Tsam84 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 24 minutes ago, nikotsal said: Την έχω προσθέσει κανονικά Έχω κάνει επαναφορά έχω κάνει εγκατάσταση ξανά την εφαρμογή δεν θέλει για κανένα λόγο να λειτουργήσει. Μου λέει είτε αν πάω από την εφαρμογή της payzy ελέγξτε τη σύνδεση δικτύου είτε αν πάω από το πορτοφόλι μετά τον έλεγχο ότι δεν ήταν δυνατή η προσθήκη της κάρτας να επικοινωνήσω με τον εκδότη;;;; έχω σε άλλες 2 συσκευές την ίδια payzy λες να φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Tsam84 said: Έχω κάνει επαναφορά έχω κάνει εγκατάσταση ξανά την εφαρμογή δεν θέλει για κανένα λόγο να λειτουργήσει. Μου λέει είτε αν πάω από την εφαρμογή της payzy ελέγξτε τη σύνδεση δικτύου είτε αν πάω από το πορτοφόλι μετά τον έλεγχο ότι δεν ήταν δυνατή η προσθήκη της κάρτας να επικοινωνήσω με τον εκδότη;;;; έχω σε άλλες 2 συσκευές την ίδια payzy λες να φταίει αυτό; https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/13607990740625-Μπορώ-να-εγκαταστήσω-το-payzy-και-σε-άλλη-συσκευή Just now, specguard said: https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/13607990740625-Μπορώ-να-εγκαταστήσω-το-payzy-και-σε-άλλη-συσκευή Μήπως είσαι συνδεδεμένος μεσω DNS? Απενεργοποιήσετο και δοκίμασε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsam84 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, specguard said: https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/13607990740625-Μπορώ-να-εγκαταστήσω-το-payzy-και-σε-άλλη-συσκευή Μήπως είσαι συνδεδεμένος μεσω DNS? Απενεργοποιήσετο και δοκίμασε ξανά. Μετα από αρκετο σπάσιμο νεύρων, η κάρτα δεν ήθελε να περαστεί για κανένα λόγο, έβγαλα μια 2 από την εφαρμογή..... Και περάστηκε κανονικά. Δοκίμασα να περάσω πάλι και την παλιά αλλά όχι, τελος πάντως θα συνεχίσω να πληρώνω με την παλιά όπου την έχω περασμένη και όταν θέλω να πληρώσω με το κινητό θα περνάει από την καινούργια. Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Καλησπερα παιδες. Εχω το Redmi Note 9 Pro 4 χρονια τωρα και πλεον και λογω χωρου στη ROM (ειχα κανει βλακεια και ειχα παρει το 64αρι) αλλα και λογω μπαταριας πρεπει να το αλλαξω καποια στιγμη. Κατα τ'αλλα performance wise δεν εχω θεματα παρα το οτι ειναι 4ετιας το κινητο. Το θεμα ειναι οτι η μπαταρια δε βγαζει 24ωρο πλεον με τη συνηθισμενη χρηση που του κανω. Ή αν το βγαλει το 24ωρο ειναι τσιμα τσιμα. Και οπως προανεφερα ειναι και θεμα χωρου καθως καθε λιγο και λιγακι πρεπει να αδειαζω το cache γιατι εχουν πιαστει τα 61 απο τα 64 μονο απο System και apps. Χρηση: SM (κυριως twitter σχεδον καθολου FB και λιγο insta & messenger), σπανια φωτος, σχεδον ποτε videos, αρκετη χρηση browser (Chrome), ενιοτε λογω δουλειας Teams & Viber , παντα ανοικτα wifi, data & BT σχεδον ποτε GPS. Εχω μονιμα ενεργοποιημενο το battery saver, κλειστες σχεδον ολες τις ειδοποιησεις και παιζει μονιμα στο background το AdGuard app για τις διαφημισεις. Ειμαι μεταξυ X6 Pro & Note 13Pro. Θα παω στα 256 τουλαχιστον οποιο και να επιλεξω. Το θεμα μου ειναι κυριως η μπαταρια. Με αυτα που προανεφερα υπαρχει κανεις που να εχει μια καποια εμπειρια και απο τα 2 να μου πει ποιο ειναι καλυτερο στο κομματι αυτο? Ναι ξερω οτι ειναι κατα πολυ λιγο μεγαλυτερη η μπαταρια του 13Pro αλλα ειναι τοσο μικρη η διαφορα (5000 - 5100) που δε νομιζω οτι παιζει ρολο. Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Με Wi-Fi και battery saver μου τρώει κάπου 5-8% μπαταρία την ώρα με χρήση ff και teams με slack. Με δεδομένα αλλάζει, φταίει και του ότι έχω κυρίως 2 κάρτες αλλά ανεβαίνει από 13% μέχρι 18% την ώρα με οθόνη ανοιχτή, teams, slack και Firefox. Έχω κάτσει και έχω βγάλει πολλά μέσω adb. Το κινητό αξίζει για την τιμή που το πήραμε αρκετοί μέσω gshopper και aliexpress. Νομίζω 220-240 και 250-280 το 12/512. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) 2 ώρες πριν, geoav said: Καλησπερα παιδες. Εχω το Redmi Note 9 Pro 4 χρονια τωρα και πλεον και λογω χωρου στη ROM (ειχα κανει βλακεια και ειχα παρει το 64αρι) αλλα και λογω μπαταριας πρεπει να το αλλαξω καποια στιγμη. Κατα τ'αλλα performance wise δεν εχω θεματα παρα το οτι ειναι 4ετιας το κινητο. Το θεμα ειναι οτι η μπαταρια δε βγαζει 24ωρο πλεον με τη συνηθισμενη χρηση που του κανω. Ή αν το βγαλει το 24ωρο ειναι τσιμα τσιμα. Και οπως προανεφερα ειναι και θεμα χωρου καθως καθε λιγο και λιγακι πρεπει να αδειαζω το cache γιατι εχουν πιαστει τα 61 απο τα 64 μονο απο System και apps. Χρηση: SM (κυριως twitter σχεδον καθολου FB και λιγο insta & messenger), σπανια φωτος, σχεδον ποτε videos, αρκετη χρηση browser (Chrome), ενιοτε λογω δουλειας Teams & Viber , παντα ανοικτα wifi, data & BT σχεδον ποτε GPS. Εχω μονιμα ενεργοποιημενο το battery saver, κλειστες σχεδον ολες τις ειδοποιησεις και παιζει μονιμα στο background το AdGuard app για τις διαφημισεις. Ειμαι μεταξυ X6 Pro & Note 13Pro. Θα παω στα 256 τουλαχιστον οποιο και να επιλεξω. Το θεμα μου ειναι κυριως η μπαταρια. Με αυτα που προανεφερα υπαρχει κανεις που να εχει μια καποια εμπειρια και απο τα 2 να μου πει ποιο ειναι καλυτερο στο κομματι αυτο? Ναι ξερω οτι ειναι κατα πολυ λιγο μεγαλυτερη η μπαταρια του 13Pro αλλα ειναι τοσο μικρη η διαφορα (5000 - 5100) που δε νομιζω οτι παιζει ρολο. Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες Ειναι σιγουρο οτι το Note 13 pro θα εχει αρκετα πιο οικονομικη καταναλωση απο την αποψη οτι ο οκταπυρηνος επεξεργαστης του το ταβανι του ειναι 2.4 Ghz ενω του X6 pro ειναι 3.35 Ghz . Το Note 13 pro ειναι μια συσκευη για καποιον-α που δινει μεγαλυτερη εμφαση στη μπαταρια και λιγοτερο σε επιδοσεις κτλ. Ενδεικτικα το Note 13 Pro δινει καπου 500 πλας χιλιαδες στο Antutu το Poco X6 Pro εναμιση εκατομμυριο στο Antutu. Εαν λοιπον σε ενδιαφερει η "οικονομικοτερη" διαχειριση Ενεργειας κοιτα συσκευες που δεν υπερβαινουν τις 600 χιλιαδες στο Antutu και εχουν πυρηνες Energy save το ταβανι τους στον ανωτερο χρονισμο να μην ειναι πανω απο 2.4Ghz εως 2.6Ghz βαρια... Edited 29 Οκτωβρίου by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 34 minutes ago, s_nova said: Ειναι σιγουρο οτι το Note 13 pro θα εχει αρκετα πιο οικονομικη καταναλωση απο την αποψη οτι ο οκταπυρηνος επεξεργαστης του το ταβανι του ειναι 2.4 Ghz ενω του X6 pro ειναι 3.35 Ghz . Το Note 13 pro ειναι μια συσκευη για καποιον-α που δινει μεγαλυτερη εμφαση στη μπαταρια και λιγοτερο σε επιδοσεις κτλ. Ενδεικτικα το Note 13 Pro δινει καπου 500 πλας χιλιαδες στο Antutu το Poco X6 Pro εναμιση εκατομμυριο στο Antutu. Εαν λοιπον σε ενδιαφερει η "οικονομικοτερη" διαχειριση Ενεργειας κοιτα συσκευες που δεν υπερβαινουν τις 600 χιλιαδες στο Antutu και εχουν πυρηνες Energy save το ταβανι τους στον ανωτερο χρονισμο να μην ειναι πανω απο 2.4Ghz εως 2.6Ghz βαρια... Το εχω σκεφτει αυτο που λες για τον επεξεργαστη. Ενας απο τους λογους που σκεφτομαι αυτο σε σχεση με το 13 ειναι οτι θα παρει ενα μεγαλο update παραπανω αν εχω καταλαβει καλα οποτε λογικα θα κρατησει περισσοτερο χρονο. Απο την εμπειρια σου μεχρι τωρα με το κινητο, πιστευεις οτι δεν μπορει να βγαλει μιαμιση μερα ? Δεν παιζω καθολου παιχνιδια και η χρηση του ειναι αυτη που ανεφερα παραπανω. Δε με ενδιαφερει να χρειαζεται μια φορτιση στις 2 ή 3 μερες οπως καταλαβαινεις. 2 ώρες πριν, Arinos said: Με Wi-Fi και battery saver μου τρώει κάπου 5-8% μπαταρία την ώρα με χρήση ff και teams με slack. Με δεδομένα αλλάζει, φταίει και του ότι έχω κυρίως 2 κάρτες αλλά ανεβαίνει από 13% μέχρι 18% την ώρα με οθόνη ανοιχτή, teams, slack και Firefox. Έχω κάτσει και έχω βγάλει πολλά μέσω adb. Το κινητό αξίζει για την τιμή που το πήραμε αρκετοί μέσω gshopper και aliexpress. Νομίζω 220-240 και 250-280 το 12/512. Εχω κι εγω 2 καρτες και τα χρειαζομαι τα data αλλα κυριως γιατι ειμαι βλαμμενος και ξεχναω οταν βγαινω εκτος σπιτιου να τα κανω turn on ωστε να εχω ανα πασα στιγμη ιντερνετ. Το κακο ειναι οτι το χρειαζομαι να ειμαι συνδεδεμενος ΚΑΙ λογω δουλειας οποτε για να εχω το κεφαλι μου ησυχο το εχω παντα ανοιχτο. Αν καταφερω ποτε να συνηθισω να το κλεινω εντος και να θυμαμαι να το ανοιγω οταν βγαινω θα σωθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, s_nova said: Ειναι σιγουρο οτι το Note 13 pro θα εχει αρκετα πιο οικονομικη καταναλωση απο την αποψη οτι ο οκταπυρηνος επεξεργαστης του το ταβανι του ειναι 2.4 Ghz ενω του X6 pro ειναι 3.35 Ghz . Το Note 13 pro ειναι μια συσκευη για καποιον-α που δινει μεγαλυτερη εμφαση στη μπαταρια και λιγοτερο σε επιδοσεις κτλ. Ενδεικτικα το Note 13 Pro δινει καπου 500 πλας χιλιαδες στο Antutu το Poco X6 Pro εναμιση εκατομμυριο στο Antutu. Εαν λοιπον σε ενδιαφερει η "οικονομικοτερη" διαχειριση Ενεργειας κοιτα συσκευες που δεν υπερβαινουν τις 600 χιλιαδες στο Antutu και εχουν πυρηνες Energy save το ταβανι τους στον ανωτερο χρονισμο να μην ειναι πανω απο 2.4Ghz εως 2.6Ghz βαρια... Καλησπέρα και από εμένα...Σου παραθέτω τα δικά μου αποτέλεσματα με από 23 συνεδρίες με χρήση παρόμοιας της δική σου. 2 minutes ago, specguard said: Καλησπέρα και από εμένα...Σου παραθέτω τα δικά μου αποτέλεσματα με από 23 συνεδρίες με χρήση παρόμοιας της δική σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) 35 minutes ago, specguard said: Καλησπέρα και από εμένα...Σου παραθέτω τα δικά μου αποτέλεσματα με από 23 συνεδρίες με χρήση παρόμοιας της δική σου. Μια χαρα. Αλλα ο φιλος πιο πανω κραταει πολυ καιρο συσκευη καπου 4 χρονια δεν ειναι το ιδιο μακροπροθεσμα με 67 vatt φορτιστη πανω απο εναμιση χρονο μπαταρια με καλη αναμονη ολη μερα δεν νομιζω να εχει το Poco x6 pro αλλωστε η μπαταρια ειναι καπου για 500 φορτισεις . Ο φιλος αν καταλαβα καλα ψαχνει να κραταει καλα η μπαταρια μακροπροθεσμα 3 - 4 χρονια πανω απο μια μερα . Η μπαταρια του X6 pro στην διετια θελει αλλαγη για να ξαναρθει στα αρχικα σταδια καταναλωσης.Θα κραταει λιγοτερο γιατι 500 πλας φορτισεις θα τις εχει κανει καποιος πολυ γρηγορα. Edited 29 Οκτωβρίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Για αυτό θα την φορτίζει με μικρότερο φορτιστή σε Watt για να μην σηκώνει θερμοκρασία η οποία ως γνωστόν καταστρέφει την μπαταρία. Επίσης θα την φορτίζει ανάμεσα 20%-80% για μικρότερη φθορά εγώ έχω βρει τον χρυσό κανόνα 51%-65% με 0,01 κύκλους φθοράς και με βγάζει 2 ώρες SOT και 11 ώρες Standby. Είμαι κάτοχος του κινητού από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι σήμερα έχει γράψει το κοντέρ 36 κύκλους φόρτισης Αυτό μας κάνει 41 μήνες πριν αρχίσει να κάνει "χαζα"!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) 11 minutes ago, specguard said: Για αυτό θα την φορτίζει με μικρότερο φορτιστή σε Watt για να μην σηκώνει θερμοκρασία η οποία ως γνωστόν καταστρέφει την μπαταρία. Επίσης θα την φορτίζει ανάμεσα 20%-80% για μικρότερη φθορά εγώ έχω βρει τον χρυσό κανόνα 51%-65% με 0,01 κύκλους φθοράς και με βγάζει 2 ώρες SOT και 11 ώρες Standby. Είμαι κάτοχος του κινητού από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι σήμερα έχει γράψει το κοντέρ 36 κύκλους φόρτισης Αυτό μας κάνει 41 μήνες πριν αρχίσει να κάνει "χαζα"!!! 36 κυκλοι απ τον ιουλιο μεχρι τωρα ??? Εσυ το πας πολυ καλα ετσι θα κρατησει. Εμενα στον εναμιση χρονο ολες οι μπαταριες αρχιζουν να ψοφανε σιγα-σιγα. Κανω τουλαχιστον 4 ωρες τη μερα κλησεις με μονιμα Bt , 5G και 120Mhz οθονη και εχω πολλα ανοιχτα μονιμα τα οποια τα δουλευω ετσι λοιπον το φορτιζω ακαταστατα οπως κατσει... Αυτο που προσπαθω ειναι να εχω κανει καλο σεταρισμα να κραταει οσο γινεται δυνατον καλυτερα ολη μερα αλλα με τετοια βασανιστικη χρηση ε. .... Edited 29 Οκτωβρίου by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Ε μα φυσικά,όλα είναι θέμα χρήσης, εμείς εδώ είμαστε του στυλ " Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο,με πνίγει το παράπονο...." !!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 26 minutes ago, s_nova said: Μια χαρα. Αλλα ο φιλος πιο πανω κραταει πολυ καιρο συσκευη καπου 4 χρονια δεν ειναι το ιδιο μακροπροθεσμα με 67 vatt φορτιστη πανω απο εναμιση χρονο μπαταρια με καλη αναμονη ολη μερα δεν νομιζω να εχει το Poco x6 pro αλλωστε η μπαταρια ειναι καπου για 500 φορτισεις . Ο φιλος αν καταλαβα καλα ψαχνει να κραταει καλα η μπαταρια μακροπροθεσμα 3 - 4 χρονια πανω απο μια μερα . Η μπαταρια του X6 pro στην διετια θελει αλλαγη για να ξαναρθει στα αρχικα σταδια καταναλωσης.Θα κραταει λιγοτερο γιατι 500 πλας φορτισεις θα τις εχει κανει καποιος πολυ γρηγορα. 11 minutes ago, specguard said: Για αυτό θα την φορτίζει με μικρότερο φορτιστή σε Watt για να μην σηκώνει θερμοκρασία η οποία ως γνωστόν καταστρέφει την μπαταρία. Επίσης θα την φορτίζει ανάμεσα 20%-80% για μικρότερη φθορά εγώ έχω βρει τον χρυσό κανόνα 51%-65% με 0,01 κύκλους φθοράς και με βγάζει 2 ώρες SOT και 11 ώρες Standby. Είμαι κάτοχος του κινητού από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι σήμερα έχει γράψει το κοντέρ 36 κύκλους φόρτισης Αυτό μας κάνει 41 μήνες πριν αρχίσει να κάνει "χαζα"!!! Φορτιζω το κινητο παντα σχεδον στο 20% το κατωτερο. Γενικα μεσα στη διαρκεια της μερας δεν κανω χρηση τηλεφωνιας πολυ (εως και ελαχιστα) και κυριως ασχολουμαι με το κινητο καμια ωρα το πολυ μεχρι τις 6 και μετα που σχολαω κανα 2-3ωρο. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες. Θα το σκεφτω και θα δω μεχρι τελος Νοεμβρη (ας ελπισουμε να βγει καμια καλη προσφορα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Παρακολούθα και το AliExpress τώρα που έρχεται η Μαύρη Παρασκευή,εγώ το είχα πάρει στα 232 ευρώ το 12/512 από Γαλλία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) Παντως να επισημανω οτι το καινουργιο redmi note 14 pro plus ερχεται με <<< οικονομικο>>> επεξεργαστη κσι τεραστια μπαταρια 6200ml. Ας περιμενεις λιγο νομιζω οτι θα σπασει ρεκορ σε πωλησεις γιατι θα εχει και σχετικα χαμηλη τιμη . Edited 29 Οκτωβρίου by s_nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 7 minutes ago, specguard said: Παρακολούθα και το AliExpress τώρα που έρχεται η Μαύρη Παρασκευή,εγώ το είχα πάρει στα 232 ευρώ το 12/512 από Γαλλία. Ναι το εχω υποψιν και το παρακολουθω και αυτο. Ειμαι σε αναμονη. Just now, s_nova said: Παντως να επισημανω οτι το καινουργιο redmi note 14 pro plus ερχεται με <<< οικονομικο>>> επεξεργαστη κσι τεραστια μπαταρια 6200ml. Ας περιμενει λιγο νομιζω οτι θα σπασει ρεκορ σε πωλησεις γιατι θα εχει κσι σχετικα χαμηλη τιμη . Δε νομιζω οτι θα βγει αυτο ποτε κοντα στα 300. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) 4 minutes ago, geoav said: Ναι το εχω υποψιν και το παρακολουθω και αυτο. Ειμαι σε αναμονη. Δε νομιζω οτι θα βγει αυτο ποτε κοντα στα 300. Ναι στην αρχη θα ειναι λιγο πιο ακριβουλικο αλλα θα πεσει πολυ γρηγορα. Παντως εγω θα το παρω οταν βγει λογο μικροβιου χαχαχ ετσι για να δω απο περιεργια πως θα παει.... Edited 29 Οκτωβρίου by s_nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 53 minutes ago, specguard said: . Είμαι κάτοχος του κινητού από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι σήμερα έχει γράψει το κοντέρ 36 κύκλους φόρτισης Αυτό μας κάνει 41 μήνες πριν αρχίσει να κάνει "χαζα"!!! Μία χαρά είσαι... Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά πάντως στους κύκλους φόρτισης,εγώ έχω το κινητό από 8-9 Απριλίου 😁 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) Απ το γεναρη του 2024 που το πηρα το φορτιζω μονο απενεργοποιημενο .😁 15 minutes ago, George6633 said: Μία χαρά είσαι... Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά πάντως στους κύκλους φόρτισης,εγώ έχω το κινητό από 8-9 Απριλίου 😁 Αυτο ειναι απο Poco X6 Pro??? Καλα το φορτιζεις ποσο 3 φορες τη μερα??? χαχαχαχ Edited 29 Οκτωβρίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 1 minute ago, s_nova said: Απ το γεναρη του 2024 που το πηρα το φορτιζω μονο απενεργοποιημενο .😁 Αυτο δεν ειναι απο Poco X6 Pro. Και όμως είναι από poco X6 Pro.... Απελπισία και τον πρώτο ενάμιση μήνα το φόρτιζα κλειστό και με αργό φορτιστή..Εχω παραγγείλει το Iphone 16 Plus να πάω λίγο στο απέναντι στρατόπεδο που μου έχει μπει το μικρόβιο και επόμενο στάδιο μια σκέψη για το 14 Pro Plus που είπες και συ έστω σαν δεύτερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 1 minute ago, George6633 said: Και όμως είναι από poco X6 Pro.... Απελπισία και τον πρώτο ενάμιση μήνα το φόρτιζα κλειστό και με αργό φορτιστή..Εχω παραγγείλει το Iphone 16 Plus να πάω λίγο στο απέναντι στρατόπεδο που μου έχει μπει το μικρόβιο και επόμενο στάδιο μια σκέψη για το 14 Pro Plus που είπες και συ έστω σαν δεύτερο. Το iphone 16 φιλε τα σπαει...το δουλεψα δυο μερες μιλαμε για πλοηγηση απ αλλο πλανητη ΣΦΑΙΡΑΑΑ 4Ghz επεξεργαστη ......οκ να το χαρεις.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 11 minutes ago, s_nova said: Απ το γεναρη του 2024 που το πηρα το φορτιζω μονο απενεργοποιημενο .😁 Αυτο ειναι απο Poco X6 Pro??? Καλα το φορτιζεις ποσο 3 φορες τη μερα??? χαχαχαχ Από ποια εφαρμογή οι πληροφορίες; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Να σαι καλά φίλε..Έχει συναισθηματική αξία το Poco ήταν δύσκολη η σεζόν αλλά θέλει φόρτιση 2 φορές την μέρα πλεον και έχω απελπιστεί..Σήμερα με λειτουργία πτήσης και επιλογή για κλήσεις μόνο με Wifi,με χρήση μεν αλλά στις 3 το μεσημέρι ήταν στο 25% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, geoav said: Εχω κι εγω 2 καρτες και τα χρειαζομαι τα data αλλα κυριως γιατι ειμαι βλαμμενος και ξεχναω οταν βγαινω εκτος σπιτιου να τα κανω turn on ωστε να εχω ανα πασα στιγμη ιντερνετ. Το κακο ειναι οτι το χρειαζομαι να ειμαι συνδεδεμενος ΚΑΙ λογω δουλειας οποτε για να εχω το κεφαλι μου ησυχο το εχω παντα ανοιχτο. Αν καταφερω ποτε να συνηθισω να το κλεινω εντος και να θυμαμαι να το ανοιγω οταν βγαινω θα σωθω Κι εγώ με ανοιχτά data, bluetooth, gps είμαι μόνιμα. Τα παραπάνω που έγραψα είναι με αυτά ανοιχτά. 32 minutes ago, p_k said: Από ποια εφαρμογή οι πληροφορίες; Aida64 πρέπει να είναι, Εδώ και εμένα από devcheck. Χρήση από 5 Απρίλη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 44 minutes ago, Arinos said: Κι εγώ με ανοιχτά data, bluetooth, gps είμαι μόνιμα. Τα παραπάνω που έγραψα είναι με αυτά ανοιχτά. Aida64 πρέπει να είναι, Εδώ και εμένα από devcheck. Χρήση από 5 Απρίλη Εβαλα και dev check το ιδιο δειχνει αρα ο Aida ειναι σωστος . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts