Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γνωριζει καποιος πως αφαιρειται απο το πορτοφολι να ζητα συνεχεια ταυτοποιηση οταν πας να πληρωσεις; 

γιατι εχω ενα τζαμακι πιο χοντρο και δεν διαβαζει το δακτυλικο με την πρωτη και θα ηθελα να το αφαιρεσω

2 ώρες πριν, specguard said:

https://www.youtube.com/watch?v=rEGYe-YEHNI

Αν εκανες αντιστροφα αυτα που λεει?

τελικα δεν αφαιρειται απλα διαπιστωσα οτι οταν ξεκλειδωνεις το κινητο με τη φατσα τοτε το ζηταει οταν το ξεκλειδωνεις με δακτυλικο ή κωδικο δεν το ζηταει και αυτο γιατι δεν εχει επιλογη επαληθευσης η εφαρμογη με προσωπο.

On 7/12/2024 at 10:37 ΜΜ, Fulgore1 said:
  Reveal hidden contents

Στο εδώ θέμα αν κοιτάξεις στις πρώτες σελίδες υπήρχε κόσμος που το αγόρασε όπως έγραψε από infoquest λόγω εγγύησης και του βγήκε ακριβότερα. Φίλος μου πχ το αγόρασε πριν λίγο καιρό στα 350ευρώ από μεγάλη αλυσίδα.

Μην ξεχνάς ότι δυστηχώς σε Poco μεριά λόγω απουσίας αντιπροσωπείας, υπάρχει θέμα με τις εγγυήσεις οπως έχουμε πει πολλές φορές. Δεν ειναι όπως σε Samsung μεριά, που δεν αγοράζεις day one, και αγοράζεις από το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο και είσαι οκ σε εγγύηση λόγω αντιπροσωπείας.

Επίσης την τιμή την αναφέρω γιατί ενώ όταν πρωτο βγήκε το Poco X6 Pro δεν είχε κανένα ανταγωνισμό ακόμα και στα 470ευρώ(πρώτο 3μηνο του 2024), πλέον στην κατηγορία του(πέραν του poco f6),έχει ανταγωνισμό από άλλες συσκευές (το Realme GT 6t πχ έπαιξε πριν λιγες ημέρες στο amazon στα 300ευρώ πχ).

Αρα μπορεί όταν πρωτο βγήκε το Poco να ήταν ότι καλύτερο στην κατηγορία του, πλέον όμως δεν ισχύει, γιαυτό και με βλέπεις να μην συμφωνώ με σχόλια του τύπου ''Οτι το καλύτερο''.

Το πρόβλημα με τα Poco είναι ότι ενώ σαν hardware είναι αρκετά καλά συνολικα και ας μην έχουν τις καλύτερες κάμερες, τα κρατάει πίσω το software κομμάτι τους. 

Εγώ σε γενικές γραμμές από το hardware του poco(ακόμα και για 300-350ευρώ)είμαι ικανοποιημένος, μιας και πιο πολύ το ήθελα σαν gaming phone ας πούμε.

Και έχω προτείνει και το Poco σε γνωστούς/φίλους, βέβαια τους ενημέρωνα και για τι παίζει με διαφημίσεις/εγγύηση που εκεί έβλεπα να έχουν ένα μικρό δισταγμό.

Από το Miui/HyperOS και την Software υποστήριξη πάλι καθόλου(και αναφέρω συγκεκριμένα τα Poco γιατί σε Xiaomi Μεριά είναι καλύτερα τα πράγματα), όπως και από το κομμάτι της εγγύησης που αν σε ενδιαφέρει πρέπει να χρυσοπληρώνεις Infoquest ή Amazon.

@dragon11διαφωνείς σε κάτι από αυτά που γράφονται?

Το έγραψα στο πιο πάνω σχόλιο, ότι έχει πέσει σιωπή γιατί είναι άφαντη η επόμενη έκδοση Android/HyperOS 2.

620031170_37DEE19A-C42C-4F1D-8A53-2B5E473F6797.png.8fcdf90929a87a48fe1cfa7fbeb63a2b.png

Αγορά μόνο από σκρουτζομάγαζα για αρκετά φθηνιότερα από τις γνωστές αλυσίδες και με καλάθι του Σκρουτζ,για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

5 ώρες πριν, highland1 said:

Αγορά μόνο από σκρουτζομάγαζα για αρκετά φθηνιότερα από τις γνωστές αλυσίδες και με καλάθι του Σκρουτζ,για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Έχεις 2 χρόνια εγγύηση από τα σκρουτζομάγαζα ?
Γιατί για ένα χρόνο έχω δει.
Επίσης αν παρουσιαστεί βλάβη το φτιάχνουν εδώ ή πάει Κίνα και μετά από κάνα τρίμηνο το ξαναπαίρνεις?

7 ώρες πριν, highland1 said:

Δεν έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 100% σε αυτή την περίπτωση δυστηχώς.

Το λέει και στο σκρουζ ότι μόνο στον πρώτο χρόνο έχεις κάποια υποστήριξη από αυτούς, και στον 2ρο χρόνο εχεις μόνος σου πάρε δώσε με το κατάστημα αγοράς.

557971836_1F38B7C2-A2C8-4435-81B2-9B3BEA673817.thumb.png.cc23b4288d7e74489516257b50fde9ba.png

Γιαυτό ανέφερα το Amazon, που και αυτός πωλητής είναι, αλλά σε περίπτωση βλάβης στα 2χρόνια, σου κάνει επιστροφή χρημάτων.

Edited by Fulgore1

Την κατεβασα απο εδω ( https://miuirom.org/phones/poco-x6-pro-5g#Global ) και πριν την εγκαταστησω μεσω του updater του τηλεφωνου το γυρισα σε Ιταλια γιατι για ενα περιεργο λογο σε αλλες περιοχες δεν την αναγνωριζε.Μετα την επαννεκινηση το γυριζεις Ελλαδα εαν το επιθυμεις.

Εγώ έχω ακόμα την 13, και δεν μου δείχνει κανένα update σε όποια χώρα και να το αλλάξω. Κάνω κάτι λάθος ή ακόμα εκεί είμαστε κολλημένοι?

21 ώρες πριν, tasos_v said:

Έχεις 2 χρόνια εγγύηση από τα σκρουτζομάγαζα ?
Γιατί για ένα χρόνο έχω δει.
Επίσης αν παρουσιαστεί βλάβη το φτιάχνουν εδώ ή πάει Κίνα και μετά από κάνα τρίμηνο το ξαναπαίρνεις?

Σε κάποια μαγαζιά έχεις και δύο χρόνια ,απλά στα περισσότερα ένα.Κινα δεν πάει τίποτα,έχουν δικό τους σέρβις συνήθως η εξωτερικό συνεργάτη.Το βασικότερο είναι ότι δεν έχεις να κάνεις με το κάθε μαγαζί,αλλά με το Σκρουτζ που κανονίζει αυτό τα πάντα,εγώ είμαι ευχαριστημένος.

20 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Το λέει και στο σκρουζ ότι μόνο στον πρώτο χρόνο έχεις κάποια υποστήριξη από αυτούς, και στον 2ρο χρόνο εχεις μόνος σου πάρε δώσε με το κατάστημα αγοράς.

557971836_1F38B7C2-A2C8-4435-81B2-9B3BEA673817.thumb.png.cc23b4288d7e74489516257b50fde9ba.png

Γιαυτό ανέφερα το Amazon, που και αυτός πωλητής είναι, αλλά σε περίπτωση βλάβης στα 2χρόνια, σου κάνει επιστροφή χρημάτων.

Φυσικά το amazon είναι ανώτερο στις υπηρεσίες του δεν το συζητάμε αυτό,αλλά ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα μέσω του καλαθιού της άλλης εταιρείας,όπως ξαναειπα. 

20 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Βασικά βρήκα αυτό που λέει για δύο χρόνια 

Screenshot_2024-12-10-20-44-20-215_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg

Εντέλει τόσο πολύ χεσμένους μας έχει η xiaomi και μας έχει αφήσει αμανάτι με την 11  ????

20 ώρες πριν, highland1 said:

Βασικά βρήκα αυτό που λέει για δύο χρόνια 

Spoiler

2χρόνια έχεις μεν, αλλά μετά τον πρωτο χρόνο το skroutz απευθύνεται κανονικά στο κατάστημα αγοράς/πωλητή. 

Είχε αναφέρει στο δίπλα θέμα ένας χρήστης την οχι και τόσο καλή εμπειρία που είχε με καλάθι σκρουτζ μετα τον πρώτο χρόνο για ενα από φορτιστη

1404081498_FA623C3B-9151-4437-A983-834E13EB0FD1.png.0d2f91707f9fe1952395eb423c32d4e3.png

18 ώρες πριν, tasos_v said:

Εντέλει τόσο πολύ χεσμένους μας έχει η xiaomi και μας έχει αφήσει αμανάτι με την 11  ????

Η Xiaomi δεν μας έχει χεσμένους, γιατί ήδη εχουν πάρει συσκευές της HyperOS 2(13t/14T κλπ).

Η Poco μας έχει κάθε χρόνο μιας και ειναι σχεδόν πάντα η εταιρεία που αργεί περισσότερο στο κομμάτι των αναβαθμίσεων.

Ωρίστε, μέχρι και το Redmi note 13 pro 4 ξεκίνησε να παίρνει την αναβάθμιση

978017799_770C5A16-6ECF-462A-9FD5-F68725F73919.thumb.png.2ce0fb3ed0c2c9be12f45fddcd568a67.png

Edited by Fulgore1

https://xiaomitime.com/poco-f6-pro-and-poco-x6-pro-to-get-the-hyperos-2-update-19484/

The HyperOS 2 update will start to roll out this week for POCO F6 Pro (Global) and POCO X6 Pro (EEA). Yes, you guessed it, users will see a phased rollout to ensure the transition is smooth and the chances of bugs are at their minimal.

s_nova να σε ρωτησω..το youtube χωριs που εχειs ποσταρει για το X6 Pro..ισχυει και το F5 Pro..?...μου επεσε στα χερια ενα μεταχειρισμενο αριστη κατασταση F5 Pro απο φιλο σε σουπερ τιμη..και θελω να το στησω σαν δευτερη συσκευη..και εννοειται θελω youtube χωριs..ισχυει το ιδιο που εχουμε και στο X6 Pro..?...αν ναι ποσταρε παλι ενα λινκ κατεβασματοs να το σενιαριο.?..thanks..

48 minutes ago, Christos_Tz said:

s_nova να σε ρωτησω..το youtube χωριs που εχειs ποσταρει για το X6 Pro..ισχυει και το F5 Pro..?...μου επεσε στα χερια ενα μεταχειρισμενο αριστη κατασταση F5 Pro απο φιλο σε σουπερ τιμη..και θελω να το στησω σαν δευτερη συσκευη..και εννοειται θελω youtube χωριs..ισχυει το ιδιο που εχουμε και στο X6 Pro..?...αν ναι ποσταρε παλι ενα λινκ κατεβασματοs να το σενιαριο.?..thanks..

Σεστειλα πμ🥸😎😮🙃

Edited by s_nova

4 ώρες πριν, Fulgore1 said:
  Reveal hidden contents

Fulgore1

Η Xiaomi δεν μας έχει χεσμένους, γιατί ήδη εχουν πάρει συσκευές της HyperOS 2(13t/14T κλπ).

Η Poco μας έχει κάθε χρόνο μιας και ειναι σχεδόν πάντα η εταιρεία που αργεί περισσότερο στο κομμάτι των αναβαθμίσεων.

Ωρίστε, μέχρι και το Redmi note 13 pro 4 ξεκίνησε να παίρνει την αναβάθμιση

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Φίλε μου Fulgore1

Χωρίς να γνωρίζω και πολλά καταθέτω αυτό που υπέθετα πάντοτε.
Άλλο τα πολύ καλά original xiaomi βλ σειρές Mi ναυαρχίδες και πάντα πανάκριβα.
Άλλο η Redmi συνεργαζόμενη ή το πολύ πολύ θυγατρική της xiaomi με ανταγωνιστικά φτηνά μοντέλα της μέσης σειράς.

Και άλλο η Poco συνεργαζόμενη της xiaomi με γρήγορες cpu ικανοποιητικές επιδόσεις που στοχεύει τους απανταχού παιχνιδάδες (δεν ανήκω σε αυτούς καλώς ή κακώς) που δεν τους πολυαπασχολούν οι αναβαθμίσεις.

Τι να πω?
Τα δύο minote 3 τα έχω ακόμη σκίζουν σε όλα εκτός από μπαταρίες που δεν μπορώ να βρω της προκοπής όπως της μαμάς και έχω αλλάξει αρκετές....

Edited by tasos_v