al_exis Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 55 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Αν έχεις ακουστικά με type c κούμπωσε τα και πάτα το συνδυασμό των κουμπιών μπας και το καταφέρεις. Το δοκίμασα κι αυτό αλλά επιμένει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Τι καλώδιο να πάρω ρε παιδιά για να συνδέω το κινητό με το αυτοκίνητο μέσω android auto? Μέχρι τώρα με δύο καλώδια ενώ στην αρχή συνδέεται....μετά από καιρό ξεκινάνε οι αποσυνδέσεις. Έχω πάρει και baseus αλλά και κει τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 9 ώρες πριν, zipperant said: Καλημέρα μετά την αναβάθμιση στο wallet όταν γίνεται πληρωμή δεν δονειται το τηλέφωνο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Δυστυχώς είναι γνωστό θέμα. Το έχουν αναφέρει πολλοί σε διάφορα forums, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Γειά σας Μπορώ να έχω sim + esim + sd κάρτα ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) EDIT: Φαίνεται να έφτιαξε με clear data στο Google Maps Παιδιά, μετά την αναβάθμιση σε OneUI 7 οι φωνητικές του Google Maps δεν μπορούν με τίποτα να βγουν σε bluetooth συσκευή. Δηλαδή, 2 παραδείγματα: 1) Έχω τα bluetooth μου ακουστικά συνδεδεμένα κανονικά στο κινητό, ακούω μουσική μια χαρά μέσα από τα ακουστικά, αλλά όταν έρχεται η ώρα να μου δώσει φωνητικές οδηγίες το Google Maps, αυτές βγαίνουν από τα ηχεία του κινητού αντί να βγαίνουν από τα ακουστικά bluetooth 2) Στο αμάξι, συνδέεται κανονικά το κινητό με bluetooth στο στερεοφωνικό, βγαίνει η μουσική στα ηχεία του αμαξιού, αλλά οι φωνητικές του Google Maps βγαίνουν από το ηχείο του κινητού. Καμιά ιδέα; Edited 30 Μαΐου by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου (edited) Εγώ μια εβδομάδα μετά το update, βλέπω ότι το τηλέφωνο είναι λες κι έχει 1g Ram. Έχει γίνει απίστευτα χάλια. Αν το ήξερα, θα το άφηνα εκεί που ήταν.. Επίσης ένα θέμα που είχα αναφέρει λίγους μήνες πριν, ότι ανά διαστήματα, (μια δυο φορές το μήνα), χάνεται η δυνατότητα εισόδου με fingerprint στις τράπεζες, συνεχίζει να υπάρχει. Το έκανε και πριν λίγο στο app της Alpha. Δοκίμασα Πειραιώς και Eurobank αλλά εκεί δεν το είχε χάσει. Edited 3 Ιουνίου by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου Παιδιά ξέρετε κάποια καλή θήκη με δυνατό μαγνήτη από πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου (edited) 11 minutes ago, freddaras said: Παιδιά ξέρετε κάποια καλή θήκη με δυνατό μαγνήτη από πίσω; Δεν χρειάζεται να βρεις θήκη. Υπάρχει αυτοκόλλητο μεταλλικό συνήθως στρογγυλό, που το κολλάς στην πλάτη σου κινητού, και ένα μαγνητάκι που είτε είναι κι αυτό αυτοκόλλητο στο ταμπλό ή είναι με σχισμές για να το τοποθετείς σε αεραγωγούς. Όπως αυτό πχ Edited 11 Ιουνίου by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου On 12/6/2025 at 12:15 ΠΜ, al_exis said: Δεν χρειάζεται να βρεις θήκη. Υπάρχει αυτοκόλλητο μεταλλικό συνήθως στρογγυλό, που το κολλάς στην πλάτη σου κινητού, και ένα μαγνητάκι που είτε είναι κι αυτό αυτοκόλλητο στο ταμπλό ή είναι με σχισμές για να το τοποθετείς σε αεραγωγούς. Όπως αυτό πχ Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα πάρει αυτοκόλλητο αλλά ο μαγνήτης στην βάση που έχω στο αμάξι είναι ισχυρός το κινητό βαρύ με αποτέλεσμα να ξεκολλάει και να μένει πάνω στο μαγνήτη. για αυτό το θέλω ενσωματωμένο πάνω στη θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 7 ώρες πριν, freddaras said: Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα πάρει αυτοκόλλητο αλλά ο μαγνήτης στην βάση που έχω στο αμάξι είναι ισχυρός το κινητό βαρύ με αποτέλεσμα να ξεκολλάει και να μένει πάνω στο μαγνήτη. για αυτό το θέλω ενσωματωμένο πάνω στη θήκη Πάρε αυτοκόλητο μιας καλής εταιρείας (βλ Baseus) και άστο τουλάχιστον 24 ώρες κολλημένο χωρίς να το χρησιμοποιήσεις για να πιάσει καλά η κόλα... Η γυναίκα μου έχει το baseus πάνω στο τουβλάκι το iphone και δεν έχει κανένα πρόβλημα... Δεν νομίζω ότι θα βρεις την θήκη που ψάχνεις, κανείς καταστευαστής δεν θα έβγαζε μεταλλική ή μαγνητική θήκη λόγω του ότι δεν ενδύκνειται για την ασύρματη φόρτιση 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) Μπορείς αντί να κολλήσεις το μέταλλο στο πίσω μέρος της θήκης να το τοποθετήσεις στο μέσα μέρος της. (Το δικό μου είναι πολύ λεπτό). Εγώ το έβαλα απλά με σελοτεπ για να μπορώ εύκολα να το βγάλω αν χρειαστεί. Δεν εξέθεσα την αυτοκόλλητη επιφάνεια καν. Edited 13 Ιουνίου by drgt 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 16 ώρες πριν, freddaras said: Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα πάρει αυτοκόλλητο αλλά ο μαγνήτης στην βάση που έχω στο αμάξι είναι ισχυρός το κινητό βαρύ με αποτέλεσμα να ξεκολλάει και να μένει πάνω στο μαγνήτη. για αυτό το θέλω ενσωματωμένο πάνω στη θήκη Εντός θήκης κολλάς το λαμάκι. Μετά φοράς τη θήκη, και μετά αφού έχεις συρταρώσει το μαγνήτη στον αεραγωγό, είσαι κομπλέ. Εμένα δεν έχει φύγει ποτέ από εκεί το τηλέφωνο. Είναι σταθερό. Και δεν το λες και ελαφρύ 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Παιδιά σας ευχαριστω για τις απαντήσεις ! Ομολογώ αυτο με τη θήκη δεν το ειχα σκεφτεί .. Τα δοκιμάζω και επιστρεφω με εντυπώσεις ! Να ειστε καλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Παιδιά μια αλλη απορία που έχω ! Έχω το σαν δεύτερο κινητό το Poco X5 Pro και ενω στο A55 ο chrome εχει την επιλογή να παω τη γραμμή διευθύνσεων κάτω (κατι που έψαχνα χρονια στον chrome μια και ειναι ο βασικος μου browser και στο pc ) στο Poco X5 Pro η επιλογή αυτη δεν υπαρχει ! Τι φαση γνωριζει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 6 ώρες πριν, freddaras said: Παιδιά μια αλλη απορία που έχω ! Έχω το σαν δεύτερο κινητό το Poco X5 Pro και ενω στο A55 ο chrome εχει την επιλογή να παω τη γραμμή διευθύνσεων κάτω (κατι που έψαχνα χρονια στον chrome μια και ειναι ο βασικος μου browser και στο pc ) στο Poco X5 Pro η επιλογή αυτη δεν υπαρχει ! Τι φαση γνωριζει κανεις ? Εμένα το Α55 δεν έχει κάν την επιλογή "Γραμμή διευθύνσεων". πώς γίνεται αυτό; 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Nikos_96 said: Εμένα το Α55 δεν έχει κάν την επιλογή "Γραμμή διευθύνσεων". πώς γίνεται αυτό; Δεν ξέρω εχω πάθει την πλάκα μου.,.σε καμία αλλη συσκευή δε βγάζει αυτη την επιλογή μονο στο A55 .Δεν πείραξα κατι νομίζω ειχε τον chrome ενσωματωμένο απο την αρχη ! Βασικά ειναι κατι που ηθελα στον chrome αιώνες τωρα ! (στο poco οπως ειπα πιο πανω δε βγαζει καν την επιλογη αυτη ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) Με τον samsung φορτιστή, όταν το έβαζα περίπου στο 30% για φόρτιση, ξεκίναγε με 25w και κάπου στο 70% άρχιζε να μειώνει. Εδώ και λίγες μέρες σταμάτησε να φορτίζει με 25w όταν είναι χαμηλά. Πχ σήμερα το έβαλα στο 27% και δεν έχει περάσει πάνω από 9w. Άλλο ένα "καλούδι" που πιθανόν αποκόμισε μετά την αναβάθμιση.. Edited 29 Ιουνίου by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 23 ώρες πριν, al_exis said: Με τον samsung φορτιστή, όταν το έβαζα περίπου στο 30% για φόρτιση, ξεκίναγε με 25w και κάπου στο 70% άρχιζε να μειώνει. Εδώ και λίγες μέρες σταμάτησε να φορτίζει με 25w όταν είναι χαμηλά. Πχ σήμερα το έβαλα στο 27% και δεν έχει περάσει πάνω από 9w. Άλλο ένα "καλούδι" που πιθανόν αποκόμισε μετά την αναβάθμιση.. μηπως σου χαλασε το καλωδιο; Δοκιμασες και με αλλο; Δεν ειναι λογικο αυτο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Γι αυτό εγώ δεν κάνω ποτέ αναβαθμίσεις.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου On 30/6/2025 at 10:36 ΠΜ, runner70 said: μηπως σου χαλασε το καλωδιο; Δοκιμασες και με αλλο; Δεν ειναι λογικο αυτο. Δοκίμασα Αρκετά καλώδια. Σε όλα το ίδιο κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Μετά την μεγάλη αναβάθμιση πριν 2-3 μήνες, δεν μου αρέσει όπως έγιναν τα επάνω εικονίδια, πρέπει να κατεβάσω από δεξιά για να αλλάξω μία ρύθμιση, ή στο κέντρο το δάχτυλο για να δω ειδοποιήσεις. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση να είμαι όπως παλιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 12 minutes ago, D_G said: Μετά την μεγάλη αναβάθμιση πριν 2-3 μήνες, δεν μου αρέσει όπως έγιναν τα επάνω εικονίδια, πρέπει να κατεβάσω από δεξιά για να αλλάξω μία ρύθμιση, ή στο κέντρο το δάχτυλο για να δω ειδοποιήσεις. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση να είμαι όπως παλιά; Τα εικονίδια δεν αλλάζουν αλλα οπως κ εγώ μαζι με εσένα με εκνέυρηζε το νέο σύστημα κουρτίνας το έβαλα οπως παλιά. Κατεβάζεις την κουρτίνα των εικονιδίων, πατάς το μολυβάκι, μετά ρυθμίσεις πίνακα και επιλέγεις το "μαζί". 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 13 minutes ago, Nikos_96 said: Τα εικονίδια δεν αλλάζουν αλλα οπως κ εγώ μαζι με εσένα με εκνέυρηζε το νέο σύστημα κουρτίνας το έβαλα οπως παλιά. Κατεβάζεις την κουρτίνα των εικονιδίων, πατάς το μολυβάκι, μετά ρυθμίσεις πίνακα και επιλέγεις το "μαζί". Μόλις το έκανα, σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου On 29/6/2025 at 10:40 ΠΜ, al_exis said: Με τον samsung φορτιστή, όταν το έβαζα περίπου στο 30% για φόρτιση, ξεκίναγε με 25w και κάπου στο 70% άρχιζε να μειώνει. Εδώ και λίγες μέρες σταμάτησε να φορτίζει με 25w όταν είναι χαμηλά. Πχ σήμερα το έβαλα στο 27% και δεν έχει περάσει πάνω από 9w. Άλλο ένα "καλούδι" που πιθανόν αποκόμισε μετά την αναβάθμιση.. Πριν λίγο, το έβαλα για φόρτιση και είπα να του κάνω απενεργοποίηση για δοκιμή. Όταν λοιπόν το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, στο καλώδιο φορτισης έγραφε 25w Αρα, αν θέλω να φορτίσω γρήγορα, πρέπει να του κάνω απενεργοποίηση. Επίσης άλλο ένα σκάλωμα που ανακάλυψα μετά το update εννοείται, είναι ότι στο Smart View δεν κάνει κατοπτρισμό οθόνης. Βρίσκει LG webOS tv & eon smart box όπως και πριν, αλλά τώρα μετάδοση οθόνης κάνει μόνο μέσω του eon smart box. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts