zevoulon_13 Δημ. Κυριακή στις 05:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:26 μμ 54 minutes ago, Hasomeris said: ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα αγορας με τιμολογο απο το επισημο site? συμφωνω με τον παραπανω...το site τους και γενικα η επικοινωνια τους ειναι τραγικο Υπάρχει η δυνατότητα.. Λέγεται invoice. Κάπου το πέτυχα στα FAQ 53 minutes ago, geotzia said: Στο Πλαίσιο 499€ το 16/512 με δώρο τα ακουστικά OnePlus Nord Buds 3 Pro με αποφορολόγηση 402€ και μέχρι 36 άτοκες με πιστωτική. Επειδή ψάχνω το πιο μικρό(8-256), στο επίσημο σαιτ το έχει 419 με δώρο τον 120αρι φορτιστή και δέχεται αποφορολογηση.. Γιαυτό ψάχνω τις επικοινωνίες τους, να το επιβεβαιώσω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Κυριακή στις 07:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:37 μμ 3 ώρες πριν, zevoulon_13 said: Παιδιά, αν εντοπίσει κανείς πραγματική προσφορά και όχι Βλακ Σκάμντεϊ, ας γράψει εδώ.. Ευχαριστώ.. Το κινητό κυκλοφόρησε στην αγορά τον Αύγουστο, και ήδη πωλείται 100ευρω κάτω. Πόσο χαμηλότερα περιμέντε ορισμένοι να το βρείτε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα? 200+ευρω? Τα 420 και 499ευρώ για την κάθε έκπτωση, είναι οι τιμές που θεσπίζει η ίδια η Oneplus. Εδώ 320ευρώ πωλείται το περσινό Nord 3 με μόλις 128gb χώρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galakto Δημ. Δευτέρα στις 07:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:28 πμ 14 ώρες πριν, geotzia said: Στο Πλαίσιο 499€ το 16/512 με δώρο τα ακουστικά OnePlus Nord Buds 3 Pro με αποφορολόγηση 402€ και μέχρι 36 άτοκες με πιστωτική. Καλημερα! Μπορεις να βαλεις καποιο λινκ;Ψαχνω την προσφορα αλλα δ βρισκω κατι. Παιζει να τελειωσε μαλλον ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 07:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:30 πμ 2 minutes ago, galakto said: Καλημερα! Μπορεις να βαλεις καποιο λινκ;Ψαχνω την προσφορα αλλα δ βρισκω κατι. Παιζει να τελειωσε μαλλον ε; https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/oneplus-nord-4-512gb-5g-oasis-green_4607724?srsltid=AfmBOoq0-HLlVR3iijULxtrOgTQ3bHXBpbLossUPelDeneulGYnkmuS7RWY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Δευτέρα στις 08:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:04 πμ 33 minutes ago, galakto said: Καλημερα! Μπορεις να βαλεις καποιο λινκ;Ψαχνω την προσφορα αλλα δ βρισκω κατι. Παιζει να τελειωσε μαλλον ε; 31 minutes ago, George6633 said: https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/oneplus-nord-4-512gb-5g-oasis-green_4607724?srsltid=AfmBOoq0-HLlVR3iijULxtrOgTQ3bHXBpbLossUPelDeneulGYnkmuS7RWY Να προσθέσω ότι το δώρο (ακουστικά) μην το προσθέσεις στο καλάθι γιατί το χρεώνει... Γράψε στις σημειώσεις ότι δικαιούσαι το δώρο με την προτίμηση στο χρώμα και αυτοί θα το προσθέσουν στην παραγγελία. Αυτά μετά από διευκρίνηση από το help desk του Πλαισίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Δευτέρα στις 01:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:41 μμ 6 ώρες πριν, galakto said: Καλημερα! Μπορεις να βαλεις καποιο λινκ;Ψαχνω την προσφορα αλλα δ βρισκω κατι. Παιζει να τελειωσε μαλλον ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Δευτέρα στις 07:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:54 μμ Πάντως εγώ το τσίμπησα από το Πλαίσιο μετά από 5 χρόνια συμβίωσης με το πολύ τίμιο Mi 9 lite. Εντυπώσεις μετά από 3-4 μέρες... Ελπίζω μόνο να είναι λίγο καλύτερο και λίγο πιό γρήγορο από το Mi 9 lite 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. Τρίτη στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:47 μμ On 18/11/2024 at 3:41 ΜΜ, Fulgore1 said: Χθες το είδα και εγώ. Πριν λίγο που μπήκα δεν το έχει σαν δώρο On 17/11/2024 at 7:26 ΜΜ, zevoulon_13 said: Υπάρχει η δυνατότητα.. Λέγεται invoice. Κάπου το πέτυχα στα FAQ Και πρέπει να κάνεις όλη τη διαδικασία με taxis, κωδικούς μιας χρήσης, εκπροσώπους κτλ; Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να το παραγγείλουμε με τιμολόγιο προσθετωντας απλά τα στοιχεία; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. Τρίτη στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:01 μμ (edited) 14 minutes ago, aragorn77 said: Χθες το είδα και εγώ. Πριν λίγο που μπήκα δεν το έχει σαν δώρο Και πρέπει να κάνεις όλη τη διαδικασία με taxis, κωδικούς μιας χρήσης, εκπροσώπους κτλ; Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να το παραγγείλουμε με τιμολόγιο προσθετωντας απλά τα στοιχεία; Μίλησα με support. Μου είπαν 15 μέρες από την ημέρα παράδοσης του τηλεφώνου, θα πρέπει να μπεις πάλι στην παραγγελία και να κάνεις "edit" και να ζητήσεις VAT invoice.. Τώρα τι στοιχεία θα ζητήσουν εκεί δεν ξέρω, λογικά μόνο ΑΦΜ ελπίζω Edited Τρίτη στις 06:02 μμ by zevoulon_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Τρίτη στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:16 μμ 12 minutes ago, zevoulon_13 said: Τώρα τι στοιχεία θα ζητήσουν εκεί δεν ξέρω, λογικά μόνο ΑΦΜ ελπίζω Αυτό ρώτησε το γιατί από ότι ξέρω τα κινητά με τιμολόγιο περνάνε υποχρεωτικά από το άρθρο 39Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. Τρίτη στις 08:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:58 μμ 2 ώρες πριν, geotzia said: Αυτό ρώτησε το γιατί από ότι ξέρω τα κινητά με τιμολόγιο περνάνε υποχρεωτικά από το άρθρο 39Α Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.. Έχω ένα φίλο με εταιρεία και θα του δώσω το τιμολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Παιδιά, δε με νοιάζει η γρήγορη φόρτιση. Δεν χρειάζομαι 500w φορτιστή.. Ποιόν απλό φορτιστή να διαλέξω? Βγάζει η oneplus κάνα 50αρι ή κάτι τέτοιο? Ή ακόμα λιγότερα w? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 54 minutes ago, zevoulon_13 said: Παιδιά, δε με νοιάζει η γρήγορη φόρτιση. Δεν χρειάζομαι 500w φορτιστή.. Ποιόν απλό φορτιστή να διαλέξω? Βγάζει η oneplus κάνα 50αρι ή κάτι τέτοιο? Ή ακόμα λιγότερα w? Ευχαριστώ Κάποιον παλιό 2Α δεν έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 hour ago, geotzia said: Κάποιον παλιό 2Α δεν έχεις; Αυτός είναι ο μοναδικός που έχω.. Το χρησιμοποιώ για το Mi 9T pro απτο 2019.. Ούτε ξέρω τι είναι.. 5 watt?? 👀😬😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 10 ώρες πριν, zevoulon_13 said: Αυτός είναι ο μοναδικός που έχω.. Το χρησιμοποιώ για το Mi 9T pro απτο 2019.. Ούτε ξέρω τι είναι.. 5 watt?? 👀😬😅 18W είναι... με αυτόν ακριβώς τον φορτιστή -από Mi 9 lite- φορτίζω και εγώ τώρα το nord 4, μιά χαρά είναι!! Ζεσταίνεται ελάχιστα, αργεί βέβαια λίγο αλλά πάντα τα τηλέφωνα μου τα φορτίζω με σχετικά αργό φορτιστή, είναι καλύτερα (θεωρώ) γιά την ζωή της μπαταρίας. Τώρα το έβαλα να φορτίσει από 9% και θα σου πώ σε πόση ώρα θα πάει στο 100% Το παράγγειλες το τηλέφωνο; Τελικά μετά από 1.30 με 1.45 φόρτισε τελείως. Edited 6 ώρες πριν by geotzia 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, geotzia said: 18W είναι... με αυτόν ακριβώς τον φορτιστή -από Mi 9 lite- φορτίζω και εγώ τώρα το nord 4, μιά χαρά είναι!! Ζεσταίνεται ελάχιστα, αργεί βέβαια λίγο αλλά πάντα τα τηλέφωνα μου τα φορτίζω με σχετικά αργό φορτιστή, είναι καλύτερα (θεωρώ) γιά την ζωή της μπαταρίας. Τώρα το έβαλα να φορτίσει από 9% και θα σου πώ σε πόση ώρα θα πάει στο 100% Το παράγγειλες το τηλέφωνο; Τελικά μετά από 1.30 με 1.45 φόρτισε τελείως. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καιγω προτιμώ αργή φόρτιση για την υγεία της μπαταρίας. Άρα μένω εδώ και βλέπουμε. Περιμένω την άλλη βδομάδα να το χτυπήσω. Μήπως πέσει λίγο ακόμα την Παρασκευή. Κάτι άλλο.. Υπάρχει έκδοση 8/256 ή εγώ μπερδεύτηκα? Νομίζω το είχα δει, αλλά δεν το βρίσκω κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 ώρα πριν, zevoulon_13 said: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καιγω προτιμώ αργή φόρτιση για την υγεία της μπαταρίας. Άρα μένω εδώ και βλέπουμε. Περιμένω την άλλη βδομάδα να το χτυπήσω. Μήπως πέσει λίγο ακόμα την Παρασκευή. Κάτι άλλο.. Υπάρχει έκδοση 8/256 ή εγώ μπερδεύτηκα? Νομίζω το είχα δει, αλλά δεν το βρίσκω κάπου Μάλλον μόνο Ινδία μεριά το βλέπω...Πάντως είναι εξαιρετική συσκευή, όσο το δουλεύω τόσο πιό πολύ μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskouras1979 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Καλησπέρα, Πριν μερικές ημέρες αγόρασα το τηλ αυτό με 12g / 256 και είναι αρκετά καλό. Έχω μια απορία, Γιατί δεν μου δουλεύει το 5G? Έχω Cosmote και μου λέει ότι δεν υποστηρίζει την συσκευή μου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts