johnnyman25 Δημ. Παρασκευή στις 10:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:03 πμ 15 ώρες πριν, nasosvasedis said: Η αλήθεια είναι ότι προερχόμενος από OnePlus, δεν θα ξανά πήγαινα σε Κινέζικη εταιρεία... Πολύ χαμηλού επιπέδου το λογισμικό. Μόνο η φόρτιση τους είναι σε καλύτερο επίπεδο από τις δύο μεγάλες. Δηλαδή? Εχει bugs?Το oxygen os 15 φαίνεται πολύ καλό. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Παρασκευή στις 12:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:10 μμ 2 ώρες πριν, johnnyman25 said: Δηλαδή? Εχει bugs?Το oxygen os 15 φαίνεται πολύ καλό. Δεν είναι ότι είχε bugs, αντιθέτως ήταν και πιο fluid από το OneUI. Είναι δύσκολο να το περιγράψεις, μια αίσθηση "unpolished ". Μεταφράσεις που λείπουν κτλ. Πιο "φτηνό", αν μπορεί να θεωρηθεί δοκιμή αυτή η λέξη για λογισμικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Παρασκευή στις 02:36 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:36 μμ (edited) Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία γίνεται. 'Εχει κουράσει η Samsung'', ''πάω σε Oneplus, Honor, Xiaomi,Realme, Oppo κλπ'' και κάθε χρόνο βλέπουμε στα σχόλια ''επιστροφή σε Samsung'', χωρις να λέω ότι και σε Samsung μεριά είναι όλα τέλεια(βλέπε κακοί exynos κλπ). Είπαμε, οι Κινέζοι δίνουν hardware με το τσουβάλι(καλύτερες κάμερες,ταχυφόρτιση,παραπάνω ram/rom), αλλά υστερούν σε software(updates/εγγύηση), γιαυτό όλος ο κόσμος κοιτάζει σε Samsung και Google σε Android μεριά, εκτός Κίνας σε ναυαρχίδες πάντα. Απειρα αξεσουάρ, τα καλύτερα οικοσυστήματα, Service/κέντρα υποστήριξης/πωλήσεων, παγκόσμια διαθεσιμότητα κλπ. Φυσικά ο καθένας μπορεί να πάει σε άλλη εταιρεία αν δει ότι δεν τον καλύπτει η Samsung και η κάθε Samsung. Για παράδειγμα σε μπαταρία, δεν νομίζω να δούμε στο S25 Ultra 6000 και 6500mah που βλέπουμε σε άλλες εταιρείες. Edited Παρασκευή στις 05:32 μμ by Fulgore1 11 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Παρασκευή στις 03:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:58 μμ Τελικά εμφανίστηκε πάλι το ίδιο θέμα.Μολις πήγα να απαντήσω σε μια κλήση το κινητο κόλλησε γι 5 δευτερόλεπτα περίπου και μετα η κλήση τερματίστηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Παρασκευή στις 06:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:10 μμ κόλλησε τελείως; δεν ανταποκρινόταν καθόλου; ή την ώρα που απάντησες συνέχιζε να χτυπάει και μετά έκλεισε η κλήση; γιατί αν έγινε το δεύτερο είναι θέμα παρόχου/σήματος εκείνη τη στιγμή και όχι κινητού. μου το κάνει καμία φορά και το 24 και το 23 ultra που είχα και έχει τώρα η γυναίκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Σάββατο στις 07:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:41 πμ 13 ώρες πριν, DjTony said: κόλλησε τελείως; δεν ανταποκρινόταν καθόλου; ή την ώρα που απάντησες συνέχιζε να χτυπάει και μετά έκλεισε η κλήση; γιατί αν έγινε το δεύτερο είναι θέμα παρόχου/σήματος εκείνη τη στιγμή και όχι κινητού. μου το κάνει καμία φορά και το 24 και το 23 ultra που είχα και έχει τώρα η γυναίκα. Συμβαίνουν ολα αυτα μαζί.Και κολλαει και δε προχωράει η απάντηση της κλήσης δηλαδή δε μετράει χρόνος.Μετα κλείνει. Εγω ηδη μίλησα με το τεχνικό τμημα της cosmote και μου ζήτησαν με πιο αριθμό καλούντος εγινε αυτο ωστε να το ελεγξουν... Πάντως νομίζω οτι αρχισε να συμβαίνει αμέσω μετα το προτελευταίο μεγάλο update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Σάββατο στις 01:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:57 μμ Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ. Όταν είμαι πχ σε μια σελίδα και διαβάζω κάτι εάν κρατήσεις παρατεταμένα πάνω σε κάποια λέξη σου βγάζει το αντιγραφή και άλλα πολλά άλλα εγώ θέλω να ρωτήσω για το μετάφραση. Όταν επιλέξω μετάφραση επιλέγει να το κάνει με τον Samsung μεταφραστή και όχι με της Google που εννοείται έχω κατεβάσει στο κινητό μου. Γίνεται να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. Σάββατο στις 02:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:15 μμ (edited) Ρε παιδιά τι φάση; μιλαμε για μαμα εννοείται χωρις τιποτα ρουτ κτλ... αλλα έχω ILO περασμένη Edited Σάββατο στις 02:16 μμ by supermario Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Σάββατο στις 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:22 μμ Λεω να πάρω spigen liguid air case και Ringke Easy Tempered Glass. Γνώμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. Σάββατο στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:29 μμ 2 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Λεω να πάρω spigen liguid air case και Ringke Easy Tempered Glass. Γνώμες? Καλησπέρα φίλε. Την συγκεκριμένη θήκη της Spigen δεν την έχω. Έχω όμως τις Tough Armor, Ultra Hybrid, Gunmetal, Optic Armor και μια Spigen S PLUS τύπου wallet όλες πολύ καλές... Ποιο πολύ χρησιμοποιώ την Tough Armor και Gunmetal... Την Liquid Air την είδα από κοντά αλλά μου φάνηκε πολύ απλή... Όσον αφορά για Tempered Glass της Ringke που αναφέρεις είναι μακράν το καλύτερο για μένα... Η συσκευασία έχει 2 μέσα μαζί με οδηγό και οδηγίες ενώ είναι πανεύκολο στην τοποθέτηση και εφαρμόζει τέλεια στην οθόνη...Υπάρχει και video στο youtube που δείχνει βήμα βήμα την τοποθέτηση... Το ποιο σημαντικό για μένα ότι δουλεύει άψογα και το δαχτυλικό αποτύπωμα... Με κάλυψε τόσο πολύ που αγόρασα και 2ο για να το έχω εφεδρικό στο μέλλον αν χρειαστεί... Η Ringke βγάζει 2 εκδόσεις, ένα το Easy Slide που είναι το κλασσικό και ένα Privacy το οποίο δεν επιτρέπει σε άλλα άτομα υπό γωνία να έχουν ορατότητα στην οθόνη... Εγώ πήρα το Easy Slide και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος... Στο προτείνω ανεπιφύλακτα... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Σάββατο στις 08:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:30 μμ (edited) 1 hour ago, UNEXPECTEDGR said: Καλησπέρα φίλε. Την συγκεκριμένη θήκη της Spigen δεν την έχω. Έχω όμως τις Tough Armor, Ultra Hybrid, Gunmetal, Optic Armor και μια Spigen S PLUS τύπου wallet όλες πολύ καλές... Ποιο πολύ χρησιμοποιώ την Tough Armor και Gunmetal... Την Liquid Air την είδα από κοντά αλλά μου φάνηκε πολύ απλή... Όσον αφορά για Tempered Glass της Ringke που αναφέρεις είναι μακράν το καλύτερο για μένα... Η συσκευασία έχει 2 μέσα μαζί με οδηγό και οδηγίες ενώ είναι πανεύκολο στην τοποθέτηση και εφαρμόζει τέλεια στην οθόνη...Υπάρχει και video στο youtube που δείχνει βήμα βήμα την τοποθέτηση... Το ποιο σημαντικό για μένα ότι δουλεύει άψογα και το δαχτυλικό αποτύπωμα... Με κάλυψε τόσο πολύ που αγόρασα και 2ο για να το έχω εφεδρικό στο μέλλον αν χρειαστεί... Η Ringke βγάζει 2 εκδόσεις, ένα το Easy Slide που είναι το κλασσικό και ένα Privacy το οποίο δεν επιτρέπει σε άλλα άτομα υπό γωνία να έχουν ορατότητα στην οθόνη... Εγώ πήρα το Easy Slide και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος... Στο προτείνω ανεπιφύλακτα... Καλησπέρα και ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Με την rimke έχεις θέματα φωτεινότητας με τον ήλιο και τα γυαλιά ηλίου? Επίσης η gunmetal γλιστράει πολύ? Edited Σάββατο στις 08:35 μμ by Johnny_Johnny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. Σάββατο στις 09:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:35 μμ (edited) 1 hour ago, Johnny_Johnny said: Καλησπέρα και ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Με την rimke έχεις θέματα φωτεινότητας με τον ήλιο και τα γυαλιά ηλίου? Επίσης η gunmetal γλιστράει πολύ? Όχι φίλε δεν με ενοχλεί κάτι με το γυαλί της Ringke... Σε εξωτερικό χώρο με γυαλιά ή ήλιο βλέπω μια χαρά και δεν βλέπω ιδιαίτερες αντανακλάσεις πάνω στην οθόνη... Ίσως αν έπαιρνα το privacy μπορεί να αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο για αυτό επέλεξα το κλασικό... Να προσθέσω σε σχέση με το δαχτυλικό αποτύπωμα ότι δεν χρειάστηκε να αλλάξω την ευαισθησία του δαχτυλικού αποτυπώματος, λειτουργεί ακαριαία σαν να μην υπάρχει γυαλί... Όσον αφορά την Gunmetal αλλά και την Tough Armor αν και η αλήθεία είναι ότι έχουν ποιο λεία επιφάνεια από την Liquid Air κάθονται καλά στο χέρι και δείχνουν ποιο premium... Η Liquid Air είναι κάτι σαν "λάστιχο" αν και ποιο λιτη, είναι ποιο φθηνή και δείχνει λίγο καλύτερα στιβαρή... Edited Σάββατο στις 09:37 μμ by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Κυριακή στις 10:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:10 πμ 19 ώρες πριν, supermario said: Ρε παιδιά τι φάση; μιλαμε για μαμα εννοείται χωρις τιποτα ρουτ κτλ... αλλα έχω ILO περασμένη Γυρνα στην ευρωπαϊκή rom για να στρώσει 12 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Όχι φίλε δεν με ενοχλεί κάτι με το γυαλί της Ringke... Σε εξωτερικό χώρο με γυαλιά ή ήλιο βλέπω μια χαρά και δεν βλέπω ιδιαίτερες αντανακλάσεις πάνω στην οθόνη... Ίσως αν έπαιρνα το privacy μπορεί να αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο για αυτό επέλεξα το κλασικό... Να προσθέσω σε σχέση με το δαχτυλικό αποτύπωμα ότι δεν χρειάστηκε να αλλάξω την ευαισθησία του δαχτυλικού αποτυπώματος, λειτουργεί ακαριαία σαν να μην υπάρχει γυαλί... Όσον αφορά την Gunmetal αλλά και την Tough Armor αν και η αλήθεία είναι ότι έχουν ποιο λεία επιφάνεια από την Liquid Air κάθονται καλά στο χέρι και δείχνουν ποιο premium... Η Liquid Air είναι κάτι σαν "λάστιχο" αν και ποιο λιτη, είναι ποιο φθηνή και δείχνει λίγο καλύτερα στιβαρή... Moυ εδωσαν απο Γερμανό ενα ψιλό noname tempered sbs μαρκα... Το οποιο ειναι σε ολα οκ αλλα το δακτυλικο τις περισσοτερες φορες θελει πιεση με το δακτυλο για να δουλεψει.. Ελεγα να παρω της Ringke πρωτα αλλα ειπα να του δωσω μια ευκαιρια ..αλλα δεν με καλυπτει.. Της Ringke ειναι ακαριαίο οπως πχ με μια μεμβράνη? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. Κυριακή στις 10:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:47 πμ καλησπέρα ,ενδιαφέρομαι αν κάποιος πουλάει το s24 ultra 256gr σε μαύρο χρώμα και σε καλή τιμή , ας μου στείλει π.μ , ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. Κυριακή στις 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:05 μμ καλησπέρα φίλοι μου. ξέρετε σε ποιο csc code πρέπει να αλλάξω για να δοκιμάσω την beta του Oneui 7? γίνεται ή θα έχω πρόβλημα? και μόλις περάσω την beta μετά μπορώ να ξανααλλάξω το csc code σε αυτό που είχα? ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. Κυριακή στις 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:06 μμ 8 ώρες πριν, anergos13 said: Μoυ εδωσαν απο Γερμανό ενα ψιλό noname tempered sbs μαρκα... Το οποιο ειναι σε ολα οκ αλλα το δακτυλικο τις περισσοτερες φορες θελει πιεση με το δακτυλο για να δουλεψει.. Ελεγα να παρω της Ringke πρωτα αλλα ειπα να του δωσω μια ευκαιρια ..αλλα δεν με καλυπτει.. Της Ringke ειναι ακαριαίο οπως πχ με μια μεμβράνη? Καλησπέρα φίλε, δεν έχω δοκιμάσει μεμβράνη να σου πω διαφορά... Κατευθείαν βάζω tempered glass σε όλα τα κινητά που αγοράζω. Τώρα για το S24 Ultra είχα κάποιους προβληματισμούς μήπως δεν βρω κάποιο καλό γιατί διάβαζα πολλούς φίλους εδώ μέσα που δοκίμαζαν διάφορα tempered glass και δεν ήταν ευχαριστημένοι ενώ είχαν και θέμα με το δακτυλικό αποτύπωμα... Με της Ringke όλα καλά! Ακαριαίο αποτύπωμα και χωρίς να αλλάξω την ευαισθησία μέσα από τις ρυθμίσεις.. Μπορεί να είναι λίγο ακριβό σε σχέση με κάποια άλλα όμως θεωρώ αξίζει τα λεφτά του! 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. Δευτέρα στις 11:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:41 πμ On 7/12/2024 at 4:15 ΜΜ, supermario said: Ρε παιδιά τι φάση; μιλαμε για μαμα εννοείται χωρις τιποτα ρουτ κτλ... αλλα έχω ILO περασμένη Οι έλεγχοι αυτοί προσφέρονται από τα Google Play Services στους προγραμματιστές με σκοπό να καθορίζουν κατά πόσο οι εφαρμογές τους εκτελούνται σε ένα αξιόπιστο περιβάλλον και εξηγούνται αναλυτικά από την Google εδώ (τεκμηρίωση του λειτουργικού συστήματος του Android). Σε γενικές γραμμές: Η αποτυχία στον πρώτο έλεγχο (MEETS_DEVICE_INTEGRITY) σημαίνει ότι τα Google Play Services θεωρούν ότι πιθανόν υπάρχουν ίχνη επίθεσης στο software του κινητού ή ότι η συσκευή έχει γίνει root (γενικά κάτι δεν πάει καλά). Η επιτυχία στον δεύτερο έλεγχο (MEETS_BASIC_INTEGRITY) σημαίνει ότι το λειτουργικό σύστημα της συσκευής πέρασε επιτυχώς τους βασικούς ελέγχους ασφάλειας των Google Play Services - - παρόλα αυτά όμως η συσκευή μπορεί να τρέχει α) κάποια άγνωστη έκδοση Android, β) να έχει ξεκλείδωτο bootloader, γ) να αποτυγχάνει η διαδικασία πιστοποίησης του λειτουργικού κατά την εκκίνηση (βλ. Verified Boot), δ) να μην έχει πιστοποιηθεί (γενικά) το λογισμικό της από τον κατασκευαστή της ή ε) να μην έχει άδεια χρήσης των Google Player Services συνολικά. Η αποτυχία στον τρίτο έλεγχο (MEETS_STRONG_INTEGRITY) σημαίνει ότι τα Google Play Services θεωρούν το λειτουργικό σύστημα αναξιόπιστο (αναμενόμενο κατά την γνώμη μου λόγο αποτυχίας στο πρώτο έλεγχο) ή ότι χρήζει εγκατάστασης πρόσφατων updates. Ως παράδειγμα χρήσης των ανωτέρω ελέγχων θα έφερνα μια υποθετική τραπεζική εφαρμογή που εφόσον κάποιος από αυτούς τους ελέγχους αποτύγχανε θα αρνιότανε την εκτέλεση της με σκοπό την προστασία των στοιχείων του χρήστη. Από εκεί και πέρα συμφωνώ και εγώ ότι μάλλον όλα αυτά είναι συνέπεια αλλαγής CSC ή για κάποιον λόγο η εφαρμογή που κάνει τον έλεγχο να μην λειτουργεί σωστά (ποτέ δεν ξέρεις) ΥΓ. Αν λειτουργεί κανονικά το Knox / Secure Folder και η "Πληροφορίες για το τηλέφωνο->Πληροφορίες Κατάστασης->Κατάσταση τηλεφώνου" γράφει "Επίσημη έκδοση" θα ανησυχούσα λιγότερο δεδομένης και της αλλαγής του CSC. Καλή συνέχεια! 2 Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Χθες στς 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:07 μμ https://myphone.gr/epiprosthetes-nees-leptomereies-schetika-me-tin-kyria-kamera-tou-galaxy-s25-ultra/ Ίδια κύρια κάμερα.. όχι ότι δεν το ξέραμε.. κρίμα και ήθελα να το τσιμπήσω για αντικατάσταση του s21 ultra.. Λογικά νέα κύρια κάμερα από s26.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Χθες στς 08:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:04 μμ 7 ώρες πριν, LELELO said: https://myphone.gr/epiprosthetes-nees-leptomereies-schetika-me-tin-kyria-kamera-tou-galaxy-s25-ultra/ Ίδια κύρια κάμερα.. όχι ότι δεν το ξέραμε.. κρίμα και ήθελα να το τσιμπήσω για αντικατάσταση του s21 ultra.. Λογικά νέα κύρια κάμερα από s26.. Η κάμερα του 21 ultra δεν έχει καμία σχέση με αυτή του 23/24/25 ultra.. Ακόμα και το ζουμ στο 23 ultra είναι πολύ καλύτερο από του 21 ultra, και απο του 24 βέβαια στα πολύ μακρινά. Αν θες καλή καμερα πηγαινε σε xiaomi ultra, αλλιώς μείνε εκεί που είσαι και μην πετάς δικαιολογίες του τύπου περιμένω να έρθει με καλή κάμερα για να το αλλάξω. Υπάρχουν κινητα του 2022 με πολύ καλύτερη κάμερα από το s21 ultra. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Χθες στς 08:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:58 μμ On 7/12/2024 at 11:35 ΜΜ, UNEXPECTEDGR said: Όχι φίλε δεν με ενοχλεί κάτι με το γυαλί της Ringke... Σε εξωτερικό χώρο με γυαλιά ή ήλιο βλέπω μια χαρά και δεν βλέπω ιδιαίτερες αντανακλάσεις πάνω στην οθόνη... Ίσως αν έπαιρνα το privacy μπορεί να αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο για αυτό επέλεξα το κλασικό... Να προσθέσω σε σχέση με το δαχτυλικό αποτύπωμα ότι δεν χρειάστηκε να αλλάξω την ευαισθησία του δαχτυλικού αποτυπώματος, λειτουργεί ακαριαία σαν να μην υπάρχει γυαλί... Όσον αφορά την Gunmetal αλλά και την Tough Armor αν και η αλήθεία είναι ότι έχουν ποιο λεία επιφάνεια από την Liquid Air κάθονται καλά στο χέρι και δείχνουν ποιο premium... Η Liquid Air είναι κάτι σαν "λάστιχο" αν και ποιο λιτη, είναι ποιο φθηνή και δείχνει λίγο καλύτερα στιβαρή... τελικά πήρα την gunmetal. Όπως είπες φαίνεται πιο premium από την liguid, τις είδα από κοντά. Πήρα επίσης τo τζαμακι rimgke. Επίσης δεν έχω θέματα με τον ήλιο. Το δακτυλικο δουλεύει ακαριαία. Thanks Σχετικά με τον φορτιστή, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε 25w και 45w? λέω να πάρω τον official της Sammy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Χθες στς 10:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:23 μμ 2 ώρες πριν, EricssonyFan said: Η κάμερα του 21 ultra δεν έχει καμία σχέση με αυτή του 23/24/25 ultra.. Ακόμα και το ζουμ στο 23 ultra είναι πολύ καλύτερο από του 21 ultra, και απο του 24 βέβαια στα πολύ μακρινά. Αν θες καλή καμερα πηγαινε σε xiaomi ultra, αλλιώς μείνε εκεί που είσαι και μην πετάς δικαιολογίες του τύπου περιμένω να έρθει με καλή κάμερα για να το αλλάξω. Υπάρχουν κινητα του 2022 με πολύ καλύτερη κάμερα από το s21 ultra. Να σου πω ότι διαφωνώ θα πω ψέματα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) On 7/12/2024 at 5:57 ΠΜ, pazu said: Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ. Όταν είμαι πχ σε μια σελίδα και διαβάζω κάτι εάν κρατήσεις παρατεταμένα πάνω σε κάποια λέξη σου βγάζει το αντιγραφή και άλλα πολλά άλλα εγώ θέλω να ρωτήσω για το μετάφραση. Όταν επιλέξω μετάφραση επιλέγει να το κάνει με τον Samsung μεταφραστή και όχι με της Google που εννοείται έχω κατεβάσει στο κινητό μου. Γίνεται να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ Πάτα τις 3 τελίτσες και έχει μετάφραση της Google, μπορείς να βάλεις και το dictionary της samsung ,δυστυχώς η μετάφραση της samsung με το πενάκι μας τελείωσε, έστειλα μήνυμα στην samsung για αυτό και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κάπου κάποιος κάποτε θα έρθουν τα ελληνικά ξανά πίσω ,ζήσε Μάη μου..συμπληρώνω στις 3 τελείες έχει manage applications από εκεί ενεργοποιείς το Google translate. Edited 21 ώρες πριν by gmarvel 1 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 10 minutes ago, gmarvel said: Πάτα τις 3 τελίτσες και έχει μετάφραση της Google, μπορείς να βάλεις και το dictionary της samsung ,δυστυχώς η μετάφραση της samsung με το πενάκι μας τελείωσε, έστειλα μήνυμα στην samsung για αυτό και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κάπου κάποιος κάποτε θα έρθουν τα ελληνικά ξανά πίσω ,ζήσε Μάη μου..συμπληρώνω στις 3 τελείες έχει manage applications από εκεί ενεργοποιείς το Google translate. Σε ευχαριστώ πολύ ρε αδερφέ. Εννοείται πως το είχα κοιτάξει αυτό αλλά δεν το είδα! Στραβομαρα το λένε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 6 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: τελικά πήρα την gunmetal. Όπως είπες φαίνεται πιο premium από την liguid, τις είδα από κοντά. Πήρα επίσης τo τζαμακι rimgke. Επίσης δεν έχω θέματα με τον ήλιο. Το δακτυλικο δουλεύει ακαριαία. Thanks Σχετικά με τον φορτιστή, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε 25w και 45w? λέω να πάρω τον official της Sammy Γράψε στο youtube Samsung 25 vs 45 και δες το πρώτο βίντεο που σου βγάζει. Είναι ελάχιστη η διαφορά μεταξύ τους και δεν αξίζει ούτε το μέγεθος ούτε η τιμή του 45w. Κάνουν ίδια δουλειά. Ίσως είναι θέμα software limit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Καλημερα στην παρεα μολις εσκασε η ενημερωση δεκεμβριου 452 mb.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts