Jump to content

ΟΥΤΕ SHUTDOWN ΟΥΤΕ RESTART ΣΕ XP!

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το PC δεν μπορεί να κάνει ούτε restart ούτε shutdown! Πετάει απλώς μία μπλέ οθόνη που ανάμεσα σε πολλά κινέζικα ( δεν διαβάζονται δηλαδή!) γράφει και "bad pool name"!

Τί συμβαίνει άραγε?..Τί να κάνω?

τυχαινει να εχεις καρτα VGA ATI? , γιατι κε σε εμενα μου το εκανε αυτο στο laptop μεχρι που εβαλα το Driver που δινει η compaq και ΟΧΙ αυτον που εχει στο windowsupdate
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

1. κρατα πατημενο το κουμπι ον/οφ για αρκετη ωρα, τουλαχιστον 15 δευτερολεπτα

2. αν δε δουλεψει το 1, τραβα τη μπριζα

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

τυχαινει να εχεις καρτα VGA ATI? , γιατι κε σε εμενα μου το εκανε αυτο στο laptop μεχρι που εβαλα το Driver που δινει η compaq και ΟΧΙ αυτον που εχει στο windowsupdate

Η κάρτα είναι NVIDIA και όχι ΑΤΙ! Λες να είναι η κάρτα δηλαδή?

Δοκίμασε Start->Run και κάνε paste τα εξής:

Για restart:

shutdown -r -f -t 00

Για shutdown:

shutdown -s -f -t 00

Αν δουλέψουν, φτιάξε συντομεύσεις στο desktop με τις εντολές αυτές (προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα από το Start menu).

this signature is under heavy construction

Και εγώ έχω την geforce fx 5600 στα 128 και μου δημιουργεί αυτά τα προβλήματα συνέχεια. :'( :'( ια ...

@ng78: Αυτό που λες δουλεύει απο την μια αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.

Φιλικά Δημήτρης

*ΧΩΡΙΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑ* ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΔΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ

ΙΣΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΟ ΔΗΛΑΔΗ 70% ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ GEFORCE 4 MX ΣΤΑ 128 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

megabyte

http://www.football.co.uk/shared/images/teams/panathinaikos.jpgPanatha for ever..........

Αρχικό Μήνυμα από τον ng78

Δοκίμασε Start->Run και κάνε paste τα εξής:

Για restart:

shutdown -r -f -t 00

Για shutdown:

shutdown -s -f -t 00

Αν δουλέψουν, φτιάξε συντομεύσεις στο desktop με τις εντολές αυτές (προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα από το Start menu).

Και έτσι μπλέ οθόνες! Θα δοκιμάσω και τους νέους drivers της NVIDIA, μήπως και.... :worry:

Βασικά αυτό που ισχύει είναι οτι μπλέ οθόνη= κακός driver. Προσπάθησε να θυμηθείς τι driver ήταν αυτο που έβαλες τελευταία φορα πρίν σου βγάλει πρόβλήμα
I Am The One, Orgasmatron...

Wirelessly posted (SonyEricssonT310/R201)

Αρχικό μήνυμα από τον/την DON

Το PC δεν μπορεί να κάνει ούτε restart ούτε shutdown! Πετάει απλώς μία μπλέ οθόνη που ανάμεσα σε πολλά κινέζικα ( δεν διαβάζονται δηλαδή!) γράφει και "bad pool name"!

Τί συμβαίνει άραγε?..Τί να κάνω?

Mipos xazepse ?to sp1 to bales?mipos prepei na ton BAPESEIS?