exoristos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Έχω ήδη ανεβάσει το διορθωμένο template στο πιο πάνω post μου. tnks aggele:) Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παρακαλώ. Δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ευχαριστουμε πολυ για την διορθωση και για ολα γενικα :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 το weatherpanel συγχρονιζεται ΚΑΙ με gps:) φιλε μου το δικο μου weather panel δεν εχει επιλογη να συχρονιζεται και να ενημερωνεται με gps !!! εσυ ποιο εχεις ?;) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 φιλε μου το δικο μου weather panel δεν εχει επιλογη να συχρονιζεται και να ενημερωνεται με gps !!! εσυ ποιο εχεις ?;) την τελευταια εκδοση του απο εδω http://www.marsware.net/WeatherPanel/main.htm Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 την τελευταια εκδοση του απο εδω http://www.marsware.net/WeatherPanel/main.htm Όταν λέτε συγχρονίζεται με το GPS τι εννοείται? Ότι κατεβάζει στοιχεία (πολύ χλωμό) ή ότι απλά βρίσκει σε πιο μέρος βρίσκεσαι και μετά από εκεί και πέρα ενημερώνει το προγραμμά για να κατεβάσει μέσα από το internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Όταν λέτε συγχρονίζεται με το GPS τι εννοείται? Ότι κατεβάζει στοιχεία (πολύ χλωμό) ή ότι απλά βρίσκει σε πιο μέρος βρίσκεσαι και μετά από εκεί και πέρα ενημερώνει το προγραμμά για να κατεβάσει μέσα από το internet? δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα κοιτα την φωτο σε προηγουμενο ποστ μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1678234#post1678234 να δεις οτι εχει επιλογη στην οποια του δινεις την θυρα που ειναι συνδεμενο το GPS receiver(μιλαω για τον τιτανα,δεν ξερω τι γινεται σε τηλ που εχουν ενσωματωμενη κεραια) και συνδεεται με αυτο;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Θα το δοκιμάσω, αν κι όπως είπα, μου φαίνεται αδύνατο κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Θα το δοκιμάσω, αν κι όπως είπα, μου φαίνεται αδύνατο κάτι τέτοιο... θα το δοκιμασω και εγω τωρα:) και σας ενημερωνω ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Όταν λέτε συγχρονίζεται με το GPS τι εννοείται? Ότι κατεβάζει στοιχεία (πολύ χλωμό) ή ότι απλά βρίσκει σε πιο μέρος βρίσκεσαι και μετά από εκεί και πέρα ενημερώνει το προγραμμά για να κατεβάσει μέσα από το internet? Κι εγώ νομίζω ότι απλώς καταλαβαίνει πού είσαι αν και δεν το έχω δοκιμάσει. ΥΓ- Φίλε Ζαχαράκη, μήπως θυμήθηκες να στείλεις τα εικονίδια που λέγαμε; :O (Αν τα έχεις στείλει, κάτι παίζεται με το email μου - πράγμα πολύ πιθανό - οπότε δώσε κανένα link να τα κατεβάσω για να μη σε παιδεύω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Κι εγώ νομίζω ότι απλώς καταλαβαίνει πού είσαι αν και δεν το έχω δοκιμάσει. ΥΓ- Φίλε Ζαχαράκη, μήπως θυμήθηκες να στείλεις τα εικονίδια που λέγαμε; :O (Αν τα έχεις στείλει, κάτι παίζεται με το email μου - πράγμα πολύ πιθανό - οπότε δώσε κανένα link να τα κατεβάσω για να μη σε παιδεύω). στα εστειλα:O στα ξαναστελνω τωρα:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Κι εγώ νομίζω ότι απλώς καταλαβαίνει πού είσαι αν και δεν το έχω δοκιμάσει. το δοκιμασα παιδες αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι....δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο :O μαλλον πρεπει να ανατρεξουμε και σε καμια οδηγια του προγραμματος:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Για να μην βγαίνει το Ν/Α στο Spb Weather όταν δεν έχει στοιχεία για τον καιρό, μπορείτε να το σβήσετε στα εικονίδια του skin που χρησιμοποιείτε, οπότε στην ημέρα αυτή θα εμφανίζετε κενό. Π.χ. για το default skin τα .bmp γίνονται έτσι: Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 παιδια μια απορια.θελω να κανω ενημερωση του καιρου στο spb weather μεσω gprs,πως στο καλο το κανω;βασικα πρεπει να κανω ενεργο ετσι δεν ειναι;αλλα πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 παιδια μια απορια.θελω να κανω ενημερωση του καιρου στο spb weather μεσω gprs,πως στο καλο το κανω;βασικα πρεπει να κανω ενεργο ετσι δεν ειναι;αλλα πως; Πρώτα απ'όλα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία gprs από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας (vodafone/cosmote/tim). Σε περίπτωση καρτοκινητού η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη (αυτό ισχύει στην vodafone για τις άλλες δεν ξέρω:O ). Στη συνέχεια το μόνο που χρειάζεται είναι η κατάλληλη ρύθμιση της συσκευής για την οποία είτε το βρίσκουμε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα υποστήριξης της συσκευής ή την ιστοσελίδα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 μου ειπαν οτι ειναι ενεργοποιημενη απο voda,συμβολαιο εχω,αλλα στην συσκευη....σκοταδι,κανονικα ειναι ενεργοποιημενες απο την συσκευη απο οτι ξερω ετσι κανει η ace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Μόνο αυτό της SPB μπορεί να πάρει templates για ενημέρωση από διαφορετικά sites; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 'Οχι, αλλά ποιός κάθεται να τα φτιάξει... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 παιδια μια απορια.θελω να κανω ενημερωση του καιρου στο spb weather μεσω gprs,πως στο καλο το κανω;βασικα πρεπει να κανω ενεργο ετσι δεν ειναι;αλλα πως; Παρατεταμένο κλίκ πάνω σε έναν ήλιο + Refresh ...... Aν είναι ενεργοποιημένο το GPRS στη σύνδεση σου θα γίνει.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ευχαριστω φιλε μου.θα το δω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Εχω δοκιμάσει μερικά αλλά δεν μου βγάζει κανένα καιρό για Γιάννενα, γνωρίζετε εσεις κάποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Εχω δοκιμάσει μερικά αλλά δεν μου βγάζει κανένα καιρό για Γιάννενα, γνωρίζετε εσεις κάποιο; Εχεις δοκιμάσει μερικά τι ? Το spbweather μέσω meteo.gr σου δίνει καιρό γιά Ιωάννινα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsant Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ GRXX0031 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 paidia kanena freeware yparxei? na deixnei kai eparxiakes poleis omws... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Γενικά, είναι πρόβλημα αυτό με τις επαρχιακές πόλεις και η μόνη λύση φαίνεται να είναι το SPB Weather με το custom template για το meteo.gr που έφτιαξαν τα παιδιά. Δε λέτε ευτυχώς που έχουμε κι αυτό από το τίποτα... Κι εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω το Weather Panel, αλλά δεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts