gmac Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Παιδια με εχετε προβληματισει εντονα! Τοσο, που σκεφτομαι να κανω το μεταπτυχιακο του χρονου , ετσι ωστε να μαζεψω τα χρηματα για ενα καλυτερο πανεπιστημιο, καθως αυτα που αναφερεις gmac (bath, nottigham) ειναι τσιμπημενα. £7500 exei sto Nottingham - Lancaster mallon ligo akrivotera. Bath tha prepei logika na exei panw katw tis idies times me Notts alla de nomizw oti exei MA/MSc Finance alla mporei na kanw kai lathos. :O Graduate fair γινεται σε καθε πανεπιστημιο? Γιατι πιστευεις οτι αξιζει τοσο πολυ? :confused: Oi investment banks sugekrimena einai arketa eklektikes. To graduate fair to idio de thewrw oti einai kapoio idiaitera simantiko gegonos, alla to oti mia megali trapeza episkeptetai kapoio panepistimio shmainei oti to thewrei kalo (mias kai pane se liga sxetika - panw katw afta pou exoume anaferei). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 £7500 exei sto Nottingham - Lancaster mallon ligo akrivotera. Bath tha prepei logika na exei panw katw tis idies times me Notts alla de nomizw oti exei MA/MSc Finance alla mporei na kanw kai lathos. :O Oi investment banks sugekrimena einai arketa eklektikes. To graduate fair to idio de thewrw oti einai kapoio idiaitera simantiko gegonos, alla to oti mia megali trapeza episkeptetai kapoio panepistimio shmainei oti to thewrei kalo (mias kai pane se liga sxetika - panw katw afta pou exoume anaferei). To Bath εχει μονο accounting & finance gmac. To graduate fair ισως να μην ειναι τιποτα τρομερο. αλλα απο οτι καταλαβαινω ειναι αρκετα σημαντικο κριτηριο αξιολογησης κ αυτο μου αρκει. Παραγγειλα κ ενα prospectus kolabrou απο bristol, μηπως βρω το φως μου επιτελους :innocent: Εχει κανει καποιος μαστερ στα πανεπιστημια που αναφεραμε σχετικο με Finance ή εστω να εχει ακουσει κατι σχετικο (κ εγκυρο) ; Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Penelope, εχω υποψιν μου ενα μεταπτυχιακο MSc in Project Analysis, Finance and Investment στο Υορκ. ενδιαφερον θα ελεγα και φτηνο (4710). Το Υορκ ειναι στα top10 πανεπιστημια της Αγγλιας στα Economics (συμφωνα παντα με την εγκυρη πηγη TIMESonline.co.uk :D) κανε ενα request για prospectus απο το πανεπιστημιο του Υορκ ( στο φετινο prospectus 2008 θα βρεις και 2 φωτο μου στο Deparment Of Management :D ,συλλεκτικο κομματι λεμεεε) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 paidia pragmatika sas euxaristw, eidika o dialogos penelope - kolabrou me exei voithisei arketa giati kinoume kai egw sto kommati finance and accountting i finance and banking. vevaia egw vriskomai se xeiroteri fasi giati eimai apo Tei kai me oxi kai polu dinati vasi. Exw vgalei 6,5 Endiaferomai gia ena part-time metaptuxiako mazi me douleia giati to budget dn einai arketa dunato. Ithela na rwtisw epidei kanete kouventa gia aston bath kai alla dinata panepistimia, egw apo oso fantazomai oute ap' eksw dn tha perasw, aksizei telika na kanei kaneis ena metaptuxiako se oxi kai toso kalo panepistimio i einai kalutera na araksei kai na doulepsei ellada. Akouga tosa xronia gia axrista xartia kai molis teleiwsa ti sxoli to eniwsa sto petsi mou gia ta kala. einai telika kai to ptuxio apo ena metrio panepistimio tis Agglias axristo xarti? Sorry gia to makrosurto post Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 φιλε nick_aster εγω στην θεση σου θα προσπαθουσα να μπω σε ενα καλο πανεπιστημιο και αν με απερριπταν θα πηγαινα σε κατι χαμηλοτερο. Μην απογοητευεσαι παντως υπαρχουν πολλες επιλογες για μεταπτυχιακο Αγγλια. Αν το budget σου δεν ειναι δυνατο, μπορω να σου προτεινω ενα full time master σε management and finance στο πανεπιστημιο του Southampton (καλο UNI στα 20 καλυτερα) που θα μπορεις να εχεις και υποτροφια (ειχα κανει αιτηση 2 φορες και στις 2 φορες μου δωσανε υποτροφια 5000λιρες, για να καλυψω τα διδακτρα του πτυχιου) Αν ενδιαφερεσαι σοβαρα για Southampton στειλε Pm. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Penelope, εχω υποψιν μου ενα μεταπτυχιακο MSc in Project Analysis, Finance and Investment στο Υορκ. ενδιαφερον θα ελεγα και φτηνο (4710). Το Υορκ ειναι στα top10 πανεπιστημια της Αγγλιας στα Economics (συμφωνα παντα με την εγκυρη πηγη TIMESonline.co.uk :D) κανε ενα request για prospectus απο το πανεπιστημιο του Υορκ ( στο φετινο prospectus 2008 θα βρεις και 2 φωτο μου στο Deparment Of Management :D ,συλλεκτικο κομματι λεμεεε) Αχαχααα :lol: Τι τιμη!! Kolabrou σε εχω παραγγειλει εδω κ 4 μερες! Το ειχα δει κ εγω αυτο το μεταπτυχιακο, αφου ψαχνω κυριως για Finance & Investment. Μαλιστα χθες μου εστειλε το Υορκ οτι εχω τη δυνατοτητα να τελειωσω κ Σεπτεμβρη το πτυχιο, γιατι το course ξεκινα 13 Οκτωβριου. Κ τωρα ερχεται το μεγαλο ερωτημα: Υορκ φετος ή κατι καλύτερο του χρόνου; :cry: Με ενδιαφερει πιο πολυ να το κανω σωστα απο το να το κανω βιαστικα.Μηπως να ...κρατιομουν για Bristol,Aston κλπ;(θα εχω κανει κ καμια πρακτικη στο ενδιαμεσο) nick_aster join the club των αγχωμενων φοιτητων . Μη μασας! Κανε εσυ τις αιτησεις σου κ οπου σε παρουν. Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Αχαχααα :lol: Τι τιμη!! Kolabrou σε εχω παραγγειλει εδω κ 4 μερες! Το ειχα δει κ εγω αυτο το μεταπτυχιακο, αφου ψαχνω κυριως για Finance & Investment. Μαλιστα χθες μου εστειλε το Υορκ οτι εχω τη δυνατοτητα να τελειωσω κ Σεπτεμβρη το πτυχιο, γιατι το course ξεκινα 13 Οκτωβριου. Κ τωρα ερχεται το μεγαλο ερωτημα: Υορκ φετος ή κατι καλύτερο του χρόνου; :cry: Με ενδιαφερει πιο πολυ να το κανω σωστα απο το να το κανω βιαστικα.Μηπως να ...κρατιομουν για Bristol,Aston κλπ;(θα εχω κανει κ καμια πρακτικη στο ενδιαμεσο) nick_aster join the club των αγχωμενων φοιτητων . Μη μασας! Κανε εσυ τις αιτησεις σου κ οπου σε παρουν. Penelope molis sou erthei to prospectus pigene stis selides tou Management School. Yparxoyn 4 fwto me foitites. 2 Kinezoi, ena ellinas kai enas ellinas me enan kathigiti skumenoi panw apo ena vivlio... O perifanos ellinaras eimai egw :P Penelope, einai ontws dilima. Toulaxiston an kathiseis ena xrono Ellada kai meta pas gia metaptuxiako, frontise na asxolitheis me kati sovaro - pou tha mporeis na valeis sto CV sou... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Penelope..na pas sto York..den uparxei kamia diafora metaksi York, Bath etc..kai h timh einai normal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 "Penelope, einai ontws dilima. Toulaxiston an kathiseis ena xrono Ellada kai meta pas gia metaptuxiako, frontise na asxolitheis me kati sovaro - pou tha mporeis na valeis sto CV sou..." Τερμα τα διλημματα! Ερριφθη ο κυβος...μαζευω ευρωπουλα για κατι πιο δυνατο :) Εννοειται πως θα ασχοληθω με κατι σοβαρο kolabrou. Πρακτικη το καλοκαιρι κ επιπλεον internship απο φθινοπωρο νομιζω ειναι μια χαρα! Η πλακα ειναι πως ειχα δηλωσει να δωσω ielts 5 Απριλιου...Θα παω βεβαια, αλλα αντε να δω πως θα το καταφερω το 7αρι που θελουν. ispane πιστευω εχουν διαφορα, αφου το Bath εχει μονο Accounting & Finance, ενω το Υορκ Finance & Investment. Η δομη τους διαφερει αρκετα. Εκει που κωλυομαι βεβαιως-βεβαιως(!!!):p ειναι στο αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ των "Accounting & Finance", "Finance & Banking" , "Finance & Investment" (και ναι, μολις αμφισβητησα αυτο που ειπα πριν στον ispano). Ασε που σε καθε ιστοσελιδα εκει που γραφει "career prospects" ειναι σα να εχει κανει το καθε ενα copy-paste απο το αλλο! Στην αρχη που ημουν ακομα πιο ανυποψιαστη :innocent: θεωρησα πως σε εξειδικευουν αντιστοιχα στη Λογιστικη, στα Τραπεζικα και στις Επενδυσεις. Τελικα εχει σημασια ο τιτλος ή η δομη του μεταπτυχιακου; Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Τελικα εχει σημασια ο τιτλος ή η δομη του μεταπτυχιακου; Κατά την ταπεινή μου άποψη θα τα έβαζα με την εξής σειρά: 1) "όνομα" πανεπιστημιου στην αγορά. 2) ακριβές αντικείμενο - δομή μεταπτυχιακού (μαθήματα κτλ) 3) τίτλος Τα "Career Prospects" αγνόησε τα :p Αλήθεια τι πρώτο πτυχίο έχεις κάνει και με τι ακριβώς θα ήθελες να ασχοληθείς μετά το master; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Κατά την ταπεινή μου άποψη θα τα έβαζα με την εξής σειρά: 1) "όνομα" πανεπιστημιου στην αγορά. 2) ακριβές αντικείμενο - δομή μεταπτυχιακού (μαθήματα κτλ) 3) τίτλος Τα "Career Prospects" αγνόησε τα :p Αλήθεια τι πρώτο πτυχίο έχεις κάνει και με τι ακριβώς θα ήθελες να ασχοληθείς μετά το master; Sumfwnw me ton Gmak apoluta, apla kapoios na voithisei me to 'onoma' sthn agora giati oti einai pio akrivo den shmenei automata oti einai pio kalo san onoma sthn agora..borei na exei to idio 'onoma' me kapoio allo pou ta didaktra einai polu pio xamhla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Κατά την ταπεινή μου άποψη θα τα έβαζα με την εξής σειρά: 1) "όνομα" πανεπιστημιου στην αγορά. 2) ακριβές αντικείμενο - δομή μεταπτυχιακού (μαθήματα κτλ) 3) τίτλος Τα "Career Prospects" αγνόησε τα :p Αλήθεια τι πρώτο πτυχίο έχεις κάνει και με τι ακριβώς θα ήθελες να ασχοληθείς μετά το master; Ειναι μια λογικη καταταξη.Αν κ η σειρα των δυο πρωτων εξαρταται απο το αν κανεις το μεταπτυχιακο για την παρτη σου (οποτε και σε ενδιαφερει η δομη του πιο πολυ) ή αν το κανεις επειδη προσβλεπεις σε μια καλη θεση εργασιας (οποτε κοιτας το ονομα που εχει στην αγορα). Τελειωνω το οικονομικο του Καποδιστριακου (της Νομικης). Οσο για το μετα gmac δεν κυνηγαω κατι συγκεκριμενο (πχ τραπεζα, εταιρεια), δε νομιζω πως ειναι κατι που προαποφασιζεις. Εξαλλου μεχρι να τελειωσω και το μαστερ θα εχω αλλαξει πιστευω 15 προσανατολισμους,αφου θα εχω αλλη εμπειρια της αγορας :rolleyes: Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Sumfwnw me ton Gmak apoluta, apla kapoios na voithisei me to 'onoma' sthn agora giati oti einai pio akrivo den shmenei automata oti einai pio kalo san onoma sthn agora..borei na exei to idio 'onoma' me kapoio allo pou ta didaktra einai polu pio xamhla. Κάποια τα έχουμε αναφέρει, ένα που ξεχάσαμε με πολύ καλο όνομα στα investments (αλλα πολύ εξειδικευμένο) είναι αυτό: http://www.icmacentre.ac.uk/undergraduate_and_postgraduate_courses Ειναι μια λογικη καταταξη.Αν κ η σειρα των δυο πρωτων εξαρταται απο το αν κανεις το μεταπτυχιακο για την παρτη σου (οποτε και σε ενδιαφερει η δομη του πιο πολυ) ή αν το κανεις επειδη προσβλεπεις σε μια καλη θεση εργασιας (οποτε κοιτας το ονομα που εχει στην αγορα). Μεταπτυχιακό για την πάρτη σου στον τομέα του business/finance δεν έχω ξανακούσει. Για άλλους τομείς (ιστορία, γλώσσες, τέχνη, πολιτική) ναι, για Finance ομολογώ όχι :O Εξαλλου μεχρι να τελειωσω και το μαστερ θα εχω αλλαξει πιστευω 15 προσανατολισμους,αφου θα εχω αλλη εμπειρια της αγορας Εφόσον λοιπόν δεν είσαι κατασταλαγμένη θα πρότεινα κάτι που να συνδυάζει business με finance και όχι κάτι πολύ εξειδικευμένο Finance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penelope Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Μεταπτυχιακό για την πάρτη σου στον τομέα του business/finance δεν έχω ξανακούσει. Για άλλους τομείς (ιστορία, γλώσσες, τέχνη, πολιτική) ναι, για Finance ομολογώ όχι :O Γενικα αναφερομουν, οχι στον τομεα finance :) Εφόσον λοιπόν δεν είσαι κατασταλαγμένη θα πρότεινα κάτι που να συνδυάζει business με finance και όχι κάτι πολύ εξειδικευμένο Finance. Κατασταλαγμενη δεν ειμαι (η αν θες δε θελω να ειμαι ακομα, για να μη χανω ευκαιριες) οσον αφορα τη δουλεια που θα κυνηγησω μετα. Eξαλλου ποσο κατασταλαγμενος μπορεις να εισαι αν δεν εχεις βγει στην αγορα εργασιας; Στο ειδος του μεταπτυχιακου μια χαρα προσανατολισμενη ειμαι. Το σκεφτηκα κ εγω στην αρχη για κατι πιο γενικο-οπως αυτο που προτεινεις- αλλα μετα φοβηθηκα οτι ισως να ειναι αοριστα εξαργυρωσιμο. Νομιζω ειναι καλυτερα να εξειδικευεσαι οταν κανεις μεταπτυχιακο. Ασε που πολλα απο τα business & finance που εχω κοιταξει εχουν μαθηματα που εχω ηδη κανει στη σχολη (μαρκετινγκ πχ) οποτε δε βρισκω λογο να επαναλαμβανομαι. Το ICMA ειναι το business school του Reading ; Παράθεση Take life the way you go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Κατασταλαγμενη δεν ειμαι (η αν θες δε θελω να ειμαι ακομα, για να μη χανω ευκαιριες) οσον αφορα τη δουλεια που θα κυνηγησω μετα. Eξαλλου ποσο κατασταλαγμενος μπορεις να εισαι αν δεν εχεις βγει στην αγορα εργασιας; Σε βρίσκω απόλυτα σωστή. :) Στο ειδος του μεταπτυχιακου μια χαρα προσανατολισμενη ειμαι. Το σκεφτηκα κ εγω στην αρχη για κατι πιο γενικο-οπως αυτο που προτεινεις- αλλα μετα φοβηθηκα οτι ισως να ειναι αοριστα εξαργυρωσιμο. Όχι απαραίτητα, αλλα σίγουρα εσύ ξέρεις όσον αφορά τι έχεις ήδη κάνει στο πρώτο πτυχίο κτλ. :) Το ICMA ειναι το business school του Reading ; Όχι ακριβώς, είναι centre (δεν ξέρω αν είναι κομμάτι του business school η ανεξάρτητο αλλα δεν έχει σημασία) που ειδικεύεται στα Financial markets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassolykas Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Σκεφτομαι να κανω μαστερ στον τομεα των ηλεκτρονικων. Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι κατι σε control,communications and dsp,embedded systems. Δεν εχω καταληξει καπου γιατι ολα μου αρεσουν αλλα δεν ξερω ποιο εχει μελλον και ζητηση Ελλαδα. Απο ποιο να προτιμησω μεταξυ southampton, leeds, nottigham, newcastle, bristol, sheffield? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Σκεφτομαι να κανω μαστερ στον τομεα των ηλεκτρονικων. Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι κατι σε control,communications and dsp,embedded systems. Δεν εχω καταληξει καπου γιατι ολα μου αρεσουν αλλα δεν ξερω ποιο εχει μελλον και ζητηση Ελλαδα. Απο ποιο να προτιμησω μεταξυ southampton, leeds, nottigham, newcastle, bristol, sheffield?Κανένα, πήγαινε στο Strathclyde! :D Πλάκα κάνω, δεν γνωρίζω αν αυτό που τελείωσα το 2000 είναι το ίδιο καλό και το 2008. Ας σε συμβουλέψει καλύτερα κάποιος νεότερος, αλλά έχε το υπόψη σου και αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Σκεφτομαι να κανω μαστερ στον τομεα των ηλεκτρονικων. Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι κατι σε control,communications and dsp,embedded systems. Δεν εχω καταληξει καπου γιατι ολα μου αρεσουν αλλα δεν ξερω ποιο εχει μελλον και ζητηση Ελλαδα. Απο ποιο να προτιμησω μεταξυ southampton, leeds, nottigham, newcastle, bristol, sheffield? Απο αυτα που λες το καλυτερο θεωτειται το Southampton! Απο κει και περα και το Bristol ειναι παρα πολυ καλο οπως και το Sheffield ειδικα για αυτοματισμο κλπ Δεν ξερω τι θα κανει το Nottingham στο καινουριο RAE αλλα στο παλιο του 2001 ειχε 4 οποτε αστο.. Αμα θελεις να κανεις συστηματα δες και το loughborough! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Απο αυτα που λες το καλυτερο θεωτειται το Southampton! Απο κει και περα και το Bristol ειναι παρα πολυ καλο οπως και το Sheffield ειδικα για αυτοματισμο κλπ Δεν ξερω τι θα κανει το Nottingham στο καινουριο RAE αλλα στο παλιο του 2001 ειχε 4 οποτε αστο.. Αμα θελεις να κανεις συστηματα δες και το loughborough! φιλε olympiakos7_69 μπορεις να τεκμηριωσεις οτι το Νottingham δεν ειναι καλο, και οτι δεν θα βελτιωθει στο καινουριο RAE... Προσωπικα γνωριζω οτι το Νham εχει απο τα πιο οργανομενα τμηματα αυτοματισμου και ηλεκτρονικων στο Η.Β. Προσπαθηστε να μην ειστε ΤΟΣΟ απολυτοι με τις αποψεις σας οταν ΔΕΝ γνωριζετε ενα θεμα 100% και πιο συγκεκριμενα οταν δεν εχετε προσωπικη εμπειρια. Επηρεαζετε σημαντικα ανθωπους που επενδυουν χρηματα σε σπουδες... φιλικα Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 To nottingham opws k alla polla panepistimia tou idiou epipedou exoun ependusei shmantika gi auto to RAE pou einai k to teleuteo pou ginete me ton palio tropo..Exw gnwsh tou electrical engineering tou Nott k borw na pw oti einai para polu kalo, ean to master pou endiaferei kapoion uparxei ekei to protinw anepifilakta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 φιλε olympiakos7_69 μπορεις να τεκμηριωσεις οτι το Νottingham δεν ειναι καλο, και οτι δεν θα βελτιωθει στο καινουριο RAE... Προσωπικα γνωριζω οτι το Νham εχει απο τα πιο οργανομενα τμηματα αυτοματισμου και ηλεκτρονικων στο Η.Β. Προσπαθηστε να μην ειστε ΤΟΣΟ απολυτοι με τις αποψεις σας οταν ΔΕΝ γνωριζετε ενα θεμα 100% και πιο συγκεκριμενα οταν δεν εχετε προσωπικη εμπειρια. Επηρεαζετε σημαντικα ανθωπους που επενδυουν χρηματα σε σπουδες... φιλικα Ειπα εγω οτι δεν ειναι καλο???:wacko: Ισα ισα που πηγα και το ειδα, και μπηκα σε εργαστηρια που καναν ερευνα κλπ. Εγω ειπα οτι στο προηγουμενο RAE ειχε παρει 4 και φυσικα κανεις δεν ξερει τι θα γινει στο καινουργιο και αν θα ανεβει!! Απο κει και περα δεν εδωσα στοιχεια απολυτοτητας στο προηγουμενο ποστ μου σε καμια περιπτωση!!!!! Και για να καταλαβεις τι εννοω.. Εγω εκανα για αυτον τον κλαδο αιτηση σε Loughborough, Nottingham, Sheffield, Newcastle και Aston!! Τελικα ενω ολα τα offers ηταν πανω κατω τα ιδια και ημουν αναμεσα σε Loughborough και Nottingham επελεξα το πρωτο! Και κατι αλλο κανεις εδω μεσα δεν μπορει να γνωριζει ενα θεμα 100% οπως λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 καλες οι σπουδες στο εξωτερικο, αναλογα τι καιρο κανει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 kalispera paidia psaxnw gia enan odigo gia ta kala panepistimia tis agglias oson afora to Msc Business and IT i Finance and IT opoios mporei na voithisei... thanx in advance Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 καλες οι σπουδες στο εξωτερικο, αναλογα τι καιρο κανει... τις τελευταιες 3 μερες ΧΙΟΝΙΣΕ! :blink: Πασχα με χιονι. .. .. :p΄ Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 εγώ σήμερα παιδιά έστειλα τις applications μου μαζί με τους βαθμούς μου και την υποτροφία που είχα πάρει κατά την διάρκεια σπουδών μου(μεταφρασμένα και γνήσια) στο bath, aston και manchester για τα τμήματα που με ενδιαφέρουν. Οι συστατικές και το ielts τους έγραψα θα ακολουθήσουν καθώς τον απρίλιο θα το δώσω και από σήμερα οι καθήγητές μου θα αρχίσουν να μου στέλνουν πίσω τις συστατικές. ο τελικός μου βαθμός είναι 7,8, απόφοιτος οικονομικού (ΑΕΙ) και οι συστατικές μου λόγω της γνωριμίας μου με τους καθηγητές πρόκειτε να είναι πολύ καλές γιατί τους έχω γράψει και καλούς βαθμούς.δυστυχώς το πρόβλημά μου είναι ότι το ielts πιστέυω θα το πάρω με κανένα 6,5(το αστον τοσο θέλει και ένα τμήμα στο manchester, ενώ το bath θέλει 7).ακόμα τους έχω γράψει ότι τα χρήματα θα τα πάρουν όλα με την μία και όχι τμηματικά.πιστεύετε με αυτές τις προδιαγραφές θα με πάρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts