Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 20/11/2024 at 6:44 ΜΜ, xabos said:

Η αποστολή είναι express .. φτάνει μετά από 10 ημέρες .. τελωνείο δεν πήγε καμία φορά …

Τώρα έχει τοποθετηθεί το ultra glass 2 της Belkin..

Συμπέρασμα , μετά από χρήση ενός μήνα ,

Δεν υπάρχει καθόλου Anti Reflective / Anti-Rainbow / τεχνολογία…

Στις άκρες τις οθόνης …κάποιες φορές, δεν έχει καλή απόκριση …

Στο πληκτρολόγιο έχω πάντα ( βλέπε το σημείο Χ ) καθυστέρηση κ πρέπει οπωσδήποτε να πιέσω πιο δυνατά… κρίμα 🧐

Ακριβώς το ίδιο γίνεται και με το Spigen ez tr. Μόνο στο πληκτρολόγιο πρέπει να πατήσεις πιο δύνατα όταν θες να βάλεις π.χ. γράμμα με τόνο. Έχει αρχίσει και μου σπάει πολύ τα νεύρα..άντε βρε FloLab βγάλε το νέο τζαμάκι curved edge to edge..!!

129026.png?1640591734

Και έγω έχω βάλει το swifkey για πληκτρολογιο αλλά σε κάποιες εφαρμογές η ρυθμίσεις μου ανοίγει το ορίτζιναλ πληκτρολογίο.Τι έχασα σε ρύθμιση και το κάνει αυτό;

14 minutes ago, chaosdoctor said:

Και έγω έχω βάλει το swifkey για πληκτρολογιο αλλά σε κάποιες εφαρμογές η ρυθμίσεις μου ανοίγει το ορίτζιναλ πληκτρολογίο.Τι έχασα σε ρύθμιση και το κάνει αυτό;

Τίποτα δεν έχασες 

Απλά για θέματα ασφαλείας σου ανοίγει το ορίτζιναλ πληκτρολόγιο 

1 hour ago, chaosdoctor said:

Το original πληκτρολόγιο βγαίνει υποχρεωτικά όταν βάζεις username και passwords για λόγους ασφαλείας.

ff.jpg

Η ενέργεια που έχει όταν σερνουμε την οθόνη στο κάτω μέρος και κατεβαίνει η μισή οθόνη προς τα κάτω σε τι χρησιμεύει; για πιο εύκολη χρήση της οθόνης; 

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

1 minute ago, Strofigkas said:

Η ενέργεια που έχει όταν σερνουμε την οθόνη στο κάτω μέρος και κατεβαίνει η μισή οθόνη προς τα κάτω σε τι χρησιμεύει; 

Είναι βοήθημα ώστε να φτάνεις εύκολα το πάνω μέρος της οθονης (π.χ notification panel, control panel)

On 17/11/2024 at 10:51 ΠΜ, pavlidisc said:

Μόνο υπαγόρευση.
Σε εμένα δουλεύει σωστά παντού και πάντα.
Μέσα στο αμάξι με μουσική να παίζει, πάνω στο μηχανάκι φορώντας κράνος και αυτοκίνητα/μηχανές να πάνε και να έρχονται από δίπλα μου, μέσα σε καφέ με φασαρία κλπ...όπου και εάν υπαγορεύσω δουλεύει αλάνθαστα θα έλεγα.

edit

https://www.apple.com/watchos/feature-availability/#keyboard-autocorrection

αν και δεν το ειχα δοκιμασει, πολλες φορες ειμαι σε χωρους που δεν μπορω να μιλησω γιαυτο θελω να γραψω στο ρολοι, πχ ημουν σε κηδεια και ερχονταν πολλα μηνυματα/κλησεις, ηθελα να γραψω 2 πραγματα μες την εκκλησια, δεν μπορεσα, ομοιως αν ειμαι με ανθρωπους που δε θελω να ακουσουν τι συζηταω. 

Τελος παντων, το να γραφεις με swipe στα ελληνικα θα επρεπε να ειναι αυτονοητο.

Ερωτηση, την αναβαθμιση σε ios 11.1 την κανουμε? οταν ειμαι με 10.6 και το φοβαμαι γιατι ελεγαν οτι πεφτει τρομερα η αυτονομια οταν πρωτοβγηκε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v