VeCo Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Αν έχει εισπρακτική επιτυχία, δεν υπάρχει λόγος να μην γυριστεί sequel. Πάντως ήταν από τις λίγες καλές ταινίες τρόμου που είδα φέτος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adambrody_girl Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Egw proteinw na deite ta "Hmerologia mias motosykletas"! Ta exei dei kaneis? Einai yperoxo ergo, gemato nohmata kai kataplhktika gyrismata sth latinikh amerikh! Epishs, katalavaineis kai ti htan o che guevara! Kamia sxesh me auto pou mas ton parousiazoun shmera! Th systinw anepifylaxta! Einai apla uperoxh! Kai paizei k o kataplhktikos h8opoios Gael Garcia Bernal. An kapoios thn exei dei, 8a h8ela poly na moy pei thn apopsh tou!:D Παράθεση http://adam.flirtatious.org/albums/Appearances/2004/TMobileParty/thumb_01.jpg California, here we come! Right back where we started from. Phantom Planets - "California" !!Adam eternally!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Παιδιά εγώ τις προάλλες είδα σε dvd το Casanova και το The kingdom of heaven... το Casanova δεν μου άρεσε καθόλου... η αίσθηση που είχα όταν τέλειωσε το dvd, ήταν ... τι βλακεία είδα τώρα..??? οσο για το δεύτερο.δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα σαν ταινία.. είχε πολλές σκηνές με μάχες.. που από τότε που βγήκε ο άρχοντας και μετά... όλα μου μοιάζουν το ίδιο... Εχω στο σκληρό τον κώδικα και τον Αστεριξ και οι Βικινγκς.. αλλά δεν έχω χρόνο να τα δω... ελπίζω σύντομα να σας ενημερώσω!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Πράγματι, ο Καζανόβα ήτο κατώτερος του αναμενόμενου. Ούτε η Sienna Miller δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση... Όσο για το Kingdom of Heaven, μέτρια ταινία, ικανοποιητική για cinema (you know, pop corn movie). Είδα σήμερα το Aeon Flux (αλήθεια τι έγινε η ταινία ήρθε Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι; ) Η ταινία, η οποία είναι βασισμένη σε ομώνυμο καρτούν του MTV ήταν εξαιρετικά μεγάλη πατάτα. Δεν αντιλέγω, τα εφέ είναι από τα καλύτερα που έχω δει και η Charlize Theron προσπαθεί σκληρά σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτά που την έχουμε συνηθίσει, κατά τα άλλα όμως η ταινία ήταν κακή. Το σενάριο μπερδεμένο και με πολλά κενά. Η σκηνοθεσία μέτρια προς κακή. Οι ερμηνείες των δευτερευόντων χαρακτήρων ανούσιες και χωρίς νεύρο. Η Charlize μέτρια, σώζεται από το σωρό μόνο επειδή μπορεί να υποκριθεί λίγο καλύτερα. Γενικά η ταινία είναι eye candy, ότι πρέπει για θέαμα, αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία πλέουν σε ένα ωκεανό μετριότητας, ουσιαστικά καταστρέφοντας όλη την ταινία... Δεν προτείνεται (εκτός από τους fans της Charlize και πάλι με επιφύλαξη). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Ειδα σημερα μαζεμενα τα δυο underworld καλουτσικα ηταν αλλα μου αρεσε περισοτερο το πρωτο Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Είδα σήμερα το Aeon Flux (αλήθεια τι έγινε η ταινία ήρθε Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι;) Απο μια αφίσα που είδα είναι στα προσεχώς. Κι εγώ έχω κατεβάσει το dvdrip των diamond:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Α, όλα κι όλα. Εγώ το είδα σε dvd κανονικό. Στην Κύπρο έρχονται πολύ νωρίτερα απ' ότι στην Ελλάδα. Π.χ., το Tristan + Isolde που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, εδώ έχει έρθει από πριν το Πάσχα... εδιτ: Είδα σήμερα το Bloodrayne. Κάπου είχα διαβάσει για την ταινία "πως ένα μέτριο βιντεοπαιχνίδι γίνεται κακή ταινία". Πράγματι, η ταινία ήταν χάλια. Υπερβολικά splatter χωρίς λόγο (μην με παρεξηγήσετε, λατρεύω το spatter, αλλά να υπάρχει λόγος), χάλια σενάριο, παιδαριώδεις διαλόγοι, ανούσιοι χαρακτήρες - καρικατούρες, κακές ερμηνείες ακόμη και από καλούς ηθοποιούς, σκηνοθέτης ανίκανος να "στήσει" τους ηθοποιούς σωστά. Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω με την ταινία... Χάλια, αποφύγετε την. Ποιά η ουσία στο τέλος, όταν κάθεται στον θρόνο του Kagan η Rayne, να μας κάνει flashback σε όλες τις splatter σκηνές της ταινίας; Κουβέντα να γίνεται; Σαν ιδέα καλή, το γεγονός δηλαδή ότι τελικά της άρεσε να είναι βρυκόλακας, αλλά βρήκα τη σκηνή υπερβολική, ειδικά για να προκαλέσει και για να ξαναδείξει τις προηγούμενες σκηνές. Υ.Γ. Ben Kingsley, τι γυρεύεις εδώ; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Kala re Veco pws pas kai pefteis apo mia xalia tainia stin alli den mporw na katalavw.. (Flux,Bloodrane :lol: ) POSEIDON (to opoio eida extes sto kcineplex) einai mia tainia pou sou sistinw anepifilakta.. min to sigkrinete me to Titanic ! To POSEIDON einai olo action (no love story). Tha agorasw sintoma to original POSEIDON apo amazon stin special edition tou pou to exoune se xwma timi.. To mono kako itan pou eixe kati anwrima atomakia sto cinema ilikias 16-18 pou den skasane pou na tous kopei i anasa.. anyway! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Πράγματι, ο Καζανόβα ήτο κατώτερος του αναμενόμενου. Ούτε η Sienna Miller δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση... Για dvd μια χαρα ηταν ο Καζανοβας. Δεν ειπαμε οτι ειναι κανενα αριστουργημα αλλα βλεπεται αρκετα ευχαριστα. Παντως προσωπικα δεν διεκρινα ιδιαιτερη χημεια μεταξυ των πρωταγωνιστων και ψιλοσπαστικα λιγο αν και οι δευτερορολιτες (βλεπε Jeremy Irons, Oliver Platt, Lena Olin κλπ.) ηταν ολοι εξαιρετικοι. Και o Ledger επισης ειναι eye candy για το γυναικειο κοινο. :D Τσεκαρετε και τη βερσιον του BBC απο περιεργεια παντως. Ειναι παρα πολυ καλη και ειναι εντελως διαφορετικη προσεγγιση στην ιστορια του Καζανοβα. http://www.videoseven.gr/ObjectDetails.cfm?ObjectID=59923 Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Όσο για το Kingdom of Heaven, μέτρια ταινία, ικανοποιητική για cinema (you know, pop corn movie). Γιατι ντε??? Πολυ καλη ηταν...που την ειδα πριν καιρο... btw ειχα ακουσει οτι καποιες σκηνες απο δω...ειχαν μπει και στο Da Vinci Code... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Γιατι ντε??? Πολυ καλη ηταν...που την ειδα πριν καιρο... btw ειχα ακουσει οτι καποιες σκηνες απο δω...ειχαν μπει και στο Da Vinci Code... Που? Στα flashback που έκανε? :blink: Και μένα μου άρεσε! ;) (Γενικά τον πάω τον Orlando σαν ηθοποιό, παρά την αντίρρηση πολλών... :O ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Είδα σήμερα την Προφητεία. Αψογη. Σε κοψοχολιάζει λίγο με τα ξαφνικά που έχει, αλλά γι'αυτό αξίζει. Όσοι δεν θέλουν να κλείσουν θέση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, καλύτερα να μην δουν το έργο, όχι λόγω αηδιάς, αλλά λόγω ξαφνιάσματος. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Τέλειο εργάκι αλλά με προσοχή η Προφητεία. Συνιστάται για ηλικίες ανάμεσα σε 20 με 40 ετών και γενικά για αυτούς που έχουν γερή κράση και προπάντων δεν έχουν την καρδιά τους. Ωραίο σενάριο, άψογη σκηνοθεσία και μοντάζ. Πολλές ξαφνικές σκηνές οι οποίες ή στον τάφο θα σας στείλουν ή θα τις καταφχαριστηθείτε (εάν παραμείνετε ζωντανοί). Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Τέλειο εργάκι αλλά με προσοχή η Προφητεία. Συνιστάται για ηλικίες ανάμεσα σε 20 με 40 ετών και γενικά για αυτούς που έχουν γερή κράση και προπάντων δεν έχουν την καρδιά τους. Ωραίο σενάριο, άψογη σκηνοθεσία και μοντάζ. Πολλές ξαφνικές σκηνές οι οποίες ή στον τάφο θα σας στείλουν ή θα τις καταφχαριστηθείτε (εάν παραμείνετε ζωντανοί). +1. Πάρα πολύ σωστά το τοποθέτησες. Να μας μείνει και κάτι γι'αύριο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Kingdom of Heaven: Η ταινία τραβάει σε μάκρος. Δεν μου αρέσουν οι ξεχειλωμένες ταινίες. Κατά τα άλλα ήταν απλά καλή. Casonova: Πράγματι, δεν υπήρχε χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Πράγματι οι δευτερεύοντες ήταν εξαιρετικοί. Πράγματι αξίζει για DVD (μόνο). :p Demis: Έλα ντε... Βασικά την Flux ήθελα να την δω λόγω Charlize, ενώ το Bloodrayne επειδή είχα βρει την ταινία που έβαλε ο faithless στο "Βρες την ταινία" και μου κίνησε την προσοχή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Είδα σήμερα την Προφητεία. Αψογη. Σε κοψοχολιάζει λίγο με τα ξαφνικά που έχει, αλλά γι'αυτό αξίζει. Όσοι δεν θέλουν να κλείσουν θέση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, καλύτερα να μην δουν το έργο, όχι λόγω αηδιάς, αλλά λόγω ξαφνιάσματος. μερικα αποτομα παντως τα περιμενεις αλλα εχει και καποια αλλα που ψαχνεις να βρεις που εχει παει η καρδια σου οσοι την εχουν δει στο σινεμα με τα δυνατα μπασα με καταλαβαινουν Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Hustle & Flow ! Η περιπέτεια ενός νταβά από τα γκέτο της US εώς την καταξίωση του ώς Rapper. Κακή ταινία του είδους, συμμετέχει και ο ludacris αλλά στο πολύ κομπαρσιλίκι και γενικώς η ταινία δεν είναι από τις καλές γκανκστερικές ταινίες. Προσπαθεί ελάχιστα να εστιάσει στα προβλήματα του νταβατζή αλλά δε μπορώ να καταλάβω το λόγο.. Πρέπει δηλαδή να τους λυπηθούμε;:p Όταν εγώ τουλάχιστον νοικιάζω τέτοιες ταινίες, δεν θέλω να δώ κοινωνικά προβλήματα του hustler, αλλά λίγο ψευτομαγκιά και πιστολίδι :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Μόλις είδα το V For Vendetta (ξέρω άργησα λικγάκι :p ) Απλά να προσυπογράψω τις υπόλοιπες απόψεις που ακούστηκαν για την εν λόγω ταινία εδώ μέσα. Απλά καταπληκτική. Γεμάτη διαχρονικά μηνύματα και έξυπνες ιδέες. Μου άρεσε το γεγονός πως πέρα από τα πολιτικά και επαναστατικά μηνύματα, προσπαθούσε να περάσει ένα πολύ μεγάλο μήνυμα: πως η διαφορετικότητα δεν είναι κατ' ανάγκη και μίασμα και οτι ο κόσμος θα πρέπει να μάθει να σέβεται και να αποδέχεται ο ένας τον άλλο όπως είναι. :X Πραγματικά καλά ταινία. Και η Portman για μια ακόμα φορά καθηλωτική. Αγαπημένες μου σκηνές: το γράμμα της Βάλερι, οι σκηνές με την Eve και τον V και φυσικά η τελική έκρηξη με τους εκατοντάδες χιλιάδες V να παρακολουθούν εκστασιασμένοι ... Όποιος δεν την έχει δει χάνει!!! :D :D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Αγαπημένες μου σκηνές: και φυσικά η τελική έκρηξη με τους εκατοντάδες χιλιάδες V να παρακολουθούν εκστασιασμένοι Εξαιρετική σκηνή. Σίγουρα θα γίνει από τις πλέον αναγνωρίσιμες όλων των εποχών... Είδα χθες το The Cave και το The Amityville Horror (το remake). Το πρώτο ήταν αρκετά καλό. Δεν με ενθουσίασαν οι ερμηνείες, τις βρήκα λίγο υπερβολικές. Μέτρια η σκηνοθεσία, δεν χρησιμοποιεί σωστά την σπηλιά, δεν δημιουργεί δηλαδή αίσθηση κλειστοφοβίας. Συμπαθητική επιλογή για DVD. Το Amityville Horror δεν μου άρεσε καθόλου. Βρήκα τις ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών υπερβολικές και τραβηγμένες από τα μαλιά. Κακή η σκηνοθεσία, δεν υπάρχει ιδιαίτερο σασπένς, ενώ σχεδόν από τα μισά της ταινίας ξέρεις τι πρόκειται να γίνει και το τέλος δεν προσφέρει καμία ανατροπή. Για DVD ίσως να αξίζει, με πάσα επιφύλαξη όμως... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Το Amityville Horror δεν μου άρεσε καθόλου. Βρήκα τις ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών υπερβολικές και τραβηγμένες από τα μαλιά. Κακή η σκηνοθεσία, δεν υπάρχει ιδιαίτερο σασπένς, ενώ σχεδόν από τα μισά της ταινίας ξέρεις τι πρόκειται να γίνει και το τέλος δεν προσφέρει καμία ανατροπή. Για DVD ίσως να αξίζει, με πάσα επιφύλαξη όμως... Ναι όντως ήταν πολύ κατώτερο του original! Βέβαια εχώ που είχα πάει με παρέα που είχε μέσα και κορίτσια, το καταχαρήκανε με τον Ryan Reynolds χωρίς το μπλουζάκι... Ρεζίλι μας είχανε κάνει...Άσ'τα...τραυματική εμπειρία! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Είμαι σίγουρος... Κι αυτός ο άνθρωπος, δεν του είπε κανείς ότι δεν ταιριάζει σε ταινία τρόμου το topless; Jesus δηλαδή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Είμαι σίγουρος... Κι αυτός ο άνθρωπος, δεν του είπε κανείς ότι δεν ταιριάζει σε ταινία τρόμου το topless; Jesus δηλαδή... Κοίταξε...να το θέσουμε ευγενικά...ό,τι έχει ο καθένας δείχνει... Ο Reynolds (τον οποίο είχα την ατυχία να δω για δεύτερη φορά μετά το Blade III) και στις δύο αυτές ταινίες δείχνει το σώμα του από τουλάχιστον κανα μισάωρο! :lol: :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 μερικα αποτομα παντως τα περιμενεις αλλα εχει και καποια αλλα που ψαχνεις να βρεις που εχει παει η καρδια σου οσοι την εχουν δει στο σινεμα με τα δυνατα μπασα με καταλαβαινουν Τι να πω εγώ που την είδα στη max screen του Village @ the Mall; Και μόνο 15 άτομα στην αίθουσα; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Κοίταξε...να το θέσουμε ευγενικά...ό,τι έχει ο καθένας δείχνει... Έτσι ακριβώς... :down: Είδα πριν λίγο το The Descent Μακράν καλύτερο από τη "Σπηλιά". Εδώ ο σκηνοθέτης, χρησιμοποιεί αριστοτεχνικά την σπηλιά και δημιουργεί κλειστοφοβικό αίσθημα. Ειδικά οι σκηνές που βλέπουμε τα κορίτσια να σέρνονται μέσα σε κάτι ανήλιαγα λαγούμια, που ούτε τυφλοπόντικες δεν θα πλησίαζαν, είναι εξαιρετικές. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστριών είναι ικανοποιητικές, καλύτερες όμως οι Shauna Macdonald (Sarah) και Natalie Mendoza (Juno), που είναι και οι - πιο - πρωταγωνίστριες... Σεναριακά η ταινία δεν έχει κενά, ούτε ασάφειες, ούτε αντιφάσεις. Είναι στρωτό και αποφεύγει το κοινότυπο και το τετριμμένο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εξέλιξη της σχέση των δύο προαναφερθέντων κοριτσιών. Θετικότατο γεγονός ότι η ταινία δεν έχει ευτυχισμένο τέλος. Επιτέλους, γιατί είχα βαρεθεί τις ταινίες που οι πρωταγωνιστές σώζονται στο τσακ... Γενικά πολύ καλή ταινία, κακώς δεν την είδα στον κινηματογράφο. Η σκηνή που η Juno σκοτώνει κατά λάθος τη φίλη της, όπως και η σκηνή που η Sarah της σπάζει το πόδι, είναι εξαιρετικές και ιδιαίτερα δυνατές. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 ti prama???? se arese to THE DESCENT??? Egw piga me 2 filous mou kai to eixa dei sto cinema otan paizotan...kai otan bgikame oloi eimastan "ksinismenoi"... to The Cave mou fanike polu kalitero... sto spoiler pou les...ontws autes oi duo faseis itan poli kales...kai ena allo pou den me arese stin tainia einai...to oti den eixe mia eksigisi gia ta creatures...enw i Spilia eixe... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts