venividivici Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 einai kaρτοκινιτη με τim plus non stop εχεις απεριοριστη wap χρηση με 3,49 τον μηνα ομως στην ουσια δεν ειναι μονο wap με νοκια ε61 εμπαινα και σε κανονικα site tou styl www εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν γινετε? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosl Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ορε κοπέλια ισχυει το παρακατω? skype calls work but only with the loud-speaker no way to direct the sound to the speakerphone or to the BT headset Παράθεση dimosl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 einai kaρτοκινιτη με τim plus non stop εχεις απεριοριστη wap χρηση με 3,49 τον μηνα ομως στην ουσια δεν ειναι μονο wap με νοκια ε61 εμπαινα και σε κανονικα site tou styl www εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν γινετε? Αυτό αν ισχύει θα ενδιέφερε πολλούς, πολύ ! Κάποιος να επιβεβαιώσει / διορθώσει ; nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.23) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) einai kaρτοκινιτη με τim plus non stop εχεις απεριοριστη wap χρηση με 3,49 τον μηνα ομως στην ουσια δεν ειναι μονο wap με νοκια ε61 εμπαινα και σε κανονικα site tou styl www εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν γινετε? Αυτό αν ισχύει θα ενδιέφερε πολλούς, πολύ ! Κάποιος να επιβεβαιώσει / διορθώσει ; nixx Paidia as to dokimasei kapoios p exei eidi tytn na mas pei. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 elliniki rom poy mporv na brw kai perasw? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.23) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) elliniki rom poy mporv na brw kai perasw? Paidia exei xrisimopoiisei kaneis to qtek 9000endiaferomai na agorasw auto i to tytn Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 πολυ καλα μηχανακια και τα 2!!!!το θεμα ειναι εσενα τι σου αρεσει και αν σε ενοχλει το μεγεθος του 9000,σιγουρα το tytn ειναι λιγο πιο βολικο σαν χρηση κινητου αλλα το 9000 εχει μια υπεροχη οθοναρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 εχει "πειραξει" κανεις τον τιτανα με προγραμμα τυπου XCPUScalar??? ξερουμε μεχρι που μπορει να δουλεψει ο τιτανας χωρις προβλημα??:rolleyes: :O :worry: Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 εχει "πειραξει" κανεις τον τιτανα με προγραμμα τυπου XCPUScalar??? ξερουμε μεχρι που μπορει να δουλεψει ο τιτανας χωρις προβλημα??:rolleyes: :O :worry: μεχρι 500 :rolleyes::rolleyes: ανετα παει μεχρι στιγμης :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καλημέρα και χρόνια πολλά είμαι κάτοχος του tytn και έχω εγκαταστήσει αρκετά προγράμματα αλλά έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω πρόγραμμα λήψης και Αποστόλης fax και το kse truefax δεν είναι συμβατό με το tytn. Γνωρίζει κανείς κάτι αντίστοιχο; Φίλε drim αν βρείς κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Είναι κάτι που θα μου χρειαστεί . Χρόνια πολλά σε σένα και σε όλη την παρέα εδω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 μεχρι 500 :rolleyes::rolleyes: ανετα παει μεχρι στιγμης :) Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια !!! εχεις δει εμφανη διαφορα στην ταχυτητα ωστε να αξιζει τον κοπο να εγκαταστησουμε την εφαρμογη αυτη? σας γραφω και μια κρητικη μαντιναδα μιας και ειναι πρωτοχρονια σημερα : Λύρες, τραγούδια, μπαλοτιές, πρωτοχρονιά στην Κρήτη, χαρα, υγεία, δύναμη και στο δικό σας σπίτι !!!! και παλι χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanopoulo Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Πιδιά πριν λίγες ημέρες το απόκτησα και εγω..... Εχω φάει πάρα πολλές ώρες και τελικά δεν μπορώ να καταφέρω με τίποτα τον συγχρονισμό γιά τον τηλεφωνικό κατάλογο που του έχω περάσει με το επιτραπέζιο pc...μου έχουνε σπάσει τα νεύρα, και τι δεν έχω κάνει!!! τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά;στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα δεν΄είχα αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα με το θέμα αυτό.Δεν θέλω να πιστέψω ότι αύριο που θα δοκιμάσω την υπέρυθρη εποικινωνία με το carkit της Parrot που έχω στο αμάξι, θα υπάρξει και εκεί πρόβλημα. .....ρωτάω γιατί ενω έκανα τον απαραίτητο συνχρονισμό και ενώ βλέπω το τηλέφωνο δεν μπορώ να δώ τα μηνύματα, τα οποία δεν πάνε στο Outlook...κάνω κάτι λάθος;χρειάζεται να επέμβω με κάποιο τρόπο στο Outlook γιά το συγκεκριμένο θέμα;απο ότι διάβασα εδω έχει και κάποιος άλλος φίλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, αλά δεν βρήκα κάποια απάντηση. Κατά την τέλος του συντονισμού μου βγάζει το μήνυμα(Χρειάζεται προσοχή)με παραπομπή (οι πληροφορίες του λογαριασμού σας δεν μπορούν να ανιχνευτούν.Επιλέξτε ρυθμίσεις διακομιστή στο μενού του AvtiveSync γιά να ελέγξετε την πιστοποίηση του διακομιστή exchange.Kωδικός υποστήριξης.....) Εχει κάποια σχέση αυτο το μήνυμα με το πρόβλημα; Να σημειωθεί ότι foto και σημειώσεις τις βλέπω κανονικά.... Σας ευχαριστώ πολύ για΄την προσοχή σας. Παράθεση http://cineparadisonights.blogspot.com/ Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosl Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλημερα χρονια πολλα πριν 2 μερες αποκτησα και εγω τον τιτανα επειδη ασχολουμαι με wifi μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη ή κατι αλλο να αυξησω την ισχυ του wifi? Παράθεση dimosl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλημερα χρονια πολλα πριν 2 μερες αποκτησα και εγω τον τιτανα επειδη ασχολουμαι με wifi μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη ή κατι αλλο να αυξησω την ισχυ του wifi? χρονια πολλα.... δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι και δεν ειναι και λογικο να υπαρχει κατι τετοιο.. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι στις επιλογες του wifi στην ενεργεια να πας την μπαρα τερμα αριστερα ωστε να εχεις δυνατοτερο wifi αλλα μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosl Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 παντως βλεπω σε ξενα forum οτι στο τυτν υπαρχει προβλημα με το σημα του wifi, και οτι υπαρχει περιπτωση να βγαλουν update, εχετε ακουσει εσεις κατι τετοιο? Παράθεση dimosl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanopoulo Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Πιδιά πριν λίγες ημέρες το απόκτησα και εγω..... Εχω φάει πάρα πολλές ώρες και τελικά δεν μπορώ να καταφέρω με τίποτα τον συγχρονισμό γιά τον τηλεφωνικό κατάλογο που του έχω περάσει με το επιτραπέζιο pc...μου έχουνε σπάσει τα νεύρα, και τι δεν έχω κάνει!!! τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά;στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα δεν΄είχα αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα με το θέμα αυτό.Δεν θέλω να πιστέψω ότι αύριο που θα δοκιμάσω την υπέρυθρη εποικινωνία με το carkit της Parrot που έχω στο αμάξι, θα υπάρξει και εκεί πρόβλημα. .....ρωτάω γιατί ενω έκανα τον απαραίτητο συνχρονισμό και ενώ βλέπω το τηλέφωνο δεν μπορώ να δώ τα μηνύματα, τα οποία δεν πάνε στο Outlook...κάνω κάτι λάθος;χρειάζεται να επέμβω με κάποιο τρόπο στο Outlook γιά το συγκεκριμένο θέμα;απο ότι διάβασα εδω έχει και κάποιος άλλος φίλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, αλά δεν βρήκα κάποια απάντηση. Κατά την τέλος του συντονισμού μου βγάζει το μήνυμα(Χρειάζεται προσοχή)με παραπομπή (οι πληροφορίες του λογαριασμού σας δεν μπορούν να ανιχνευτούν.Επιλέξτε ρυθμίσεις διακομιστή στο μενού του AvtiveSync γιά να ελέγξετε την πιστοποίηση του διακομιστή exchange.Kωδικός υποστήριξης.....) Εχει κάποια σχέση αυτο το μήνυμα με το πρόβλημα; Να σημειωθεί ότι foto και σημειώσεις τις βλέπω κανονικά.... Σας ευχαριστώ πολύ για΄την προσοχή σας. Με το car kit της Parrot όλα καλά.Με το άλλο θέμα να δω τι θα γίνει... Παράθεση http://cineparadisonights.blogspot.com/ Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Χαίρετε παίδες, και καλή χρονιά σε όλους ! Να ξεκινήσω με την πρώτη μου ερώτηση ...για φέτος :p : Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο (προφανώς κάποιο software) για να βλέπω τα tasks μου στο today αναλυτικά, αντί για περιληπτικά μόνο το πόσα είναι ; Κατά προτίμηση, όπως πάντα, θα ήθελα κάτι ευέλικτο και ελαφρύ... Προσπαθώ να κρατήσω το today μου καθαρό και ελαφρύ, για να μην γίνει και το όλο μηχάνημα σιγά σιγά... κουρσούμι, και μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει. Δεν θα ήθελα να αρχίσω να το φορτώνω ! θενκς παίδες ! Α, και οι γιορτές δεν έχουν περάσει ακόμα, έτσι ; Έχουμε ακόμα λίγο καιρό σαν δικαιολογία για λίγες περισσότερες κρεπάλες ! ;) nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Χαίρετε παίδες, και καλή χρονιά σε όλους ! Να ξεκινήσω με την πρώτη μου ερώτηση ...για φέτος :p : Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο (προφανώς κάποιο software) για να βλέπω τα tasks μου στο today αναλυτικά, αντί για περιληπτικά μόνο το πόσα είναι ; Κατά προτίμηση, όπως πάντα, θα ήθελα κάτι ευέλικτο και ελαφρύ... Προσπαθώ να κρατήσω το today μου καθαρό και ελαφρύ, για να μην γίνει και το όλο μηχάνημα σιγά σιγά... κουρσούμι, και μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει. Δεν θα ήθελα να αρχίσω να το φορτώνω ! θενκς παίδες ! Α, και οι γιορτές δεν έχουν περάσει ακόμα, έτσι ; Έχουμε ακόμα λίγο καιρό σαν δικαιολογία για λίγες περισσότερες κρεπάλες ! ;) nixx spb diary...απλα τελειο και ελαφρυ σε σχεση με αλλα. αν το συνδιασεις και με το spb pocket plus τοτε εχεις ενα λειτουργικοτατο Today και δεν θα ξαναπατησεις το Εναρξη :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :happy: Και η κούπα στα Φιλαδέλφεια (έστω και τιμής ένεκεν εκεί αφού πάει πιά...) :D Λοιπόν, εγώ μάλλον εγκαταλείπω την σύντομη περιπέτειά μου στα ppc. Μπορεί το μηχανάκι να κάνει παπάδες και να έχει ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ αλλά δυστυχώς χρειάζομαι πρώτα και κύρια ένα αξιόπιστο ΓΡΗΓΟΡΟ και εύχρηστο τηλέφωνο για να το μυήσω στον κόσμο του πανικού που με περιβάλλει... :( Άρα εγκαταλείπω τον τιτάνα και επιστρέφω στα Ρχχχ. :O Αν κάποιος λοιπόν, ενδιαφέρεται από γνωστούς σας, η συσκευή μου είναι προς πώληση. Άριστη κατάσταση, ακόμη στην εγγύηση κτλ - άλλωστε τηλέφωνο 4 μηνών είναι ακόμη. :p Για να μην κατηγορηθώ για αγγελίες κτλ, αν ενδιαφέρεται κανείς, pm. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια που κατά καιρούς έχουν προσφέρει σε απορίες μου και κυρίως όσους αγανάκτησα με την άγνοιά μου... :O ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΑΕΚΑΡΕΣ ΜΟΥ!) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αεκάρα αφήνεις τον Τιτάνα για να πάρεις κάποιος υποδεέστερο P910i? Γιατί δε μιλάω για το P990 :p Κρίμα... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς αν η συσκευή υποστηρίζει την υπηρεσία FAX-DATA της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Διαβάζοντας τον "αποχαιρετισμό" από την τιτανοπαρέα :rolleyes: του φίλου Σωτήρη αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω δημόσια για την βοήθεια του στα πρώτα μου ερωτήματα μιας συσκευής που δεν είναι απλό τηλέφωνο. Να είσαι καλά και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά σε κάποια ..επόμενη συσκευή :rolleyes: :rolleyes: ....έρχονταιιιι άααλλλες εποχές (αργά η γρήγορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 spb diary...απλα τελειο και ελαφρυ σε σχεση με αλλα. αν το συνδιασεις και με το spb pocket plus τοτε εχεις ενα λειτουργικοτατο Today και δεν θα ξαναπατησεις το Εναρξη :) θενκς Tony, θα το δοκιμάσω. Ελπίζω να είναι όντως αρκετά ελαφρύ (είμαι λίγο παρανοϊκός με το Today μου :p) Λοιπόν, εγώ μάλλον εγκαταλείπω την σύντομη περιπέτειά μου στα ppc. Μπορεί το μηχανάκι να κάνει παπάδες και να έχει ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ αλλά δυστυχώς χρειάζομαι πρώτα και κύρια ένα αξιόπιστο ΓΡΗΓΟΡΟ και εύχρηστο τηλέφωνο για να το μυήσω στον κόσμο του πανικού που με περιβάλλει... :( Άρα εγκαταλείπω τον τιτάνα και επιστρέφω στα Ρχχχ. :O Σωτήρη ελπίζω να βρεις γρήγορα ένα καλό P990 (ψάξε για ένα χωρίς VF Live! και στην ανάγκη περίμενε και λίγο παραπάνω προκειμένου να το βρεις !) και να σε βολέψει απόλυτα. Αλλά μην ξεχνάς, η forumοπαρέα δεν χαλάει αν αλλάξουμε συσκευές, πέρνα που και που και από εδώ να τσεκάρεις κίνηση ! nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionyssos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Θεωρω κι εγω οτι πιο πιθανο ειναι ο Σωτηρης να ξαναπερασει απο το forum μας παρα το ΑΕΚακι να παρει πρωταθλημα...(κακιες ενος γαβρου)! Παράθεση Carpe Diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Θεωρω κι εγω οτι πιο πιθανο ειναι ο Σωτηρης να ξαναπερασει απο το forum μας παρα το ΑΕΚακι να παρει πρωταθλημα...(κακιες ενος γαβρου)! Χμ ..θεωρώ θεμιτή , επιθυμητή και επιβεβλημένη κάθε ποδοσφαιρική προτίμηση –διαφοροποίηση. Εδώ όμως πάντα μόνο επικουρικά ( με μπόλικη δόση αστεϊσμού και αυτοσαρκασμού ακόμα) μια και δεν είναι αυτό το θέμα μας στο φόρουμ. Εχω τεράστια επιχειρηματολογία υπέρ της ομάδας που συμπαθώ μα δεν είναι εδώ αυτό το ζητούμενο. Μειωτικά όμως υποκοριστικά του τύπου αεκακι , γαυρακι , βαζελάκι αφενός είναι προσβλητικά για όλους μας αφετέρου θα εκτροχιασουν την κουβέντα σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τοn τιτάνα.. δεν νομίζεις??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts