pavlidisc Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 (edited) 1 hour ago, Nikos_Mpl said: με τιμολογιο δινουν τα 3 ετη ή γινονται 2? γιατι εγω πηρα απο εκει και μου εδωσαν 2 με τιμολογιο. Επισης υπαρχει διαθεσιμοτητα ή στα κρατανε κανα μηνα? γιατι ετσι οπως το δειχνει ειναι σα να εχουν στοκ Μίλησα και με υπάλληλο καταστήματος και με την εξυπηρέτηση και μου επιβεβαίωσαν (προφορικά) ότι ισχύει κανονικά η 3ετία και στα τιμολόγια. Θα το σιγουρέψω μόλις έρθει η συσκευή. Λογικά θα έχει μέσα κάτι σαν συμφωνητικό για το 3ο έτος. Έκανα την παραγγελία 18/11 αργά το μεσημέρι και εχθές το βράδυ (19/11) ήρθε SMS ότι το έχει παραλάβει courier και είναι προς παράδοση. Δηλαδή, έφυγε από την αποθήκη τους, άρα διαθεσιμότητα όντως υπήρχε. Σε ότι αφορά το στοκ που αναφέρεις, πραγματικά μου κάνει εντύπωση και κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να το πάρω στα χέρια μου. Πώς γίνεται να μην υπάρχει σε κανένα άλλο κατάστημα, και ο Γερμανός να το έχει σε διαθεσιμότητα (μπλέ και ασημί) εδώ και 3 μέρες;;;;; Με τόση ζήτηση που υπάρχει...η λογική λέει ότι θα έπρεπε να έχουν τελειώσει τα κομμάτια σε dt. Δηλαδή...πόσες συσκευές να είχαν;;;;;;; Και μόνο αυτοί και κανένας άλλος....γιατί συνήθως αυτά έρχονται και μοιράζονται σε όλα τα καταστήματα. Παράξενο. Θα λυθούν οι απορίες και οι υποψίες μόλις παραλάβω. Edited November 20, 2025 by pavlidisc Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 1 ώρα πριν, Nikos_Mpl said: κοιτα, καθενας εχει την αποψη του, αλλα οταν στα απλα ειναι δυσχρηστο, τι να το κανω οτι στο οικοσυστημα apple δουλευει αψογα. δηλαδη κατι που θα στα παρει απο παντου, θα σου παρει και συνδρομες στο τελος για να εχεις μια ευκολια. Σε απλα καθημερινα ειναι για κλωτσες. Παρολα αυτα η αισθηση που σου δινει σαν τηλεφωνο (χωρις θηκη), τοσο σαν κατασκευη οσο και σε καμερες ειναι απο τις καλυτερες οποτε ειναι λογοι που αξιζει να το κρατας. εδω δεν εχει ουτε κομμα, δεν ξεχωριζεις φρασεις κτλ. ειναι για κλωτσιες, κανεις διπλες κινησεις. Εγω με swift ειμαι αλλα ειναι μαπα. Ενα ηταν το πληκτρολογιο, αυτο της sony. Το ειχα σε APK μεχρι και περισυ σε ανδροιδ, αλλα πλεον δεν παιζει. Τρομερο, πληρες, ολα πανω χωρις να πατας κουμπι για εναλλαγες, και τρομερη προβλεψη και διορθωση. αποστασεις τελειες κτλ. Ο,τι πιο γρηγορο ειχα. το θεμα με τα airpods το εχω και εγω. με τιμολογιο δινουν τα 3 ετη ή γινονται 2? γιατι εγω πηρα απο εκει και μου εδωσαν 2 με τιμολογιο. Επισης υπαρχει διαθεσιμοτητα ή στα κρατανε κανα μηνα? γιατι ετσι οπως το δειχνει ειναι σα να εχουν στοκ Την αντίθετη άποψη ακριβώς εχω εγώ για το android Στο iPhone κάνω τα πάντα πολύ ευκολότερα και με το ένα χέρι Όχι λόγο μεγέθους Λόγο υλοποίησης του λειτουργικού Αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 5 ώρες πριν, pavlidisc said: Μίλησα και με υπάλληλο καταστήματος και με την εξυπηρέτηση και μου επιβεβαίωσαν (προφορικά) ότι ισχύει κανονικά η 3ετία και στα τιμολόγια. Θα το σιγουρέψω μόλις έρθει η συσκευή. Λογικά θα έχει μέσα κάτι σαν συμφωνητικό για το 3ο έτος. Έκανα την παραγγελία 18/11 αργά το μεσημέρι και εχθές το βράδυ (19/11) ήρθε SMS ότι το έχει παραλάβει courier και είναι προς παράδοση. Δηλαδή, έφυγε από την αποθήκη τους, άρα διαθεσιμότητα όντως υπήρχε. Σε ότι αφορά το στοκ που αναφέρεις, πραγματικά μου κάνει εντύπωση και κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να το πάρω στα χέρια μου. Πώς γίνεται να μην υπάρχει σε κανένα άλλο κατάστημα, και ο Γερμανός να το έχει σε διαθεσιμότητα (μπλέ και ασημί) εδώ και 3 μέρες;;;;; Με τόση ζήτηση που υπάρχει...η λογική λέει ότι θα έπρεπε να έχουν τελειώσει τα κομμάτια σε dt. Δηλαδή...πόσες συσκευές να είχαν;;;;;;; Και μόνο αυτοί και κανένας άλλος....γιατί συνήθως αυτά έρχονται και μοιράζονται σε όλα τα καταστήματα. Παράξενο. Θα λυθούν οι απορίες και οι υποψίες μόλις παραλάβω. Παιζει και να τελειωσε η αναμονη γιατι μιλησα με istorm οπου ειχα κανει παραγγελια πριν 40 μερες λογω του οτι δινει 4 ετη εγγυηση με 100 ευρω, και μου ειπαν οτι περιμεναν μεγαλη παραλαβη που θα τελειωσει τις αναμονες κατα 90%. αρα πιθανον παμε σε εξομαλυνση 4 ώρες πριν, Tasos19s said: Την αντίθετη άποψη ακριβώς εχω εγώ για το android Στο iPhone κάνω τα πάντα πολύ ευκολότερα και με το ένα χέρι Όχι λόγο μεγέθους Λόγο υλοποίησης του λειτουργικού Αυτά περα απο το μεγεθος που τουλαχιστον η apple δινει ναυαρχιδα σε μικρο μεγεθος (και ηταν ο λογος που πηγα στο 13αρι τοτε), δεν ειναι ευχρηστο. Δοκιμασε να κατεβασεις το εκκαθαριστικο σου απο ταξις και αμα τα καταφερεις γραψε μου. ειναι τραγικο. Στο s24 που εχω κανω ο,τι χρειαζομαι απλα και ευκολα. Εδω εκτος οτι τετοια pdf τα κατεβαζει κενα, χανονται στα διαφορα ειδη φακελων κτλ κτλ 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 (edited) 52 minutes ago, Nikos_Mpl said: Παιζει και να τελειωσε η αναμονη γιατι μιλησα με istorm οπου ειχα κανει παραγγελια πριν 40 μερες λογω του οτι δινει 4 ετη εγγυηση με 100 ευρω, και μου ειπαν οτι περιμεναν μεγαλη παραλαβη που θα τελειωσει τις αναμονες κατα 90%. αρα πιθανον παμε σε εξομαλυνση περα απο το μεγεθος που τουλαχιστον η apple δινει ναυαρχιδα σε μικρο μεγεθος (και ηταν ο λογος που πηγα στο 13αρι τοτε), δεν ειναι ευχρηστο. Δοκιμασε να κατεβασεις το εκκαθαριστικο σου απο ταξις και αμα τα καταφερεις γραψε μου. ειναι τραγικο. Στο s24 που εχω κανω ο,τι χρειαζομαι απλα και ευκολα. Εδω εκτος οτι τετοια pdf τα κατεβαζει κενα, χανονται στα διαφορα ειδη φακελων κτλ κτλ Εύχομαι να ισχύει αυτό και να τελείωσε η αναμονή για να παραλάβουν όλοι με το καλό! Σχετικά με τη χρήση που αναφέρεις, επειδή κι εγώ κατεβάζω συνεχώς αρχεία στη συσκευή από taxis, δεν έχω κάποιο πρόβλημα και τα βρίσκω και ανοίγουν μια χαρά. Εκτός του ότι είναι θέμα συνήθειας η χρήση στο καθετί διαφορετικό, πιστεύω ότι είναι και θέμα διάθεσης με το αν θέλεις να ψάξεις για να μάθεις κάτι. Εννοώ ότι μπορεί να εχεις στραβωσει με το iOS καιρό τώρα και πλέον σου φαίνεται το οτιδήποτε στραβό και ζαβο. Να μην παρεξηγηθώ, αυτό το λέω και για εμένα που η υπομονή μου δεν είναι η ίδια με κάποτε. Τις πρώτες 2 εβδομάδες ήθελα να το πουλήσω αλλά ηρέμησα και ψαχτηκα κάπως και μετά ήμουν ευτυχισμένος Edited November 20, 2025 by Kostas_Ts_86 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 1 hour ago, Nikos_Mpl said: Παιζει και να τελειωσε η αναμονη γιατι μιλησα με istorm οπου ειχα κανει παραγγελια πριν 40 μερες λογω του οτι δινει 4 ετη εγγυηση με 100 ευρω, και μου ειπαν οτι περιμεναν μεγαλη παραλαβη που θα τελειωσει τις αναμονες κατα 90%. αρα πιθανον παμε σε εξομαλυνση περα απο το μεγεθος που τουλαχιστον η apple δινει ναυαρχιδα σε μικρο μεγεθος (και ηταν ο λογος που πηγα στο 13αρι τοτε), δεν ειναι ευχρηστο. Δοκιμασε να κατεβασεις το εκκαθαριστικο σου απο ταξις και αμα τα καταφερεις γραψε μου. ειναι τραγικο. Στο s24 που εχω κανω ο,τι χρειαζομαι απλα και ευκολα. Εδω εκτος οτι τετοια pdf τα κατεβαζει κενα, χανονται στα διαφορα ειδη φακελων κτλ κτλ Κυρίως αναφέρομαι στο πώς δουλεύει το ios Σε ποια θέση δηλαδή είναι κάποιες επιλογές, πώς λειτουργούν οι χειρονομίες, που βρίσκεται η γραμμή πλοήγησης στον browser και όλα αυτά Εννοείται ότι σε διαχείριση αρχείων είναι πιο εύκολο το android γιατί σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου ενώ στο iPhone ίσως δεν βρεις και καθόλου τρόπο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Παρέλαβα κανονικά από Γερμανό. Εντωμεταξύ, είχα βάλει και κάποια «βίσματα» που έχω σε Πλαίσιο και Vodafone να έχουν το νου τους. Με πήραν σήμερα και από τα δύο καταστήματα και μου είπαν ότι βρήκαν συσκευή. Μάλλον κατέφτασαν κάποιες ποσότητες. Πορτοκαλί δεν είχε κανένας όμως. Μπλε ή ασημί. 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 6 minutes ago, pavlidisc said: Παρέλαβα κανονικά από Γερμανό. Εντωμεταξύ, είχα βάλει και κάποια «βίσματα» που έχω σε Πλαίσιο και Vodafone να έχουν το νου τους. Με πήραν σήμερα και από τα δύο καταστήματα και μου είπαν ότι βρήκαν συσκευή. Μάλλον κατέφτασαν κάποιες ποσότητες. Πορτοκαλί δεν είχε κανένας όμως. Μπλε ή ασημί. Καλορίζικο, καλοταξιδο και καλοσχολιαστο! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Το θέμα με τα airpods που είχα λύθηκε με μια επανεκκίνηση. Εδώ και 2 μέρες δεν έχει χάσει την σύνδεση. Δουλεύει μια χαρά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Σε Γερμανό Θεσσαλονίκη που ρώτησα όσον αφορά το πορτοκαλί pro max , ο υπάλληλος μου είπε δική του εκτίμηση, ότι διαθέσιμο το συγκεκριμένο χρώμα θα είναι στο site μετά τα Χριστούγεννα. Προπαραγγελια μόνο με άγνωστο χρόνο παραλαβής. Άμεσα διαθέσιμα πλέον εδώ και μέρες τα άλλα δύο χρώματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Ίσως να έπρεπε να περιμένω και εγώ λίγο έστω για το ασημί μιας και βλέπω ότι προχωράει η κατάσταση και είναι θετικό αυτό αλλά δεν πειράζει και το μπλε καλο είναι και μέσα στην μπλε θήκη είναι ένα κοντινό total black.με ανησυχεί λίγο βέβαια το γεγονός ότι η θήκη της apple δεν ειναι κλειστή πίσω ώστε να καλύπτει και το υπόλοιπο σημείο πέρα από τις κάμερες και έτσι προσέχω συνέχεια πως θα το βάλω μέσα σε τσέπες χωρίς άλλα αντικείμενα. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο είναι τρομερό,μέρα με τη μέρα το συνηθίζω,μπαταρία,κάμερες κορυφή και το μόνο που όπως έγραψα ξανά δεν μου αρέσει τόσο είναι η συνομιλία,δεν ακούγεται καθαρά ο συνομιλητης και δυστυχώς πέρα από Nova δεν έχω κάποια από τις άλλες δύο για να δω μήπως είναι θέμα παρόχου.Αν έπρεπε να δώσω το τηλέφωνο και να πάω ξανά σε android,το μόνο που μου έχει κάνει το κλικ αυτες τις μερες είναι το Oneplus 15. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια γιατί πράγματι είναι αρκετά που με μπέρδεψαν και δεν είχα ιδέα πως διορθώνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 1 ώρα πριν, George6633 said: Ίσως να έπρεπε να περιμένω και εγώ λίγο έστω για το ασημί μιας και βλέπω ότι προχωράει η κατάσταση και είναι θετικό αυτό αλλά δεν πειράζει και το μπλε καλο είναι και μέσα στην μπλε θήκη είναι ένα κοντινό total black.με ανησυχεί λίγο βέβαια το γεγονός ότι η θήκη της apple δεν ειναι κλειστή πίσω ώστε να καλύπτει και το υπόλοιπο σημείο πέρα από τις κάμερες και έτσι προσέχω συνέχεια πως θα το βάλω μέσα σε τσέπες χωρίς άλλα αντικείμενα. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο είναι τρομερό,μέρα με τη μέρα το συνηθίζω,μπαταρία,κάμερες κορυφή και το μόνο που όπως έγραψα ξανά δεν μου αρέσει τόσο είναι η συνομιλία,δεν ακούγεται καθαρά ο συνομιλητης και δυστυχώς πέρα από Nova δεν έχω κάποια από τις άλλες δύο για να δω μήπως είναι θέμα παρόχου.Αν έπρεπε να δώσω το τηλέφωνο και να πάω ξανά σε android,το μόνο που μου έχει κάνει το κλικ αυτες τις μερες είναι το Oneplus 15. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια γιατί πράγματι είναι αρκετά που με μπέρδεψαν και δεν είχα ιδέα πως διορθώνονται. Ποια θήκη της apple εχεις; 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 (edited) 8 minutes ago, arxontas2323 said: Ποια θήκη της apple εχεις; Αυτή πήρα από public μαζί με ένα τζαμάκι όταν αγόρασα το τηλέφωνο σαν αρχική προστασία,δεν το έψαξα πολύ είναι η αλήθεια Edited November 20, 2025 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 1 χρόνο έχω το 16 Pro, ποτέ δεν πήρα χαμπάρι ότι υπήρχε ρύθμιση που απενεργοποιεί το camera control. Στήνω εχθές το 17 Pro Max, τελειώνω...λέω κάτσε να δω κάμερα. Ανοίγω, πατάω το κουμπί δουλεύει, αλλά δεν "ένιωθε". Δεν λειτουργούσε η αφή πάνω του. Βρε από εδώ βρε από εκεί βρε επανεκκινήσεις...τίποτα. Το πήρα απόφαση...έπεσα σε ελλαττωματικό. Πάμε για επιστροφή. Μιλάμε έφαγα την απόλυτη ξενέρα. Σήμερα το πρωί, λέω κάτσε να μπώ ρυθμίσεις κάμερας. Και τσούπ...βλέπω ότι υπάρχει ρυθμιστή για ενεργό/ανενεργό! Ντάξει...τις πλαστελίνες μου και πάω πάλι νηπιαγωγείο 😁 Πάντως ήταν πολύ περίεργο που το είχαν απενεργοποιημένο by default. Ρε κουφ@λες εκεί στο Cupertino, με τον πόνο μας παίζετε;;;; 🤪 1 2 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 2 ώρες πριν, pavlidisc said: 1 χρόνο έχω το 16 Pro, ποτέ δεν πήρα χαμπάρι ότι υπήρχε ρύθμιση που απενεργοποιεί το camera control. Στήνω εχθές το 17 Pro Max, τελειώνω...λέω κάτσε να δω κάμερα. Ανοίγω, πατάω το κουμπί δουλεύει, αλλά δεν "ένιωθε". Δεν λειτουργούσε η αφή πάνω του. Βρε από εδώ βρε από εκεί βρε επανεκκινήσεις...τίποτα. Το πήρα απόφαση...έπεσα σε ελλαττωματικό. Πάμε για επιστροφή. Μιλάμε έφαγα την απόλυτη ξενέρα. Σήμερα το πρωί, λέω κάτσε να μπώ ρυθμίσεις κάμερας. Και τσούπ...βλέπω ότι υπάρχει ρυθμιστή για ενεργό/ανενεργό! Ντάξει...τις πλαστελίνες μου και πάω πάλι νηπιαγωγείο 😁 Πάντως ήταν πολύ περίεργο που το είχαν απενεργοποιημένο by default. Ρε κουφ@λες εκεί στο Cupertino, με τον πόνο μας παίζετε;;;; 🤪 Μήπως έκανες συσκευή με συσκευή ρύθμιση και αντιγραφή δεδομένων; Λογικά δηλαδή αυτό έκανες 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 4 minutes ago, Tasos19s said: Μήπως έκανες συσκευή με συσκευή ρύθμιση και αντιγραφή δεδομένων; Λογικά δηλαδή αυτό έκανες Μπά. Καθαρή εγκατάσταση όλα από την αρχή. Το μικρόβιο των Windows δεν μπορώ να το διώξω από πάνω μου 🤓 2 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) Υπάρχει κανείς που παρέλαβε αυτές τις μέρες πορτοκαλί pro max; και αν ναι μετά από πόσες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας; επίσης όσοι έχετε πορτοκαλί έχετε θέμα με το χρώμα ρε παιδιά; ξεβαφει; 🤣🤣 Edited November 22, 2025 by jimmys121979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 Δεν νιώθει Jesus η μπαταρία του 17 Pro Max. 😎 Όπως σε κάθε καινούριο Max άλλωστε. 😈 2 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 Just now, pavlidisc said: Δεν νιώθει Jesus η μπαταρία του 17 Pro Max. 😎 Όπως σε κάθε καινούριο Max άλλωστε. 😈 Του χρόνου τέτοια μερα θα λεμε οτι είναι χάλια παλι😅😅 Παιδιά tech woven case ή pitaka; Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 20 minutes ago, arxontas2323 said: Του χρόνου τέτοια μερα θα λεμε οτι είναι χάλια παλι😅😅 Εννοείται!!!! 😊 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 On 22/11/2025 at 6:10 ΜΜ, arxontas2323 said: Του χρόνου τέτοια μερα θα λεμε οτι είναι χάλια παλι😅😅 Παιδιά tech woven case ή pitaka; Για βοηθήστε λίγο και μας τους καινούργιους στο iPhone τι συμβαίνει με το νέο iPhone και την μπαταρία ένα χρόνο μετά;έχει τέτοια διαφορά;😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 16 ώρες πριν, George6633 said: Για βοηθήστε λίγο και μας τους καινούργιους στο iPhone τι συμβαίνει με το νέο iPhone και την μπαταρία ένα χρόνο μετά;έχει τέτοια διαφορά;😅 Καμία σχέση. Όση πτώση θα είχε οποιαδήποτε άλλο κινητό έχει και το iphone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 18 ώρες πριν, George6633 said: Για βοηθήστε λίγο και μας τους καινούργιους στο iPhone τι συμβαίνει με το νέο iPhone και την μπαταρία ένα χρόνο μετά;έχει τέτοια διαφορά;😅 Ανάλογα...εμενα τ 16 pro max αγοράστηκε Μάρτιο και ακομα 100% είναι (το εβαλα.για πώληση)... Σίγουρα το 17 pro max εχει καλύτερη μπαταρία γιατί την μεγάλωσαν κι ολας... Εται και τ 18 pro max του χρόνου θ εχει μεγαλύτερη μπαταρία και θα κρατάει περισσότερο... Σίγουρα με την έλευση του ios26 τα πράγματα δυσκολεψαν στ θεμα μπαταρίας... 2 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 Απορία : πως γίνεται ρε παιδιά ο Γερμανός να έχει σήμερα όλη μέρα διαθέσιμο το πορτοκαλί promax 256 στο site του αλλά να μην με έχουν καλέσει για προπαραγγελια που έχω κανει από 10 του μηνός; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 (edited) 37 minutes ago, jimmys121979 said: Απορία : πως γίνεται ρε παιδιά ο Γερμανός να έχει σήμερα όλη μέρα διαθέσιμο το πορτοκαλί promax 256 στο site του αλλά να μην με έχουν καλέσει για προπαραγγελια που έχω κανει από 10 του μηνός; Το έχεις προπληρωμένο ή απλά έβαλες προπαραγγελία; Εάν δεν το έχεις πληρωμένο, κτυπά το τώρα και μετά την ακυρώνεις την προπαραγγελία. Και δίνει και 3 χρόνια εγγύηση. Αυτό με προπαραγγελια και διαθεσιμότητα έχει ξαναγίνει. Όχι μόνο στον Γερμανό αλλά και σε άλλα καταστήματα. Edited November 29, 2025 by pavlidisc Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 1 minute ago, pavlidisc said: Το έχεις προπληρωμένο ή απλά έβαλες προπαραγγελία; Εάν δεν το έχεις πληρωμένο, κτυπά το τώρα και μετά την ακυρώνεις την προπαραγγελία. Και δίνει και 3 χρόνια εγγύηση. Ναι την εγγύηση για τα τρία χρόνια την είδα και είναι πολύ καλή φάση αλλά δυστυχώς το έχω προπληρωσει. δεν θα πρέπει όμως να έχουν τελειώσει με όλες τις προπαραγγελιες ώστε μετά να έχουν διαθέσιμο το προϊόν στο site τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts