CRISPAF77 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 17 ώρες πριν, athanasios1112 said: Ενημέρωση λογισμικού στο 7 προ. Αρχείο 3,43gb, αλλά beta.! Σε μένα έχει έρθει απο την προηγούμενη Τετάρτη αλλά δεν την έχω περάσει επειδή δεν έχω δεύτερη συσκευή σε περίπτωση που έχει κανένα σοβαρό bug φτου φτου μακριά από εμάς. Παράθεση Honor Magic7 pro 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Μάλλον έκανες σωστά.!!¡¡!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 5 ώρες πριν, athanasios1112 said: Μάλλον έκανες σωστά.!!¡¡!!!!!! Έκανε σωστά για προληπτικούς λόγους η επειδή έχει προβλήματα η UI7 ; Αν έχει προβλήματα,να μην βιαστούμε οι υπόλοιποι...αν και όταν γίνει διαθέσιμη.Γραψτε όσοι την πήρατε αν δεν σας άρεσε κάτι.👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) Μόλις έσκασε σε gt7 (rmx5061) Edited November 25, 2025 by FrOsT_frt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, FrOsT_frt said: Μόλις έσκασε σε gt7 (rmx5061) Το ιδιο και σε μενα....την κατεβαζω και εννοειται οτι θα αναφερω αν προκυψει οτιδηποτε αξιο λογου. Οι πρώτες εντυπώσεις ειναι άκρως θετικές. Τα gestures δουλευουν υπεροχα,σαφεστερα και πιο ομαλα απο το UI6,καθως και εξαιρετικά έξυπνα τα haptics σε κάποιες εφαρμογές,πχ στο λεβελινγκ της κάμερας.Μου ζήτησε να το φορτίσω με σβηστή την οθονη για 2-3 ώρες παρα το οτι ηταν στο 90% και αυτό για λόγους εκμαθησης της διαχειρησης ενεργειας αν καταλαβα καλα .Το έβαλα λοιπον να φορτίζει μετα απο λιγο ψάξιμο και αφου ειχε πέσει στο 87%. Αν δούμε κατι αρνητικο,εδω θα ειμαστε. Edited November 25, 2025 by jbelsan 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 25, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Νομίζω ότι ήταν η κανονική βερσιόν, όχι η beta. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρατήρησα κάτι μη φυσιολογικό, πέραν αυτού με την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας που προανέφερα και της αυξημένης κατανάλωσης μπαταρίας, έχει αν κάνει όμως με το ότι πρόκειται για καινούργια αναβάθμιση, θέλει το χρόνο της για να "κάτσει". Δεν αντιμετώπισα κάποιο σοβαρό πρόβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) Δεν είναι beta. Η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει άψογα...όπως και πριν δλδ,όσο για την μπαταρία είναι πολύ νωρίς να πω. Πάντως μια ώρα και 20 λεπτά ομιλίας στο Viber με ανοιχτή ακρόαση μετά την αποσύνδεση του φορτιστή παραμένει στο 98% κάτι που ασφαλώς δεν λέει κάτι στα σίγουρα. Νομίζω πως όλα δουλεύουν πιο ομαλά και γρήγορα,δεν ορκίζομαι για αυτό αλλά σίγουρα αυτή την αίσθηση έχω. Δεν είναι beta. Edited November 25, 2025 by jbelsan 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 16 ώρες πριν, athanasios1112 said: Μάλλον έκανες σωστά.!!¡¡!!!!!! Με τρώει το λειρί μου βραδιάτικα να την περάσω...το μόνο που με νοιάζει είναι μη μου κάνει τίποτα κολλήματα γι'αυτό και κρατιέμαι.Α ρε που είναι εκείνες οι εποχές ΠΑΣΟΚ που χαμε 2-3 συσκευές στο συρτάρι 😂 2 Παράθεση Honor Magic7 pro 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 Δεν είναι κακό Αυτα απο φόρτιση στο 100%...αν και μαλλον εννοειται απο τα νουμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 (edited) 21 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Με τρώει το λειρί μου βραδιάτικα να την περάσω...το μόνο που με νοιάζει είναι μη μου κάνει τίποτα κολλήματα γι'αυτό και κρατιέμαι.Α ρε που είναι εκείνες οι εποχές ΠΑΣΟΚ που χαμε 2-3 συσκευές στο συρτάρι 😂 Σιγά μην την άφηνα!!!Μια εβδομάδα με έτρωγε και δεν άντεξα.Την πέρασα και γω τελικά. Μεγάλες διαφορές στο μενού στο ui δεν είδα.Το κινητό πάει ακόμα πιο σφαίρα χωρίς κολλήματα. Κάτι στα widgets και γενικά στο μενού εμφάνιση της συσκευής εντόπισα. Με Nova launcher - που το χα παρατημένο λόγω καθυστερήσεων στα ανοίγματα εφαρμογών - όλα τώρα ανοίγουν άμεσα.Παραμενει βέβαια εκείνη η καθυστέρηση που κάνει όταν βγαίνεις εντελώς από μια εφαρμογή και μπαίνεις στο κεντρικό μενού αλλά μικρό το κακό. Με χαλάει μόνο που εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής battery guru στην γραμμή κατάστασης και όχι την ένδειξη της θερμοκρασία της συσκευής. Από διαχείριση μπαταρίας - εάν και είναι πολύ νωρίς - έχω την εντύπωση πως τα πάει καλύτερα. Edited November 26, 2025 by CRISPAF77 1 Παράθεση Honor Magic7 pro 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Εγώ την έβαλα κατά λάθος, δηλαδή κάπως πατήθηκε η ειδοποίηση και τη πήρε μόνο του 🙂 Εκτός από τις μικρές αλλαγές σε animation και γραφιστικά, η μόνη θετική αλλαγή που πρόσεξα είναι ότι τώρα λέει τα 2.4/5Ghz wifi δίκτυα ενώ πριν σου ξεχώριζε μόνο τα WIFI6 και πάνω. Ερώτηση για τους cosmote. Έστειλα wificalling στο 1330 και μου είπε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 WIFICALL στο 1333...η υπηρεσία cosmote wifi calling δεν ειναι συμβατή με την συσκευή σας. Στο 1330 παλι μου λεει οτι η υπηρεσία δεν βρέθηκε. Νομιζω ένα τηλεφώνημα θα έδινε την λύση γιατι αν θυμαμαι καλα το GT7 ηταν στις συμβατές αλλα δεν θυμαμαι για ποια υπηρεσία ειχα ασχοληθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Έχεις δίκιο για το λεκτικό, WIFICALL δε το έγραψα καλά. Βαριέμαι να πάρω τηλ θα δω μήπως βάλω τη sim σε άλλη συσκευή να το ενεργοποιήσω, λογικά θα δουλεύει και μετά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 27, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Εγώ δεν έκανα τίποτα στη συγκεκριμένη συσκευή, το είχα ενεργοποιήσει παλαιότερα σε άλλη συσκευή και απλά λειτούργησε και τώρα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 Να το πάρω το GT7 στα €355 καινούργιο ; 2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 Τα 512; Ναι είναι πολύ καλή η τιμή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 Τοσο φθηνα που το βρισκετε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 Να και κατι που δεν μου αρεσει στο UI7 η ισως στο αντροιντ 16. Στην χρήση μπαταριας μπορούμε να δουμε τις τελευταίες 24 ωρες η τις 7 μερες με τις λεπτομέρειες κατανάλωσης πχ ενεργή οθονη,λειτουργιες παρασκηνίου με ανενεργη οθονη,εφαρμογές κλπ αλλα δεν δείχνει το συνολικο sot αν φορτίζουμε μετα απο τις 24 ώρες...Προσωπικα φορτίζω κάθε +-3 μερες. Δεν το έψαξα αλλα ηταν μια πληροφορια που εδειχνε με μεγαλύτερη ευκολια και σαφηνεια τα οσα αφορούν την διαχειρηση της ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 (edited) Δεν ξέρω αν είναι θέμα Android η UI 7, και σε Motorola που δουλεύω, μόνο για τις τελευταίες 24 ώρες και για τη βδομάδα έχει αναφορά, δε λέει πιο αναλυτικά για τη χρήση (sot). Edited November 30, 2025 by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 16 ώρες πριν, Arinos said: Τα 512; Ναι είναι πολύ καλή η τιμή του Το 256 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, minotavros said: Το 256 Και το 256gb, δεν το βρήκα πουθενά σε Ελλάδα/Ευρώπη σε τέτοια τιμή. Μήπως μιλάμε για τιμές από Κίνα/Aliexpress? Edited November 30, 2025 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 10 ώρες μετά.....🙄😆 Δεν είναι λειτουργικό πρόβλημα βέβαια αλλά δεν καταλαβαίνω την λογική της αλλαγής αυτής καθώς νομίζω ότι θα ήταν πιο χρήσιμο απλά να πρόσθεταν στο παλιό σύστημα την πληροφορία για την κατανάλωση με σβηστή την οθόνη...για ανεπιθύμητες εφαρμογές που δρουν παρασκηνιακα χωρίς να έχουμε γνώση και να αφήσουν το σύνολο του χρόνου από την τελευταία φόρτιση και το σοτ,που λένε πολλά στον χρήστη πιστεύω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 17 ώρες πριν, Fulgore1 said: Και το 256gb, δεν το βρήκα πουθενά σε Ελλάδα/Ευρώπη σε τέτοια τιμή. Μήπως μιλάμε για τιμές από Κίνα/Aliexpress? Το πήρε γνωστός μου και το μετανοιωσσε.Μου το δίνει σφραγισμένο στο κουτί του 2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 6 ώρες πριν, minotavros said: Το πήρε γνωστός μου και το μετανοιωσσε.Μου το δίνει σφραγισμένο στο κουτί του Θα είχε ενδιαφέρον να σου έλεγε ο γνωστός σου γιατί το μετάνιωσε, αλλά ναι σε αυτά τα χρήματα αξίζει, αφού η μοναδική εναλλακτική είναι το Poco F7 που δεν υπερτερει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 (edited) Πάντως εξακολουθεί να έχει εντυπωσιακή αυτονομία και να δουλεύει γρήγορα και απροβληματιστα. Με αρκετές φωτογραφίες+πολύωρη ακρόαση με τα buds 3,πολύ τηλέφωνο κλπ κρατάει γύρω στις 3 μέρες . Η σύνδεση με τα OnePlus buds 3 & Huawei GT4 γίνεται άμεσα και όλα λειτουργούν υπεροχα...κάτι που δεν μπορώ να πω για το realme watch S2 που επίσης έχω και που υποτίθεται θα έπρεπε να ήταν απόλυτα συμβατό.....κάθε άλλο. Edited December 1, 2025 by jbelsan 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts