piotrek Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 4 minutes ago, Johnny_Johnny said: δε χρειάζεται, μια χαρά είσαι 👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 On 29/8/2025 at 8:45 ΠΜ, ilka71 said: έχω μια θήκη spigen σιλικόνης την κλασσική διάφανη .ενώ με την spigen την μαύρη δεν γίνεται αυτό,με την διάφανη όταν βγάζω φώτο χαλάει στο το φλας οι κάνει μάλλον αντανάκλαση στην θήκη.τι χάλι είναι αυτό; Φιλε, τελικά άλλαξες θήκη και είναι όλα καλά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 8 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Φιλε, τελικά άλλαξες θήκη και είναι όλα καλά;;; ναι μόνο με τις διάφανες το κάνει .το θυμάμαι και με άλλα κινητά το ίδιο γινόταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 (edited) Καλησπέρα. Ένας φίλος παραπονιέται για την ποιότητα των φωτογραφιών που τραβάει το κινητό του.Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει αν είναι αποδεκτές οι παρακάτω φωτογραφίες ή αν τις θεωρεί ποιοτικά καλές για το επίπεδο της συσκευης; Ευχαριστώ. https://ibb.co/KzBKfDB5 https://ibb.co/7JbBv9vQ Edited September 16, 2025 by arisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 6 ώρες πριν, arisk said: Καλησπέρα. Ένας φίλος παραπονιέται για την ποιότητα των φωτογραφιών που τραβάει το κινητό του.Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει αν είναι αποδεκτές οι παρακάτω φωτογραφίες ή αν τις θεωρεί ποιοτικά καλές για το επίπεδο της συσκευης; Ευχαριστώ. https://ibb.co/KzBKfDB5 https://ibb.co/7JbBv9vQ Οι δυο φωτογραφιες ειναι οτι να'ναι. Ποιο ειναι το θεμα στις φωτογραφιες; Τι τραβηξε φωτογραφια και τι περιμενε να δει για να του αρεσει; Που εκανε focus; Τι δεν του αρεσει σε αυτες τις φωτογραφιες και εχει δει καλυτερο σε αλλο κινητο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 6 ώρες πριν, stamatis3133 said: Οι δυο φωτογραφιες ειναι οτι να'ναι. Ποιο ειναι το θεμα στις φωτογραφιες; Τι τραβηξε φωτογραφια και τι περιμενε να δει για να του αρεσει; Που εκανε focus; Τι δεν του αρεσει σε αυτες τις φωτογραφιες και εχει δει καλυτερο σε αλλο κινητο; Ναι μπορεί να μην υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα αλλά θα περίμενε μεγαλύτερη διαύγεια και λεπτομέρεια πράγμα που δεν το πετυχαίνει. Να υποθέσω ας πούμε οτι και η δική σου συσκευή φωτογραφίζει έτσι; Αν ναι τότε το πρόβλημα το έχει ο φίλος που περιμένει περισσότερα από ένα κινητό. Σ ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 2 ώρες πριν, arisk said: Ναι μπορεί να μην υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα αλλά θα περίμενε μεγαλύτερη διαύγεια και λεπτομέρεια πράγμα που δεν το πετυχαίνει. Να υποθέσω ας πούμε οτι και η δική σου συσκευή φωτογραφίζει έτσι; Αν ναι τότε το πρόβλημα το έχει ο φίλος που περιμένει περισσότερα από ένα κινητό. Σ ευχαριστώ πάντως. Είναι πολύ γενικό όπως το αναφέρεις. Το θέμα είναι πως πρέπει να το δεις σε σύγκριση με άλλα κινητά και όχι με το τι είχε στο μυαλό του ο φίλος σου ότι θα δει. Να σου παραθέσω το εξής. Έχω πάρει στον γιο μου το iphone 15. Στην προσπάθεια σύγκρισης τραβούσα φωτογραφίες με το ίδιο κάδρο και έβαζα τις 2 φωτογραφίες στο ίδιο κινητό και στον ίδιο υπολογιστή για να βγάλω άκρη. Κάνοντας σύγκριση των φωτογραφιών στην ίδια οθόνη και υπό τις ίδιες συνθήκες πλάνου, κατέληξα στο συμπέρασμα που ήθελα. Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 Εμείς ενημέρωση Σεπτεμβρίου θα πάρουμε? Θυμάμαι με το s22 ultra έπαιρνε σχεδόν πάντα στο πρώτο 10ημερο.νομιζω στην προσπάθεια τους να φτιάξουν το μπάχαλο με την ενημέρωση 14 σε 15 και τωρα απο 15 σε 16,εχου χάσει την μπάλα και δεν είναι όσο τυπικοί θα έπρεπε σε ένα σημαντικό κομμάτι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 7 minutes ago, dkon84 said: Εμείς ενημέρωση Σεπτεμβρίου θα πάρουμε? Θυμάμαι με το s22 ultra έπαιρνε σχεδόν πάντα στο πρώτο 10ημερο.νομιζω στην προσπάθεια τους να φτιάξουν το μπάχαλο με την ενημέρωση 14 σε 15 και τωρα απο 15 σε 16,εχου χάσει την μπάλα και δεν είναι όσο τυπικοί θα έπρεπε σε ένα σημαντικό κομμάτι. Απο οτι λενε θα την παρουμε μαζι με το 16 την εχουνε ενσωματωση του σεπτεμβριου....που λογικα εκει 25 σεπτεμβρη κυκλοφορει απο οτι διαβαζω...Οσο για το τελευταιο που λες...ειναι οπως τα λες τα εχουνε κανει μπαχαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 13 ώρες πριν, arisk said: Ναι μπορεί να μην υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα αλλά θα περίμενε μεγαλύτερη διαύγεια και λεπτομέρεια πράγμα που δεν το πετυχαίνει. Να υποθέσω ας πούμε οτι και η δική σου συσκευή φωτογραφίζει έτσι; Αν ναι τότε το πρόβλημα το έχει ο φίλος που περιμένει περισσότερα από ένα κινητό. Σ ευχαριστώ πάντως. Η δικη μου συσκευή είναι ενα s23 και ενα Xiaomi 15 και μπορω να βγαλω την ιδια φωτογραφια καλύτερη ή χειρότερη και εχει να κανει με πολλούς παράγοντες. Που πατησα να κάνει focus, τι γωνια ειχα στο κινητό, που ημουν εγω, που ειναι το φως; Επίσης έχει να κάνει και με το που βλέπω τις φωτογραφίες. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση οταν φωτογραφίες που δείχνουν ωραίες στο κινητό τις βλέπεις στον υπολογιστή. Και αυτό παλι με προϋποθέσεις, δλδ αλλιώς είναι σε 1080p οθόνη, αλλιως σε 4k. Ο φίλος σου δεν τραβάει κατι συγκεκριμένο, περιμένει απλα ολη η φωτογραφία να ειναι κρυσταλινη. Μπορω να σου ανεβασω κολαζ 18-20 φωτογραφιων απο ακριβή φωτογραφική μηχανή και του φίλου σου να μην του αρέσει 😅. Ας δει κανενα tutorial στο youtube σχετικό με το πως βγάζουμε φωτογραφίες και θα ηρεμήσει. Δεν εχω ιδεα πως να βγαλω "καλές" φωτογραφίες αλλα οταν εκατσα και διαβασα πέντε πράγματα κατάλαβα τουλάχιστον τι κάνω λάθος εγώ οταν τραβάω φωτογραφίες ή τι επηρεάζει το αποτέλεσμα που θέλω να εχω. Για αυτο σε ρώτησα, τι ακριβώς ήθελε να πετύχει με τη φωτογραφία που έβγαλε ολη την πόλη απο το βουνό; Να κανει ζουμ και να μπαινει μεσα στα σπίτια και να φεύγει η θολουρα όπως στο CSI Miami; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 On 17/9/2025 at 8:18 ΜΜ, stamatis3133 said: Ο φίλος σου δεν τραβάει κατι συγκεκριμένο, περιμένει απλα ολη η φωτογραφία να ειναι κρυσταλινη. Μπορω να σου ανεβασω κολαζ 18-20 φωτογραφιων απο ακριβή φωτογραφική μηχανή και του φίλου σου να μην του αρέσει 😅. Ας δει κανενα tutorial στο youtube σχετικό με το πως βγάζουμε φωτογραφίες και θα ηρεμήσει. Δεν εχω ιδεα πως να βγαλω "καλές" φωτογραφίες αλλα οταν εκατσα και διαβασα πέντε πράγματα κατάλαβα τουλάχιστον τι κάνω λάθος εγώ οταν τραβάω φωτογραφίες ή τι επηρεάζει το αποτέλεσμα που θέλω να εχω. Για αυτο σε ρώτησα, τι ακριβώς ήθελε να πετύχει με τη φωτογραφία που έβγαλε ολη την πόλη απο το βουνό; Να κανει ζουμ και να μπαινει μεσα στα σπίτια και να φεύγει η θολουρα όπως στο CSI Miami; Ο φίλος δυστυχώς έχει dslr και επειδή κουράστηκε πια να την κουβαλάει μαζί του θεώρησε οτι ένα κορυφαίο κινητό ίσως τον κάλυπτε. Μπορεί και ακούσια να συγκρίνει την dslr με την κάμερα του S24 ultra. Δυστυχώς το κινητό του φίλου έχει πέσει κάτω και αρκετές φορές και ίσως και αυτό να έχει επηρεάσει την λειτουργία της κάμερας. Σ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 πότε είπαμε έρχεται το 8 one ui στο 24 ultra ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 Την ερχόμενη Πέμπτη στις 25 του μήνα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 θα έχουμε κιόλας νεα μεγάλη ενημέρωση ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 22 ώρες πριν, DjTony said: θα έχουμε κιόλας νεα μεγάλη ενημέρωση ? ήδη, ενώ δεν έχει έρθει το one ui 8 εχουν αρχίσει οι ειδήσεις για one ui 8.5 και οτι το 8.5 θα ειναι η μεγάλη αλλαγή. Το one ui 8 θα φέρει το android 16, αυτή ειναι η μεγαλύτερη αλλαγή. Και επειδή απάντησα επειδή γελασα με το "κιόλας", τα Xiaomi εχουν το Android 16 περίπου δυο μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 5 ώρες πριν, stamatis3133 said: ήδη, ενώ δεν έχει έρθει το one ui 8 εχουν αρχίσει οι ειδήσεις για one ui 8.5 και οτι το 8.5 θα ειναι η μεγάλη αλλαγή. Το one ui 8 θα φέρει το android 16, αυτή ειναι η μεγαλύτερη αλλαγή. Και επειδή απάντησα επειδή γελασα με το "κιόλας", τα Xiaomi εχουν το Android 16 περίπου δυο μηνες. Το ¨κιόλας" φαντάζομαι είναι επειδή μόλις προ λίγων μηνών λάβαμε το ui7 , με τραγική βέβαια καθυστέρηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 Στην Κορέα ξεκίνησε η διάθεση του one ui 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 Εμάς πότε θα έρθει ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 42 minutes ago, marlborakis said: Εμάς πότε θα έρθει ξέρουμε; Οπου ναναι... εχει βρει λιγη κινηση εκει στο Strait of Malacca αλλα μολις καθαρισει θα φτασει ταχιστα.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 2 ώρες πριν, harislg said: Στην Κορέα ξεκίνησε η διάθεση του one ui 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Ήρθε.... την κατεβάζω. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 31 minutes ago, xrhstos1974 said: Ήρθε.... την κατεβάζω. Πουντην μωρε..... περασε τελικα απο στενο???? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 52 minutes ago, xrhstos1974 said: Ήρθε.... την κατεβάζω. Μη γράφετε ότι να ναι. Δεν εχει έρθει σε ευρωπαϊκό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Just now, dkon84 said: Μη γράφετε ότι να ναι. Δεν εχει έρθει σε ευρωπαϊκό Καλησπέρα, το έχω αγοράσει στην Κορέα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Just now, xrhstos1974 said: Καλησπέρα, το έχω αγοράσει στην Κορέα. Αρα δεν περασε ακομα απο το στενο.... κριμα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts