Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ προτείνω το ''Όταν γνώρισα την Πόλυ"και το Scary movie 3

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mario_fit (24 Οκτ. 2004 , 19:49)

Ειδα και το Dark Village.Νωρις ε; :p

Ενταξει Ιταλια λογο μεταγλωτησης αργουν που αργουν να τα φερουν(αν και παρμα παιζεται κανα δυο εβδομαδες τωρα...)

hmoun Elvetia to kalokairi sto Italiko kantoni k otan kamia fora evaza tv ola ta erga kai ta friends sto aeroplano htan metaglwtismena.eidika ta friends de vlepontai etsi!!alhtheia giati ola einai metaglwtismena??oi Elvetoi entwmetaxu na milane italika,gallika kai germanika k den milagan agglika...doing

°*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*°

Ax τι τραβαω...

Μακαρι να μην βρισκοσασταν στη θεση μου να κλαιτε 14ευρω σε δυο μερες.Μερικες φορες μετανιωνω που δεν ακουω τους κριτικους αν και τους μισω.

Μετα το shrek σημερα ειδα και την δευτερη μουφα το Resident2.Επειδη ειμαι fun του παιχνιδιου η ταινια ειναι σκετη απογοητευση.Εγω περιμενα να δω ταινια με αγωνια,κλειστοφοβικα συναισθηματα και γενικωτερα ψυχολογικη βια αλλα ειδα μια εφεντζιδικη πατατα με αφθονο μπουνοκλωτσιδι,καρατεγκα και copy paste απο το matrix σκηνες δρασης.Αυτο ειναι το Devil may cry οχι το Resident.Ελεος...μην κανετε το λαθος να την δειτε.Ακομα και το 28 μερες μετα kai down of the dead ειναι απειρως καλυτερα....πανε τα ευρουδακια μου.Επομενη ταινια η διαδρομη που ειμαι σιγουρος οτι ειναι κορυφη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (24 Οκτ. 2004 , 23:38)

hmoun Elvetia to kalokairi sto Italiko kantoni k otan kamia fora evaza tv ola ta erga kai ta friends sto aeroplano htan metaglwtismena.eidika ta friends de vlepontai etsi!!alhtheia giati ola einai metaglwtismena??oi Elvetoi entwmetaxu na milane italika,gallika kai germanika k den milagan agglika...doing

Καλα με τα Αγγλικα και οι Ιταλοι τρωνε τρομερο κολλημα... :wacko:

Ειναι Ικανοι να μιλανε και Κινεζικα,αλλα Αγγλικα...ΓΙΟΚ! :alien:

Οχι βασικα οτι φημιζονται για την γλωσσομαθεια τους.

Τωρα το γιατι τα μεταγλωτιζουν ολα,δεν ξερω ακριβως.

Σιγουρα ετσι καλυπτουν αρκετες θεσεις εργασιας,αλλα το σπασιμο ειναι πως ποτε δεν ακους τον αγαπημενο σου ηθοποιο LΙVE και οτι αργουν να βγουν οι νεες ταινιες συγκριτικα με Ελλαδα π.χ.

Παντως αν ερθεις ποτε Ιταλια και θες να δεις κατι στα Αγγλικα...ΝΟ WAY! :blink:

Παρενθεση,στην βορεια Ιταλια(τερμα βορεια ομως),εκει που κατι πολεις συνορευουν με Σλοβενια,Αυστρια,Ελβετια,Γαλλια,μιλανε τουρλου ολες αυτες τις γλωσσες. :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (25 Οκτ. 2004 , 00:51)

Μετα το shrek σημερα ειδα και την δευτερη μουφα το Resident2.Επειδη ειμαι fun του παιχνιδιου η ταινια ειναι σκετη απογοητευση.Εγω περιμενα να δω ταινια με αγωνια,κλειστοφοβικα συναισθηματα και γενικωτερα ψυχολογικη βια αλλα ειδα μια εφεντζιδικη πατατα με αφθονο μπουνοκλωτσιδι,καρατεγκα και copy paste απο το matrix σκηνες δρασης.Αυτο ειναι το Devil may cry οχι το Resident.Ελεος...μην κανετε το λαθος να την δειτε.Ακομα και το 28 μερες μετα kai down of the dead ειναι απειρως καλυτερα....πανε τα ευρουδακια μου.Επομενη ταινια η διαδρομη που ειμαι σιγουρος οτι ειναι κορυφη.

Και βέβαια έπρεπε η Milla Jovovich να μαζεύει διαμαντάκια και να τα βάζει σε θήκες στις βάσεις διαφόρων αγαλμάτων για να ξεκλειδώνει πόρτες στο αστυνομικό τμήμηα της Racoon City :P

Πάντως να ξέρεις ότι προγραμματίζεται sequel για μέσα στο 2005 ;) :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Μα δεν νομίζω να το διαφήμισαν ποτέ σαν θρίλερ...Ανέκαθεν ήταν action movie...

Οκ τωρα βαζεις τα πραγματα στην θεση τους.Σαν ταινια δρασης δεν θα την προτεινα ουτε για dvd.Προσωπικη γνωμη παντα.

υ.γ-στην υπογραφη εσυ εισαι? :p

Porky' s 1 & 2. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμα. Φοβερές κομωδίες να πέφτεις από την καρέκλα από τα γέλια.

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (25 Οκτ. 2004 , 15:13)

Οκ τωρα βαζεις τα πραγματα στην θεση τους.Σαν ταινια δρασης δεν θα την προτεινα ουτε για dvd.Προσωπικη γνωμη παντα.

Σου αξίζει να καείς στην κόλαση για αυτές τις ιεροσυλίες που ξεστόμισες :Ρ

υ.γ-στην υπογραφη εσυ εισαι? :p

Η κοπέλα μου είναι :Ρ (i wish :P).

PIga kai eida to chronics of RIDDICK me ton VIN DIESEL.Sketi apogoiteusi.Oraia ola auta ta effet kai oi iperanthropes maxes,alla to senario einai paidiko.Mia tainia kato tou metriou.Tha xasete to xrono sas ama ti deite...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (25 Οκτ. 2004 , 00:38)

Μεταγλωτίζουν τα πάντα γιατί γενικά δεν ξέρουν αγγλικά. Απλά δεν μαθαίνουν. Προσωπικά επειδή δουλεύω εκεί είχα μεγάλο πρόβλημα μέχρι να μάθω λίγα ιταλικά. Τελευταία υπάρχει μια τάση αλλαγής αλλά οι μεταγλωτίσεις δεν σταματάνε.

Για τους γνωστούς ηθοποιούς μου έχουν πει, η ιταλική φωνή είναι στάνταρ, δηλαδή τη φωνή π.χ. του Τομ Κρουζ την κάνει πάντα ο ίδιος ιταλός και είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με αυτό το σύστημα σε σημείο μάλιστα όταν τους λέω ότι εμείς έχουμε υπότιτλους να απορούν για το πως μπορείς να παρακολουθείς μια ταινία διαβάζοντας ταυτόχρονα! :p

Υπάρχει μόνο ένα καλωδιακό κανάλι που κάθε Τετάρτη διαφημίζει ότι παίζει ταινίες με τις αυθεντικές φωνές αλλά δεν ξέρω πόση επιτυχία έχει. :p

Τώρα για το κατά πόσο αργούν λόγω μεταγλώτισσης αμφιβάλω. Μάλλον είναι θέμα διανομής. Μάλιστα μου έχει κάνει εντύπωση ότι τα τρέϊλερ που προβάλλονται μέχρι και μήνες πριν την ταινία είναι ήδη μεταγλωτισμένα κανονικότατα... Και μόνο που δεν έχουν ακούσει ποτέ φωνές όπως του Σον Κόνερι χάνουν πάντως ;)

KCB

Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα οχι μονο στην Ιταλια αλλα & στην Ισπανια,Γερμανια & καποιες αλλες χωρες...μαλιστα,οσον αφορα τις ταινιες που παιζονται στην Ιταλια,κανουν τη μεταγλωττιση οι ΙΔΙΟΙ 20-30 ηθοποιοι τα τελευταια 10-15 χρονια!!!Η πλακα ειναι οτι οι ιδιοι οι ιταλοι δεν φαινεται να εχουν προβλημα μ'αυτο,κι αν τους πεις πως η φωνη του Τομ Κρουζ με του...Σβαρτζενεγκερ δεν ειναι η ιδια σε κοιταζουν περιεργα :p .Ευτυχως που δεν κανουν κατι τετοιο εδω γιατι θα ειχαμε ομαδικες...αυτοκτονιες(σκεφτειτε ν'ακουτε σ'ολη σας τη ζωη φωνες σαν αυτες στα βραζιλιανικα,μεξικανικα κλπ σιριαλ του μεσημεριου... :alien: :eek: ).

Όντως όταν είχα πάει για 10 μέρες στο Τορίνο, βάραγα ένεση στο μάτι, ούτε ένα ξένο έργο δεν μπορούσες να δεις...εδώ και τα full games που έδιναν τα περιοδικά μαζί ήταν στα ιταλικά...

εγω παλι κυνηγαω τα μεταγλωτισμενα στα ελληνικα cartoon (το νεμο, τα αστεριξ, τα παντα). Νομιζω οτι κανουμε τις πιο εξυπνες μεταγλωτισεις (και παλι παντα με στανταρ ηθοποιους συνηθως, αλλα οι ατακες δεν παιζονται!)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

nai einai periergo pws milane 3 duskoles glwsses alla oxi agglika! :blink:

se opoio magazi mphkame k genika kaneis den hxere agglika.egw aporw pws mporoun k vlepoun friends...xanoun to miso nohma!

°*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*°

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (26 Οκτ. 2004 , 00:26)

εγω παλι κυνηγαω τα μεταγλωτισμενα στα ελληνικα cartoon (το νεμο, τα αστεριξ, τα παντα). Νομιζω οτι κανουμε τις πιο εξυπνες μεταγλωτισεις (και παλι παντα με στανταρ ηθοποιους συνηθως, αλλα οι ατακες δεν παιζονται!)

χιχιχι τα έχω σχεδών όλα σε dvd. Κορυφαία η μεταγλώτηση του Νεμό όλα τα λεφτά δεν το πίστευα!

Όλα καλά.

Egw pali eida to SHREK 2 me Cameron, Eddie , Antonio kai Mayers kai e to pisteva...

NA to deite oloi. Einai apisteyta kalytero apo to 1! Aristourghma!

Pane3ypno, oso de paei kai fysika me apozhmiwse apo tis ypoloipes metriothtes pou eixa dei ws twra :))))

:X

Eγω ειδα χθες σε dvd το φαινομενο της πεταλουδας.Αρκετα καλη ταινια και εξυπνη...;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (26 Οκτ. 2004 , 00:26)

Μέχρι τώρα τις απέφευγα αλλά πρόσφατα μου είπαν ότι ειδικά ο Φιλιππίδης στα κινούμενα είναι απολαυστικός και με έχει πιάσει περιέργεια να δω ένα μεταγλωτισμένο :D

KCB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (27 Οκτ. 2004 , 19:56)

Eγω ειδα χθες σε dvd το φαινομενο της πεταλουδας.Αρκετα καλη ταινια και εξυπνη...;)

Την έχει δει ένας κολλητός μου και την προτείνει σε όσους βλέπει... :blink: :wacko: :lol: :lol:

Κάποια στιγμή θα τη δω κι εγώ για να δω τι παίζει αν και από τη συνεχόμενη αναφορά του κολλητού μου στην ταινία τα έχω μάθει όλα :lol: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (27 Οκτ. 2004 , 18:56)

πραγματικα απο τις πιο ωραιες ταινιες που εχω δει! ;)

Φιλε KCB παρε το ice age(ετσι πρεπει να λεγεται :confused: ),και δεστο στα Ελληνικα!

Ο Φιλιππιδης ειναι τουλαχιστον απολαυστικος! :lol: ;)