Vangie Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 1 hour ago, Sotnem said: Καλορίζικο. Για ασύρματο δεν ξέρω. Για ταχεία φόρτιση δες ο φορτιστής να έχει PD+PPS. Γενικά σαν εταιρεία, η Anker είναι αρκετά καλή. Παρήγγειλα τον γνήσιο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και μαζί το ασύρματο stand της xiaomi στα 20W. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος On 3/12/2024 at 11:49 ΠΜ, Vangie said: Παρήγγειλα τον γνήσιο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και μαζί το ασύρματο stand της xiaomi στα 20W. Απο που αν επιτρέπεται? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. Παρασκευή στις 08:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:01 πμ Ενημέρωση Δεκεμβρίου. Αλλαγές στην εμφάνιση των ρυθμίσεων και επιλογή φόρτισης μέχρι 80% τα πιο χτυπητά... 4 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. Σάββατο στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:17 μμ Μια ερώτηση...Συνέδεσα το κινητό υπολογιστή,ενώ το βλέπει,δεν μου εμφανίζει τα αρχεία...Έχω ενεργοποιημένο το Αναφορές σφαλμάτων usb,αλλά δεν βλέπει τα αρχεία ...Συνδεσα και ένα Α55,που έχω και εκεί εμφάνισε όλα τα στοιχεία,όπως φωτογραφίες... Κάτι κάνω λάθος σίγουρα αλλά δεν μπορώ να βρω τι φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. Σάββατο στις 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:48 μμ Κανένα άλλο καλώδιο, καμιά επανεκκίνηση; Κάτι της στιγμής μοιάζει. Το κάνει ,αλλά με τη δεύτερη θα το δει σε μένα. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. Κυριακή στις 07:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:02 μμ On 5/12/2024 at 4:39 ΜΜ, Shinig said: Απο που αν επιτρέπεται? Σκρουτζομαγαζο, το μαγαζί λέγεται Officespot-mobile, το έβαλα να έρθει επόμενη μέρα επειδή το βιαζόμουν και ενώ ήρθε στην ώρα του ήταν εντελώς σκέτος σε ένα σακουλάκι, άσχημο σαν εμπειρία, δεν θα πρότεινα το μαγαζί. Τουλάχιστον δουλεύει όπως φαίνεται... Και από όσο παρατήρησα κάνει την ίδια δουλειά με του poco f3 τον 33w. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. Δευτέρα στις 08:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:00 πμ On 7/12/2024 at 2:17 ΜΜ, jimlost said: Μια ερώτηση...Συνέδεσα το κινητό υπολογιστή,ενώ το βλέπει,δεν μου εμφανίζει τα αρχεία...Έχω ενεργοποιημένο το Αναφορές σφαλμάτων usb,αλλά δεν βλέπει τα αρχεία ...Συνδεσα και ένα Α55,που έχω και εκεί εμφάνισε όλα τα στοιχεία,όπως φωτογραφίες... Κάτι κάνω λάθος σίγουρα αλλά δεν μπορώ να βρω τι φταίει... Όταν το συνέδεσες επέλεξες αντί για φόρτιση να κάνεις μεταφορά αρχείων; Αν ναι δες και αυτά: Ensure all Developer options and USB debugging is **ON** on your android phone/pixel 8. 2) Ensure all drivers are up to date on your PC. 3) In your PC's *Device Manager* while your android is plugged in scroll to "Android Devices" and it probably lists "Google Nexus ABD Interface". Uninstall it. 4) Click on "Scan for Hardware Changes" while your Android Device is still plugged in. If everything is proper it will automatically install "Android **Composite** ADB Interface". Do it manually if you've set your PC to not do automatic updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. Δευτέρα στις 06:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:09 μμ Ενημέρωση Νοεμβρίου για playstore... 1 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts