Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μάθω αν η ταινία material girls όταν έρθει Ελλάδα (αλήθεια πότε θα έρθει; ) θα παίξει πρώτα στους κινηματογράφους ή θα βγει απευθείας σε dvd;
only crossfit...

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ίσως να αναφέρει κάτι σχετικό το CineNews. Πάντως δεν την βλέπω να έρχεται...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

είδα το stay alive

μέτρια θα την χαρακτήριζα, μέχρι την μέση του έργου σε κρατάει σε αγωνία , αλλά κάπου προς το τέλος τα χαλάει ....

Λοιπόν, αρχίζω από τις 2 κορυφαίες ταινίες που είδα πρόσφατα και μετά συνεχίζω με maimi vice , Firewall κτλ.

The shadowman

Ο μισθοφόρος.

Ο στίβι ιζ μπάκ! Αναφέρομαι στον Steven Seagal φυσικά και στις 2 καινούργιες του ταινίες. Το shadowman , είναι η κλασσική ταινία που βγάζει κάθε χρόνο ο seagal, με ελάχιστες αλλαγές στο σενάριο, αλλά όχι στον τρόπο που αυτό εκτυλίσσεται. Κινέζικη κουλτούρα, ξύλο , το κλασσικό γκομενάκι και ο seagal στην απόλυτη ψιθυριστή ερμηνεία του.

Το εξώφυλλο του the shadowman είναι ομορφότερο από την δεύτερη ταινία του " O μισθοφόρος ", κάτι που ξεγελά τον υποψήφιο ενοικιαστή διότι ο μισθοφόρος είναι μακράν καλύτερη ταινία. Περισσότερη δράση, περισσότερο πιστολίδι. Κατά τα άλλα , όπως τα ξέρουμε. Είναι μια ταινία που κάθε λεπτό ξέρεις τι θα γίνει, οι ερμηνείες δεν είναι κακές, απλώς είναι όπως ακριβώς θα άρμοζαν σε μια seagal παραγωγή! Πιστεύω ότι οι seagal - fan θα μείνουνε ευχαριστημένοι.

Αν και ο Steven μεγάλωσε και έγινε 200 κιλά, δεν σταματά να μας ενθουσιάζει:lol:

Maiami Vice.

Ας αρχίσω από την σκηνοθεσία, που δεν ξέρω αν με κούρασε αυτή καθ'αυτή ή ήταν προβληματική η οθόνη του ster, κάτι που παίζει γιατί πολλές φορές έδειχνε θολά και ο ήχος χαλούσε.

Συνολικά η ταινία με ενθουσίασε. Είχε κάτι που θέλω από αυτά τα φίλμς. Μετρημένο διάλογο. Αν και οι ερμηνείες δεν έλεγαν κάτι ξεχωριστό, ο Colin F. κατά τη γνώμη μου κράτησε το ύφος που θα έπρεπε να έχει ο τυπάς που υποδύεται και η Li ..είναι πολύ όμορφη:) Ήταν πολύ σωστός συνδιασμός και υπήρχε χημεία.

Μου άρεσε που η ταινία εναλλάσονταν από δράση σε αίσθημα και το αντίστροφο. Κρατούσε σε αρκετά σημεία μια ποιητική χρειά.

Γενικώς, έμεινα ικανοποιημένος.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μiami Vice:Mpabo ston Mann pou den parousiase mia iloustrasion peripeteia tis seiras me entiposiaka efe,grigora autokinita kai hot monteles.Ola auta pou anafero tairiazoun sto epifaneiako Bad Boys.To Miami Vice einai o orismos tou cup movie.Osoi epizitoun efe kai skines draseis isos apogoiteuthoun.Se kapoia simeia oi dialogoi eine kourastikoi kai to senario oxi kai toso flat kai katanohto.H tainia einai iper tou deontos realistiki kai i atmosfaira mageutiki....pragmatika o tropos pou kanei tis lipseis o Mann eine entiposiakos.Den eine apo tis tainies pou tha ithela na ksanado alla to protino anepifilakta kai mporo na po oti mou arese arketa.......

eida to click xtes kai me arese arketa mporo na po.h kate kekinsale htan h apoluth thea pou exo dei se se xolywood paragogh. kai o adam santler poly kalos sto rolo tou axotikou suzhgou me ta sunithismena tou asteia.opos episis kalos kai o xaselxof sto rolou tou blaka afentikou.eno sthn tainia epeze kai o sean austin pera ap to olo oraio cast.H tainia eixe poly gelio kai romance an kai sto b meros ths arxise na gineitai kapos dramatiko.To mono meion gia mena an kai den einai tipota idietero einai oti to ergo emiaze poly sto Theos gia mia bdomada kai kapos sto scrootz.Para ola auta axize na to deis.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Μiami Vice:Mpabo ston Mann pou den parousiase mia iloustrasion peripeteia tis seiras me entiposiaka efe,grigora autokinita kai hot monteles.Ola auta pou anafero tairiazoun sto epifaneiako Bad Boys.To Miami Vice einai o orismos tou cup movie.Osoi epizitoun efe kai skines draseis isos apogoiteuthoun.Se kapoia simeia oi dialogoi eine kourastikoi kai to senario oxi kai toso flat kai katanohto.H tainia einai iper tou deontos realistiki kai i atmosfaira mageutiki....pragmatika o tropos pou kanei tis lipseis o Mann eine entiposiakos.Den eine apo tis tainies pou tha ithela na ksanado alla to protino anepifilakta kai mporo na po oti mou arese arketa.......

Σκηνές μάχης, Ferrari, Gong Li. :wink:

Κατά τα άλλα συμφωνώ αν και όχι απόλυτα.

to miami to eida kai ego. san tainia axizei gia na skotoseis tin ora sou kai sigiura pisteuo axizei perissotero se dvd, isos den mou arese kai toso epeidi tin perimena diaforetiki me psiloapogoiteuse.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

δεν πηγα για να δω την 360modena αλλα τελικα αυτο ηταν το μονο που μου εμεινε. αντε και μια bentley...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

δεν πηγα για να δω την 360modena αλλα τελικα αυτο ηταν το μονο που μου εμεινε. αντε και μια bentley...

Η Gong Li; :worry:

δεν ειμαι φαν των σχιστοματικων....

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

Μολίς γύρισα δεν περιμενα να δω κατι διαφορετικο παιδες μάρεσε πιστεύω ο καθένας ξέρει πάνω κάτω τι παει να δει απλα μια περιπέτεια, με δραση και σκηνές ρομαντικές, θα έλεγα καλήηηηη αυτή η μαύρη που τραυματίστηκε κιολας τρελα μάρεσε πολυ
mobile fan user

Μολις γυρισα κι εγω απο τη μεταμεσονυκτια προβολη του Miami Vice στο Village :D

Σε σχεση με το στυλ που εχουν οι περιπετειες (ειδικα με μπατσους-FBI και συναφη) ηταν αρκετα διαφορετικη. Αυτο που δεν περιμενα παντως ηταν τα 'γυμνα' (για τετοιου ειδους ταινια).

Επισης, το τελος με το πιστολιδι ηταν πραγματικα πολυ ρεαλιστικο (μου θυμισε ενα ντοκυμαντερ που ειχα δει για τους αστυνομικους στις Η.Π.Α.)...ουτε μουσικες, ουτε σκηνες του τυπου 'μου ριχνουν καμια 15αρια με αυτοματα, δεν με πετυχαινει κανενας κι εγω σαν τον Ρομποκοπ με ενα 45αρι τους ξεπαστρευω ολους :p ' ουτε εκρηξεις απο ντεποζιτα, βομβες κ.λπ. :O

Λοιπόν, αρχίζω από τις 2 κορυφαίες ταινίες που είδα πρόσφατα και μετά συνεχίζω με maimi vice , Firewall κτλ.

The shadowman

Ο μισθοφόρος.

Ο στίβι ιζ μπάκ! Αναφέρομαι στον Steven Seagal φυσικά και στις 2 καινούργιες του ταινίες. Το shadowman , είναι η κλασσική ταινία που βγάζει κάθε χρόνο ο seagal, με ελάχιστες αλλαγές στο σενάριο, αλλά όχι στον τρόπο που αυτό εκτυλίσσεται. Κινέζικη κουλτούρα, ξύλο , το κλασσικό γκομενάκι και ο seagal στην απόλυτη ψιθυριστή ερμηνεία του.

Το εξώφυλλο του the shadowman είναι ομορφότερο από την δεύτερη ταινία του " O μισθοφόρος ", κάτι που ξεγελά τον υποψήφιο ενοικιαστή διότι ο μισθοφόρος είναι μακράν καλύτερη ταινία. Περισσότερη δράση, περισσότερο πιστολίδι. Κατά τα άλλα , όπως τα ξέρουμε. Είναι μια ταινία που κάθε λεπτό ξέρεις τι θα γίνει, οι ερμηνείες δεν είναι κακές, απλώς είναι όπως ακριβώς θα άρμοζαν σε μια seagal παραγωγή! Πιστεύω ότι οι seagal - fan θα μείνουνε ευχαριστημένοι.

Αν και ο Steven μεγάλωσε και έγινε 200 κιλά, δεν σταματά να μας ενθουσιάζει:lol:

:lol: :lol: :lol:

Αναλυτικοτατη η περιγραφη σου, δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...οσες ταινιες του κι αν εχω δει, πραγματικα η υποθεση ειναι ιδια!

Αυτος κι ο Tσακ Νορις :p :p

υπαρχουν και κατι αστειες απομιμησεις τους οπως ο dadicoff καπως ετσι που λεγεται και ενας ψηλος ξανθος..

Δεν του μιάζουνε ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι!:p

Εχθές είδα το Εκτός Ορίων.

Η ταινία με ενθουσίασε πραγματικά! Μου φάνηκε μικρή σε διάρκεια , αλλά η ροή της δεν σταματά. Η ταινία στην πραγματικότητα μιάζει σαν μια τεράστια σκηνή δράσης.

Έχει κάποιες σοκαριστικές στιγμές με λίγο περισσότερο αίμα από ότι συνηθίζουμε να βλέπουμε σε τέτοιου είδους ταινίες, έχει χιούμορ και φυσικά πολύ πιστολίδι και ξύλο. Μου άρεσε πολύ το σενάριο , αν και ουσιαστικά είναι ένας τύπος που τα διαλύει όλα στο πέρασμα του!

Αυτός ο τύπος χαρακτήρα πηγαίνει πολύ στον πρωταγωνιστή ( transporter 1&2 ).

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Είδα σήμερα το Step Up.

Ήταν τόσο κακό που δεν σηκώνει κριτική. Σενάριο - εμεντάλ, διάλογοι της πλάκας, αστεία νηπιαγωγείου, ερμηνείες κάκιστες (εκτός τα χορευτικά και πάλι όχι όλα). Μην πάτε να το δείτε.

Υ.Γ.

Όσο σκέφτομαι ότι έφτησα την "Dahlia" για να δω αυτή την πατάτα, κλαίω και χτυπιέμαι...

Είδα σήμερα το Step Up.

Ήταν τόσο κακό που δεν σηκώνει κριτική. Σενάριο - εμεντάλ, διάλογοι της πλάκας, αστεία νηπιαγωγείου, ερμηνείες κάκιστες (εκτός τα χορευτικά και πάλι όχι όλα). Μην πάτε να το δείτε.

Υ.Γ.

Όσο σκέφτομαι ότι έφτησα την "Dahlia" για να δω αυτή την πατάτα, κλαίω και χτυπιέμαι...

Είναι λογικό να μη σου άρεσε αν δε σου αρέσει ο χορός σε συνδυασμό με τη συγκεκριμένη μουσική που έπαιζε...Σαν έργο δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο δεν είχε καποιο σενάριο...Προσωπικά μου άρεσε πολύ λόγω του χορού που είχε κ λόγω των πρωταγωνιστών!

Ο χόρος μου αρέσει πάρα πολύ στις ταινίες. Το συγκεκριμένο είδος μουσικής δεν είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά το ακούω δίχως πρόβλημα. Η ταινία όμως δεν φτάνει στα επίπεδα του Save the last dance και κυρίως του Center Stage.

episis...what about to skiaxtro??

Για το σκιάχτρο, εδώ. Μέτρια ταινία, το λιγότερο που μπορώ να πω.

Ο χόρος μου αρέσει πάρα πολύ στις ταινίες. Το συγκεκριμένο είδος μουσικής δεν είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά το ακούω δίχως πρόβλημα. Η ταινία όμως δεν φτάνει στα επίπεδα του Save the last dance και κυρίως του Center Stage.

Ήταν καλύτερο από το You got served;

Destiny found.

Ήταν καλύτερο από το You got served;

Δεν μπορώ να πω, την συγκεκριμένη δεν την έχω δει...

paidia mia tainia pou sigoura tin ehete dei alla ego den xero pos (afou eho dei shedon ta panta ma ta panta) mou eihe xefigei kai ida einai to bad boys 2 to opoio poli apla einai korifi (makari aaaaax makari na itan etsi kai to maiami vice etsi, toulahiston etsi to perimena).

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

δυστυχως το miami vice ηταν κατωτερο των περιστασεων. εγω γελαγα με τον τροπο που μιλαγε ο colin farrel..