Jump to content

Poco F8 Ultra

Arinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι αν μπορώ να απαιτήσω αντικατάσταση. Γιατί  δεν είναι λίγα τα 950 ευρώ? Μιλάμε τώρα για μεγάλη πατάτα για μία συσκευή που διαφημίζεται για τον ήχο της. 

Edited by Cocous-XL

Just now, Cocous-XL said:

Το θέμα είναι αν μπορώ να απαιτήσω αντικατάσταση. Γιατί είναι λίγα τα 950 ευρώ? Μιλάμε τώρα για μεγάλη πατάτα για μία συσκευή που διαφημίζεται για τον ήχο της. 

Απ΄οσο ξερω στις 14 μερες σιγουρα. Τωρα που εχουν περασει εισαι στην ευχέρεια του παμπλικ.

Φιλε μου αστοχιες σε καποιο τεχνολογικο μπορει να γινουν σε οποιαδηποτε συσκευη. Το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη υποστήριξη απο πισω. Καταλαβαινω ομως εχεις απολυτο δικιο ειναι ακριβη συσκευη και ειναι κριμα να σου τυχει κατι που δεν δουλευει σωστα.

Αύριο θα μιλήσω με το service της Xiaomi και μετά θα πάω από public. Το γμτ είναι ότι τόσες μέρες εχθές έβαλα να ακούσω μια εκπομπή και το κατάλαβα. Σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ ακουστικά. Και στον ήχο κλήσης δεν το έδωσα σημασία.. Μεγάλη απογοήτευση.

Edit: Παρατήρησα ότι δεν το κάνει πάντα. Και αν ακουμπήσω μερικές φορές στην πλάτη σταματάει. Πρέπει επειδή είναι μικρός ο χώρος εκτόνωσης να ακουμπάει το woofer στην πλάτη του κινητού και να τρίζει. Ότι νά ναι. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Edited by Cocous-XL

Εισαι σιγουρος οτι το κανει σε ολες τις μορφες ηχου??? Γιατι υπαρχουν πολλα βιντεακια στο youtube που τα εχουν ανεβασει με κακη ποιοτητα και δημιουργουν προβληματα σε ολες τις συσκευες σαν να κλωτσαει το ηχειο .Μουχει συμβει και στις δυο συσκευες που εχω στο one plus 15 και poco F7 Ultra. Κανε ενα τσεκ εαν στο κανει και σε βιντεο καλης ποιοτητας ηχου τοτε μιλα με το σερβις.

Παίδες τα κατάφερα και ενεργοποίησα τα RCS. Αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα ας προσπαθήσει με τα βήματα που έκανα μπας και λυθεί.

Απενεργοποίησα τη Συνομιλία RCS στην εφαρμογή Google Message.
Έκλεισα την εφαρμογή
Πήγα στις Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές -> Μηνύματα και εκκαθάρισα την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα.
Πήγα από τις ρυθμίσεις συσκευής στην επιλογή Google, όλες οι υπηρεσίες και μετά μπήκα στην επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου. Την απενεργοποίησα.
Επέστρεψα στα μηνύματα Google και μετά την αρχική οθόνη μπήκα στη συνομιλία RCS η οποία ήταν ήδη ενεργοποιημένη.
Είναι σε κατάσταση σύνδεσης, πάτησα το κουμπί επαλήθευση αριθμού και έβαλα τον αριθμό μου χειροκίνητα.
Συνδέθηκε 

8 ώρες πριν, s_nova said:

Εισαι σιγουρος οτι το κανει σε ολες τις μορφες ηχου??? Γιατι υπαρχουν πολλα βιντεακια στο youtube που τα εχουν ανεβασει με κακη ποιοτητα και δημιουργουν προβληματα σε ολες τις συσκευες σαν να κλωτσαει το ηχειο .Μουχει συμβει και στις δυο συσκευες που εχω στο one plus 15 και poco F7 Ultra. Κανε ενα τσεκ εαν στο κανει και σε βιντεο καλης ποιοτητας ηχου τοτε μιλα με το σερβις.

Σίγουρος ναι. Και όχι πάντα. Αυτό είναι το θέμα. Αν είχε πρόβλημα το ηχείο θα το έκανε συνέχεια. Επίσης αν βάλω την παλάμη μπροστά στο woofer και τις κλείσω τον αέρα ξεκινάει και κάνει. Σαν να συγχρονίζει με κάτι και τρίζει. Πολύ περίεργο. Από public μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με το επίσημη αντιπροσωπεία και θα με ενημερώσουν.

Δυστυχως οσο ειχα το F8 Ultra δεν το προσεξα αυτο μου ξεφυγε αν και υποψιαζομουν οτι επρεπε να το ελεγχω λογο καινουργιας τεχνολογιας .Εαν ομως το ειχα τωρα (εχω F7 ultra) θα πηγαινα σε ενα καταστημα  mistore σιγουρα θα το εχει στα σταν θα μιλαγα με τον υπευθυνο για το θεμα να δουμε εαν το εκανε και σε αλλη συσκευη ετσι απο περιεργια.

1 hour ago, s_nova said:

Δυστυχως οσο ειχα το F8 Ultra δεν το προσεξα αυτο μου ξεφυγε αν και υποψιαζομουν οτι επρεπε να το ελεγχω λογο καινουργιας τεχνολογιας .Εαν ομως το ειχα τωρα (εχω F7 ultra) θα πηγαινα σε ενα καταστημα  mistore σιγουρα θα το εχει στα σταν θα μιλαγα με τον υπευθυνο για το θεμα να δουμε εαν το εκανε και σε αλλη συσκευη ετσι απο περιεργια.

Δυστυχώς δεν το βρίσκω πουθενά για να δοκιμάσω στην περιοχή μου. Αλλιώς θα το είχα κάνει ήδη. Απλά το περίεργο είναι ότι αν θέλω να το επισπεύσω, δηλ και όταν δεν ακούγεται εάν βάλω την παλάμη μπροστά στο woofer πίσω στην πλάτη και του κλείσω τον αέρα μετά ξεκινά να τρίζει. Είναι πολύ περίεργο. Σηκώνω ψηλά τα χέρια. Απλά περιμένω απάντηση από την αντιπροσωπεία που απευθύνθηκε το public. Τι το θέλανε το ηχείο στην πλάτη? Πραγματικά ο μοναδικός λόγος που δεν το αγόρασα. Πολλά άλλα αλλά αυτό δεν θα το έδινα ποτέ σημασία. Εξάλλου σπάνια ακούω μουσική από το κινητό. Μόνο με ακουστικά. Και γι αυτό δεν το πήρα χαμπάρι από την αρχη αλλά μετά από 22 μέρες.