r31134 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 10 ώρες πριν, tsimisde said: Δεν έπιασε το κόλπο, δυστυχώς. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι φόρτιζε με άλλο καλώδιο & φορτιστή, πέραν του δικού του, αυτόν της Motorola δηλαδή, παρόλα αυτά, για να είμαι σίγουρος, το πήγα για επισκευή, για να μην προκύψει χειρότερο θέμα μετά.... Εννοεις φορτιζε κανονικα με άλλο καλώδιο και φορτιστη ή παλι λειτουργουσε προβληματικα η φορτιση; Καλη ευκολια ευχομαι και συντομα να το ξαναπαρεις στα χερια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 21 minutes ago, r31134 said: Εννοεις φορτιζε κανονικα με άλλο καλώδιο και φορτιστη ή παλι λειτουργουσε προβληματικα η φορτιση; Καλη ευκολια ευχομαι και συντομα να το ξαναπαρεις στα χερια σου. Το πρώτο σενάριο, αν και, με συγκεκριμένο φορτιστή δούλεψε, με έναν της Realme που έχω, με έναν της Xiaomi, πάλι δεν δούλεψε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 47 minutes ago, tsimisde said: Το πρώτο σενάριο, αν και, με συγκεκριμένο φορτιστή δούλεψε, με έναν της Realme που έχω, με έναν της Xiaomi, πάλι δεν δούλεψε.... Το μυαλο μου θα πηγαινε στα πρωτοκολλα φορτισης καθε κατασκευαστη. Τι να πω... Ενημερωσε μας οταν με το καλο παραλαβεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 16 minutes ago, r31134 said: Το μυαλο μου θα πηγαινε στα πρωτοκολλα φορτισης καθε κατασκευαστη. Τι να πω... Ενημερωσε μας οταν με το καλο παραλαβεις. Το παράδοξο εδώ, είναι ότι δεν φορτίζει με τον δικό του φορτιστή, φορτίζει με άλλον, μάλλον μοιάζει για κάτι πιο εξειδικευμένο, θα δείξει η νεκροψία.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Καλημέρα, από χθες είναι και εγώ κάτοχος αυτού του κινητού. Το πειρα δωρεάν με καρτο συμβόλαιο 8gb. Ακόμα το στήνω βέβαια αλλά είδη με έχει κερδίσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Καλορίζικο φίλε. Εγώ το είχα συνηθίσει και τώρα μου κακοφαίνεται που δεν το έχω στα χέρια μου, είμαι σε αναμμένα κάρβουνα στην αναμονή. Είναι ένα κινητό το οποίο θέλω να το κρατήσω μέχρι όσο πάει, πραγματικά μου έκανε το κλικ και δεν ήθελα να το αποχωριστώ, για να είμαι σίγουρος όμως ότι θα είναι για καιρό λειτουργικό, έπρεπε να το στείλω για φτιάξιμο, από δική μου βλακεία έγινε η στραβή, συνεπώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 Για "Συλλογή/gallery" πιο app προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 3 ώρες πριν, the_shaman said: Για "Συλλογή/gallery" πιο app προτείνεται; Εγω χρησιμοποιώ την Απλη Συλλογή αλλα στη pro εκδοση που καποτε εδωσαν δωρεαν. Δεν μπορω να δω τιμες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery Pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 1 hour ago, r31134 said: Εγω χρησιμοποιώ την Απλη Συλλογή αλλα στη pro εκδοση που καποτε εδωσαν δωρεαν. Δεν μπορω να δω τιμες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery Pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro Kαι εγώ αυτή ακριβώς χρησιμοποιώ στην Pro έκδοση που την έδωσαν δωρεάν κάποτε... η καλύτερη εναλλακτική αν δεν θέλεις να την πληρώσεις είναι το fossify gallery πού είναι κλώνος -ακριβώς ίδιο- με την Απλή συλλογή Pro!!! Η μόνη διαφορά που έχουν είναι η Προηγμένη επεξεργασία η οποία λείπει από το fossify gallery. Μακράν ότι καλύτερο υπάρχει χωρίς διαφημήσεις και open source. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 8 ώρες πριν, geotzia said: Kαι εγώ αυτή ακριβώς χρησιμοποιώ στην Pro έκδοση που την έδωσαν δωρεάν κάποτε... η καλύτερη εναλλακτική αν δεν θέλεις να την πληρώσεις είναι το fossify gallery πού είναι κλώνος -ακριβώς ίδιο- με την Απλή συλλογή Pro!!! Η μόνη διαφορά που έχουν είναι η Προηγμένη επεξεργασία η οποία λείπει από το fossify gallery. Μακράν ότι καλύτερο υπάρχει χωρίς διαφημήσεις και open source. Γενικα χρησιμοποιω και αλλες εφαρμογες της εταιρειας σε εκδοση pro γιατι ειναι απλες και λειτουργικες. Ειδικα η συλλογη με εχει βολεψει εδω και πολλα χρονια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 11 ώρες πριν, r31134 said: Εγω χρησιμοποιώ την Απλη Συλλογή αλλα στη pro εκδοση που καποτε εδωσαν δωρεαν. Δεν μπορω να δω τιμες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery Pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro Η pro γράφει δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 2 ώρες πριν, the_shaman said: Η pro γράφει δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή μου. Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Υπαρχει δυνατοτητα να κατεβασεις την εκδοση που σ αφηνει και να αναβαθμισεις μεσω αυτης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 (edited) 36 minutes ago, r31134 said: Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Υπαρχει δυνατοτητα να κατεβασεις την εκδοση που σ αφηνει και να αναβαθμισεις μεσω αυτης; Ναι ζητάει 15ε την εβδομάδα όμως... Ούτε καν.... Χαχαχα επίσης σε εσάς δουλεύει η ροή ειδήσεων; Εμένα όχι. Πρέπει να κάνω κάτι; Edited December 21, 2025 by the_shaman 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 15 € ;; Εχουν ξεφυγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 10 ώρες πριν, the_shaman said: Ναι ζητάει 15ε την εβδομάδα όμως... Ούτε καν.... Χαχαχα επίσης σε εσάς δουλεύει η ροή ειδήσεων; Εμένα όχι. Πρέπει να κάνω κάτι; Εάν δεν χρειάζεσαι την προηγμένη επεξεργασία δηλ. μπορεί να έχεις πχ το snapseed ,κατέβασε όπως είπα και πιο πάνω το fossify. Είναι ολόιδιο με την προ έκδοση της συλλογής και δωρεάν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2025 (edited) Σημερα παρελαβα την θηκη που ειχα βαλει στο ματι εδω και καιρο. Απο temu καπου στα 6€. Αντι για πορτοφολι και κινητο,μονο αυτο και θα εχω τις καρτες των ΜΜΜ. Μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικη και πρακτικη, εφαρμοζει τελεια και είναι οπως ακριβως στη φωτογραφια, με λιγο πιο στρογγυλεμενα τα μαυρα περιμετρικα. Η θηκουλα καρτων καθεται ακριβως εκει που κανει καμπυλη η παλαμη οταν κρατας το κινητο οποτε δεν ενοχλει. Θα την ηθελα λιγο ακομα πιο αντιολισθητικη περιμετρικα αλλα δε γινεται να τα χουμε ολα. Δεν ενοχλει την μεμβρανη της οθονης και εχει ανασηκωμενα χειλη επανω και κατω,οπως και στις καμερες. Υφη ψευτοδερμα. Στο πρασινακι εννοειται. Τωρα την βγαζει μη διαθεσιμη αλλα θα την βρειτε και στο aliexpress. Edited December 23, 2025 by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
driver44 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου On 12/12/2025 at 6:20 ΜΜ, tsimisde said: Με ένα ψάξιμο που έκανα, πολλές από τις ρυθμίσεις που παρατέθηκαν παραπάνω, ήδη ήταν απενεργοποιημένες συνεπώς, δεν είχα από κάπου διαρροή ενέργειας. Μέσα στο μενού εξοικονόμησης μπαταρίας, βρήκα και αυτή τη ρύθμιση, ήταν απενεργοποιημένη και την ενεργοποίησα. Έχω περιέργεια να δω αν θα έχει επίδραση στην πράξη. Κάτοχος του 60 pro. Πραγματικά, πρόκειται για πολύ τίμιο κινητό. Πόσο μάλλον που το αγόρασα από αγγελία, καινούργιο κάτω από 300€. Στις πρώτες φορτίσεις, το βράδυ μέχρι το πρωί έχανε ένα 5%. Μετά την ρύθμιση που παραθέτω, δεν χάνει τίποτα. Με Bluetooth πάντα ανοικτό, αφού είναι συνδεδεμένο με g shock ρολόι. Δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο, γύρω στις 5.5 ώρες sot μέχρι το 50% της μπαταρίας. Όταν στο προηγούμενο κινητό μου, το Thinkphone έβγαζε τις ίδιες ώρες με όλη την χωρητικότητα της μπαταρίας. Φώτος δεν έχω βγάλει να τεστάρω, από ότι λέτε πολύ καλό & σε αυτό. Γρήγορο, οθόνη φοβερή, 512gb χωρητικότητα. Πήρα θήκη, μεμβράνη σιλικόνης. Παρόλα αυτά, δεν είναι για πέσιμο με την κυρτή οθόνη. Επειδή χρησιμοποιώ τσαντάκι, έχω & μια θήκη sleeve για μεγαλύτερη προστασία. Ολοκληρωμένο κινητό για μέχρι 400€. Μόνο μειονέκτημα αν μπορούμε να βρούμε κάτι είναι τα system updates. Έχουμε του Οκτώβρη ενώ στο thinkphone έχουμε κάθε μήνα από την στιγμή που το είχα αγοράσει. Βέβαια έχουμε Android 16, που δεν έχει πάρει το thinkphone ως τελευταίο major update. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Εγώ μετά την περιπέτεια που είχα με το τζαμακι, πλέον με θήκη τύπου wallet και ζελατίνα, έστω για τις γρατσουνιές. Άντε να δω πότε θα περάσει ο καιρός να το ξαναπάρω στα χέρια μου, καλό και το Fusion, το 60 Pro όμως είναι σε άλλο επίπεδο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Αν εχετε wifi calling σε nova/q βαζετε το σε λειτουργια πτήσης οταν ειστε στο σπιτι ή σε χωρο που εμπιστευεστε το wifi. Για μεγιστη εξοικονομηση ενεργειας και για να μη τρώτε αδικα ακτινοβολια οταν ψαχνει να βρει καλο σημα η συσκευη. Γενικα εξοικονομηση μπαταριας ως λειτουργια αποφευγω γιατι φοβαμαι μη χασω ειδιποιησεις. Σας παιζουν καλα τα viber,messenger,yahoo mail,fb,Instagram με εξοικονομηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Δεν το έχω δοκιμάσει με εξοικονόμηση ενέργειας, φοβούμενος το ίδιο πράγμα με τις ειδοποιήσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Εγω προσφατα το εβαλα σε λειτουργια πτησης το κινητο μου γιατι δεν ηξερα αν θα ερχονται τα απλα SMS,εστειλα δοκιμαστικα απο sms απο το κινητο της μητερας μου και λειτουργει κανονικα η αποστολη/ληψη απλων sms. Βλέπω μια διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας προς το καλύτερο γιατί το σπίτι μου δεν έχει και τόσο καλό σήμα και ειδικά στο δωμάτιο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου (edited) Βαζω δυο γρηγορα δειγματα με κοντρα φυσικο φωτισμο. Βλεπω οτι τα χρωματα παραμενουν σχεδον ιδια και στον υπερευργωνιο, ειδικα στο μπλε του ουρανου. Στο fusion ο υπερευρυγωνιος ειχε λιγο πιο ψυχρα χρωματα περα την χαμηλοτερη αναλυση. Σιγουρα κοβει αναλυση και το forum αλλα τα χρωματα δεν επιρεαζονται. Edited 6 Ιανουαρίου by r31134 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. Παρασκευή στις 09:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:05 πμ Καλή χρονιά έβαλα τζάμι uv σε ένα μαγαζί που βρήκα τυχαία το I crack τιμή 30 ευρώ πολλά...αλλά γλυτώνετε αυτά που έπαθε ο tsimisde το πρώτο δεν έκατσε καλά προχθές μου το άλλαξαν εννοείται χωρίς χρέωση και αυτό έκατσε τέλεια είναι σαν να μην φοράει για όποιον είναι βλαμμένος όπως εγώ είναι μια λύση ακριβή μεν αλλά το κινητό το πήρα κάτω από 300 και το έχω ερωτευτεί είναι τόσο όμορφο που ήθελα και προστασία και ομορφιά θήκη φοράω από Κίνα την γνωστή διάφανη με τους προφυλακτήρες στης γωνίες να (φαίνεται και το χρώμα του κινητού) και είναι κουκλάκι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts