Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουτε που το εχω κανει ποτε.. Ισως γιαυτο να μη μου κραταει η μπαταρια. Πειτε μου εσεις που δεν θα κανετε απο τωρα και μετα αν δειτε αλλαγη

Μετά από update καλό ελιναι να τρέχετε το appbooster του good guardians

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

καλησπέρα! το κινητό δεν έβγαζε ούτε την μισή μέρα  ετσι αποφάσισα να το παω στο service. εκεί μου είπαν οτι ο τεχνικός θα ελέγξει γιατί δεν κρατάει η μπαταρία και αν όντως έχει θέμα θα γίνει η αλλαγή της. τελικά έγινε η αλλαγή μπαταρίας,της θύρας USB και στεγανοποιηση αν το γραφω σωστά.

η απορία μου για καινούργια μπαταρία δεν θα έπρεπε να ηταν σε κατάσταση μάθησης των μοτιβων; ο τεχνικός δεν το έκανε  reset;

το location μόνιμα ανοικτό καταναλώνει αρκετή μπαταρία έτσι;

κανένα mode and routines να προτείνετε όταν ειμαι σε wifi σύνδεση να σβήνει το location αλλα όταν οδηγώ να είναι ανοικτό;

δεν φεύγω από την samsung λόγο του one ui και της παρααα πολυ πρακτικής εφαρμογής modes and routines. 🙂😎

Screenshot_20260305_202805_Device care.jpg

Screenshot_20260305_202818_Device care.jpg

1 hour ago, piotrek said:

καλησπέρα! το κινητό δεν έβγαζε ούτε την μισή μέρα  ετσι αποφάσισα να το παω στο service. εκεί μου είπαν οτι ο τεχνικός θα ελέγξει γιατί δεν κρατάει η μπαταρία και αν όντως έχει θέμα θα γίνει η αλλαγή της. τελικά έγινε η αλλαγή μπαταρίας,της θύρας USB και στεγανοποιηση αν το γραφω σωστά.

η απορία μου για καινούργια μπαταρία δεν θα έπρεπε να ηταν σε κατάσταση μάθησης των μοτιβων; ο τεχνικός δεν το έκανε  reset;

κανένα mode and routines να προτείνετε όταν ειμαι σε wifi σύνδεση να σβήνει το location αλλα όταν οδηγώ να είναι ανοικτό;

δεν φεύγω από την samsung λόγο του one ui και της παρααα πολυ πρακτικής εφαρμογής modes and routines. 🙂😎

Τι 3 μερες λεει θα κρατησει; 
Εμενα με το ζορι γραφει 19 ωρες

4 minutes ago, ilka71 said:

εμένα από 1η Ιανουαρίου πήγε 1η Φεβρουαρίου 

χαχαχ...αληθεια λες ποσα mb σου ηρθε εμενα απο νοεμβριο πηγε ιανουαριο οποτε λογικα εσενα απο ιανουαριο πηγε φεβρουαριο

6 ώρες πριν, MAFAdo said:

χαχαχ...αληθεια λες ποσα mb σου ηρθε εμενα απο νοεμβριο πηγε ιανουαριο οποτε λογικα εσενα απο ιανουαριο πηγε φεβρουαριο

νομίζω ήταν 55mb

Ενημέρωση συστήματος Google Play 1 Φεβρουαρίου 2026.
Πηγαίνετε Ρυθμίσεις (Settings) > Ασφάλεια και απόρρητο (Security and privacy) > Ενημερώσεις (Updates).

3.jpg

Καλησπέρα στην παρέα.Αλλη μια ενημερωση συστήματος Google Play μόλις 1.5Mb... 😳

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

Καλησπερα ενδιαφερεται καποιος να βαλει Gcam στο s24 Ultra αλλα και γενικα σε οποιο samsung κινητο θελει? Σκεφτόμουν να κανω εναν οδηγο. Διοτι η διαφορα ειναι μερα με νυχτα με την Gcam σε σχεση με την stock της samsung. Και πιστευω ο πιο πολύς κοσμος εχει την stock καμερα και ειναι κριμα να εχεις τοσο δυνατο κινητο σε hardware αλλα τοσο κακο software οπως της καμερα της samsung. Αμα σας ενδιαφερει πειτε μου.

6 minutes ago, asdfaster said:

Καλησπερα ενδιαφερεται καποιος να βαλει Gcam στο s24 Ultra αλλα και γενικα σε οποιο samsung κινητο θελει? Σκεφτόμουν να κανω εναν οδηγο. Διοτι η διαφορα ειναι μερα με νυχτα με την Gcam σε σχεση με την stock της samsung. Και πιστευω ο πιο πολύς κοσμος εχει την stock καμερα και ειναι κριμα να εχεις τοσο δυνατο κινητο σε hardware αλλα τοσο κακο software οπως της καμερα της samsung. Αμα σας ενδιαφερει πειτε μου.

ενδιαφέρον ... αναμένουμε τη προσπάθεια 

Γνώμη για galaxy buds 3 pro? Αξίζει η μετάβαση από τα galaxy buds 2? Κάνω ποστ εδώ γιατί δεν βρίσκω κάποιο αντίστοιχο ενεργό thread

25 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Γνώμη για galaxy buds 3 pro? Αξίζει η μετάβαση από τα galaxy buds 2? Κάνω ποστ εδώ γιατί δεν βρίσκω κάποιο αντίστοιχο ενεργό thread

τα εχω και τα δυο. τα buds 2 πλέον δε τα δουλεύω καν. είναι άχρηστα σαν ακουστικά μπροστά στα buds 3 pro πίστεψε με.

On 5/3/2026 at 8:43 ΜΜ, piotrek said:

Η μπαταρία του s24 ultra ειναι παρα πολυ καλη. Παρολα αυτα για να βγαλεις μεγάλη διαρκεια σε οθονη δεν θες αλλη μπαταρια. Θες καθαρισμα του λειτουργικου συστηματος και οσο μπορεις μακρια απο ενεργοβορα apps. Το λειτουργικο συστημα της samsung ειναι το καλύτερο αλλα ταυτοχρονα ειναι και το βαρύτερο και το πιο ενεργοβορο απο ολα. Και αν προσθεσουμε και της μεγαλες ενεργοβορες εφαρμογες instagram, facebook, snapchat, tiktok και πολλες αλλες τοτε η μπαταρια πέφτει σαν νερο. Αυτο που πρεπει παντα να γινετε ειναι ενα καλο debloat απο οτι δεν χρειάζεσαι. Και αυτα ειναι παρα πολλα πραγματα διοτι η samsung εχει παρα πολυ σαβουρα στο λειτουργικο πλεον και τρεχουν ολα στο background.  Δες αυτο το txt πιο κατο για να καταλαβεις. Εχω μεσα 220 disabled service τα οποια ειναι τερμα αχρηστα και τρεχουν ασταμάτητα 24 ωρες το εικοσιτετράωρο χωρις λογο. Και εχω και αλα 150 διαγραμμένα σε αλλο txt. Δηλαδή σύνολο σχεδον 370 αχρηστα ενεργοβορα πραγματα που τρεχουν καθε ωρα και λεπτο. Λογικο ειναι ολα αυτα να κανουν το κινητο να χανει ολη την μπαταρια σε μερικες ωρες. Ολα τα κινητα θελουν debloat χωρις debloat δεν γινεται να εχεις καλη μπαταρια πια. Η samsung θελει 7000mah μπαταρια για να μπορει να αντεξει το τοσο ενεργοβορο λειτουργικο που εχει κανει. Εμενα ξεχναω να το να φορτίσω. Αλλα θελει δουλεια για να το κανεις αυτο.

DISABLED PRESETS S24 ULTRA.txt

42 minutes ago, DjTony said:

τα εχω και τα δυο. τα buds 2 πλέον δε τα δουλεύω καν. είναι άχρηστα σαν ακουστικά μπροστά στα buds 3 pro πίστεψε με.

Πώς είναι οι κλήσεις? Σε ακούνε καθαρά? 

27 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Δες και τα 4, 4 pro που μόλις βγήκανε.

1 hour ago, asdfaster said:

Η μπαταρία του s24 ultra ειναι παρα πολυ καλη. Παρολα αυτα για να βγαλεις μεγάλη διαρκεια σε οθονη δεν θες αλλη μπαταρια. Θες καθαρισμα του λειτουργικου συστηματος και οσο μπορεις μακρια απο ενεργοβορα apps. Το λειτουργικο συστημα της samsung ειναι το καλύτερο αλλα ταυτοχρονα ειναι και το βαρύτερο και το πιο ενεργοβορο απο ολα. Και αν προσθεσουμε και της μεγαλες ενεργοβορες εφαρμογες instagram, facebook, snapchat, tiktok και πολλες αλλες τοτε η μπαταρια πέφτει σαν νερο. Αυτο που πρεπει παντα να γινετε ειναι ενα καλο debloat απο οτι δεν χρειάζεσαι. Και αυτα ειναι παρα πολλα πραγματα διοτι η samsung εχει παρα πολυ σαβουρα στο λειτουργικο πλεον και τρεχουν ολα στο background.  Δες αυτο το txt πιο κατο για να καταλαβεις. Εχω μεσα 220 disabled service τα οποια ειναι τερμα αχρηστα και τρεχουν ασταμάτητα 24 ωρες το εικοσιτετράωρο χωρις λογο. Και εχω και αλα 150 διαγραμμένα σε αλλο txt. Δηλαδή σύνολο σχεδον 370 αχρηστα ενεργοβορα πραγματα που τρεχουν καθε ωρα και λεπτο. Λογικο ειναι ολα αυτα να κανουν το κινητο να χανει ολη την μπαταρια σε μερικες ωρες. Ολα τα κινητα θελουν debloat χωρις debloat δεν γινεται να εχεις καλη μπαταρια πια. Η samsung θελει 7000mah μπαταρια για να μπορει να αντεξει το τοσο ενεργοβορο λειτουργικο που εχει κανει. Εμενα ξεχναω να το να φορτίσω. Αλλα θελει δουλεια για να το κανεις αυτο.

DISABLED PRESETS S24 ULTRA.txt 6 kB · 7 downloads

Για Debloat δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο
https://xdaforums.com/t/s24-ultra-debloat-and-privacy-list.4654142

Γίνεται μέσω του πολύ καλού προγράμματος "ADB AppControl" αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ τι θα βγάλετε
https://adbappcontrol.com

1 hour ago, Johnny_Johnny said:

Πιο καθαρά δε γίνεται. με τα buds 2 απλά δε με άκουγαν.

38 minutes ago, Athkatla said:

Δες και τα 4, 4 pro που μόλις βγήκανε.

τα 3 έχουν 150 ενώ τα 4 έχουν 250. Δεν αξίζει σε αυτή την τιμή η οποιαδήποτε διαφορά έχουν μιας και τα 3 είναι απλά κορυφαία. παίρνω ΚΑΘΕ χρόνο τα ακουστικά που βγάζει η Samsung, τα 3άρια είναι by far οτι καλύτερο έχει βγάλει έως τώρα... φυσικά θα πάρω και τα 4άρια ΑΛΛΑ όταν πέσουν στα 150 max.

34 minutes ago, DjTony said:

Πιο καθαρά δε γίνεται. με τα buds 2 απλά δε με άκουγαν.

τα 3 έχουν 150 ενώ τα 4 έχουν 250. Δεν αξίζει σε αυτή την τιμή η οποιαδήποτε διαφορά έχουν μιας και τα 3 είναι απλά κορυφαία. παίρνω ΚΑΘΕ χρόνο τα ακουστικά που βγάζει η Samsung, τα 3άρια είναι by far οτι καλύτερο έχει βγάλει έως τώρα... φυσικά θα πάρω και τα 4άρια ΑΛΛΑ όταν πέσουν στα 150 max.

Ta 4 pro βγαινουν 200€ με κουπονι -20% απο το eshop της Samsung

2 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Ειναι εξαιρετικα, κρυσταλλινος ηχος και πολυ καθαρο μικροφωνο.

ΑΛΛΑ

Τα δικα μου ειναι η τριτη φορα που τα εστειλα στο service, μου τα εχουν αντικαταστησει ηδη δυο φορες, διοτι καποιο απο τα ακουστικα δεν φορτιζει. Την πρωτη φορα το δεξι νομιζω, την δευτερη το αριστερο και τωρα το δεξι...

Γενικα παρα το οτι εχουν τελειο ηχο, εχω απογοητευθει με τα συγκεκριμενα και ειμαι σκεπτικος για τα 4. Καθαρα υποκειμενικο αυτο βεβαια.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος