le_bron Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλησπερα παιδια πρωτο μου ποστ σε τοπικ με wm θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια που σε καποιους φαινονται πολυ απλα αλλα εγω τοσα χρονια στο συμπιαν και δεν εχω ασχοληθει με τετοια λειτουργικα. Καταρχην βρικα το τυτν μεταχειρο σε αριστη κατασταση (οπως λεει) με 200 ευρω. Ειναι καλα? Επισης μπορω να του περασω wm 6.0? Μετα θα ειμαι εντος εγγυησης? Μπορω να μπαινω μσν χωρις προβλημα με το wifi? Σαν συσκευη εχει καποια bugs? Ξερετε μου ειναι πολυ δυσκολο να διαβασω 270 σελιδες και αν τα πραγματακια που ρωταω ειναι πολυ απλα θελω να δειξετε κατανοηση. Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Einai poly kali syskevi (i kalyteri gia tin epoxi tis) kai i timi einai arketa kali arkei na einai ontws aristo. Einai i prwti syskevi pou pire episima WM6, synepws mporeis na ta baleis aneta kalyptomenos apo tin eggyisi tis ACE Hellas. Arkei bebaia i syskevi na min exei ksekleidwthei gia na pairnei cooked ROMs giati tote den tha isxyei i eggyisi. Me to MSN den tha exeis problima alla kai genikotera me ti syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Nα ρωτησω κατι? To tytn to hermes και το P4500 ειναι τα ιδια? Aπο το wing ειναι πιο καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 To tytn to hermes και το P4500 ειναι τα ιδια? Ναι. Aπο το wing ειναι πιο καλο? Αυτό είναι Smartphone όχι PPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 den exei othoni afis? afou to p4350 einai ppc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Όλα έχουν οθόνη αφής. Το Ρ4350 δεν είναι το Wings (που ρώτησες πριν) αλλά το Herald. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Να υποθέσω ότι αυτό δεν έχει GPS όπως το Κaiser; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Όχι δεν έχει ενσωματωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ευχαριστώ... κρίμα, μου έδωσαν ένα δώρο... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Εάν είναι δώρο... μια χαρά είναι! :rolleyes: Θα αγοράσεις και ένα εξωτερικό GPS δέκτη και θα μπεις και εσύ στον κόσμο του WM navigation! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Μαλλον πρεπει να ειναι περιοδος δωρεων γιατι και εμενα μου εδωσε ενα tytn ενα ξαδερφακι μου!:):) και πανω που ημουν ετοιμος να παρω ενα nokia n82 επεσα στα βαθια των windows mobile:confused: διαβασα καποια πραγματα σχετικα αλλα εξακολουθω να τα εχω χαμενα!!! μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τον τροπο λειτουργιας των wm? καλως σας βρηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Μαλλον πρεπει να ειναι περιοδος δωρεων γιατι και εμενα μου εδωσε ενα tytn ενα ξαδερφακι μου!:):) και πανω που ημουν ετοιμος να παρω ενα nokia n82 επεσα στα βαθια των windows mobile:confused: διαβασα καποια πραγματα σχετικα αλλα εξακολουθω να τα εχω χαμενα!!! μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τον τροπο λειτουργιας των wm? καλως σας βρηκα... εκει φιλε μου θα βρεις παρα πολλα σαν εισαγωγη στα wm :) http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=23 καλως ηρθες :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 εκει φιλε μου θα βρεις παρα πολλα σαν εισαγωγη στα wm :) http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=23 καλως ηρθες :) Ευχαριστω πολυ zaharakis. λεω να του δωσω μια ευκαιρια το tytn μηπως και ξεκολλησω απο τα nokia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Εάν μπεις στον κόσμο των WM (και το Tytn ενδείκνυται για κάτι τέτοιο) θα απορήσεις πως τόσο καιρό έχασες τον καιρό σου με τα symbian! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Εάν μπεις στον κόσμο των WM (και το Tytn ενδείκνυται για κάτι τέτοιο) θα απορήσεις πως τόσο καιρό έχασες τον καιρό σου με τα symbian! ;) athanaso77 με το "ενδεικνυται" που μολις μου ειπες με εβαλες στην θεση μου γιατι μολις σκεφτομουν μηπως ηταν καλυτερα να το πουλησω και να παρω κατι πιο κοντα στα συγχρονα ppc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Σαν συσκευή δεν απέχει πολύ από τις πιο σύγχρονες συσκευές. Εξάλλου εάν ασχοληθείς αρκετά... θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν τόσα πολλά να κάνεις στη συσκευή σου... που θα είναι ακόμα πιο κοντά στα νέα μοντέλα! ;) Όλα αυτά όμως σιγά σιγά. Το κάθε πράγμα στην ώρα του... όρεξη να έχεις (και χρόνο φυσικά) και δεν θα βαρεθείς ποτέ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Σαν συσκευή δεν απέχει πολύ από τις πιο σύγχρονες συσκευές. Εξάλλου εάν ασχοληθείς αρκετά... θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν τόσα πολλά να κάνεις στη συσκευή σου... που θα είναι ακόμα πιο κοντά στα νέα μοντέλα! ;) Όλα αυτά όμως σιγά σιγά. Το κάθε πράγμα στην ώρα του... όρεξη να έχεις (και χρόνο φυσικά) και δεν θα βαρεθείς ποτέ! :D Σε ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα σου λογια και εσενα και τον zaharaki.εχετε και οι δυο μια πολυ θετικη διαθεση και πανω απ ολα ορεξη να βοηθησετε και το εκτιμω πολυ αυτο:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 .. και πανω που ημουν ετοιμος να παρω ενα nokia n82 επεσα στα βαθια των windows mobile:confused: διαβασα καποια πραγματα σχετικα αλλα εξακολουθω να τα εχω χαμενα!!! μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τον τροπο λειτουργιας των wm? καλως σας βρηκα... Μην φανταστείς δεν είναι κάτι το πολύ δύσκολο..Κι εμένα το Tytn ήταν και είναι η πρώτη συσκευή που πήρα με WM.Έχουν άπειρες δυνατότητες και δεν πρόκειται να το βαρεθείς,αρκεί να ασχοληθείς και να πειραματιστείς!:pΚαι ότι απορία έχεις ή αν κολλήσεις κάπου ρωτάς εδώ και υπάρχουν πολλοί να σε βοηθήσουν!Με γειά τον τιτάνα και good luck!:) Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 athanaso77 με το "ενδεικνυται" που μολις μου ειπες με εβαλες στην θεση μου γιατι μολις σκεφτομουν μηπως ηταν καλυτερα να το πουλησω και να παρω κατι πιο κοντα στα συγχρονα ppc φιλε μου ειναι μια πολυ καλη και αξιοπιστη συσκευη. κανε και καμια βολτα απο την πηγη της γνωσης για ολους μας http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=254 εχει καθε λυση σε οτι μπορεις να φανταστεις;) οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Καλησπερα παιδια εβαλα το calender + plug in αλλα δεν μου το βγαζει στα προγραμματα. Πως το ενεργοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 αν θυμαμε καλα θα το βρεις στο ρυθμισεις-σημερα και θα το τσεκαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Για μεταφορα των αρχειων προς το tytn ειναι καλυτερα με το activesync η με bluetooth? χθες που πηγα να περασω καποια βιντεο ζοριστηκα αλλα τελικα τα περασα μεσω windows media player ο οποιος τα μετετρεψε αλλα η ποιοτητα τους δεν ηταν και οτι καλυτερο.με bluetooth δεν δοκιμασα ακομα για να ειμαι ειλικρινης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Kalytera mesw USB. Giati den kaneis apla drag'n'drop ta arxeia pou thes apo to PC sti syskevi sou mesw tou explorer tou ypologisti sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Kalytera mesw USB. Giati den kaneis apla drag'n'drop ta arxeia pou thes apo to PC sti syskevi sou mesw tou explorer tou ypologisti sou? Δεν το σκεφτηκα:O και αναλογα με το ειδος του αρχειου αποθηκευονται αυτοματα σε αναλογους φακελους η πανε σε καποιον συγκεκριμενο χυμα στο tytn? απ οτι καταλαβα το activesync δεν ειναι και οτι πιο ευχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Akoma kai syndesi me to ActiveSync na exeis kanei (arkei bebaia na einai mesw USB syndedemeni i syskevi sou me to PC), pali mporeis kanonika na metafereis arxeia kai pros tis dyo katefthynseis kai na ta baleis opws esy theleis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts