Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, specguard said:

Thnx ρε φιλε. Ειχα ξεκινησει απο το πρωι και πηγαινα μια μια τις σελιδες μεχρι να το βρω , με εσωσες. Δε σκεφτηκα ο χαζος να κανω κανα google search

Ηρθε, μετεφερα δεδομενα απο το 9Προ και τωρα κανω update apps. Χαζη απορια πιθανοτατα αλλα πρεπει να προσεξω κατι στην πρωτη φορτιση του κινητου? ή να φροντισω απλα να ειναι μεταξυ 20-80%?

Εξαρτάται την χρήση που του κάνεις....εγώ πχ παίζω 48-65 και μια φορά τον μήνα το μπουμπουνιζω στο 100%. Από τις 19 Ιουλίου που το έχω στα χέρια μου έχω μόνο 44 κύκλους φόρτισης.

4 ώρες πριν, specguard said:

Εξαρτάται την χρήση που του κάνεις....εγώ πχ παίζω 48-65 και μια φορά τον μήνα το μπουμπουνιζω στο 100%. Από τις 19 Ιουλίου που το έχω στα χέρια μου έχω μόνο 44 κύκλους φόρτισης.

Προτιμώ να έχω 260 κύκλους να γκρινιάζω και να αλλάξω μια μπαταρία....τι ταλαιπωρία είναι αυτή,χαρά στο κουράγιο σου...!!Γιαυτό και οι 44 κύκλοι,είναι και αυτός ένας ωραίος τρόπος αν έχεις χρόνο. 

Oπως προείπα η χρήση που του κάνω είναι

( Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο,με πνίγει το παράπονο...) οπότε δεν είμαι πάνω από μια μπριζα συνέχεια...Εσύ, ο s_nova και άλλα παιδιά που τα λιώνετε λόγω δουλειάς, ψυχαγωγίας κλπ λογικό είναι να έχετε άλλους κύκλους φόρτισης. 

Edited by specguard

Και να ήθελα να ακολουθήσω αυτό το μοτίβο με τόσες ώρες εργασίας σεζόν κλπ,δυστυχώς είναι το τελευταίο πράγμα που προλαβαίνω να ασχοληθώ...Φώναξα,γκρινιαξα,ξενέρωσα αλλά το πήρα απόφαση,μολις τελειώσει η μίνι σεζόν στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο θα αλλάξω μια μπαταρία με 40-50€ και πάμε από το 0.

2 ώρες πριν, George6633 said:

Και να ήθελα να ακολουθήσω αυτό το μοτίβο με τόσες ώρες εργασίας σεζόν κλπ,δυστυχώς είναι το τελευταίο πράγμα που προλαβαίνω να ασχοληθώ...Φώναξα,γκρινιαξα,ξενέρωσα αλλά το πήρα απόφαση,μολις τελειώσει η μίνι σεζόν στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο θα αλλάξω μια μπαταρία με 40-50€ και πάμε από το 0.

Όταν λες θα αλλάξεις μπαταρία προφανώς εννοείς γνήσια από αντιπροσωπεία.
Η εμπειρία μου λέει από το Ali ή από άλλα κινέζικα η μπαταρίες είναι άστα βράστα.
Άλλο γράφουν και άλλη χωρητικότητα έχουν.

14 minutes ago, tasos_v said:

Όταν λες θα αλλάξεις μπαταρία προφανώς εννοείς γνήσια από αντιπροσωπεία.
Η εμπειρία μου λέει από το Ali ή από άλλα κινέζικα η μπαταρίες είναι άστα βράστα.
Άλλο γράφουν και άλλη χωρητικότητα έχουν.

Ναι εννοείται γνήσια δεν μπλέκω με αλί κλπ για τους λόγους που λες και συ...

On 20/11/2024 at 8:38 ΠΜ, specguard said:

1.0.14.0.UNLMIXM πρώτη εντύπωση, stand by όλο το βράδυ (13 ώρες) έχει χάσει μόνο 1%

Εβαλα και Ιταλια και UK στο region αλλα δε μου την εβγαλε την 14. Νεχρι 12. Τι μαγικο εκανες?

Kαλημερα, η 13 είχε έρθει με ΟΤΑ την 14 την κατέβασα εγώ(Υπόψιν κατεβασα όλη την recovery rom) και την πέρασα μέσω του updater του κινητού, και μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών και το ξαναστησα από την αρχή) . Ένα security patch είναι μην μπεις στον κόπο να κάνης τα ίδια,θα σου έρθει εν καιρώ μέσω ΟΤΑ.

Edited by specguard

Πώς βλέπετε κύκλους φόρτισης μπαταρίας στο Poco?

Εγώ παιδιά τη λιώνω την μπαταρία και δεν έχω θέμα. Έχουν καλή διάρκεια ζωής οι lipolymer. Τουλάχιστον 3 χρόνια με βαριά χρήση. Μην κολλάτε.

Screenshot_2024-11-24-08-52-12-113_com.bsp.catchlog.jpg

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο X6 οι κύκλοι φόρτισης φαίνονται σε εφαρμογές, πχ. Ampere.

Αυτό έχει Snapdragon όμως, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

9 ώρες πριν, geoav said:

Εβαλα και Ιταλια και UK στο region αλλα δε μου την εβγαλε την 14. Νεχρι 12. Τι μαγικο εκανες?

https://miuirom.org/phones/poco-x6-pro-5g

H 14 δεν εβγαλε ακομα ΟΤΑ, την 13 αν θες την εχει σε ΟΤΑ μπορεις να την κατεβασεις και την περασεις μεσω του updater του τηλεφωνου.

1 hour ago, p_k said:

Στο X6 οι κύκλοι φόρτισης φαίνονται σε εφαρμογές, πχ. Ampere.

Αυτό έχει Snapdragon όμως, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Με Aida 64 και Devcheck and info συμφωνούν απόλυτα.

Screenshot_2024-11-20-21-06-42-479_flar2.devcheck.jpg

19 minutes ago, specguard said:

H 14 δεν εβγαλε ακομα ΟΤΑ, την 13 αν θες την εχει σε ΟΤΑ μπορεις να την κατεβασεις και την περασεις μεσω του updater του τηλεφωνου.

Με Aida 64 και Devcheck and info συμφωνούν απόλυτα.

Screenshot_2024-11-20-21-06-42-479_flar2.devcheck.jpg

159 και τι έχω από Απρίλιο. Καλά είμαι; Λογικά στους 1500 αρχίζεις να βλέπεις πτώση σημαντική...

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 minutes ago, mixtri said:

159 και τι έχω από Απρίλιο. Καλά είμαι; Λογικά στους 1500 αρχίζεις να βλέπεις πτώση σημαντική...

Πολύ καλά είσαι,εγω το χω από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου και έχω 263 κύκλους..εγω την πάτησα γιατί στη σεζόν εκτός από την δουλειά που δεν είχα Wifi (είχε καλό σήμα αλλά δεν είχα και χρόνο να το χρησιμοποιήσω) ήμουν ένα τρίμηνο σε σπίτι που δεν έπιανε το Wifi και ήμουν μόνιμα με 4G και αυτό 2-3 γραμμές... Οπότε όταν γύριζα από τη δουλειά μέχρι να κοιμηθώ κλπ είτε είχα να ακούσω μουσική,youtube,ταινίες κλπ το έκανα με το σήμα του κινητού.. Και θυμάμαι πολλές φορές να ανεβάζει θερμοκρασία,αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι.. 

1 ώρα πριν, specguard said:

Δε μου τη βγαζει τη 13 κι ας εχω αλλαξει region . Μονο manually δλδ γινεται ε? 

1 hour ago, George6633 said:

Πολύ καλά είσαι,εγω το χω από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου και έχω 263 κύκλους..εγω την πάτησα γιατί στη σεζόν εκτός από την δουλειά που δεν είχα Wifi (είχε καλό σήμα αλλά δεν είχα και χρόνο να το χρησιμοποιήσω) ήμουν ένα τρίμηνο σε σπίτι που δεν έπιανε το Wifi και ήμουν μόνιμα με 4G και αυτό 2-3 γραμμές... Οπότε όταν γύριζα από τη δουλειά μέχρι να κοιμηθώ κλπ είτε είχα να ακούσω μουσική,youtube,ταινίες κλπ το έκανα με το σήμα του κινητού.. Και θυμάμαι πολλές φορές να ανεβάζει θερμοκρασία,αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι.. 

Το μόνο πρόβλημα με τις μπαταρίες λιθίου σε φορητές συσκευές είναι η θερμοκρασία. Αλλά μη φανταστείς ότι θα πάθει και ζημιά, απλά πέφτει η απόδοση λίγο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά σας ευχαριστώ που καταθέτετε τις εμπειρίες σας σχετικά με την μπαταρία.
Είχα απογοητευθεί και σκεπτόμουν να το δώσω τσάμπα με σκοπό να πάρω το redmi 13 pro+
Απ ότι όμως  βλέπω στο διπλανό φόρουμ αρκετοί γράφουν για υπερβολικό ζέσταμα και από μπαταρία όχι τόσο καλά λόγια..
αν και το 13 pro+ πέρα απο την καλύτερη κάμερα υπολείπεται στα υπόλοιπα του X6pro

3 minutes ago, tasos_v said:

Παιδιά σας ευχαριστώ που καταθέτετε τις εμπειρίες σας σχετικά με την μπαταρία.
Είχα απογοητευθεί και σκεπτόμουν να το δώσω τσάμπα με σκοπό να πάρω το redmi 13 pro+
Απ ότι όμως  βλέπω στο διπλανό φόρουμ αρκετοί γράφουν για υπερβολικό ζέσταμα και από μπαταρία όχι τόσο καλά λόγια..
αν και το 13 pro+ πέρα απο την καλύτερη κάμερα υπολείπεται στα υπόλοιπα του X6pro

Επειδή ασχολούμαι με βίντεο λήψη λόγω εταιρείας νομίζω το Χ6 προ έχει φοβερό βίντεο. Η φωτογραφία είναι σημαντική αλλά όχι τόσο για εμένα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κατοχος το x3 nfc και αναμενω το 12/512 σε μερικες μερες. μια ερωτηση πως κανω μεταφορα ολων οσων εχω στο νεο κινητο περα απο κατεβασμα απο το cloud?

1 hour ago, geoliol said:

καλησπερα κατοχος το x3 nfc και αναμενω το 12/512 σε μερικες μερες. μια ερωτηση πως κανω μεταφορα ολων οσων εχω στο νεο κινητο περα απο κατεβασμα απο το cloud?

Μεσα απο το ιδιο το κινητο. Ανοιγεις το καινουριο και οταν προχωρησει σου λεει να μεταφερω δεδομενα απο το παλιο? τα βαζεις διπλα διπλα (αρχικα ζηταει να τα συνδεσεις με καλωδιο μεταξυ τους αλλα δεν ξερω αν εχεις usb c to usb c) και μετα τα κανει μεσω wifi . Εκανε σε μενα χθες κανα 45λεπτο συνολο για κοντα 70+ GB.  Μεταφερει και apps και φωτος κλπ. Εκτος απο αυτα που ειναι σε sd και μαλλον πρεπει να γινουν μεσω cloud ή να τα μεταφερεις στη ROM του X3 αν εχει χωρο. Οταν τελειωσει με τη μεταφορα δε θα εχει ακομα εγκαταστησει ολα τα apps θελει και λιγο χρονο για να τα εγκαταστησει και να τα κανει και update. Μη βιαστεις εν ολιγοις. Να ξερεις βεβαια οτι ολα τα apps που εχουν κωδικο για να μπουνε θα πρεπει να τα βαλεις απο την αρχη. Τραπεζικα, email (εκτος απο gmail ) κλπ

https://youtu.be/tkVLk3aruzU?feature=shared

Γνώμη μου να κατεβάσεις όλα ,εκτός από ρυθμίσεις, εφαρμογές κλπ μήπως δεν καθήσουν καλά στο νέο κινητό.

2 ώρες πριν, geoav said:

Δε μου τη βγαζει τη 13 κι ας εχω αλλαξει region . Μονο manually δλδ γινεται ε? 

Η Xiaomi στέλνει κατά κύματα τις αναβαθμίσεις,την μια την βλέπεις αλλά πριν πατήσεις το κουμπί έχεις μια πελώρια λαχτάρα να πάς να "Τον" τιναξεις γιατί δεν είχες χρόνο από το πρωί,και γυρίζοντας ανακουφισμένος διαπιστώνεις ότι η αναβάθμιση εξαφανίστηκε. Θα "ξαναέρθει" μην σκας!

Βγήκε η 1.0.14.0.UNLEUXM, μάλλον παρέλειψαν σαν ονομασία το 13 στην Ευρωπαϊκή.

Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Απεγκατέστησα μέσω ADB τον Mi Launcher. Πως μπορώ να τον ξανακάνω install ?

Άκυρο. Όλα καλά 😋

Edited by Thugking

On 23/11/2024 at 9:16 ΠΜ, specguard said:

Έκατσα σήμερα να διαγράψω μερικά από τα bloatware από αυτό το λινκ και ξαφνικά σε σβηστή οθόνη δεν παίζει το fingerprint. Δεν ανάβει καν όπως άναβε πριν. Αν πατήσω το power ανάβει η οθόνη και ξεκλειδώνει κανονικά με το fingerprint στο ίδιο σημείο. Έχει συναντήσει κάνεις ξανά κάτι τέτοιο; σκέφτομαι να ξαναβάλω σε λίγο όσα έβγαλα να δω τι θα κάνει. Καμία άλλη είδα εκτός από επαναφορά εργοστασιακων; 

μια ερωτηση γτ σπαω το κεφαλι μου και δεν το βρισκω. πως μπορω να επαναφερω την παλια μπαρα ειδοποιησεων που ηταν απο κατω και οχι αριστερα;