Jump to content

Apple Watch Ultra 3

SkenaDena
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Apple Watch Ultra 3: Tο πιο ισχυρό smartwatch της Apple μέχρι σήμερα

Η Apple αποκάλυψε στο φετινό event το Apple Watch Ultra 3, το πιο προηγμένο smartwatch που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η εταιρεία. Η τιμή του ξεκινά από 799 δολάρια και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία ενώ θα φτάσει στα καταστήματα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Το νέο Ultra διαθέτει την πιο μεγάλη οθόνη που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Apple Watch βασισμένη στην τεχνολογία wide angle OLED LTPO 3. Η Always On λειτουργία είναι πιο άμεση και φωτεινή, δίνοντας στους χρήστες καλύτερη ορατότητα σε κάθε συνθήκη που μπορεί να προκύψει. Η μπαταρία του προσφέρει διάρκεια έως και σαράντα δύο ώρες, κάτι που το καθιστά ιδανικό για ταξίδια και outdoor δραστηριότητες.

Η σημαντικότερη καινοτομία είναι η δορυφορική συνδεσιμότητα. Το Ultra 3 επιτρέπει τη χρήση των υπηρεσιών Messages και Find My ακόμη και σε περιοχές χωρίς κάλυψη, ενώ το Emergency SOS μέσω δορυφόρου παρέχεται δωρεάν για δύο χρόνια. 

Apple-Watch-Ultra-3-larger-screen-250909_inline.jpg.large_2x.jpg

Επιπλέον, το Ultra 3 υποστηρίζει δίκτυα πέμπτης γενιάς, διαθέτει το Workout Buddy που συστήθηκε με το watchOS 26 και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια σε αθλητικές μετρήσεις. Ο σχεδιασμός παραμένει ανθεκτικός με νέες επιλογές λουριών και συνεργασίες όπως αυτή με τον οίκο Hermès.

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 17 Pro Max 512GB Silver | Apple Watch Ultra 3 Silver |  Apple AirPods Pro 3 | Apple AirPods Pro 2

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD | iMac 27'' 2013 i5 24GB RAM 500GB SSD

Καλησπέρα σήμερα το έκανα προπαραγγελεια από το πλαίσιο, με ενημέρωσαν ότι την άλλη Παρασκευή θα το έχω.το έχει προπαραγγγειλει  κανένας άλλος?

εγω και θεωρητικα παραλαμβανω αυριο!!

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Εγώ έχω κάνει προπαραγγελία από Γερμανό, και προς το παρόν, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Η παραγγελία είναι σε status καταχωρημένη. 
Να δούμε πότε θα παραλάβω και εγώ…

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

παρελαβα...εκανα μεταφορα ολα εκτος απο esim..τραγικη κοσμοτε και παλι...

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Η eSIM στο ρολόι … (αν έχεις ήδη στο iPhone) , έχει μηνιαία χρέωση από την Cosmote….??

Αν ναι , τότε ποιό είναι το κόστος … 

υπάρχουν κάποιες στιγμές που το τηλέφωνο δεν είναι κοντά μου κ θα  ήθελα να μπορεί να ενεργοποιηθεί η eSIM….

11 ώρες πριν, xabos said:

Η eSIM στο ρολόι … (αν έχεις ήδη στο iPhone) , έχει μηνιαία χρέωση από την Cosmote….??

Αν ναι , τότε ποιό είναι το κόστος … 

υπάρχουν κάποιες στιγμές που το τηλέφωνο δεν είναι κοντά μου κ θα  ήθελα να μπορεί να ενεργοποιηθεί η eSIM….

5,5€

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Πήρα (όχι παρέλαβα) εχθές απο Κοτσόβολο Χανιά Κρήτης το Ultra 3.

Είχα/έχω βάλει προπαραγγελία στο Plaisio και ακόμα περιμένω.

Ερχόμενος απο AW Series 8 δεν βλέπω ιδαιέτερα μεγάλες διαφορές πλήν οθόνης. 

Αντιμετωπίζω δε θέμα με τις ειδοποιήσεις , στο παλιό ερχόντουσαν αναβε η οθόνη και εβλεπα ενα Preview. Σε αυτό τίποτα ! Ακούω τον ηχο κ πρέπει εχω να ξυπνήσω το ρολόι για να δω Preview.

iPhone 17 Pro Max 512GB Silver | Apple Watch Ultra 3 Silver |  Apple AirPods Pro 3 | Apple AirPods Pro 2

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD | iMac 27'' 2013 i5 24GB RAM 500GB SSD

Μεγεια σας! Εγώ από προπαραγγελία στον Γερμανό με ημερομηνία παράδοσης 20/09 (σύμφωνα με το site), ακόμη περιμένω. Σε επικοινωνία μαζί τους, δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι πότε θα παραλάβουν. Ότι να ‘ναι. Βλακεία μου που δεν πήγα στην iStorm.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

18 ώρες πριν, johnpapad24 said:

Το πιστεύεις ή απλά για πλάκα το έγραψες; 

Nokia 8800 Scirocco

Εχω ηδη μια παρομοια εκδοση.

Ναι ξεκαθαρα μπρoστα του το καθε apple watch ειναι παιχνιδακι για μωρα...

Και για να μην στενοχωρησω τους apple fans ξερω οτι βγαινει και αντιστοιχο και σε αντιγραφo του samsung watch ultra...

Edited by johnpapad24

3 ώρες πριν, johnpapad24 said:

Εχω ηδη μια παρομοια εκδοση.

Ναι ξεκαθαρα μπρoστα του το καθε apple watch ειναι παιχνιδακι για μωρα...

Και για να μην στενοχωρησω τους apple fans ξερω οτι βγαινει και αντιστοιχο και σε αντιγραφo του samsung watch ultra...

Η λειτουργία του Apple Watch σε συνδυασμό με άλλες συσκευές της apple είναι μοναδική δεν υπάρχει κάτι άλλο που να ανταγωνίζεται την εμπειρία αυτή 

Μόνο όσοι ανήκουν στο οικοσύστημα της Apple βέβαια μπορούν να καταλάβουν 

Αλλιώς δεν υπάρχει κανένα νόημα 

Nokia 8800 Scirocco

Αν εχεις το καινουριο firmware εχει και αυτο app που συνδεεται..

αν και δεν χρειαζεται καμια απολυτως συνδεση για να εχεις τις λειτουργιες που θες...

θες να δεις τα mail σου;;

κατεβαζεις απο το playstore gmail outlook η οποια αλλη εφαρμογη θες (και με τα αντιστοιχα notifications)...

ειναι 100% αυτονομο android smartphone σε μορφη ρολογιου...

δεν υπαρχει απολυτως τιποτε αλλο που μπορει να το ανταγωνιστει...

Edited by johnpapad24

Εντάξει μας είπες την αποψή σου.

Θα προτιμήσουμε την επομενη φορά android 

Παμε παρακάτω μιας και είναι το θέμα του Apple Watch Ultra

Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα και εγώ μαύρο  Black ocean παρηγγειλα και  ενα spigen προστασίας.. και εγω ερχόμενος από το 10.

20250928_001353.jpg

20 ώρες πριν, mpompa said:

Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα και εγώ μαύρο  Black ocean παρηγγειλα και  ενα spigen προστασίας.. και εγω ερχόμενος από το 10.

20250928_001353.jpg

Μεγειά σου! Από που είχες παραγγείλει;

Σε ευχαριστώ. από το πλαίσιο μια βδομάδα ακριβώς έκανε να έρθει.

Να ρωτήσω αν ξέρει κανένας . έχω παρήγγειλει προστασία οθόνη spigen αλλά παρόλα που είναι  sapphire crystal  έχω ακούσει για γρατσουνιες  με το παραμικρό και τέτοια να το φοράω άφοβα? Έχει κανένας από εσάς προστασία οθόνης?

Edited by mpompa

35 minutes ago, mpompa said:

Σε ευχαριστώ. από το πλαίσιο μια βδομάδα ακριβώς έκανε να έρθει.

Να ρωτήσω αν ξέρει κανένας . έχω παρήγγειλει προστασία οθόνη spigen αλλά παρόλα που είναι  sapphire crystal  έχω ακούσει για γρατσουνιες  με το παραμικρό και τέτοια να το φοράω άφοβα? Έχει κανένας από εσάς προστασία οθόνης?

Εγώ του έβαλα προστασία οθόνης και θήκη 

Κι εγώ λόγο δουλειάς πρέπει να το προστατέψω. 

Έβαλα προστασία οθόνης (Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector - Crystal Clear)

Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector

Αγόρασα 2 υπέροχα λουράκια που είναι μαζί με θήκη 

1)Spigen® Lite Fit™ Pro ACS07104 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band – Matte Black - Matte Black 

Spigen® Lite Fit™ Pro ACS07104 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band – Matte Black

2) Spigen® Rugged Armor™ Pro ACS07390 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band - Dark Gray - Dark Gray 

Spigen® Rugged Armor™ Pro ACS07390 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band - Dark Gray

και πήρα και αυτη τη θήκη για να μπορώ να βάζω ότι λουράκι θέλω αλλα να το έχω και προστατευμένο 

Spigen® Rugged Armor™ ACS07385 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Case - Dark Gray - Dark Gray 

Spigen® Rugged Armor™ ACS07385 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Case - Dark Gray

• 2 weeks later...

Καλορίζικα να τα χαρείτε 

Σκευτομαι αργότερα κ όταν θα υπάρχει απόθεμα να πάω κ εγώ στο 3αρι από Apple Watch 9 silver περισσότερο για να μην φορτίζω κάθε μέρα 

On 28/9/2025 at 11:27 ΜΜ, mpompa said:

Ποια θήκη του έβαλες? Θέλω να ταιριάζει με την spigen που παρήγγειλα.

Να βάλεις θήκη διότι το μαύρο γρατζουνιέται πολύ εύκολα και φαίνεται ασημί από κάτω.
Το τζάμι είναι ανθεκτικό και να μην βάλεις τζαμάκι είναι οκ!