anergos13 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, pazu said: Σε ευχαριστώ παρά πάρα πολύ!!!!! Καλημέρα! Και να θες και δωρεαν και εγκατασταση μεσω Goodlock--》Theme Park Απο εδω https://appteka.store/app/get/e2VZ27I-CKBT01QYrpHdRDFBJNqRW9BpIiE6PHmyEW982YuU1wNpROjp3aGpKfOmJHisfLYnDBikidmwBdsn/com.oneui.os.dark.icons_1.1_11.apk Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Παρασκευή στις 08:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:56 πμ 1 ώρα πριν, anergos13 said: Και να θες και δωρεαν και εγκατασταση μεσω Goodlock--》Theme Park Απο εδω https://appteka.store/app/get/e2VZ27I-CKBT01QYrpHdRDFBJNqRW9BpIiE6PHmyEW982YuU1wNpROjp3aGpKfOmJHisfLYnDBikidmwBdsn/com.oneui.os.dark.icons_1.1_11.apk Δεν έχω λόγια σε ευχαριστώ ξανά! Να είσαι καλά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Παρασκευή στις 10:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:55 πμ Ρε παιδιά άσχετο εχω μπει στην μπαταρία κ διαβάζω μετά από τόσο καιρό 12 κύκλους φόρτισης. Δηλαδή από 0 στο 100 το εχω φορτίσει 12 φορές. Κάτι δεν μου κάθετε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Παρασκευή στις 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:01 πμ (edited) Εμενα νορμαλ μου φαινεται καθως εχω κανει μονο 2 φορτισεις 20 με 100% και τις υπολοιπες η φορτιση ηταν καπου 30% τη μερα.... @challenge χονδρικα εμενα μου βγαινει καπου 30% τη μερα που τοση μπαταρια χαλαω πανω κατω ενω εσενα λιγο πανω απο 20%... Edited Παρασκευή στις 11:59 πμ by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Παρασκευή στις 02:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:44 μμ Καλα κρατάει πάντως για 1 χρόνο περίπου Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Μετα απο 200 κυκλους φορτισης το φυσιολογικο δεν ειναι να υπαρχει καποια φθορα στην μπαταρια? Μηπως δεν ειναι απολυτα αληθινη η ενδειξη "υγιειας"? Συμφερει τη Samsung σιγουρα να μην αλλαζει μπαταριες εντος εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Παρασκευή στις 09:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:59 μμ σε αμάξι με ασύρματο android auto επειδή μπορεί κάποια εφαρμογή που θέλω να μην είναι συμβατή για λόγους ασφαλείας στην οδήγηση, γίνεται mirroring; δηλαδή εάν θέλω να βάλω να βλέπουν οι άλλοι eon στο κινητό και να το δείχνει στο αμάξι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 07:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:08 πμ 9 ώρες πριν, ilka71 said: σε αμάξι με ασύρματο android auto επειδή μπορεί κάποια εφαρμογή που θέλω να μην είναι συμβατή για λόγους ασφαλείας στην οδήγηση, γίνεται mirroring; δηλαδή εάν θέλω να βάλω να βλέπουν οι άλλοι eon στο κινητό και να το δείχνει στο αμάξι; Στις εργοστασιακές οθόνες όχι, δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή 2 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Σάββατο στις 09:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:45 πμ 18 ώρες πριν, GMF80 said: Μετα απο 200 κυκλους φορτισης το φυσιολογικο δεν ειναι να υπαρχει καποια φθορα στην μπαταρια? Μηπως δεν ειναι απολυτα αληθινη η ενδειξη "υγιειας"? Συμφερει τη Samsung σιγουρα να μην αλλαζει μπαταριες εντος εγγυησης. Τι να σου πω. Σίγουρα εξαρτάται κ από την ποιότητα της μπαταρίας κ του κυκλώματος φόρτισης αυτό. Και υπ'οψιν δεν είμαι απ αυτούς που κάνουν το 20-80 ούτε άλλα περίεργα. Και ταχεία βάζω όταν χρειάζομαι και έχει κλείσει από μπαταρία. Φυσιολογικός άνθρωπος δλδ 🤣 Μόνο basic+adaptive προστασία. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Σάββατο στις 09:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:58 πμ 11 minutes ago, OverClocker said: Τι να σου πω. Σίγουρα εξαρτάται κ από την ποιότητα της μπαταρίας κ του κυκλώματος φόρτισης αυτό. Και υπ'οψιν δεν είμαι απ αυτούς που κάνουν το 20-80 ούτε άλλα περίεργα. Και ταχεία βάζω όταν χρειάζομαι και έχει κλείσει από μπαταρία. Φυσιολογικός άνθρωπος δλδ 🤣 Μόνο basic+adaptive προστασία. Αν θες ριξε και μια ματια με το accubattery που υπολογιζει βασει φορτισεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Σάββατο στις 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:12 πμ 6 minutes ago, GMF80 said: Αν θες ριξε και μια ματια με το accubattery που υπολογιζει βασει φορτισεων.. Το accu κανει estimation και επηρεάζεται πολύ εύκολα από ταχεία φόρτιση, αν δε το άφησες να ολοκληρώσει τη φόρτιση κτλπ. Μέχρι τον προηγούμενο μήνα ήταν στο 100 και επειδή άλλαξε λίγο η ρουτίνα μου στη φόρτιση του κινητού τον τελευταίο 2μήνο έπεσε στο 99. Το θεωρώ ακόμα λιγότερο αξιόπιστο από το metric της samsung... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Σάββατο στις 10:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:16 πμ 19 ώρες πριν, GMF80 said: Μετα απο 200 κυκλους φορτισης το φυσιολογικο δεν ειναι να υπαρχει καποια φθορα στην μπαταρια? Μηπως δεν ειναι απολυτα αληθινη η ενδειξη "υγιειας"? Συμφερει τη Samsung σιγουρα να μην αλλαζει μπαταριες εντος εγγυησης. Υπάρχει αλλα δεν ειναι αναλογικη των κυκλων. Το 1ο 1% χρειαζεται περισσοτερους κυκλους απο το 2ο 1% και ούτω καθεξης. Για αυτο και την μπαταρια καλο ειναι να την αντικαθιστας οταν πεσει κατω απο 80% υγειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Σάββατο στις 10:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:51 πμ (edited) Στο S22 U που ειμαι στο 72% υγεια μπαταριας εμφανης διαφορα φανηκε καπου στο 75%... Οποτε ναι καπου 75 με 80% ειναι το καλυτερο σημειο για αντικατασταση. Edited Σάββατο στις 01:04 μμ by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. Κυριακή στις 06:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:33 πμ On 8/1/2026 at 5:15 ΜΜ, johnnyman25 said: Εννοείς Ποια εικονίδια είναι? Σκεφτόμουν να δω το op15 μέχρι να βγει το s26u αλλά δεν το βλέπω!! 🤣 Φίλε μου πήγαινε για το oppo x9 pro και δεν ξαναγυριζεις σε Samsung. Έκανα την αλλαγή και έχω μείνει έκπληκτος. Έχω να ενθουσιαστώ τόσο από το huawei mate 20 pro. Αυτό που έκανε η oppo δεν έχει προηγούμενο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Κυριακή στις 11:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:18 μμ 16 ώρες πριν, alizeas said: Φίλε μου πήγαινε για το oppo x9 pro και δεν ξαναγυριζεις σε Samsung. Έκανα την αλλαγή και έχω μείνει έκπληκτος. Έχω να ενθουσιαστώ τόσο από το huawei mate 20 pro. Αυτό που έκανε η oppo δεν έχει προηγούμενο. Πολύ ωραίο το oppo αλλά πολυ ακριβο στα δικά μας καταστήματα . Ουτε σε αγγελίες δεν υπάρχει.. 1 Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. Δευτέρα στις 12:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:36 μμ 13 ώρες πριν, johnnyman25 said: Πολύ ωραίο το oppo αλλά πολυ ακριβο στα δικά μας καταστήματα . Ουτε σε αγγελίες δεν υπάρχει.. Ε με 700 κάτι ευρώ από Κίνα καρα-αξίζει, προφανώς με τα γνωστά μειονεκτήματα που έχει η αγορά οποιουδήποτε κινητού απο εκεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. Δευτέρα στις 03:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:20 μμ 2 ώρες πριν, gregpec2 said: Ε με 700 κάτι ευρώ από Κίνα καρα-αξίζει, προφανώς με τα γνωστά μειονεκτήματα που έχει η αγορά οποιουδήποτε κινητού απο εκεί. Εγώ προσωπικά το πήρα 950 καινούργιο που το insomnia. Ευρωπαϊκό εννοείται. Αλλά το κινητό αξίζει ακριβώς την τιμή που θα παιρνε κάποιος το s 25 ultra. Είναι το κινητό της χρονιάς μέχρι στιγμής. 16 ώρες πριν, johnnyman25 said: Πολύ ωραίο το oppo αλλά πολυ ακριβο στα δικά μας καταστήματα . Ουτε σε αγγελίες δεν υπάρχει.. Από αγγελία το πήρα εγώ πάντως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Δευτέρα στις 03:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:25 μμ Από support πως πάνε στην ελλάδα τα oppo? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Δευτέρα στις 03:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:29 μμ 3 minutes ago, OverClocker said: Από support πως πάνε στην ελλάδα τα oppo? Smartec 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τρίτη στις 05:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:34 μμ On 12/1/2026 at 5:29 ΜΜ, pandrits said: Smartec Περίεργο πάντως που η oppo στο site τους δεν τους έχει Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts