WindowsNT Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Εχω αρχίσει να σκέφτομαι να φτιάξω πρόγραμμα καιρού που να παίρνει Info από το http://www.meteo.gr αυτόματα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Εχω αρχίσει να σκέφτομαι να φτιάξω πρόγραμμα καιρού που να παίρνει Info από το http://www.meteo.gr αυτόματα .... Αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=197755 το εχεις δει; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Το spb weather μου έδειχνε για σήμερα μικρή συννεφιά και σήμερα πλημμύρισε το τόπος. Το ίδιο και το μαμίσιο πρόγραμμα καιρού. Μόνο το fizz weather μου έδειχνε από την τετάρτη ότι θα βρέξει. Τώρα δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, πάντως 2-3 φορές που το έχω τσεκάρει επειδή τα προγράμματα έδιναν διαφορετικά δεδομένα, το fizz ήταν ποιο κοντά. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Το spb weather μου έδειχνε για σήμερα μικρή συννεφιά και σήμερα πλημμύρισε το τόπος. Το ίδιο και το μαμίσιο πρόγραμμα καιρού. Μόνο το fizz weather μου έδειχνε από την τετάρτη ότι θα βρέξει. Τώρα δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, πάντως 2-3 φορές που το έχω τσεκάρει επειδή τα προγράμματα έδιναν διαφορετικά δεδομένα, το fizz ήταν ποιο κοντά. Endiaferon comment. Exeis kanei tis aparaitites allages sto SPB weather gia na pairnei tis problepseis apo to meteo.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Εχω δύο tabs. Το ένα είναι το δικό του, το δεύτερο είναι από meteo.gr . Kαι τα δύο είχαν λανθασμένες ενδείξεις. Δεν ξέρω αν το πρόσεξε και κανείς άλλος. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 http://img149.imageshack.us/img149/660/screen01je9.th.png κοιτα να δεις πιο πολυ ομορφαινει την επιφανεια,οταν νυχτωνει αλλαζει και το backround βγαινει και το φεγγαρι τα εικονιδια ειναι κινουμενα και οχι στατικα οπως σε αλλα προγραμματα και μπορεις να φτιαξεις το ολο σκηνικο οπως εσυ θελεις, στο οτι βλεπεις εχω βαλει και γω λιγο το χερακι μου.α και εχει προγνωσεις για μεγαλες μονο πολεις.στο weather.com μπορεις να δεις αν εχει την πολη σου. α εδω και 2 μερες εχει σταθεροποιηθει Evala k egw to spbweather.6.2 alla ayto to plano de katafera na to vgalo stin epifania ergasias :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Evala k egw to spbweather.6.2 alla ayto to plano de katafera na to vgalo stin epifania ergasias :worry: αυτο ειναι το weather panel καμια σχεση με το spbweather:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 αυτο ειναι το weather panel καμια σχεση με το spbweather:D Ti leo re o Akatalilos :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 milena evala tin ekdosi 2.5 pou exeis katevasei ayta ta orea themes k skinika ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 milena evala tin ekdosi 2.5 pou exeis katevasei ayta ta orea themes k skinika ? να σου πω δεν θυμαμαι αλλα δεν ξερω αν γινετε να στο στειλω με mail ειναι καπου 25mb μεγεθος. κανε ενα ψαξιμο στο forum.ppcgeeks.com υπαρχει καλο υλικο εκει. ααα θελει και εγγραφη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgg Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καληπερα σε ολους!Κατεβαζτε κανονικα καιρο απο το meteo,τις τελευταιες μερες?Απο τις 4 του μηνα και μετα,δεν μπορω μεσω activesync να παρω ενημερωση,τι επανεγκαταστασεις εκανα,τι templates αλλαξα.Τιποτα!Μημπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση με τα connection απο τα settings?Αυτα αν θυμαμαι καλα ειχα πειραξει για βαλω τις ρυθμισεις της vf.Αν ξερει κανεις και μπορει να με βοηθησει θα του ημουν υποχρεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heritsa Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Καλησπέρα και thanks για τη βοηθεια ως τώρα. Ερωτησούλες:O μπορω να βρω free (οχι σε trial) καποιο προγραμματάκι καιρου? η ενημέρωση αν κατάλαβα καλά γίνεται μέσω internet με το pc μου (όχι μέσω κινητού?) (φαινεται πως είμαι ψάρακλας, ε?:O) άσε που δεν έχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω cab αρχείο! Φρίκη! Ευχαριστώ!!! Παράθεση …Κοιμάται κι ονειρεύεται πως αύριο παντρεύεται…. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 επειδη καποιοι ζητησαν το theme του weather panel που χρησιμοποιω εδω θα το βρειτεhttp://www.lakeridgesoftware.com/forum/showthread.php?t=9833 ειναι το bliss alive lunar theme. αυτο που βλεπετε το εχω <<φτιαξει>>εγω αν θελει κανεις καποιο παρομοιο ασ πει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 επειδη καποιοι ζητησαν το theme του weather panel που χρησιμοποιω εδω θα το βρειτεhttp://www.lakeridgesoftware.com/forum/showthread.php?t=9833 ειναι το bliss alive lunar theme. αυτο που βλεπετε το εχω <<φτιαξει>>εγω αν θελει κανεις καποιο παρομοιο ασ πει Θέλω να μου πεις που έβαλες το Bliss Alive Wallpapers Γιατί το έχω φέρει σε 1 επίπεδο επιθυμητό αλλά δε φαίνεται σα το δικό σου, στη μισή οθόνη το έχω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Θέλω να μου πεις που έβαλες το Bliss Alive Wallpapers Γιατί το έχω φέρει σε 1 επίπεδο επιθυμητό αλλά δε φαίνεται σα το δικό σου, στη μισή οθόνη το έχω :worry:ποσταρεισε κανα screenshot να δω τι εχεις κανει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Άκυρο μιλένα για το λόγο ότι το δικό σου έχει ποιο καλό επεξεργαστή κ σε μένα πέφτει λίγο.. βαρύ.. και, όταν μπαίνω στις ασύρματες συνδέσεις μου τα βγάζει κινέζικα. Τσεκαρισμένο σε 2 cruise:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 EDIT: AKYPO Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Spb Weather :) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 καλησπέρα! έχω εδω και κανα τρίμηνο το marsware weather panel 2.5 απλα τέλειο προγραμματακι...το θέμα ειναι πως τωρα μου κάνει κατι κουλα και δεν κατεβάζει weather data .. λεει να συνδεθώ στο νετ ενώ ειμαι συνδεδεμένος κανονικά και δεν κατεβάζει δεδομένα..ποσες φορες το έσβησα το ξαναέβαλα αλλα τα ιδια, υστερα ειδα οτι λέει οτι ειναι trial ?? μήπως κρατισε για 3 μήνες και μετα θέλει να το αγοράσεις?πάντως στο about δεν λέει τπτ οτι θέλει register η pass η τπτ αλλο και δν μου πετάει τπτ...στο νετ βρήκα ενα κράκ με ενα dll μεσα που λεει οτι το κρακάρι κατι δοκίμασα αλλα τπτ..οποιος ξέρει τπτ help... Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 καλησπέρα! έχω εδω και κανα τρίμηνο το marsware weather panel 2.5 απλα τέλειο προγραμματακι...το θέμα ειναι πως τωρα μου κάνει κατι κουλα και δεν κατεβάζει weather data .. λεει να συνδεθώ στο νετ ενώ ειμαι συνδεδεμένος κανονικά και δεν κατεβάζει δεδομένα..ποσες φορες το έσβησα το ξαναέβαλα αλλα τα ιδια, υστερα ειδα οτι λέει οτι ειναι trial ?? μήπως κρατισε για 3 μήνες και μετα θέλει να το αγοράσεις?πάντως στο about δεν λέει τπτ οτι θέλει register η pass η τπτ αλλο και δν μου πετάει τπτ...στο νετ βρήκα ενα κράκ με ενα dll μεσα που λεει οτι το κρακάρι κατι δοκίμασα αλλα τπτ..οποιος ξέρει τπτ help... εγω το εχω εδω και κανα 2 χρονια και εμενα δεν μου κανει update εδω και κανα 2 μερες, μαλλον εχει προβλημα το weather.com απο οπου παιρνει δεδομενα το προγραμμα.πανε settings,about,πατα run diagnostics,(εφοσον ομως εισαι συνδεμενος στο internet)αν σου βγαλει connection SUCCESS και auth UBETCHA εισαι ενταξει με το προγραμμα ασχετα με το αν γραφει trial Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 εγω το εχω εδω και κανα 2 χρονια και εμενα δεν μου κανει update εδω και κανα 2 μερες, μαλλον εχει προβλημα το weather.com απο οπου παιρνει δεδομενα το προγραμμα.πανε settings,about,πατα run diagnostics,(εφοσον ομως εισαι συνδεμενος στο internet)αν σου βγαλει connection SUCCESS και auth UBETCHA εισαι ενταξει με το προγραμμα ασχετα με το αν γραφει trial ναι μιλένα το έχω τρέξει και το diagnostics και μου βγάζει όπως παλια που λειτουργουσε κανονικα ενω ειμαι συνδεμενος στο νετ : connection test: connected [2], Cach Conection: FALSE,Connection: SUCCESS,Auth: SUCCESS αρα λες και σενα δεν λειτουργει ???εχει τοτε προβλημα ο server του??δεν εξηγητε αλλιως!! παιζει να φτιαχτει? :confused: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 ναι μιλένα το έχω τρέξει και το diagnostics και μου βγάζει όπως παλια που λειτουργουσε κανονικα ενω ειμαι συνδεμενος στο νετ : connection test: connected [2], Cach Conection: FALSE,Connection: SUCCESS,Auth: SUCCESS αρα λες και σενα δεν λειτουργει ???εχει τοτε προβλημα ο server του??δεν εξηγητε αλλιως!! παιζει να φτιαχτει? :confused: εαν ξερεις αγγλικα εδω θα βρεις ακρη http://www.weatherpanel.net/ WeatherPanel Down - is this the end?? δες εδω και πες και εμενα γιατι απο αγγλικα δεν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 ναι μιλένα το έχω τρέξει και το diagnostics και μου βγάζει όπως παλια που λειτουργουσε κανονικα ενω ειμαι συνδεμενος στο νετ : connection test: connected [2], Cach Conection: FALSE,Connection: SUCCESS,Auth: SUCCESS αρα λες και σενα δεν λειτουργει ???εχει τοτε προβλημα ο server του??δεν εξηγητε αλλιως!! παιζει να φτιαχτει? :confused: εστι ακριβως πρεπει να λεει :) αρα δεν εχει προβλημα το προγραμμα σου!κατα καιρους το κανει ο server τους...αν εχεις προσεξει στο εικονιδιο κατω αριστερα μερικες φορες δεν βγαζει ηλιο/φεγγαρι αλλα καποια γραμματα... ειναι συνηθες στο προγραμμα αυτο. το δουλευα χρονια αλλα επειδη το weather.com δεν ειναι και οτι καλυτερο σε αξιοπιστια προβλεψης :p χρησιμοποιω spb weather και templates του μετεο (οχι οτι εκει ξερουν παντα τι λενε :lol:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 thanx για το site κάτι βρηκα...και αλλοι λενε πως τους σταματησε να λειτουργη...αλλα το θεμα ειναι δεν κατάλαβα και πολλα ο ένας λεει : 2ND EDIT: ALL IS WELL! Uninstalled WP, removed all references on my storage card. Moved all data off storage card and formatted it. Moved all data (minus any WP stuff) back to storage card. Reinstalled WP. Now, I'm back to adding cities and maps. BUT IT WORKS! τι εκανε δλδ format στι memory card ?? και το ξαναπερασε ?? :o και ακοαμ ενας ελεγε κατι οτι βρηκε λυσει με κατι κωδικες κλπ δεν κατάλαβα χριστο... τεσπα θα δω τι θα κανω κριμα και ητανε καλο prog ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια. Zaharakis ετσι δλδ κανει στανταρ κατα καιρους?? οποτε να μν ανησυχο αν γινει παλυ...!!ναι μου το εκανε αυτο μια εβγαζε το φεγγαρι μια οχι klp τωρα ουτε εικονιδια δεν φορτωνει τπτ !! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Zaharakis ετσι δλδ κανει στανταρ κατα καιρους?? οποτε να μν ανησυχο αν γινει παλυ...!!ναι μου το εκανε αυτο μια εβγαζε το φεγγαρι μια οχι klp τωρα ουτε εικονιδια δεν φορτωνει τπτ !! ναι φιλε μου ειναι συνηθες... παντως παλιοτερα το ειχα παθει και εγω αυτο και ακομη και με επανεγκατασταση δεν ειχε κανει τπτ....ετσι πηραμε χαμπαρι οτι κατι εφταιγε ο σερβερ τους και οχι τα τηλ μας ;) παντως εγω το ειχα παντα εγκατεστημενο στην καρτα μνημης!! ηταν απο τα λιγα προγραμματα που ειχε today plugin και επαιζε κανονικα απο την καρτα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts