Jump to content

Poco F8 Ultra

Arinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 minutes ago, petrosk93 said:

Μεγεια φιλε! Νομιζω αυτο που θες ειναι στις ρυθμισεις Personalisation>Icons και εκει μπορεις να φτιαξεις τα εικονιδια οσο μεγαλα η μικρα θες.

Για τα εικονιδια επειδη τα default στρογγυλα για μενα ειναι βγαλμενα απο το 2015, προτεινω απο το Theme store οποιος θελει να κατεβασει το θεμα με ονομα HeyME_UI και να βαλει μονο τα εικονιδια απο το θεμα αυτο. 

Τι είπε ο άνθρωπος τώρα; Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή με το HeyME_UI θέμα-εικονίδια.Τωρα δοκίμασα και τις οδηγίες μέσω Personalisation>Icons αλλά δεν με αφήνει να αυξομειώσω το μέγεθος τους.

Poco F8 Pro 16-512GB Black

20 ώρες πριν, CRISPAF77 said:

Τι είπε ο άνθρωπος τώρα; Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή με το HeyME_UI θέμα-εικονίδια.Τωρα δοκίμασα και τις οδηγίες μέσω Personalisation>Icons αλλά δεν με αφήνει να αυξομειώσω το μέγεθος τους.

Δεν βλέπεις αυτό; 

Screenshot_2025-12-21-00-17-02-272_com.mi.android.globallauncher-edit.jpg

1 ώρα πριν, petrosk93 said:

Δεν βλέπεις αυτό; 

Screenshot_2025-12-21-00-17-02-272_com.mi.android.globallauncher-edit.jpg

Δυστυχώς όχι 

Screenshot_2025-12-21-02-01-52-279_com.mi.android.globallauncher-edit.jpg

19 ώρες πριν, CRISPAF77 said:

Δυστυχώς όχι 

Screenshot_2025-12-21-02-01-52-279_com.mi.android.globallauncher-edit.jpg

Μηπως δεν εχεις κανει την αναβαθμιση; Εχει μια αναβαθμιση που εκανα με το που σεταρα το τηλεφωνο. Δεν εχω αλλαξει κατι για να εχω καποια ρυθμιση που δεν εμφανιζεται σε εσενα.

1 hour ago, petrosk93 said:

Μηπως δεν εχεις κανει την αναβαθμιση; Εχει μια αναβαθμιση που εκανα με το που σεταρα το τηλεφωνο. Δεν εχω αλλαξει κατι για να εχω καποια ρυθμιση που δεν εμφανιζεται σε εσενα.

Πριν καμία ώρα την κατέβασα - όλη εννοείται 8.1GB - και την ξανά πέρασα.Δοκιμασα να εγκαταστήσω τα νέα updates των εφαρμογών Xiaomi themes και Poco Launcher αλλά δεν τα περνάει.Αλλαξα Region - γλώσσα συστήματος και έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν.Λουστηκα με Ultrex πάλι τίποτα.

Screenshot_2025-12-21-22-54-36-730_com.android.settings.jpg

48 minutes ago, CRISPAF77 said:

Πριν καμία ώρα την κατέβασα - όλη εννοείται 8.1GB - και την ξανά πέρασα.Δοκιμασα να εγκαταστήσω τα νέα updates των εφαρμογών Xiaomi themes και Poco Launcher αλλά δεν τα περνάει.Αλλαξα Region - γλώσσα συστήματος και έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν.Λουστηκα με Ultrex πάλι τίποτα.

Screenshot_2025-12-21-22-54-36-730_com.android.settings.jpg

Το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό. Άρα νομίζω αν έχεις το μέγεθος εικόνας στο μεγάλο για αυτό δεν σε αφήνει να αλλάξεις μέγεθος. Εγώ το έχω όπως βλέπεις στο δεύτερο screenshot και για αυτό με αφήνει λογικά.

Screenshot_2025-12-21-23-53-38-224_com.vivaldi.browser-edit.jpg

Screenshot_2025-12-21-23-55-37-906_com.android.settings~2.jpg

7 ώρες πριν, petrosk93 said:

Το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό. Άρα νομίζω αν έχεις το μέγεθος εικόνας στο μεγάλο για αυτό δεν σε αφήνει να αλλάξεις μέγεθος. Εγώ το έχω όπως βλέπεις στο δεύτερο screenshot και για αυτό με αφήνει λογικά.

Screenshot_2025-12-21-23-53-38-224_com.vivaldi.browser-edit.jpg

Screenshot_2025-12-21-23-55-37-906_com.android.settings~2.jpg

Καλημέρα και ευχαριστώ για την πληροφορία.

Παραθέτω και μερικά θέματα πλέον του HeyMe_UI που τα εικονίδια τους είναι σε σχετικά καλό μέγεθος.

Screenshot_2025-12-22-07-29-14-262_com_mi.android.globallauncher.thumb.jpg.ace82f1a64bc46f90c75a6239b9ba041.jpg

Screenshot_2025-12-22-07-29-00-325_com.android.thememanager.jpg

Καλώς σας βρήκα παιδιά… Εδώ και μερικές μέρες κάτοχος του πανέμορφου denim/blue

Ερχόμενος από s23 ultra… Το μόνο που μου φάνηκε λίγο παράξενο είναι ότι οθόνη παρόλο που είναι 6,9 ίντσες ενώ το παλιό μου τηλέφωνο 6,8 φαίνεται πιο μικρή Ίσως λόγω του ότι είναι ελάχιστα πιο wide στο aspect ratio

Κατά τ’άλλα το τηλέφωνο είναι σούπερ ταχύτατο…σαν παλιός χρήστης MIUI το HyperOS Έχει δώσει μια νέα φρεσκάδα Με τα animations να είναι  πάρα πολύ όμορφα και ομαλά, Πολύ καλή μπαταρία του Πολύ σημαντικό για μένα η λήψη του Στο σήμα κινητής είναι πολύ πολύ καλύτερη από το Samsung που είχα Και επειδή για ρουτερ στο σπίτι έχω το ZTE 5G ULTRA Με κάρτα sim μέσα της Cosmote με ενδιέφερε πάρα πολύ το WiFi 7 που έχει

Στον τομέα Της κάμερας σαφώς και έχει κάνει μεγάλα βήματα, Στο χέρι κάθεται άψογα είναι ελαφρύ Και δεν έχει τις γωνίες που με ενοχλούσαν την παλάμη στο προηγούμενο τηλέφωνο.

Να πω όμως και ένα αρνητικό… Όταν το έχεις να επιλεγεί μόνο του τον ρυθμό ανανεώσης Εκεί η Συσκευή τα χαλάει με αποτέλεσμα να είναι όλα σαν ζελές ιδίως όταν διαβάζεις κάτι οπότε για μένα ήταν επιβεβλημένο να το έχω μόνιμα στα 120 Ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερη επίπτωση στην μπαταρία…Λόγω επιλογής hyper RGB το πάνελ είναι LTPS και όχι LTPO..η ανάλυση θα μπορούσε να είναι του περσινού μοντέλου Αλλά παρατηρώ ότι είναι ακριβώς ίδια με του σαομι 17 pro max…Οπότε πλέον  η υψηλότερη ανάλυση Θα είναι μόνο για τα ακριβότερα τηλέφωνα Ίσως από δω και στο εξής Εμένα προσωπικά δε με χαλάει ιδιαίτερα,  Εξάλλου τα τελευταία τρία χρόνια σχεδόν - ήμουν σε 1440x3088 και δεν βρίσκω κάτι που να με ενοχλεί…Βοηθάει και για την μπαταρία αυτό.

Αυτά εν ολίγοις Να χαρείτε τις συσκευές σας!

Συμφωνώ απολύτως σε ότι είπε και ο προηγούμενος χρήστης και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα με τον ρυθμο ανανέωσης της οθόνης από την πρώτη μέρα που το πήρα δεν θυμάμαι αν το είχα αναφέρει και εγώ.

Μια άλλη λίγο άσχετη αλλά και σχετική συμβουλή είναι να απενεργοποιήσετε το auto frame rate και στα βίντεο. Εγώ το έκανα πάντα σε ότι κινητό και να είχα. Γενικά εγώ προτείνω αν θέλετε βίντεο στα 60fps να το ρυθμίζετε χειροκίνητα όταν είστε κάπου με καλό φωτισμό και όλες τις άλλες περιπτώσεις να το αφήνετε στο 30. Γενικη συμβουλή είναι στη όχι μόνο για το Poco. 

Edited by petrosk93

Έβγαλα προχθές για πλάκα της σελήνη... Λέω με το μυαλό μου αποκλείεται στα επίπεδα της προηγούμενης μου συσκευής s23 ultra... Έπαθα πλάκα δεν το περίμενα!

IMG_20251226_232510.jpg

47 minutes ago, Konstantine73 said:

Έβγαλα προχθές για πλάκα της σελήνη... Λέω με το μυαλό μου αποκλείεται στα επίπεδα της προηγούμενης μου συσκευής s23 ultra... Έπαθα πλάκα δεν το περίμενα!

IMG_20251226_232510.jpg

Προσεχε μη κατεβουν τιποτα εξωγηινοι και σε απαγαγουν  Χρονια πολλα καλη Χρονια (Ακης)😅

Edited by s_nova

3 ώρες πριν, s_nova said:

Προσεχε μη κατεβουν τιποτα εξωγηινοι και σε απαγαγουν  Χρονια πολλα καλη Χρονια (Ακης)😅

Έχουμε ήδη και στην Γη πολλούς εδώ και χρόνια 😂 καλή χρονιά με υγεία 

Επανέρχομαι με καλύτερες...

Στο πρώην s23 ultra μου στην πρώτη φωτογραφία που αν θυμάμαι καλά είναι με ζουμ επί 30 μου έβγαζε τη σελήνη σαν μία φωτεινή μπάλα...

IMG_20260101_173646.jpg

IMG_20260101_173653.jpg

IMG_20260101_173658.jpg

Edited by Konstantine73

Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά με υγεία. Προερχόμενος από Nord 3 βρίσκω το τηλέφωνο εξαιρετικό. Φανταστείτε ότι το τελευταίο xiaomi που είχα ήταν το mi 3. Μεγάλη βελτίωση το HyperOS σε σχέση με το MIUI. 2 θεματάκια όμως μου προέκυψαν που δεν είχα σε καμία άλλη συσκευή. Το πρώτο είναι ότι ο αριθμός της Voda δεν επαληθεύεται στο Google messages για να έχω rcs και το δεύτερο ότι η sim της Voda δεν στέλνει μήνυμα για την ενεργοποίηση sim της xiaomi. Μικρό το κακό έως ελάχιστο αλλά λες ότι τα είχα και τώρα για κάποιο λόγο δεν τα έχω.

Edited by Angelos_A

4 ώρες πριν, Angelos_A said:

Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά με υγεία. Προερχόμενος από Nord 3 βρίσκω το τηλέφωνο εξαιρετικό. Φανταστείτε ότι το τελευταίο xiaomi που είχα ήταν το mi 3. Μεγάλη βελτίωση το HyperOS σε σχέση με το MIUI. 2 θεματάκια όμως μου προέκυψαν που δεν είχα σε καμία άλλη συσκευή. Το πρώτο είναι ότι ο αριθμός της Voda δεν επαληθεύεται στο Google messages για να έχω rcs και το δεύτερο ότι η sim της Voda δεν στέλνει μήνυμα για την ενεργοποίηση sim της xiaomi. Μικρό το κακό έως ελάχιστο αλλά λες ότι τα είχα και τώρα για κάποιο λόγο δεν τα έχω.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά.

Σε μένα άν και δεν χρησιμοποιώ το RCS και τις δύο κάρτες που έχω Cosmote τις αναγνωρίζει κανονικά.Σε καμία από τις δύο κάρτες sim - όσες φορές και αν προσπάθησα - οι αποστολές μηνυμάτων ήταν ανεπιτυχής για την ενεργοποίηση sim στην  Xiaomi.

Edited by CRISPAF77

Όντως η δεύτερη κάρτα της cosmote αναγνωρίζεται κανονικά. Παράξενο παντως. Άρα κάτι συμβαίνει με την vodafon. Τα rcs είναι στην ουσία αχρείαστο future η αλήθεια είναι και αφού όλα τα υπόλοιπα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά δεν μου λείπει.

@nemesis1985 έχεις μεγάλο πρόβλημα με τη ζωή σου από ότι φαίνεται

On 2/1/2026 at 2:30 ΜΜ, Angelos_A said:

Αν δεν απατωμαι η voda το εχει αποκηρύξει το rcs και μεσω gmessage πλέον.

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Παιδιά καλησπέρα. Είναι κάτοχος εδώ βκαι περίπου 20 μέρες. Αρκετά ευχαριστημένος αλλά υπάρχει ένα θέμα στο οποίο με προβληματίζει. Αφορά το γουφερακι . Ο ήχος του τρίζει σαν να έχει πρόβλημα και αυτό χαλάσει την ποιότητα. Ακόμη και σε ομιλία review κτλ ακούγεται περίεργα. Και το παράξενο είναι ότι στην αρχή για κανένα λεπτό ακούγεται καλά και μετά αρχίζει και βραχνιάζει.Απλά θέλω να μου πει αν κάποιος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. 

Edited by Cocous-XL

22 ώρες πριν, terry39 said:

Έχουν Rcs και βαράνε στο κεφάλι 

0.92€ ανα μήνυμα πάει 

Από όσο ξέρω δεν χρεώνονται τα μηνύματα rcs. Στέλνονται μέσω ίντερνετ 

23 ώρες πριν, petrosk93 said:

Όχι βρε παιδιά οι γονείς μου έχουν Vodafone και μιλάμε με RCS, σίγουρα δουλεύουν με Vodafone.

Με το OnePlus Nord 3 είχα και εγώ rcs. Το Poco δεν επαληθεύει τον αριθμό μου και η κατάσταση είναι μόνιμα στο "συνδεση"

4 ώρες πριν, Cocous-XL said:

Παιδιά καλησπέρα. Είναι κάτοχος εδώ βκαι περίπου 20 μέρες. Αρκετά ευχαριστημένος αλλά υπάρχει ένα θέμα στο οποίο με προβληματίζει. Αφορά το γουφερακι . Ο ήχος του τρίζει σαν να έχει πρόβλημα και αυτό χαλάσει την ποιότητα. Ακόμη και σε ομιλία review κτλ ακούγεται περίεργα. Και το παράξενο είναι ότι στην αρχή για κανένα λεπτό ακούγεται καλά και μετά αρχίζει και βραχνιάζει.Απλά θέλω να μου πει αν κάποιος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. 

Δεν εχω καποιο τετοιο θεμα. Στις ρυθμισεις του ηχου εχω το dynamic και απο κατω το immersive sound. Αν το πηρες απο καπου με εγγυηση σιγουρα θα σου προτεινα να το κοιταξεις.

2 ώρες πριν, Angelos_A said:

Από όσο ξέρω δεν χρεώνονται τα μηνύματα rcs. Στέλνονται μέσω ίντερνετ 

Με το OnePlus Nord 3 είχα και εγώ rcs. Το Poco δεν επαληθεύει τον αριθμό μου και η κατάσταση είναι μόνιμα στο "συνδεση"

Φανταζομαι μπορει να το εχεις δοκιμασει ηδη αλλα σε κινητα που ειχα δει αντιστοιχα προβληματα θα δοκιμαζα να κλεισεις τα rcs να κανεις μια επανεκινηση και να τα ξαναανοιξεις.

12 minutes ago, petrosk93 said:

Το πήρα από public. Το θέμα είναι ότι το έχω περίπου 20 μέρες και ενδέχεται να μου πούνε για επισκευή. Και εδώ έρχεται το ξενέρωμα. Απαιτώ αντικατάσταση εάν όντως έχει θέμα?

Edited by Cocous-XL

4 minutes ago, Cocous-XL said:

Τωρα εδω δεν ξερω τι να σου πω. Το θεμα ειναι αν παει σερβις να παει στο σερβις της xiaomi και οχι στους "ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω" του παμπλικ.

Απ οτι βλεπω εδω στα παμπλικ δεν ειναι καν εγγυημενο οτι θα βαλουν αυθεντικα ανταλακτικα, ή τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα:

https://service.public.gr/device-model/smartphone/xiaomi-repairs

Τι είδους ανταλλακτικά χρησιμοποιούνται για την επισκευή ενός Xiaomi;

Σε κάθε επισκευή μιας συσκευής, έχουμε ως στόχο να την επισκευάσουμε με την ίδια φροντίδα που θα είχαμε, αν ήταν δική μας. Μέσα από συνεχή έρευνα με τους προμηθευτές μας και ενδελεχή τεστ ελέγχου αξιολόγησης ποιότητας, παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα ανταλλακτικά Xiaomi υψηλής ποιότητας, όλα με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Προσωπικα επειδη εχω δουλεψει σε υποστήριξη της Apple και ειχα ακουσει εξοργιστικα πραγματα απο ανθρωπους που ειχαν μπλεξει με το σερβις των παμπλικ δεν τα προτιμω οσο μπορω για αυτο το αγορασα απευθειας απο το Mi Store.