Jump to content

Google Pixel 9 Pro / Pixel 9 pro XL

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ώρες πριν, nikosz75013 said:

Η stable πότε βγαίνει;; Να ρωτήσω και οι κάρτες . τράπεζες όλα λειτουργούν κανονικά Ε;

Ναι όλα! 

22 ώρες πριν, il_tifosi said:

Συγγνώμη λίγο αλλά επειδή παίζω αρκετά και έχω και κάποια καλά παιχνίδια, πχ Asphalt, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με το απλό 9 αλλά το ίδιο κάνει.

Εγώ πλέον δε παίζω, απλά μετέφερα αυτό που έχω διαβάσει σχεδόν σε όλα τα φόρουμ. Εσύ ξέρεις φαίνεται καλύτερα γιατί το έχεις δουλέψει και για παιχνίδια 😉

3 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Ναι όλα! 

Εγώ πλέον δε παίζω, απλά μετέφερα αυτό που έχω διαβάσει σχεδόν σε όλα τα φόρουμ. Εσύ ξέρεις φαίνεται καλύτερα γιατί το έχεις δουλέψει και για παιχνίδια 😉

Ναι άσε, γενικά λένε τα χειρότερα σε πολλά σχόλια, σε άρθρα, σε βιντεάκια, σε συζητήσεις κλπ. Διαβάζω και αναρωτιέμαι για ποια συσκευή μιλάνε 🤣 Προφανώς δεν την έχουν οι περισσότεροι. Κοιτάζουν τα benchmarks και βγάζουν συμπεράσματα 😅

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

3 ώρες πριν, Da_rudakos said:

Εγώ είμαι οκ και φοράω και γυαλί. 

Αυτά τα έχεις ενεργοποιήσει;

Screenshot_20250420-101912.png

Δεν έχω προστατευτικό οθόνης.Την πρώτη επιλογή την έχω ενεργή.Δεν έχω αλλάξει κάτι.

Θα ξαναπεράσω τα δαχτυλικά για καλό και για κακό.Το κύριο ξεκλείδωμα το κάνω με το face unlock.

χθες πηρα τελικα την μεγαλη αποφαση να δωσω το s24 ultra και να παρω τουτο....  τι προτάσεις εχετε να μου κανετε?

Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα από την πρώτη στιγμή. Όταν σκρολαρω στο FB τα βίντεο για κάποιο λόγο εμφανίζονται σε υπέρθεση με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτει μέρος της ροής. Όταν κουνήσω λίγο τη ροή τότε επανέρχεται και πάμε παρακάτω. Το κάνει μόνο στα βίντεο. 

Screenshot_20250415-194836.png

Screenshot_20250415-194830.png

19 ώρες πριν, nikosz75013 said:

Πότε βγαίνει η 16 επίσημα;

Για Ιούνιο είχαν πει

10 ώρες πριν, tiffany said:

Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα από την πρώτη στιγμή. Όταν σκρολαρω στο FB τα βίντεο για κάποιο λόγο εμφανίζονται σε υπέρθεση με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτει μέρος της ροής. Όταν κουνήσω λίγο τη ροή τότε επανέρχεται και πάμε παρακάτω. Το κάνει μόνο στα βίντεο. 

Screenshot_20250415-194836.png

Screenshot_20250415-194830.png

Το κάνει και σε μένα. Υποθέτω ότι είναι θέμα της εφαρμογής και δεν μπορείς να κάνεις πολλά γιατί έχω δει και κατόχους Samsung να το αναφέρουν.

19 ώρες πριν, nikosz75013 said:

Πότε βγαίνει η 16 επίσημα;

με το Ι/Ο τον Μαιο....

6 ώρες πριν, Ermenegildo said:

με το Ι/Ο τον Μαιο....

Αν βάλω την beta 4. Μετά όταν θα βγει η κανονική την περνάει αυτόματα. Η πρέπει να κάνω επαναφορά και μετά να βάλω την official ;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• 2 weeks later...

649 ευρώ το pro στο πλαίσιο not bad at all για όσους ενδιαφέρονται. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/google-pixel-9-pro-128gb-5g-black_4732812

41 minutes ago, Lensman said:

649 ευρώ το pro στο πλαίσιο not bad at all για όσους ενδιαφέρονται. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/google-pixel-9-pro-128gb-5g-black_4732812

Επειδή το είδα και γω και το σκέφτομαι σοβαρά στην τιμή αυτή θα ήθελα να ρωτήσω αν τρέχουν όλα σωστά η υπάρχει κάτι σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες εταιριών που υστερεί.Αυτα που με ενδιαφέρουν είναι μπαταρία (δεν παίζω παιχνίδια),4G+,Volte,VoWifi και καθαρό ήχο σε ομιλία... Ευχαριστώ 

Edited by George6633

1 hour ago, George6633 said:

Επειδή το είδα και γω και το σκέφτομαι σοβαρά στην τιμή αυτή θα ήθελα να ρωτήσω αν τρέχουν όλα σωστά η υπάρχει κάτι σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες εταιριών που υστερεί.Αυτα που με ενδιαφέρουν είναι μπαταρία (δεν παίζω παιχνίδια),4G+,Volte,VoWifi και καθαρό ήχο σε ομιλία... Ευχαριστώ 

Αυτά που ζητάς παίζουν. Το ερώτημα είναι αν σε καλύπτει ο αποθηκευτικός χώρος που είναι μόνο 128 χωρίς δυνατότητα επέκτασης. 

3 minutes ago, _NikitaS_ said:

Αυτά που ζητάς παίζουν. Το ερώτημα είναι αν σε καλύπτει ο αποθηκευτικός χώρος που είναι μόνο 128 χωρίς δυνατότητα επέκτασης. 

Θα προτιμούσα 256GB τουλάχιστον δεν το συζητάμε αλλά νομίζω προς το παρόν μου φτάνουν τα 128 αν και με τόσο καλή κάμερα ίσως αυτή τη φορά δυσκολευτώ. 

Δεν αντεξα και εγώ και το πήρα σε λευκό (δεν πρόλαβα γκρι). Αν και είχα πει ότι θα μείνω στο οικοσύστημα της Samsung. Το γλυκοκοιτάζω από τη μέρα που βγήκε, και νομίζω με αυτή την τιμή δεν ήθελε πολύ σκέψη. 

Ελπίζω να μην μου λείψει τίποτα (ίσως τα bixby routines?), τι λέτε? 

Τα 128gb δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, και τώρα με τόσα είμαι και είμαι οκ 

Edited by GaleaNatur

Το πήρα και εγώ,αν,και έλεγα ότι θα περιμένω το 10,μιας και έχω το 8 Pro,αλλά η τιμή ήταν δελεαστική...

Τώρα το 8 Pro θα πάει,για πώληση...Άψογο και με ελάχιστη χρήση,θα το δώσω πιο κάτω από,ότι πουλιέται για να φύγει...

16 ώρες πριν, jimlost said:

Το πήρα και εγώ,αν,και έλεγα ότι θα περιμένω το 10,μιας και έχω το 8 Pro,αλλά η τιμή ήταν δελεαστική...

Τώρα το 8 Pro θα πάει,για πώληση...Άψογο και με ελάχιστη χρήση,θα το δώσω πιο κάτω από,ότι πουλιέται για να φύγει...

Πόσο περίπου? Και εγω το 8pro εχω 256gb εχω.Επισης το ειχα πάρει με τιμολόγιο απο μια επιχείρηση στο ονομα του! Αρα στο επόμενο θα μετράει σαν αποδεικτικό εγγύησης αν του το δωσω δεν θα εχει θεμα το πλαίσιο!?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

2 ώρες πριν, Shinig said:

Πόσο περίπου? Και εγω το 8pro εχω 256gb εχω.Επισης το ειχα πάρει με τιμολόγιο απο μια επιχείρηση στο ονομα του! Αρα στο επόμενο θα μετράει σαν αποδεικτικό εγγύησης αν του το δωσω δεν θα εχει θεμα το πλαίσιο!?

Κοίτα επειδή έχω μαζέψει αρκετά Pixel αυτό θα φύγει...Πιστεύω 390 είναι καλή τιμή...Δεν έχω ιδέα πόσο πωλούνται...

Δεν είχα φανταστεί ότι θα έβγαινε τέτοια προσφορά 

Κρίμα δεν το πρόλαβα, ήθελα να αλλάξω το S23+ μου και ήταν περιπτωσάρα! 

Κώστας

8 ώρες πριν, Shinig said:

Αν και το πήρα,πέρασε  ο ενθουσιασμός γιατί είναι 128GB,το 8 Pro είναι 256GB που έχω...

Μαζί,με θήκες,τζαμακια οθονης και κάμερας θα ανέβει το ποσό(εχω κιολας παραγγειλει ολα αυτα(...Σκέφτομαι να το βάλω αγγελία σφραγισμένο...

Αν και δεν βγάζω πολλές φωτογραφίες πιστεύω το XL είναι το ιδανικό για μένα...Όταν παραλάβω θα αποφασίσω αν κρατήσω αυτό η το 8 Pro...

Το 8 Pro είναι 10 μηνών συσκευή,άψογη...Η κάμερα του 9 Pro δεν ξέρω πόσο καλύτερο ζπυμ έχει,μιας και λόγω δουλειάς με ενδιαφέρει αρκετά...

Ζουμ και ευκρίνεια  ...

Όποιος είχε και τα δύο μπορεί να απαντήσει σε αυτό...

Και κάτι άλλο...θερμοκρασία με το 8 Pro δεν ένιωσα ιδιαίτερα ποτέ...

Το 9 Pro διάβασα δεν ζεσταίνεται με τπτ...Και αυτό θα παίξει ρόλο...

On 11/5/2025 at 9:02 ΜΜ, GaleaNatur said:

Δεν αντεξα και εγώ και το πήρα σε λευκό (δεν πρόλαβα γκρι). Αν και είχα πει ότι θα μείνω στο οικοσύστημα της Samsung. Το γλυκοκοιτάζω από τη μέρα που βγήκε, και νομίζω με αυτή την τιμή δεν ήθελε πολύ σκέψη. 

Ελπίζω να μην μου λείψει τίποτα (ίσως τα bixby routines?), τι λέτε? 

Τα 128gb δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, και τώρα με τόσα είμαι και είμαι οκ 

έχει να δώσει κάποιος κανέναν τιπ που έχει κάνει την μετάβαση από oneui σε pixel; θα χρειαστεί κάποια έξτρα εφαρμογή ή ρύθμισή που θα λείψει; σίγουρα έχω διαβάσει ότι λείπει το NFC από τα quick tiles, υπάρχει κάτι για αυτό;

4 ώρες πριν, GaleaNatur said:

έχει να δώσει κάποιος κανέναν τιπ που έχει κάνει την μετάβαση από oneui σε pixel; θα χρειαστεί κάποια έξτρα εφαρμογή ή ρύθμισή που θα λείψει; σίγουρα έχω διαβάσει ότι λείπει το NFC από τα quick tiles, υπάρχει κάτι για αυτό;

Πόσο πιστευεις θα σου λείψει το tile  με το NFC ?

Για ποιο λόγο να το ανοιγοκλείνεις;