MAFAdo Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 32 minutes ago, kek said: Οντως λεει την ημερομηνια ενεργοποιησης, 2/2/2024 ! Οι κυκλοι που τους λεει ? Βασικα ενα απο τα δυο πρεπει να ειναι mSavedBatteryUsage mSavedFullStatusDuration 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 48 minutes ago, MAFAdo said: Βασικα ενα απο τα δυο πρεπει να ειναι mSavedBatteryUsage mSavedFullStatusDuration mSavedBatteryUsage ειναι οι κύκλοι / 100 mSavedFullStatusDuration είναι ο συνολικος χρονος σε λεπτά όπου η μπαταρια ηταν στο 100% φορτισμενη. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, Athkatla said: mSavedBatteryUsage ειναι οι κύκλοι / 100 mSavedFullStatusDuration είναι ο συνολικος χρονος σε λεπτά όπου η μπαταρια ηταν στο 100% φορτισμενη. Σωστος ο παικτης...... Edited 14 Φεβρουαρίου by MAFAdo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, MAFAdo said: Σωστος ο παικτης να σε ρωτησω κατι ξερεις που μπορουμε να βρουμε το Manufacture date ημερα κατασκευης...παλια μεσω μιας εφαρμογης το sam info μπορουσα να το βρω τωρα υπαρχει καπου εκει μεσα... *#12580*369# Το RF cal 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, Athkatla said: *#12580*369# Το RF cal ΣΩΣΤΟΣ......ενταξει 1/10/24 κυκλοφορησε 1/11/24 το αγορασα εγω και η μπαταρια ενεργοποιηθηκε 6/11/24 μια χαρα ολα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου Το s26 ultra μαζί με το s24 ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, Johnny_Johnny said: Το s26 ultra μαζί με το s24 ultra ειμαι ενα βήμα πριν πάω σε iphone .... το s26 δεν με τραβάει για αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, mger said: ειμαι ενα βήμα πριν πάω σε iphone .... το s26 δεν με τραβάει για αγορά Ούτε μαγνήτη magsafe δε θα χει. Πάλι σαν το S25 θα ναι. Μέχρι και τα pixel έχουν τώρα... Ασε Καλά κάνεις και πας σε iphone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Johnny_Johnny said: Το s26 ultra μαζί με το s24 ultra Αυτή η προεξοχή στην κάμερα στο s26 ultra θυμίζει την προεξοχή στην κάμερα του iPhone 17 pro... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, mger said: ειμαι ενα βήμα πριν πάω σε iphone .... το s26 δεν με τραβάει για αγορά Δε καταλαβα,γιατι να φυγεις απο S24 ULTRA και το οικοσυστημα του ANDROID ? Εκτος αν σε τρωει το χερι σου.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Καλημερα παιδια ξεμπλοκαρε το google play απο τον μηνα σεπτεμβριο που ειχα 74 mb.... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) Ενημέρωση συστήματος Google Play 1 Ιανουαρίου 2026 μετά από πολλούς μήνες...η τελευταία ήταν 1 Σεπτεμβρίου 2025. Πηγαίνετε Ρυθμίσεις (Settings) > Ασφάλεια και απόρρητο (Security and privacy) > Ενημερώσεις (Updates). Edited 18 Φεβρουαρίου by xalaros 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου On 18/2/2026 at 11:01 ΠΜ, xalaros said: Ενημέρωση συστήματος Google Play 1 Ιανουαρίου 2026 μετά από πολλούς μήνες...η τελευταία ήταν 1 Σεπτεμβρίου 2025. Πηγαίνετε Ρυθμίσεις (Settings) > Ασφάλεια και απόρρητο (Security and privacy) > Ενημερώσεις (Updates). Παιδια εχτες τι security πηρατε....;;;;;google play store μιλαω....βλεπω οτι το παλικαρι πηρε ιανουαριου....εγω πηρα νοεμβριου....πηγα να δω και στα ξενα site και διαπιστωσα οτι και αλλοι πηραν νοεμβριου...s24 ultra εχω τι εγινε...αλλοι νοεμβριου και αλλοι ιανουαριου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Εγω Ιανουαριου...ηταν κολλημενο σε Αυγουστο...δεν εγινε και κατι μεταξυ μας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Εγω σεπτεμβριου και πηγα νοεμβριου...δεν μπορω να καταλαβω...το ιδιο και στο reddit....τα εχουν κανει αστα να πανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, MAFAdo said: Εγω σεπτεμβριου και πηγα νοεμβριου...δεν μπορω να καταλαβω...το ιδιο και στο reddit....τα εχουν κανει αστα να πανε... Και στο s22u μια από τα ίδια 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου σε μενα ηταν κολλημενο απ τον ιουνιο....τωρα ειμαι κανονικα ιανουαριο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Χθες εκανα το update για το google play απο Σεπτεμβρίου που ηταν τοσο καιρο τωρα πηγε κανονικά Φεβρουάριος 2026. S24 Ultra κινητό. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου εμένα έκανα χτες το update πήγε 1η Ιανουαρίου σήμερα έκανα ένα τσεκ έκανε πάλι αναβάθμιση αλλα παλι έμεινε 1η Ιανουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Ήταν γενικό το θέμα, μη ψάχνεστε τι έφταιγε στο κινητό σας... Η Samsung ευθυνόταν... 🤗 Η Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Πάντως και στο xiaomi 15T pro που έχω κολλημένο ήταν στους Νοεμβρίου, τώρα κι αυτό πήγε στον Ιανουάριο. Πιστεύω ότι κάτι συνδυαστικό ήταν ανάμεσα στην εκάστοτε εταιρεία και την Google 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) Παιδια καλημερα ψαχνω για μεταχειρισμενο S24 ULTRA σε καλη κατασταση μηπως υπαρχει ? οποιος εχει κααι θελει να το δωσει ας μου γραψει το τηλ και θα επικοινωνησω μαζι του ευχαριστω Edited 25 Φεβρουαρίου by setter61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Η μπαταρια σας πως συμπεριφερεται κατω του 12-13% ;; Εμενα φευγει πολυ γρηγορα απο αυτο το ποσοστο και κατω, δηλαδη μεσα σε 20-30 λεπτα το πολυ εχει σβησει η συσκευη. Μεχρι εκει συμπεριφερεται πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, GiannisSo said: Η μπαταρια σας πως συμπεριφερεται κατω του 12-13% ;; Εμενα φευγει πολυ γρηγορα απο αυτο το ποσοστο και κατω, δηλαδη μεσα σε 20-30 λεπτα το πολυ εχει σβησει η συσκευη. Μεχρι εκει συμπεριφερεται πολυ καλα. Ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό; Είναι καταστροφή για την μπαταρία. Κάτω από 20% καλό είναι να μην την αφήνουμε να πέφτει. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Ήρθε update Φεβρουαρίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts