minotavros Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 5 ώρες πριν, Fulgore1 said: Θα είχε ενδιαφέρον να σου έλεγε ο γνωστός σου γιατί το μετάνιωσε, αλλά ναι σε αυτά τα χρήματα αξίζει, αφού η μοναδική εναλλακτική είναι το Poco F7 που δεν υπερτερει κάπου. Νομίζω πήρε το 512 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 (edited) Φόρτιση με κόφτη στο 90% δεν θεωρείται πλήρης φόρτιση και συνεχίζει την μέτρηση..δεν ξέρω τι σκέφτηκαν αλλά μου φαίνεται απολύτως βλακωδες.Φυσικα μπορεί απλά να μου διαφεύγει κάτι λόγω μειωμένης αντίληψης πχ. Κατά όλα τα υπόλοιπα όμως είμαι ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο. Να πω επίσης ότι έβαλα την AGC camera και η χρωματική πιστότητα με εντυπωσίασε...αν σας ενδιαφέρει να πλησιάζει χρωματικά όσο γίνεται περισσότερο η φωτογραφία δοκιμάστε αυτην AGC 8.8.224_V12.0-meitu.apk οι άλλες εκδόσεις δεν δουλεύουν σωστά και πραγματικά νομίζω ότι ανεβάζει το λεβελ στην φωτογραφία του GT7. Κατά 99% δουλεύει και η SGCAM 9.1.098.24 STABLE V10. Edited December 3, 2025 by jbelsan 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 8 minutes ago, jbelsan said: Φόρτιση με κόφτη στο 90% δεν θεωρείται πλήρης φόρτιση και συνεχίζει την μέτρηση..δεν ξέρω τι σκέφτηκαν αλλά μου φαίνεται απολύτως βλακωδες.Φυσικα μπορεί απλά να μου διαφεύγει κάτι λόγω μειωμένης αντίληψης πχ. Κατά όλα τα υπόλοιπα όμως είμαι ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο. Να πω επίσης ότι έβαλα την AGC camera και η χρωματική πιστότητα με εντυπωσίασε...αν σας ενδιαφέρει να πλησιάζει χρωματικά όσο γίνεται περισσότερο η φωτογραφία δοκιμάστε αυτην AGC 8.8.224_V12.0-meitu.apk οι άλλες εκδόσεις δεν δουλεύουν σωστά και πραγματικά νομίζω ότι ανεβάζει το λεβελ στην φωτογραφία του GT7. Κατά 99% δουλεύει και η SGCAM 9.1.098.24 STABLE V10. Έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Βασικά βρήκα μέχρι V9. Θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις το link? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 48 minutes ago, jbelsan said: Φόρτιση με κόφτη στο 90% δεν θεωρείται πλήρης φόρτιση και συνεχίζει την μέτρηση..δεν ξέρω τι σκέφτηκαν αλλά μου φαίνεται απολύτως βλακωδες.Φυσικα μπορεί απλά να μου διαφεύγει κάτι λόγω μειωμένης αντίληψης πχ. Κατά όλα τα υπόλοιπα όμως είμαι ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο. Να πω επίσης ότι έβαλα την AGC camera και η χρωματική πιστότητα με εντυπωσίασε...αν σας ενδιαφέρει να πλησιάζει χρωματικά όσο γίνεται περισσότερο η φωτογραφία δοκιμάστε αυτην AGC 8.8.224_V12.0-meitu.apk οι άλλες εκδόσεις δεν δουλεύουν σωστά και πραγματικά νομίζω ότι ανεβάζει το λεβελ στην φωτογραφία του GT7. Κατά 99% δουλεύει και η SGCAM 9.1.098.24 STABLE V10. Εγώ έχω τον κόφτη στο 85 και το φορτίζω το βράδυ με πολύ αργό φορτιστή, οπότε εμένα με βολεύουν πολύ τα στατιστικά της βδομάδας, το από φόρτιση σε φόρτιση εκτός του ότι δε το κοίταγα κάθε φορά δεν το θυμόμουν κιόλας μετά 🙂 Βλέπω λοιπόν ότι με 5 ώρες SOT κάθε μέρα έχω 35-40 κατανάλωση μπαταρίας. Με 1 ώρα SOT μια μέρα που δε προλάβαινα να μαλακ-εεε-ενημερωθώ στο ίντερνετ έκαψε μόλις 15%, δίκαρτο με την μια κάρτα για δεδομένα σε μέρος με μέτριο προς κακό σήμα αλλά με wifi τη περισσότερη μέρα. Ένας 65ρης ταχυφορτιστής από παλιότερο one plus δίνει 40-50% σε περίπου 20 λεπτά για μια στιγμή ανάγκης, δε ξέρω γιατί να πάρει κάποιος 120ρη με αυτά τα νούμερα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 (edited) 12 ώρες πριν, ROKI1924 said: Έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Βασικά βρήκα μέχρι V9. Θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις το link? https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Εδω η AGC https://gcamapk.io/download-gcam-apk/#realme και εδώ η SGCAM . Αυτό που μου άρεσε είναι κυρίως η πιστή απόδοση του γαλάζιου...ουρανός,θάλασσα.Της μαμάς είναι χάλια σε αυτό νομίζω.Αξιζει να το δοκιμάσετε,δεν έχω τσεκαρει βραδυνές,HDR κλπ. 11 ώρες πριν, spiliot said: Εγώ έχω τον κόφτη στο 85 και το φορτίζω το βράδυ με πολύ αργό φορτιστή, οπότε εμένα με βολεύουν πολύ τα στατιστικά της βδομάδας, το από φόρτιση σε φόρτιση εκτός του ότι δε το κοίταγα κάθε φορά δεν το θυμόμουν κιόλας μετά 🙂 Βλέπω λοιπόν ότι με 5 ώρες SOT κάθε μέρα έχω 35-40 κατανάλωση μπαταρίας. Με 1 ώρα SOT μια μέρα που δε προλάβαινα να μαλακ-εεε-ενημερωθώ στο ίντερνετ έκαψε μόλις 15%, δίκαρτο με την μια κάρτα για δεδομένα σε μέρος με μέτριο προς κακό σήμα αλλά με wifi τη περισσότερη μέρα. Ένας 65ρης ταχυφορτιστής από παλιότερο one plus δίνει 40-50% σε περίπου 20 λεπτά για μια στιγμή ανάγκης, δε ξέρω γιατί να πάρει κάποιος 120ρη με αυτά τα νούμερα... Η αλήθεια είναι ότι όντως με αυτήν την αυτονομία που έχει το τηλέφωνο δεν αποτελεί πρόβλημα και πολυψειρίζω ενα σχεδον τελειο λογισμικο κατα την γνωμη μου.Παρ όλα αυτά μου άρεσε περισσότερο το ui6 οσο αφορα τις πληροφορίες για την μπαταρια..αλλά ΟΚ έχω δει και χειρότερα λογισμικα..ονοματα δεν λεω.😄. Επισης αν δειτε διπλά ειδωλα (σκιες) με την SGCAM ειναι bug που παρουσιαζεται μονο με την εφαρμογη Photos του UI7.Με καθε αλλη εφαρμογη που δοκιμασα στο κινητο η στο pc,ηταν αψογη η εικονα. Edited December 3, 2025 by jbelsan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 On 27/11/2025 at 2:33 ΜΜ, spiliot said: Έχεις δίκιο για το λεκτικό, WIFICALL δε το έγραψα καλά. Βαριέμαι να πάρω τηλ θα δω μήπως βάλω τη sim σε άλλη συσκευή να το ενεργοποιήσω, λογικά θα δουλεύει και μετά. Αναφορικά με αυτό και τη cosmote, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έμπαινε μόνο σε 4G δίκτυο και δεν είχα ούτε 5G γιατί ίντερνετ έπαιρνα από τη δεύτερη κάρτα. Έστειλα 5G στο 1333 και μου είπε όπως και για το vowifi ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται οπότε μίλησα με την εξυπηρέτηση μέσω chat. Αφού ξεπέρασα τις αρχικές κουταμάρες "μήπως δεν έχετε σήμα στη περιοχή" κάτι έκαναν και εμφανίστηκε το VOLTE (ούτε αυτό το είχε και πάλι δεν το είχα καταλάβει) και μετά αφού δεν έμπαινε σε 5G μόνο του μου είπαν να στείλω πάλι μήνυμα στο 1333 όπου το σύστημα αυτή τη φορά το πέρασε και μετά από λίγα λεπτά είχα και 5G και vowifi. Προφανώς η cosmote δεν "ξέρει" τη συσκευή για να τα ενεργοποιεί αυτόματα αν δεν έχει γίνει νωρίτερα από άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Βγήκε νέο update. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Ένα κατεβατο βελτιώσεων αναφέρει.. βαρέθηκα να τα διαβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Αναφέρει όλες τις αλλαγές από UI 6 σε 7 παρόλο εφαρμόζεται σε όσους είναι ήδη στην 7 και δεν έχει καμία αναφορά στη διαφορά με την προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Γενικά προστέθηκαν κάποια έξτρα πραγματα. Πάντως παρατηρώ ότι επιμένει το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα. Κάποιες φορές όταν το ξεκλειδωνω σαν να σκαλωνει σε πιο χαμηλή φωτεινότητα. Μετά επανέρχεται. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 15, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Παίδες, καμιά ιδέα για το πώς αλλάζουν τα εικονίδια αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Προχωράω και ο Θεός βοηθός 😂 Παράθεση Poco F8 Pro 16-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 15, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Δεν ξέρω οι υπόλοιποι πως τη βιώνετε την πρόσφατη αναβάθμιση, έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία φεύγει αρκετά γρήγορα, δεν ξέρω αν είναι επειδή θέλει να "κάτσει" η αναβάθμιση η αν είναι κάτι άλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 15 ώρες πριν, tsimisde said: Παίδες, καμιά ιδέα για το πώς αλλάζουν τα εικονίδια αυτά; Να αλλάξουν σχήμα - χρώμα ή να δείχνει το σύνολο των ειδοποιήσεων; 11 minutes ago, tsimisde said: Δεν ξέρω οι υπόλοιποι πως τη βιώνετε την πρόσφατη αναβάθμιση, έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία φεύγει αρκετά γρήγορα, δεν ξέρω αν είναι επειδή θέλει να "κάτσει" η αναβάθμιση η αν είναι κάτι άλλο.... Μόλις την πέρασα στο GT7 Pro μου και δεν δείχνει πλέον την ένδειξη beta.Για διαχείριση μπαταρίας θα δω πως τα πάει αύριο. Παράθεση Poco F8 Pro 16-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 16, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 9 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Να αλλάξουν σχήμα - χρώμα ή να δείχνει το σύνολο των ειδοποιήσεων; Μόλις την πέρασα στο GT7 Pro μου και δεν δείχνει πλέον την ένδειξη beta.Για διαχείριση μπαταρίας θα δω πως τα πάει αύριο. Για το σύνολο ξέρω πως αλλάζει και δεν το θέλω, θέλω να αλλάξουν σχήμα η χρώμα Μένει να δούμε και για την μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Καλημέρα. Σε εμένα, 7 προ, δεν δείχνει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Καλησπέρα. Το κινητό έρχεται με εγκατεστημενη ζελατίνα στην οθόνη ή tempered glass; Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 23 minutes ago, minotavros said: Καλησπέρα. Το κινητό έρχεται με εγκατεστημενη ζελατίνα στην οθόνη ή tempered glass; Το κινητό έρχεται με εργοστασιακά εγκατεστημένη ζελατίνα στην οθόνη, μία θήκη και το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος. 5 ώρες πριν, tsimisde said: Για το σύνολο ξέρω πως αλλάζει και δεν το θέλω, θέλω να αλλάξουν σχήμα η χρώμα Μένει να δούμε και για την μπαταρία.... Όσο κι αν το προσπάθησα δεν κατάφερα να τα αλλάξω. 2 ώρες πριν, athanasios1112 said: Καλημέρα. Σε εμένα, 7 προ, δεν δείχνει ενημέρωση. Υπομονή σήμερα - αύριο πιστεύω θα έρθει. 2 Παράθεση Poco F8 Pro 16-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Επειδή ψάχνω να απαλλαγώ από το εκνευριστικό xiaomi 13t... Δεκέμβριος '25, Gt7 στα 420 Gt7t στα 400 αξίζουν (και τα δύο 12/256) ή τα θεωρούμε "ξεπερασμένα" ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 48 minutes ago, PRATINAS said: Επειδή ψάχνω να απαλλαγώ από το εκνευριστικό xiaomi 13t... Δεκέμβριος '25, Gt7 στα 420 Gt7t στα 400 αξίζουν (και τα δύο 12/256) ή τα θεωρούμε "ξεπερασμένα" ; Ευχαριστώ. Μεταξύ των δύο με διαφορά τα 20€ εκτιμώ πως το GT7 είναι μονόδρομος. 1 Παράθεση Poco F8 Pro 16-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 1 ώρα πριν, PRATINAS said: Επειδή ψάχνω να απαλλαγώ από το εκνευριστικό xiaomi 13t... Δεκέμβριος '25, Gt7 στα 420 Gt7t στα 400 αξίζουν (και τα δύο 12/256) ή τα θεωρούμε "ξεπερασμένα" ; Ευχαριστώ. Το GT7 που εχω το θεωρω πραγματικη ευκαιρια αν το βρισκεις στα 420. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Και πάλι σας ευχαριστώ! Καλές γιορτές σε όλους ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 52 minutes ago, PRATINAS said: Και πάλι σας ευχαριστώ! Καλές γιορτές σε όλους ! Καλες γιορτες και απο μενα..σε ολους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 16, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 4 ώρες πριν, PRATINAS said: Επειδή ψάχνω να απαλλαγώ από το εκνευριστικό xiaomi 13t... Δεκέμβριος '25, Gt7 στα 420 Gt7t στα 400 αξίζουν (και τα δύο 12/256) ή τα θεωρούμε "ξεπερασμένα" ; Ευχαριστώ. Να ήταν μεγαλύτερη η διαφορά, να το σκεφτείς, τώρα δεν το σκέφτεσαι καν, στα 420€, αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώ. Παρεμπιπτόντως, με την τελευταία αναβάθμιση, η μπαταρία πως σας φαίνεται; Εμένα με απογοήτευσε, είπαμε ότι είναι φρέσκια και θέλει λίγο χρόνο για να κάτσει, αδειάζει όμως λες και δεν είναι 7000 mAh. To Edge 60 Pro που δούλευα τον τελευταίο καιρό, παρόλο που έχει 6000 mAh χωρητικότητα, τα πάει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι, με την ιδία χρήση πάντα. Γενικά, τώρα που άφησα για λίγο καιρό στην άκρη το GT7 και ήταν άλλη συσκευή το daily drive μου, αντιλαμβάνομαι ότι τελικά, τα 7000 mAh, δεν φαίνονται απαραίτητα στην πράξη η μάλλον, με βάση τη δική μου χρήση, δεν έχω παρατηρήσει σημαντική διαφορά. Επανενεργοποίησα το GT7 Κυριακή απόγευμα, με περίπου 90% μπαταρία. Χωρίς ιδιαίτερη χρήση, με αρκετές ώρες αδράνεια και SOT περίπου 5-6 ώρες, το μεσημέρι της επομένης ήθελα μπρίζωμα. Μπρίζωμα χθες το μεσημέρι και σήμερα το μεσημέρι (σε κάτι λιγότερο από 24ωρο), ήδη ήμουν στο 35%, χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 33 minutes ago, tsimisde said: Να ήταν μεγαλύτερη η διαφορά, να το σκεφτείς, τώρα δεν το σκέφτεσαι καν, στα 420€, αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώ. Παρεμπιπτόντως, με την τελευταία αναβάθμιση, η μπαταρία πως σας φαίνεται; Εμένα με απογοήτευσε, είπαμε ότι είναι φρέσκια και θέλει λίγο χρόνο για να κάτσει, αδειάζει όμως λες και δεν είναι 7000 mAh. To Edge 60 Pro που δούλευα τον τελευταίο καιρό, παρόλο που έχει 6000 mAh χωρητικότητα, τα πάει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι, με την ιδία χρήση πάντα. Γενικά, τώρα που άφησα για λίγο καιρό στην άκρη το GT7 και ήταν άλλη συσκευή το daily drive μου, αντιλαμβάνομαι ότι τελικά, τα 7000 mAh, δεν φαίνονται απαραίτητα στην πράξη η μάλλον, με βάση τη δική μου χρήση, δεν έχω παρατηρήσει σημαντική διαφορά. Επανενεργοποίησα το GT7 Κυριακή απόγευμα, με περίπου 90% μπαταρία. Χωρίς ιδιαίτερη χρήση, με αρκετές ώρες αδράνεια και SOT περίπου 5-6 ώρες, το μεσημέρι της επομένης ήθελα μπρίζωμα. Μπρίζωμα χθες το μεσημέρι και σήμερα το μεσημέρι (σε κάτι λιγότερο από 24ωρο), ήδη ήμουν στο 35%, χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Με το νέο update στο GT7 PRO από χθές το βράδυ που το φόρτισα σήμερα το απόγευμα είχα 52% με 5 ώρες οθόνη.Φυσικά όλα ανοιχτά και οι δύο ώρες ήταν με gaming. 1 Παράθεση Poco F8 Pro 16-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts