flandra Δημ. Παρασκευή στις 11:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:58 πμ (edited) 12 minutes ago, gsa1967 said: το σαιτ αυτο ειναι οκ? https://www.gadgetaki.eu/oppox9procho ειναι εκδοση κινεζικη? EU γράφει... Άρα ευρωπαϊκή rom?? Και κόβουν και τιμολόγιο με αποφορολογηση; ; ή είναι η τιμή ήδη με αποφορολογηση; Edited Παρασκευή στις 11:59 πμ by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Παρασκευή στις 01:24 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:24 μμ 1 hour ago, flandra said: EU γράφει... Άρα ευρωπαϊκή rom?? Και κόβουν και τιμολόγιο με αποφορολογηση; ; ή είναι η τιμή ήδη με αποφορολογηση; Για κινεζική απάτη το κόβω .. παρτο από κάποιον σοβαρό Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Παρασκευή στις 01:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:51 μμ (edited) 1 ώρα πριν, flandra said: EU γράφει... Άρα ευρωπαϊκή rom?? Και κόβουν και τιμολόγιο με αποφορολογηση; ; ή είναι η τιμή ήδη με αποφορολογηση; Δεν έχω γνώμη για το μαγαζί αλλά σίγουρα αυτή η τιμή είναι ήδη με αποφορολόγηση δηλαδή έχει ήδη αφαιρεθεί το φπα. Αν πας πληροφορίες>Εταιρεία θα το δεις... Edited Παρασκευή στις 01:54 μμ by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vixenxiv Δημ. Παρασκευή στις 03:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:09 μμ 3 ώρες πριν, gsa1967 said: το σαιτ αυτο ειναι οκ? https://www.gadgetaki.eu/oppox9procho ειναι εκδοση κινεζικη? Legit site είναι, το έψαξα και εγώ, φαντάζομαι global έκδοση. Απλώς έχω ακούσει γενικά ότι αργούν πολύ, ότι δεν έχουν καλή εξυπηρέτηση και στέλνουν και λάθος χρώματα.. 4 ώρες πριν, nikolasn80 said: Ναι Το σκεφτόμουνα και εγώ, τώρα βέβαια σχεδόν παντού είναι sold out και από ότι ακούγεται μείωσαν την παραγωγή λόγω RAM.. Σε περίπτωση που πάθει κάτι τι σου είπαν; Πίσω Κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. Παρασκευή στις 05:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:08 μμ Δυστυχώς αντί να αυξάνονται οι επιλογές μειώνονται. Κώτσοβολος και Public μόνο από γνωστά, στα 1400! Σε τέτοια τιμή θα πάει άκλαυτο. Θέλει προσφορά τουλάχιστον 100 πιο κάτω. Και από γνωστά σκρουτζομάγαζα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Χθες στς 07:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:12 πμ 17 ώρες πριν, STATYSS said: Για κινεζική απάτη το κόβω .. παρτο από κάποιον σοβαρό Έχουμε κανένα Λίνκ? Από Κίνα η ΕΕ? Για την εγγύηση από ΕΕ Έχουμε κάτι? Εδώ προς το φτιάχνει αν συμβεί κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 7 ώρες πριν, gsa1967 said: Έχουμε κανένα Λίνκ? Από Κίνα η ΕΕ? Για την εγγύηση από ΕΕ Έχουμε κάτι? Εδώ προς το φτιάχνει αν συμβεί κάτι? https://smartec.gr/gr.php#mobile_repairs Επίσης αυτές τις ημέρες τρέχει και αυτό, αν και βλέπω στο site μονο το απλό X9 έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) On 16/1/2026 at 1:58 ΜΜ, flandra said: EU γράφει... Άρα ευρωπαϊκή rom?? Και κόβουν και τιμολόγιο με αποφορολογηση; ; ή είναι η τιμή ήδη με αποφορολογηση; Παίδες και εγώ από κει ήθελα να το πάρω στην αρχή και έστειλα mail να ρωτήσω μήπως είναι η κινέζικη. Έτσι και αλλιώς με αποφορολόγηση έψαχνα. Δεν απάντησαν ποτέ και άρχισα να ψάχνω το site στην γκουγκλ και πέτυχαν νήμα στο insomnia όπου υπήρχαν κακές εμπειρίες. Έπαιρνα και τηλέφωνα αλλά δεν το σήκωσαν. Πάτησα πληρωμή με αντικαταβολή και σε ελάχιστα λεπτά ήρθε μέιλ για ακύρωση. Απατεώνες σίγουρα. Όσον αφορά το κινητό να πω ότι είναι πολύ όμορφο το άσπρο. Μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το s21+ μου. Σφαίρα, μπαταρία 1 μέρα με βαριά χρήση(20-85%), πολλή παραμετροποίηση και δεν το έχω ψάξει ακόμα όλο. Κατέβασα την εφαρμογή για τα άλμπουμ που προτείνατε γιατί η στοκ δεν βολεύει. Θήκες παρήγγειλα από temu και πρέπει να περιμένω δυστυχώς. Από Ελλάδα κάτι Γερμανός/Πλαίσιο έχουν των 35€ κ δεν ψήνομαι. Edited 13 ώρες πριν by ZAMPON7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν On 16/1/2026 at 1:58 ΜΜ, flandra said: EU γράφει... Άρα ευρωπαϊκή rom?? Και κόβουν και τιμολόγιο με αποφορολογηση; ; ή είναι η τιμή ήδη με αποφορολογηση; Και με αποφορολόγηση να είναι πάλι πολύ φθηνό μου φαίνεται για να είναι αληθινό.. Δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Το πρόβλημα είναι ότι η αντιπροσωπεία εδώ είναι ανύπαρκτη. Ακόμα και στα φυσικά καταστήματα που το πουλάνε δεν τους το έχουν δώσει να το βάλουν σε display να το δει ο κόσμος. Που υποτίθεται ότι έχει βγει από πολλούς κινητό της χρονιάς. Ζητάνε 1300+ και δε μπορείς να το δεις. Μόνο κάτι Oppo των 200 Ευρώ. Απαράδεκτοι. Τίποτα δε θα πουλήσει αν αυτοί πρώτοι δεν ενδιαφερθούν. Εγώ έχω δεύτερες σκέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts