CRISPAF77 Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 23 ώρες πριν, athanasios1112 said: Καλησπέρα. Έχω το GT 7 pro. Μήπως κάποιος, έχει βρει tempered glass, που να δουλεύει το αποτύπωμα; Εκτός από το imak, που έχει εκνευριστική τρύπα κλπ Όχι δυστυχώς.Σκεφτομαι να πάρω το Enkay αλλά λυπάμαι να πετάξω την ματ ζελατίνα που έχω περάσει ήδη.Εχει "κάτσει" τέλεια και έχω ξεχάσει το χνούδι που μαζεύει στις άκρες όταν το σκουπίζω και τις δαχτυλιες γενικώς. Παράθεση Honor Magic7 pro 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 3 ώρες πριν, jbelsan said: Τωρα τελευταια οταν με παιρνει τηλεφωνο απο το κινητο του καποιος οδηγος απο τις κουριερ (φανταζομαι θα συμβαινει σε καθε αγνωστο κινητο),μου βγαζει ενα αναδυομενο παραθυρο μετα τον τερματισμο της κλησης με μια προειδοποιηση για πιθανο σπαμ και την επιλογη να αποκλεισω τν αριθμο. Υποθετω οτι ωφειλεται σε καποια ενημερωση αλλα ποιου...του UI ; Του True Phone; Συμβαινει σε ολα τα Realme η ειναι απο το True Phone; Στις ρυθμίσεις κοίταξε, του true phone, και απενεργοποίησετο. 1 hour ago, CRISPAF77 said: Όχι δυστυχώς.Σκεφτομαι να πάρω το Enkay αλλά λυπάμαι να πετάξω την ματ ζελατίνα που έχω περάσει ήδη.Εχει "κάτσει" τέλεια και έχω ξεχάσει το χνούδι που μαζεύει στις άκρες όταν το σκουπίζω και τις δαχτυλιες γενικώς. https://www.coolbe.gr/el/products/67f64c7c1dc4140175a71aaa Αυτό εννοείς; Δουλεύει το αποτύπωμα;;; Μάλλον δεν δουλεύει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 11 ώρες πριν, athanasios1112 said: Στις ρυθμίσεις κοίταξε, του true phone, και απενεργοποίησετο. https://www.coolbe.gr/el/products/67f64c7c1dc4140175a71aaa Αυτό εννοείς; Δουλεύει το αποτύπωμα;;; Μάλλον δεν δουλεύει. Ναι αυτό σκεφτόμουν αλλά τώρα που το παρατηρώ βλέπω πως επειδή είναι spy protection σκουραίνει πολύ την οθόνη.Για το δαχτυλικο δεν γνωρίζω.Είναι το μοναδικό tempered glass που δεν έχει δοκιμάσει κανείς για να μας πει εάν κάνει δουλειά. Παράθεση Honor Magic7 pro 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 Μάλλον δεν δουλεύει. Ανέβασα φωτογραφία, από το site, όπου δείχνει ότι δεν δουλεύει, όποτε άχρηστη η αγορά του, χώρια που κάνει 18,..€, συν έξοδα αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 2 ώρες πριν, athanasios1112 said: Μάλλον δεν δουλεύει. Ανέβασα φωτογραφία, από το site, όπου δείχνει ότι δεν δουλεύει, όποτε άχρηστη η αγορά του, χώρια που κάνει 18,..€, συν έξοδα αποστολής. Παίζει να είναι το μοναδικό προϊόν που γράφει στη σελίδα του ότι δεν υποστηρίζει το δαχτυλικο αποτύπωμα.Να δεις που θα δουλεύει τέλεια 😂 1 Παράθεση Honor Magic7 pro 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 13, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 Σε μεγάλη αλυσίδα που μόλις τσέκαρα, δίνει το GT 7 στην έκδοση 12/512 στα 529.90€ λόγω black friday. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 (edited) On 13/11/2025 at 9:47 ΜΜ, tsimisde said: Σε μεγάλη αλυσίδα που μόλις τσέκαρα, δίνει το GT 7 στην έκδοση 12/512 στα 529.90€ λόγω black friday. Ναι αλλά τι γίνεται όταν μπορείς να το αγοράσεις από 435€ στο Best price; Edited November 14, 2025 by CRISPAF77 1 Παράθεση Honor Magic7 pro 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 15, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 17 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Ναι αλλά τι γίνεται όταν μπορείς να το αγοράσεις από 435€ στο Best price; Εννοείται πως πας εκεί. Σημειωτέον ότι πριν από κάνα μήνα, το είχα πάρει μέσω skroutz, περίπου στα ίδια χρήματα με όσα το δίνουν τώρα οι μεγάλες αλυσίδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 19 ώρες πριν, tsimisde said: Εννοείται πως πας εκεί. Σημειωτέον ότι πριν από κάνα μήνα, το είχα πάρει μέσω skroutz, περίπου στα ίδια χρήματα με όσα το δίνουν τώρα οι μεγάλες αλυσίδες.... Διορθώστε με αν κάνω λάθος μιας και δεν πρέπει να έχει αναφερθεί και πολλοί δεν το γνωρίζουν. Το service της Realme στην Ελλάδα πλέον, δεν είναι η Procordia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 33 minutes ago, Fulgore1 said: Διορθώστε με αν κάνω λάθος μιας και δεν πρέπει να έχει αναφερθεί και πολλοί δεν το γνωρίζουν. Το service της Realme στην Ελλάδα πλέον, δεν είναι η Procordia? Η procordia είναι, ναι. Και για τις Motorola, LG, ZTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 16, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 8 ώρες πριν, Fulgore1 said: Διορθώστε με αν κάνω λάθος μιας και δεν πρέπει να έχει αναφερθεί και πολλοί δεν το γνωρίζουν. Το service της Realme στην Ελλάδα πλέον, δεν είναι η Procordia? Δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) Μόλις έσκασε και.... τώρα; τι κάνουμε τώρα; On 16/11/2025 at 1:32 ΜΜ, Fulgore1 said: Διορθώστε με αν κάνω λάθος μιας και δεν πρέπει να έχει αναφερθεί και πολλοί δεν το γνωρίζουν. Το service της Realme στην Ελλάδα πλέον, δεν είναι η Procordia? Από το επίσημο site.... https://www.realme.com/eu/legal/repair-service Οπότε ναι το έχει η Procordia. Edited November 19, 2025 by CRISPAF77 Παράθεση Honor Magic7 pro 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) Σε εμένα, δεν δείχνει, προφανώς τις επομενες ημερες. Είναι μεγάλο αρχείο, ; 3,43 gb; ( Τώρα πρόσεξα ότι είναι beta.). Edited November 19, 2025 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 20, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Τώρα κατεβαίνει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Πες μας εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις, δε το έχει βγάλει από εδώ μεριά ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 20, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Μέχρι στιγμής, δεν έχω εντοπίσει χαοτικές διαφορές. Στο interface κυρίως, στο σχεδιασμό κάποιων εφαρμογών, σε κάποια υπομενού, έχουμε λίγο iOS vibes. Ανασχεδιασμός γενικότερα σε σημεία, σε γραμματοσειρές, εικονίδια κτλ. Κάποια εικονίδια, έχουν πλέον τη δυνατότητα να γυρίζουν σε dark mode, όταν αλλάζει και το ίδιο το σύστημα. Επί του πρακτέου, θέλω να το δουλέψω λίγο ακόμα για να εντοπίσω και άλλες διαφορές.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Το gt 7 είναι έχει curved οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 21, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 2 ώρες πριν, doomgeorge said: Το gt 7 είναι έχει curved οθόνη? Όχι, έχει επίπεδη οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρω Τζαμακι για αυτό το μοντέλο έχει πάνω του ζελατίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 21, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 48 minutes ago, doomgeorge said: Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρω Τζαμακι για αυτό το μοντέλο έχει πάνω του ζελατίνα? Έχει ζελατίνα, από το κουτί. Τζαμάκι έχω βρει το εξής (Realme GT 7 5G / GT 7T 5G Imak H Series Tempered Glass Transparent) και είναι αρκετά καλό, δεν επηρεάζονται τα δακτυλικά αποτυπώματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Γενικά μπορώ να πω ότι δεν τρελάθηκα με την αναβάθμιση. Τα έχει τα ψιλοκολληματακια του. Τρώει κάτι ψιλοχαζα freeze στο άσχετο. Θέλει δουλειά ακόμη νομιζω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 21, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, δεν ενθουσιάστηκα ούτε εγώ με την αναβάθμιση. Γενικά, με ξενίζει το γεγονός ότι προσπαθούν οι διάφοροι κατασκευαστές ολοένα και περισσότερο να μοιασουν στην Apple, κυρίως στα του interface. Μέχρι στιγμής, στα αρνητικά, διαπίστωσα κάπως αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, λογικό όμως μετά από αναβάθμιση ΑΝ ΚΑΙ, θαρρώ ότι γενικά, είναι μεν καλή σε διάρκεια, θα μπορούσε όμως και ελαφρώς καλύτερη. Μιλώντας για bug, παρατήρησα ότι φορές το δακτυλικό αποτύπωμα έχει μια ελαφρά καθυστέρηση και το πιο καραμπινάτο, ήταν σε μια φάση όπου είχα ντάλα ήλιο να χτυπάει την οθόνη και να μη γίνει αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας, έπρεπε να την πειράξω χειροκίνητα. Για να λέμε και τα καλά, έχω την αίσθηση ότι η αναβάθμιση, έκανε κάποιες βελτιώσεις στην κάμερα. Κατά τα λοιπά όμως, δεν έγιναν κοσμοϊστορικές αλλαγές.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 Το 7 pro δεν δείχνει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 18 minutes ago, athanasios1112 said: Το 7 pro δεν δείχνει ενημέρωση. Ουτε το δικό μου απλο GT7 αλλα δεν βιάζομαι αφου μια χαρα ειναι τωρα και δεν ειναι καθολου βέβαιο οτι θα ειναι καλυτερα με το UI7. Τουλαχιστον στην αρχη ειναι πολυ πιθανό να υπάρξουν αναφορες των " beta testers" για διαφορα προβληματα πριν το δώσουν μαζικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Ενημέρωση λογισμικού στο 7 προ. Αρχείο 3,43gb, αλλά beta.! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts