιπτώσεις. Οι 2 συσκευές ήταν απ τον ίδιο άνθρωπο.

Γενικά πάντως, Υγρασία σε φακούς καμερών είναι κάτι που δεν είναι πρωτοφανές, ένα γενικό search αν κάνεις θα δείς πολλά κινητά αλλά και φακους από dslr με αντίστοιχες περιπτώσεις.

25 minutes ago, OverClocker said:

Το ότι κάποιοι μπορεί να κάνουν εσφαλμένη χρήση ή οι συνθήκες να είναι τέτοιες που προκαλούν αυτό τοφαινόμενο ή ακόμα και μεμονωμένη περίπτωση προβληματικής συσκευής,  δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σε προβληματίζει.

Μιλάμε για εκατομμύρια συσκευές που έχουν πουληθεί και οι αναφορές στο ιντερνετ είναι για 4 περιπτώσεις. Οι 2 συσκευές ήταν απ τον ίδιο άνθρωπο.

Γενικά πάντως, Υγρασία σε φακούς καμερών είναι κάτι που δεν είναι πρωτοφανές, ένα γενικό search αν κάνεις θα δείς πολλά κινητά αλλά και φακους από dslr με αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πολύ άγχος ρε παιδάκι μου...και αυτό το πράγμα με το ιντερνετ και τις συνεχείς πληροφορίες μπορεί να σε τρελάνει. Ιδίως εμάς τους μεσήλικες (σε μένα αναφέρομαι και μόνο...😄)

Edited by pickup

Καλημέρα σε όλη την ομάδα

Να ευχαριστηθούμε τις συσκευές για ακόμα μια χρονιά

Φέτος για πρώτη φορά η αφορά έγινε με leasing για ένα χρόνο

με σκοπό να αλλάζω κάθε χρόνο συσκευή.

Για ακόμα ένα χρόνο μετάβαση στην καινούργια συσκευή.

Η επιλογή σε χρώμα μαύρο με εντυπωσίασε. Βοηθάει και μου αρέσει ότι 

και τα πλαϊνά της συσκευής είναι μαύρα και ματ.

Θα χρειαστώ μία βοήθεια

Κάθε χρόνο κάνω την μετάβαση από την μία συσκευή στην καινούργια με την εφαρμογή της

samsung.

Είχε ένα αρνητικό ότι μεταφέρει και κάποια σκουπίδια από την προηγούμενή συσκευή

Φέτος θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση. έχετε κάποιες οδηγείες;

Επίσης θέλω σε κάποιες εφαρμογές να μεταφέρω τα δεδομένα τους στην καινούργια συσκευή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπορείς να επιλέξεις με το smart switch ποιες εφαρμογές θες να κάνεις μπακ απ ποιες όχι και ποιες με αρχεία η χωρίς.

Μόλις μου ήρθε το πρώτο update 560 κάτι  mb. Ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου!

1 minute ago, EricssonyFan said:

Aπο μπροστά το 25 δεν φαίνεται καν ότι είναι σειρά A. Πιο πολύ τετράγωνο δείχνει παρά καμπυλωτό. Η γραμμή των fold από καμπυλωτή χρόνο με το χρόνο έγινε πιο τετράγωνη, δεν ισχύει αυτό που λες. Μην κοιτάς μόνο το σχεδιασμό της κάμερας. 

Πρόσεξα στο gsmarena ότι όντως φέτος και η οθόνη μικρινε και τα μπεζελ μεγάλωσαν. Εντάξει η σελφι μεγάλωσε αλλά όντως τραβάει πιο ultrawide. Προσωπικά το ουαο μου ήταν πιο πολύ το χρώμα. Πέρυσι ήταν πολύ βαρετά.  Η οθόνη με απόρρητο ήταν καλοδεχούμενη αλλά δεν είναι για πολύ ώρα γιατί όντως ζαλίζει. 

Όπως και να ναι, εγώ κρατήσα δύο θήκες να υπάρχουν, είναι έντεκα μήνες μπροστά μας, θα δείξει..

IMG_20260310_110941.jpg

Τα μπεζελ δεν μεγάλωσαν, απλά λόγο καμπυλών και μεγαλυτερης σελφι το screen to body ratio  μίκρυνε ελάχιστα.

Δε κοιτάω μόνο το σχεδιασμό της κάμερας αλλά δε συμφωνώ ότι έχει αλλάξει κάτι τα 3 τελευταία χρόνια στις τάσεις σχεδιασμού της samsung και προς τα που παει.

Όσο για το privacy, δεν έχει νόημα να το έχεις ενεργό όλη την ώρα, το βάζεις ενεργοποιείται μόνο στις εφαρμογές που θέλεις. Τώρα για ζαλάδα, αυτό είναι στο καθένα, λογικά και privacy screen protector θα σε ενοχλεί.

Ωπ , εμφανιστηκαν και τα SE, ερικσον όμως καθαρόαιμο? 😜

34 minutes ago, Vlasismiriagos said:

Μόλις μου ήρθε το πρώτο update 560 κάτι  mb. Ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου!

Για αυτο εμφανίστηκαν εχθες τα updates στις εφαρμογές της sammy. Ήρθε του Φεβρουαρίου και έχουμε Μάρτιο 🤣

Screenshot_20260310_131045_Software update.jpg

Αυτή η ενημέρωση ασφαλείας είναι από τον Φεβρουάριο του 2026 και επιλύει συνολικά 37 ελαττώματα ασφαλείας, καθιστώντας τη νέα ναυαρχίδα της Samsung πιο ασφαλή. Έτσι μην υπολογίζετε σε κάποια ιλιγγιώδη χαρακτηριστικά, αν και κάποιοι λένε* ότι βρήκαν και κάτι παραπάνω!!!! 

*Ορισμένοι χρήστες (και γω μαζί τους) αναφέρουν την παρουσία μιας λειτουργίας αυτοματισμού! Βρείτε την πρώτα και εάν θέλετε(?) την ενεργοποιείτε!

Edited by Tips2022

1 hour ago, Tips2022 said:

Screenshot_20260310_131045_Software update.jpg

Αυτή η ενημέρωση ασφαλείας είναι από τον Φεβρουάριο του 2026 και επιλύει συνολικά 37 ελαττώματα ασφαλείας, καθιστώντας τη νέα ναυαρχίδα της Samsung πιο ασφαλή. Έτσι μην υπολογίζετε σε κάποια ιλιγγιώδη χαρακτηριστικά, αν και κάποιοι λένε* ότι βρήκαν και κάτι παραπάνω!!!! 

*Ορισμένοι χρήστες (και γω μαζί τους) αναφέρουν την παρουσία μιας λειτουργίας αυτοματισμού! Βρείτε την πρώτα και εάν θέλετε(?) την ενεργοποιείτε!

Μιλάς με γρίφους γέροντα... :classic_laugh:  to inactivity restart εννοείς;

1 hour ago, Athkatla said:

Μιλάς με γρίφους γέροντα... :classic_laugh:  to inactivity restart εννοείς;

Έχει πέσει μπλοκ από τον φίλο μας τον @OverClocker😁

Είναι ένα χαρακτηριστικό αυτοματισμού που στοχεύει στην αύξηση της προστασίας της ιδιωτικής ζωής σας. Εάν ενεργοποιηθεί, το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει αυτόματα εάν παραμείνει κλειδωμένο για 72 ώρες. Μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας, θα πρέπει να το ξεκλειδώσετε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και συναγερμό από ορισμένες εφαρμογές και ονόματα....και το γράφω έτσι εδώ γιατί "οι άλλοι" μπορούν να το εντοπίσουν ευκολότερα ως ΑΙ. Μέχρι εκεί που καταλαβαίνει ο καθένας!

Είδες που δεν τα λέει όλα το ΑΙ?

Πλάκα κάνω... Σωραίος και με χιούμορ!

Edited by Tips2022

8 ώρες πριν, Livas said:

Εγω παντως με σύγκριση με το δικο μου S24u βλέπω μεγαλες διαφορές και ειδκα στην κάμερα. Επιτέλους βγαζει σωστές φωτο ο τηλεφακός δουλεύει άψογα εστιάζει και δεν βγαίνει σαν χαλασμένο πιξελ μετα την επεξεργασία. 

Οταν βλέπεις και τις δυο οθόνες με κλειστό το privacy δεν εχει καμια διαφορά που λενε κάποιοι. 

Το privacy τα σπαει απλα. 

Επιτέλους πληροφορίες μπαταρίας κύκλους φόρτισης, ημερομηνία κατασκευής, ημερομηνία ενεργοποίησης, υγεία μπαταρίας.

Για το ui 8.5 ειναι προς το παρον οτι καλύτερο πολυ παραμετροποίηση εχει να κάνεις. 

Διάρκεια μπαταρίας σε εμενα μερα δεν πρόκειται να βγάλει κανενα κινητο αλλα σε σχέση με το s24u ειναι αρκετά καλύτερο (θα μου πεις το αλλο εχει κλείσει 2 χρόνια πλέον,οκ).

Το design πολυ πιο όμορφο και πολυ πιο βολικό στο χέρι. 

Το μόνο που θελω απο σαμμυ ειναι να προσθέσει το Voice focus και στα ακουστικά 

Και να δωσει ελληνικά στην ΑΙ της επιτέλους!.

😎

Χρησιμοποιείς καθόλου το spen? Πώς είναι τώρα όπου το κάνανε πιο λεπτό?