Jump to content

Apple Watch Series 10

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Apple Watch Series 10

Apple Watch Series 10: Επίσημο με μεγαλύτερη οθόνη, λεπτότερο και ελαφρύτερο design

Η Apple ξεκίνησε το ‘It’s Glowtime’ event της, παρουσιάζοντας τo ολοκαίνουργιo Apple Watch Series 10 ρολόι της, το οποίο φέρνει πολλές αξιοσημείωτες βελτιώσεις, αλλαγές και προσθήκες.

Ξεκινώντας με τον εξωτερικό σχεδιασμό, το Apple Watch Series 10 έχει την μεγαλύτερη οθόνη που υπήρξε ποτέ σε οποιοδήποτε Apple Watch. Ναι, η οθόνη του είναι μεγαλύτερη ακόμη και από αυτή του Apple Watch Ultra. Το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης, επιτρέπει την προβολή μιας ακόμη γραμμής κειμένου στην οθόνη, κάνοντας ευκολότερη την ανάγνωση περιεχομένου, αλλά και κάθε άλλη διεργασία, όπως την πληκτρολόγηση ή απλά τον έλεγχο της ώρας και των βημάτων. Η οθόνη είναι wide-angle OLED τεχνολογίας, έχοντας έως και 40% υψηλότερη φωτεινότητα υπό γωνία.

Παρά την μεγαλύτερη οθόνη όμως, το νέο μοντέλο είναι ταυτόχρονα και λεπτότερο και ελαφρύτερο από ποτέ. Το πάχος του είναι μόλις 9.7 χιλιοστά, δηλαδή 10% λιγότερο από το αντίστοιχο του Apple Watch Series 9. Για να εξυπηρετήσει το μικρότερο μέγεθος, η εταιρεία σχεδίασε εκ νέου πολλά από τα ήδη μικροσπικά εξαρτήματα του Apple Watch. Για παράδειγμα, τα ηχεία είναι μικρότερα, για να βοηθήσουν και στη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του ρολογιού, αλλά η Apple τονίζει ότι η αλλαγή δεν επηρεάζει την απόδοση του ήχου. Μάλιστα, για πρώτη φορά, τα ηχεία στα Series 10 ρολόγια θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή μουσικής και podcasts, αντί να περιορίζονται μόνο ως ανοιχτή ακρόαση για κλήσεις.

qIOYTAH.jpeg

Το Apple Watch Series 10 θα κάνει χρήση του ολοκαίνουργιου και ισχυρού S10 chip της Apple με neural engine τεσσάρων πυρήνων για να εξυπηρετεί πιο γρήγορα τα αιτήματα προς τη Siri. Μάλιστα, χάρη στο νέο του hardware και στο watchOS 11 που θα κυκλοφορήσει παράλληλα, το Apple Watch Series 10 θα μπορεί για πρώτη φορά να ανιχνεύει την άπνοιας ύπνου. Χρησιμοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο, το Apple Watch θα παρακολουθεί την αναπνοή του χρήστη όταν το φοράει. Η άπνοια ύπνου είναι μια επικίνδυνη κατάσταση που η αναπνοή διακόπτεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Εάν το ρολόι εντοπίσει ανωμαλίες λοιπόν, θα προτρέπει τον χρήστη να συμβουλευτεί έναν γιατρό για περαιτέρω εξετάσεις.

Το Series 10 θα έχει ένα εντυπωσιακό γυαλισμένο φινίρισμα αλουμινίου και μια νέα μεταλλική πλάτη που ενσωματώνει τις διάφορες κεραίες του smartwatch. Θα είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων και μάλιστα θα περιλαμβάνει μεγαλύτερο πηνίο φόρτισης, που θα λύσει τα χέρια των κατόχων. Ειδικότερα, η μπαταρία του Series 10 θα μπορεί να φορτιστεί στο 80% σε μόλις 30 λεπτά, με διάρκεια ζωής 18 ώρες.

Το Apple Watch Series 10 θα γίνει διαθέσιμο και με grade 5 τιτάνιο, με την έκδοση αυτή να είναι 20% ελαφρύτερη από το Series 9. Το ντεμπούτο του αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου, με τιμή που θα ξεκινά από τα $399 για την GPS έκδοση και από τα $499 για την έκδοση με δυνατότητα απευθείας σύνδεσης στο τηλεφωνικό δίκτυο.

[Πηγή]

Modpic.gif

• 1 month later...
On 26/10/2024 at 1:28 ΜΜ, bujinkan said:

κανεις να μας πει εντυπωσεις?

Τι θες να μαθεις; 46 ή 42;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

1 minute ago, arxontas2323 said:

Τι θες να μαθεις; 46 ή 42;

χαχα τψρα τιποτα,μου το φερανε το σαββατο δωρο 🤣

Σουπερ ειναι,ευχαριστω

Το πήρα και εγώ πριν 4 μέρες 46mm είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει,μπαταρία 2 μέρες με τίποτα αλλά φορτίζει απίστευτα γρήγορα.

IMG_0082.jpeg

1 ώρα πριν, mpompa said:

Το πήρα και εγώ πριν 4 μέρες 46mm είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει,μπαταρία 2 μέρες με τίποτα αλλά φορτίζει απίστευτα γρήγορα.

IMG_0082.jpeg

και 1,5 μερα να βγαζει ειναι πολυ καλα...μεγαλυτερη οθονη πλεον και πιο λεπτο!! 

τα εχεις ΟΛΑ ανοιχτα;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ολα ανοιχτά ναι,και με πολύ πείραγμα για να το μάθω στην αρχή,η μπαταρία  1 μέρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά,

On 4/11/2024 at 12:33 ΜΜ, arxontas2323 said:

και 1,5 μερα να βγαζει ειναι πολυ καλα...μεγαλυτερη οθονη πλεον και πιο λεπτο!! 

τα εχεις ΟΛΑ ανοιχτα;

εγω εχω σβηστο το aod ,,,δεν χρειαζζεται απο τη στιγμη που αναβει αυτοματα μολις γυρισεις τον καρπο