Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ώρες πριν, challenge143 said:

Ερώτηση γιατί βλέπω για το s25u  πολλές θήκες με ενσωματωμένο δακτυλίδι μαγνήτη.  Αυτές οι θήκες επηρεάζουν απο την εμπειρία σας την γραφή πάνω στην οθόνη;  η πληρωμή nfc.  Σε κανένα απο την συσκευή μου δεν είχα αγοράσει κάτι τέτοιο λόγο φόβου display.  Αγοράζουμε άφοβα ή όχι;  θέλω να προετοιμάσω την προίκα μου πριν μου έρθει. εχω βρει κ τις γνήσιες μεμβράνες 2τμχ στα 20 ευρώ.  

Έχω θήκη benks από την πρώτη μέρα που πήρα την συσκευή. 

Την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας δηλαδή. 

https://www.benks.com/products/montage-armorpro-case-built-with-kevlar-for-samsung-galaxy-s25-ultra

Με ενσωματωμένο δαχτυλίδι για συμβατότητα με magsafe

(δεν ξέρω αν εννοείς αυτό), 

Απίστευτη ευκολία σε magsafe βάση αυτοκινήτου. 

Κανένα πρόβλημα με ασύρματη φόρτιση σε Samsung ασύρματο φορτιστή. 

Κανένα πρόβλημα με πληρωμές nfc. 

Πενάκι δεν χρησιμοποιώ, αλλά 2 3 φορές που το δοκίμασα έτσι για πλάκα γράφει κανονικά. 

kountouraN

Με το που το ανοίγω κάνω κανονικά τις αναβαθμίσεις ή υπάρχουν bugs να το αφήσω για άλλη φορά τις αναβαθμίσεις;  

1 hour ago, challenge143 said:

Με το που το ανοίγω κάνω κανονικά τις αναβαθμίσεις ή υπάρχουν bugs να το αφήσω για άλλη φορά τις αναβαθμίσεις;  

τις βαζεις, κανεις επαναφορα εργοστασιακων και στηνεις απο την αρχη αφου εισαι κομπλε με ο,τι αναβαθμιση υπαρχει. ειναι το ιδανικο σεναριο

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Εχει επιχείρηση κανείς να μπει στην επιλογή προγραμματιστη κ να ρίξει την κλίμακα παραθύρου απο 1 σε 0.5χ να δει αν υπάρχει διαφορά;  η ειναι ανούσιο;  

Edited by challenge143

Στο S25 U ειναι ανουσιο θεωρω, σε παλιοτερες συσκευες βλεπεις διαφορα...

Επίσημα λοιπον το τερατακι στα χέρια μου.  . Ελπίζω αν μπερδευτω πουθενά κ ρωτάω μην με παρεξηγησετε.... ξεκινάω το σεταρισμα κ θα πω τις εντυπώσεις μου. .. αααααα έδωσα μάχη για να μην το πάρει η γυναίκα μου.... χάχα φτηνά την γλύτωσα.  

20251111_181624.jpg

Εγω δινω μαχη να κρατησω τον στοχο μου και να το παρω μονο οταν εχω κλεισει 4ετια με το S22 U. Δλδ σε 8 μηνες...Βεβαια ισως εχει νοημα απο αποψη τιμης να το κανω νωριτερα. Λογικα στο πιο χαμηλο του θα φθασει εκει κοντα στην περιοδο που θα βγουν τα S26

Αν και το πιο ωριμο θα ηταν να μεινω εδω που ειμαι οσο το S22 U παραμενει λειτουργικο για μενα...

Edited by GMF80

33 minutes ago, challenge143 said:

Επίσημα λοιπον το τερατακι στα χέρια μου.  . Ελπίζω αν μπερδευτω πουθενά κ ρωτάω μην με παρεξηγησετε.... ξεκινάω το σεταρισμα κ θα πω τις εντυπώσεις μου. .. αααααα έδωσα μάχη για να μην το πάρει η γυναίκα μου.... χάχα φτηνά την γλύτωσα.  

20251111_181624.jpg

Φίλε μου καλοριζικο να το χαρείς. Η μάχη δεν έχει αρχίσει ακόμη. Μολις το στήσεις και είναι έτοιμο τότε θα αρχίσει η πραγματική μάχη. 😉

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εάν πας στο Good Lock ,Home up ,Gestures settings και μετά στο Home Gestures animation tuning ,μπορείς να κάνεις τα animation πολύ πιο smooth και και πιο γρήγορα.

Edited by gmarvel
Γιώργος

Παιδιά με το που έβαλα την κάρτα sim μου γράφει ότι αυτή η  sim δεν υποστηρίζει rcs .. ενώ στο άλλο τηλέφωνο έπαιζε κανονικά τι παίζει wtf .  Google message εχω. Καμία ιδέα; 

Άκυρο έφτιαξε μόνο του.

11 ώρες πριν, GMF80 said:

Εγω δινω μαχη να κρατησω τον στοχο μου και να το παρω μονο οταν εχω κλεισει 4ετια με το S22 U. Δλδ σε 8 μηνες...Βεβαια ισως εχει νοημα απο αποψη τιμης να το κανω νωριτερα. Λογικα στο πιο χαμηλο του θα φθασει εκει κοντα στην περιοδο που θα βγουν τα S26

Αν και το πιο ωριμο θα ηταν να μεινω εδω που ειμαι οσο το S22 U παραμενει λειτουργικο για μενα...

Μέσα Νοεμβρίου είμαστε σε 3 μήνες θα έχει παρουσιαστεί η νέα σειρά οπότε θα έχεις καλύτερη και πιο συνολική εικόνα, αν ήσουν με κάποιο midrange τηλέφωνο θα σου έλεγα πάρε το 25 όμως την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η λογική λέει περιμένεις και το 26u εφόσον δεν πας σε μεταχειρισμένο τώρα 25αρι και να το έδινες λέμε μετά από ένα εξάμηνο...

@challenge143 να το χαρείς!! ωραιο κινητό η κορυφαία και ταυτόχρονα ασφαλής επιλογή της αγοράς 

Konakis.

11 ώρες πριν, gmarvel said:

Εάν πας στο Good Lock ,Home up ,Gestures settings και μετά στο Home Gestures animation tuning ,μπορείς να κάνεις τα animation πολύ πιο smooth και και πιο γρήγορα.

Δεν το έχω κατεβάσει ευχαριστώ. Αλλά πραγματικά τα gestures έτσι όπως είναι από την μάνα του δεν παλεύονται... μου φαίνεται πολύ αργό,  ενώ στις άλλες συσκευές είχα μπει προγραμματιστή και κλίμακα 0.5χ 😀.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου έρχονται αμέσως τα email (Gmail)  ενώ τα έχω ρυθμίσει όπως την παλιά συσκευή μου (υπάρχει περίπτωση νατην κοιμίζει). Κ το δεύτερο πρόβλημα μου είναι όταν πατάω  σε κείμενο να κάνω την μετάφραση δεν μου έχει τα ελληνικά ενώ βάζω επιπλέον την επιλογή  και της Google αλλά δεν μου το εμφανίζει... γνωρίζει κανείς? 

@konakisΕχει λογικη αυτο που λες αλλα δεν με καιει να εχω την πιο καινουργια συσκευη. Μου εχει κολλησει στο ματι το S25 U ενω πχ τα προηγουμενα μετα το S22U μου ηταν αδιαφορα...

3 ώρες πριν, challenge143 said:

Δεν το έχω κατεβάσει ευχαριστώ. Αλλά πραγματικά τα gestures έτσι όπως είναι από την μάνα του δεν παλεύονται... μου φαίνεται πολύ αργό,  ενώ στις άλλες συσκευές είχα μπει προγραμματιστή και κλίμακα 0.5χ 😀.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου έρχονται αμέσως τα email (Gmail)  ενώ τα έχω ρυθμίσει όπως την παλιά συσκευή μου (υπάρχει περίπτωση νατην κοιμίζει). Κ το δεύτερο πρόβλημα μου είναι όταν πατάω  σε κείμενο να κάνω την μετάφραση δεν μου έχει τα ελληνικά ενώ βάζω επιπλέον την επιλογή  και της Google αλλά δεν μου το εμφανίζει... γνωρίζει κανείς? 

Άκυρο παιδιά το βρήκα 

@GMF80 πολύ πιο ελαφρύ στο χέρι από τις προηγούμενες σειρές μεγάλο ατού του ,πιο καμπυλωτό σχήμα στις γωνίες φλατ οθόνη οπότε παίρνει και τζαμάκι όχι αναγκαστικά με κόλλα κι όχι μόνο ζελατίνα...έχει πολλές πινελιές σημαντικές πλην του επεξεργαστή και των λοιπών δεδομένων 

Konakis.

Καποια στιγμη οταν θα πεσει στην κατωτερη τιμη του θα το χτυπησω και ας μην τηρησω την 4ετια..

Ας πουμε οτι ηταν προωρες εκλογες φαση!

Παιζει στα 932 σε σκρουτζαδικο εκ Γαλλιας! αλλα μου φαινεται ρισκο η αγορα απο εκει

Edited by GMF80

1 ώρα πριν, GMF80 said:

Καποια στιγμη οταν θα πεσει στην κατωτερη τιμη του θα το χτυπησω και ας μην τηρησω την 4ετια..

Παιζει στα 932 σε σκρουτζαδικο εκ Γαλλιας! αλλα μου φαινεται ρισκο η αγορα απο εκει

Θα σου πω αυτές τις λίγες ώρες που το βιωνω για να έχεις μια άποψη.  Θα συμφωνήσω με αυτά που λέει ο κονακης για βάρος κ πολύ καλό κράτημα στο χέρι αυτό που έχω παρατηρήσει ακόμα πολύ καλή εμβέλεια Bluetooth. Ακόμα η μπαταρία δεν έχει στρώσει για να σου πω την αλήθεια αλλά δείχνει πολύ καλύτερη από το 24αρι . Οθοναρα . ΑΛΛΆ η αλήθεια είναι ότι στην καθημερινότητα σου αν φύγεις από το 22 να πας 25 δεν θα καταλάβεις καμία τρομερή διαφορά. Αααα αυτό με το τζάμι. Τελικά μετάνιωσα που έβαλα τζάμι στο 24αρι. Αν είσαι άνθρωπος που δεν σου πέφτει το κινητό από τα χέρια να πας να βάλεις την αυθεντική της Samsung, τρομερή διαφορά με την αντανάκλαση . Έχω ένα σημείο που κάθομαι με λάμπες φθορίου κ συνέχεια άλλαζα θέση στο 24αρι, τώρα στο 25 έβαλα μεμβράνη της Samsung κ είναι χαοτική η διαφορά.  Αυτά προς το παρόν από εμένα.  

2 ώρες πριν, GMF80 said:

Εφοσον το αγορασεις απ το καλαθι του skroutz δεν εχεις κανενα θεμα , και εγγυηση κανονικα!!

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

45 minutes ago, challenge143 said:

ΑΛΛΆ η αλήθεια είναι ότι στην καθημερινότητα σου αν φύγεις από το 22 να πας 25 δεν θα καταλάβεις καμία τρομερή διαφορά. Αααα αυτό με το τζάμι. Τελικά μετάνιωσα που έβαλα τζάμι στο 24αρι. Αν είσαι άνθρωπος που δεν σου πέφτει το κινητό από τα χέρια να πας να βάλεις την αυθεντική της Samsung, τρομερή διαφορά με την αντανάκλαση . Έχω ένα σημείο που κάθομαι με λάμπες φθορίου κ συνέχεια άλλαζα θέση στο 24αρι, τώρα στο 25 έβαλα μεμβράνη της Samsung κ είναι χαοτική η διαφορά.  Αυτά προς το παρόν από εμένα.  

Το ξερω οτι δεν θα δω, ειδικα με τη χρηση που κανω για αυτο και δεν βιαζομαι...και ακομα παιζει το σεναριο απλα να αλλαξω μπαταρια οταν χρειαστει...

Οσο για τζαμακι το S22 U τωρα το εχω χωρις.. Συνηθως βαζω μεμβρανη μονο για τους καλοκαιρινους μηνες καθως η αμμος ειναι ο χειροτερος εχθρος της οθονης... Αν και ακομα παω θαλασσα αλλα τετοια εποχη παω μονος οποτε αποφευγω τις αμμωδεις παραλιες που προτιμαει η κορη...

Απο τους 40 μηνες που το εχω εχει περασει πανω απο χρονο χωρις προστασια χωρις να εχει το παραμικρο σημαδακι.

Edited by GMF80

Παιδιά sos αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με ειδοποιήσεις Gmail, YouTube κ τα έχω βγάλει κ από την βελτιστοποιηση. Το έχω σεταρει βάση του άλλου κινητού που δουλεύει άψογα.. τι πάει στραβά βρε παιδιά.  Δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω.  

Παιδιά η μόνη λύση για να έρχονται τα μηνύματα σας στέλνω ένα στιγμιότυπο το τι βρήκα να κάνω. 

Screenshot_20251112_195341_Gmail.jpg

On 12/11/2025 at 7:54 ΠΜ, konakis said:

Μέσα Νοεμβρίου είμαστε σε 3 μήνες θα έχει παρουσιαστεί η νέα σειρά οπότε θα έχεις καλύτερη και πιο συνολική εικόνα, αν ήσουν με κάποιο midrange τηλέφωνο θα σου έλεγα πάρε το 25 όμως την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η λογική λέει περιμένεις και το 26u εφόσον δεν πας σε μεταχειρισμένο τώρα 25αρι και να το έδινες λέμε μετά από ένα εξάμηνο...

@challenge143

Εγω φίλε επειδή το 256 gb έπεσε στα 830 ευρώ το έκανα παραγγελία. Βέβαια ακόμα το περιμένω για παραλάβη

Σκέφτηκα για το s26 αλλά θα παίζει από 1300 - 1600 ευρώ οπότε μου πέρασε η σκέψη. 

Ελπίζω να το παραλάβω από Δευτέρα Τρίτη 

11 minutes ago, patrik said:

Εγω φίλε επειδή το 256 gb έπεσε στα 830 ευρώ το έκανα παραγγελία. Βέβαια ακόμα το περιμένω για παραλάβη

Σκέφτηκα για το s26 αλλά θα παίζει από 1300 - 1600 ευρώ οπότε μου πέρασε η σκέψη. 

Ελπίζω να το παραλάβω από Δευτέρα Τρίτη 

Καλορίζικο φίλε σίγουρα το 26 όταν πρώτο βγει θα είναι τσιμπημένη η τιμή. Εγώ το μόνο που έχω να σου πω με απόλυτη σιγουριά για την συγκεκριμένη συσκευή είναι η μπαταρία... απλά ατελείωτη κ φαντάσου ότι ακόμα με μαθαίνει 🙄

Παιδιά στις ειδοποιήσεις έχει καταφέρει κάποιος χωρίς να είναι ενεργοποιημενο το AOD , να βάλει εφέ ειδοποιήσεις όπως το message και στο Gmail viber κάμερα tapo κτλ 

καλησπερα, εχω σε φακελο τραγουδια. μπορω με καποια ρυθμιση να τα βαλουν να παιζουν το ενα μετα το αλλα συνεχομενα? τωρα με το που τελειωσει το ενα εγω βαζω να παιξει το επομενο. η θελω καποια εφαρμογη? 

πιο παλια σε σ8 το ειχα κανει αλλα δεν θυμαμαι πως.

On 15/11/2025 at 1:40 ΜΜ, challenge143 said:

Παιδιά στις ειδοποιήσεις έχει καταφέρει κάποιος χωρίς να είναι ενεργοποιημενο το AOD , να βάλει εφέ ειδοποιήσεις όπως το message και στο Gmail viber κάμερα tapo κτλ 

εαν το βρεις με ενδιαφέρει και εμένα