pchrono Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Είχε 2 μέρες που μου έτρωγε την μπαταρία σε 10 ώρες.... έκανα αποσύνδεση και ξανά σύνδεση και έστρωσε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 3 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Πλεον μπορω να πω με βεβαιότητα οτι μετα και το τελευταιο update ή απόδοση της μπαταριας εχει πεσει κατα 2 μερες! Με το no 11 και με το συνδυασμο watch 7 επιανα ανετα τις 7 ημερες , τωρα φτανω 5 με υπολοιπο 15% πριν φορτισω! Εννοειται εκανα επαναφορα εργοστασιακων και επανασυνδεση με το κινητο αλλα δεν αλλαξε κατι! Στο Reddit υπαρχουν αρκετα παραπονα για αυτο το θεμα μετα την τελευταια αναβαθμιση... Αν μειωθει περαιτέρω η αποδοση της μπαταριας θα φυγει για Smartec! Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου On 3/1/2026 at 11:59 ΜΜ, anergos13 said: Πλεον μπορω να πω με βεβαιότητα οτι μετα και το τελευταιο update ή απόδοση της μπαταριας εχει πεσει κατα 2 μερες! Με το no 11 και με το συνδυασμο watch 7 επιανα ανετα τις 7 ημερες , τωρα φτανω 5 με υπολοιπο 15% πριν φορτισω! Εννοειται εκανα επαναφορα εργοστασιακων και επανασυνδεση με το κινητο αλλα δεν αλλαξε κατι! Στο Reddit υπαρχουν αρκετα παραπονα για αυτο το θεμα μετα την τελευταια αναβαθμιση... Αν μειωθει περαιτέρω η αποδοση της μπαταριας θα φυγει για Smartec! Άδικα μαλλον θα πας έως 7 λέει και η εταιρεία ότι έχει διάρκεια και εννοεί από το 12 και πάνω που έχουν πιο μεγάλη μπαταρία. Εμένα βγάζει 4,5 μέρες το 11, περίπου με υπόλοιπο μπαταρία 20%. 24 ώρες σύνδεση με το ρολόι το 7 και με το τηλέφωνο και φυσικά όλες τις μετρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 8 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, costsa41 said: Άδικα μαλλον θα πας έως 7 λέει και η εταιρεία ότι έχει διάρκεια και εννοεί από το 12 και πάνω που έχουν πιο μεγάλη μπαταρία. Εμένα βγάζει 4,5 μέρες το 11, περίπου με υπόλοιπο μπαταρία 20%. 24 ώρες σύνδεση με το ρολόι το 7 και με το τηλέφωνο και φυσικά όλες τις μετρήσεις. Συγνωμη λαθος μου αλλα δεν εχω το 11 αλλα το 12! Αρα ηδη ειμαι κατω απο τα standarts που δινει η Samsung ! Αυτη τη στιγμη ειμαι στις 4.5 μερες με 9% μπαταρια. Κατι δεν παει καλα, θα το αφησω να πεσει και αλλο για να ειναι βεβαιη η πτώση και να τους το προωθησω... Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, anergos13 said: Συγνωμη λαθος μου αλλα δεν εχω το 11 αλλα το 12! Αρα ηδη ειμαι κατω απο τα standarts που δινει η Samsung ! Αυτη τη στιγμη ειμαι στις 4.5 μερες με 9% μπαταρια. Κατι δεν παει καλα, θα το αφησω να πεσει και αλλο για να ειναι βεβαιη η πτώση και να τους το προωθησω... Τότε έχεις δίκιο είναι λίγο. Απλά να ξέρεις ότι δε γίνεται αλλαγή μπαταρίας, αν θυμάμαι καλά . Πάντως αν πέσει κι άλλο να το πας έχουν διαγνωστικό για όλα οπότε θα σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Τρίτη στις 05:59 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:59 μμ On 8/1/2026 at 1:56 ΜΜ, costsa41 said: Τότε έχεις δίκιο είναι λίγο. Απλά να ξέρεις ότι δε γίνεται αλλαγή μπαταρίας, αν θυμάμαι καλά . Πάντως αν πέσει κι άλλο να το πας έχουν διαγνωστικό για όλα οπότε θα σου πουν. Πολλες αναφορες με θεμα την μπαταρια ... https://www.reddit.com/r/GalaxyRing/s/Zvi0qBJye3 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts